כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 4 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

31
חחחחחחחח איזה משוגעים

אין לי דברים מרושעים שעשיתי, אבל מקרה מצחיק שהיה לי זה במכון בודי מסאז' שהיה בפ"ת שנקרא בלו מון, הייתי שם לפני שנתיים שלוש והייתה שם בחורה רוסיה צעירה שממש ממש עשתה לי את זה וכשהיא הביאה לי ביד השפרצתי לעצמי בעין!

ומקרה סוטה שעשיתי זה לפני שבוע האמת, מרוב שהייתי חרמן הלכתי לזקנה ברחוב אלבני כי רציתי (אני מת על כאלה) ופשוט אמרתי לה שתעמוד ולא תזוז והתחלתי להפשיט אותה בעצמי ואז כשהגענו למיטה שמתי את התחתונים שלה על הראש שלי בשביל להסניף אותם ואז התחלתי להביא לעצמי ביד עם זה קצת תוך כדי שהיא מורחת עלי את השדיים הנפולים שלה.

ומקרה מוזר אחר זה שפעם ראשונה שחוויתי מקלחת זהב אמרתי לאותה גברת שתעשה את זה עלי (היא לא הסכימה אחרת) אז תוך כדי שהיא עושה את זה על הבטן שלי החלקתי למטה מהר בכוונה בשביל לתפוס את זה בפה והיא התחילה לצעוק תוך כדי:"לללאא!" חחחחחחח זה היה דיי מצחיק.

ועם אותה אחת פעם יצא לי שלא גמרתי אז היא ניסתה לעזור לי עם זה (כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי בזמן האחרון) ובאותו הזמן אני ירדתי לה והיא גמרה, אז היא אומרת לי במבטא רוסי כבד:"אתה צריך שיהיה לך פנטזיה! תחשוב על סייקס, תחשוב על מישהי שאתה רוצה להיות איתה חוץ ממני, גם אני כשעשית לי קודם את הליקוק (כשירדתי לה) אני גם מפנטזת" אז שאלתי אותה בפליאה:"באמת? על מה את מפנטזת?" אז היא אמרה:"אני מפנטזת שסוס מיזיין אותי!" שאלתי אותה מה ולמה דוקא סוס אז היא אומרת שזו פנטזיה שיש לה המון המון זמן כי לסוסים יש זין עצום!
אז אחרי שיצאתי מהדירה שלה התחלתי לצחוק לעצמי ברחוב כמו איזה מפגר אני נשבע לכם שזה מה שהיא אמרה וככה היה!!

32

עוד דבר שעשיתי זה היה כשנסעתי בדרום ת"א בשעת צהריים וראיתי נרקומנית גמורה ברחוב ותמורת 30 ש"ח הלכנו לשיחים שם באיזור והשתנתי לה על הפרצוף ועל השיער.

-------------------------------------

אלוהים אדירים, אתה פשוט חסר לב. באיזה אדישות אתה מדבר על התעללות ב"נרקומנית גמורה." אתה בכלל קולט שהיא גם בן אדם, יצור חי שהחיים התאכזרו אליו והגיעה לשפל של השפל ???

היית רוצה שבת משפחה שלך תגיע לכזה מצב ?

תסלח לי אבל חצית את הגבול בין טוב לרע, מותר ואסור, אנושי ומרושע.

33

הדבר הכי מופרע שעשיתי היה:

בגיל 17 נסעתי לחיפה בזמן שאחת מאוניות הצי האמרקיאי עגנה בנמל .

בימים אלה היו מגיעות זונות מכל הארץ לחיפה בכדי לחגוג על החילים האמריקאים ,עקבתי אחרי זונה כזו והסרסור שלה שנתנה שרות בבית הקברות האנגלי ליד הדואר ברחוב העצמאות ( מאוד קרוב לנמל ולאגד). בזמן שהזונה הלכה עם אחד המלחים (כושי בערך 190 - 200 ס"מ גובה ורוחב של מכונית)נכנסתי לבית הקברות מהצד בהסתר והצצתי לראו מה קורה הפחד שלי היה מה יקרה אם הכושי יתפוס אותי לא הזונה ולא הסרסור ענינו אותי כל כך .

שלכם Fuk-man

אורלי וגינלי ואנלי השילוש הקדוש

34

בדרום ת"א מכון שכבר לא נראה פעיל,,,הובטח לי שתים באורגיה,,,לא אלאה אותכם בסיפור איזה שירות מחורבן קיבלתי משתיהן

בזמן שכיביכול סיימתי , והן נעלמו להן (כמו כמעט כל מהלך הזיון שכמעט לא היה)

במקום להתקלח .....תחזיקו חזק!!

חירבנתי להן במרכז המיטה , ניגבתי עם גליל נייר הטאואלט שהיה שם . פילחתי את סרט הווידאו שהיה בתוך הווידאו

וד"א דון דג דה ג'אן , שהיה איתי (לפני כחמש-עשרה שנה) לא הבין למה במדרגות אני הייתי לחוץ והלחצתי אותו לרדת באטרף ומהר להטניע את האוטו ולהתכפף.....אחרי שיצאנו מהרחוב ,,,שלפתי את הסרט , וסיפרתי לו על העוגה שהשארתי להם ,,,,חברה!!! הוא עצר בצד יצא מהאוטו ,,,,צחק באטראף דקות ארוקות עד שהיו לו דמעות של צחוק.

ואמר "זיינתה אותם בחזרה" כי הוא המתין לי ב"לובי" וראה את השרות והזיזול שקיבלתי מהם , ולא היה לו ספק שזה כן היה מגיע להן (ד"א הוא טיפוס דיי מתורבת).

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

36

טוב, לא בדיוק מעשה מטורף בכוונה אבל זה הסיפור:

כשהייתי בן 11 לקחו אותי ההורים לבר מצווה.

באולם בקצה שלו היה מין שרוול כזה, מעין מנהרה מעל האדמה שמאפשר להגיע לבמה במרכז כדי שזמרים/ליצנים יוכלו להגיע למרכז האולם ולעלות לבמה מלמעטה בהפתעה.

אחרי שכל ההופעה נגמרה וכולם אכלו שמתי לב שבחור ובחורה מצוות הלולינות נכנסו בחשאי למנהרה , בבמה היתה דלת למעטה לכייון הקהל. כשראיתי שהם לא יוצאים הרבה זמן בתמימותי החלטתי שהם נתקעו שם ובגלל המוסיקה לא שומעים אותם,

ניגשתי לדלת בבמה ופתחתי אותה, במעשה זה חשפתי בחור ובחורה ערומים לגמררי באמצע סקס....

מסתבר שהם מצוות הבידור והיתה להם פנטזיה לעשות את זה בהחבא במקום ציבורי, ברגע הראשון הבחורה הסתכלה עלי בהדמה ואחרי שניה הבחור ירד ממנה והסתובב והסתכל עלי, למרות שהיום אני בן 47 אני זוכר את המבט שלה עד היום... היא חייכה, זה עוד הצחיק אותה ואז התחילו אנשים מהשולחנות לצעוק עליהם תתבישו, אתם מקלקלים את הילד ואז הבחור בתנועה זרירה סגר את הדלת. זו הפעם הראשונה שראיתי בחורה ערומה וסקס ואני מדבר על שנות ה 70, אין אינטרנט, אין אפילו וידאו בבית עוד ואין כל כך גישה לילד למגזינים של סקס.

37

ועכשיו ברצינות, הטירופים שלי בהיסטוריה שלי במכונים מ 1990 עד 2005 כשאז הפסקתי:

תקופה מסוימת היתה ב 101 בחורה שאהבה גמירות על הפנים, הייתי בא פעם-פעמיים בשבוע במשך 3-4 חודשים עד שהיא עזבה, גמרתי לה על הפנים בערך 10 פעמים,

פעם עשיתי למישהי אנאלי שעה רצוף ובסוף היא אמרה לי you are driving me crazy

כחובב גמירות בחוץ גמרתי לכ 400 בחורות על החזה, מרחתי את זה לכמה עשרות מהן,

גמרתי על הפנים לכ 8 בחורות ,

זיינתי בתחת כ 20 בחורות,

גמרתי בפה לכ 6-8 בחורות, אף אחת לא בלעה.

בחורה אחת ישבה עלי, התחת שלה על הפנים שלי ואחת השתינה עלי.

מעולם לא הייתי עם זונת רחוב.

38

יש לי את הג'ננות שלי....

ביהודה הלוי 258 או 260 לא זוכר בדיוק (הייכן שיורדים לקומת מרתף)

הייתי עם רוסיה שעשתה פוזות לאורך הסקס , ובאחד השלבים כשהיא שוכבת על הגב ואני עומד על הריצפה

ככל הנראה המיטה הייתה גבוהה בשבילי והרגשתי לא נוח, הריצפה הייתה עם "שטיח מקיר לקיר"

ולא ראיתי בעיה לקחת את הכרית ולעמוד עליה (שתהיה לי גישה קלה לכוס שלה)

היא התכרפנה עוד יותר וצעקה עליי ברוסית ובעברית שהיא לא מוכנה שאני אעמוד על כרית שהיא מניחה עליה את הראש.

אם לפני כן היה לה שרות סביר הייתי מסכים איתה ומתנצל כייאות.

ואחרי כן עשתה לי עוד פוזות כך שלא הצלחתי לגמור ,,,,,

נו מה אתם חושבים?

כשהייתי לבד אמור להתקלח....זרקתי את הכרית לריצפה ,,,ורקדתי עליה (נעלתי את הסנדלים במיוחד ל"טקס")

נתתי לכרית כמה "מכות ניפוח" שתיראה טוב בחושך.(הורדתי את עוצמת האור בכוונה לאחר ה"טקס")

וד"א גם בארוע הזה דון דג דה ג'אן היה "בהמתנה" אבל הפעם הוא לא צחק,,,,הוא פשוט לא אהב את הרעיון.

אבל גם לשלם (אז זה היה 220 או 200 ) וגם לחטוף הערות ואחכ' צעקות? ,,,, לא סיפרו לה שאני קצת.....קצת...לילה-טוב

מר-חיב2009-12-25 1:24:47
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

39
[QUOTE=בנצי8]

עוד דבר שעשיתי זה היה כשנסעתי בדרום ת"א בשעת צהריים וראיתי נרקומנית גמורה ברחוב ותמורת 30 ש"ח הלכנו לשיחים שם באיזור והשתנתי לה על הפרצוף ועל השיער.

-------------------------------------

אלוהים אדירים, אתה פשוט חסר לב. באיזה אדישות אתה מדבר על התעללות ב"נרקומנית גמורה." אתה בכלל קולט שהיא גם בן אדם, יצור חי שהחיים התאכזרו אליו והגיעה לשפל של השפל ???

היית רוצה שבת משפחה שלך תגיע לכזה מצב ?

תסלח לי אבל חצית את הגבול בין טוב לרע, מותר ואסור, אנושי ומרושע.

[/QUOTE]

תרשה לי לחלוק עליך מפני שהסם אינו מוגדר כשתיה או מזון שכולנו צריכים לצרוך על מנת להתקיים.

אז אוקיי, יתכן שמעשהו של "ממזר" הוא לא הדוגמא למעשה בעל מוסר (בלשון המעטה)
אך גם לא ההזרקות שמתבצעות בגלוי על בסיס יומי ברח פין (ראה בעצמך) לעיני העוברים והשבים.

ולכן גם אינני שופט את הממזר,
אבל את הנרקומנים אני שופט גם שופט.

קמפיינים טלויזיוניים למניעה, סטיקרים, עמותות אל-סם למיניהן, נציגי הסברה שפועלים עלינו מגיל בית-ספר והדוגמאות (החיות) שבאות איתם וכל זה לא הספיק?!

האם "החיים" הם ש"התאכזרו" אליה או שמא זאת היא שבחרה לעצמה את דרכה המטונפת?
כמו שאומרים: "את הדייסה בישלתם לעצמכם? אז תאכלו!"
מוסלי2009-12-25 0:37:42

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”