[QUOTE=sexixi]לכל חברי הפורום שנתנו את עצתם ודעתם לפני יותר מחצי שנה.. שלא תחשבו ששכחתי את הפוסט שפתחתי פה ומיד אחרי הלידה.. כמובן אחרי שהמקום החלים וחזרנו לקיים יחסי מין.. הבעיה נשארה אותו דבר! ממש ככה! אף לא טיפה אחת שמעידה על רטיבות.. בדקתי את נושא החרמנות והגירוי שלה.. והיא באמת משתוקקת לקיים יחסים מלאים וארוכים אבל המצב שם למטה יבש! ומכאיב! ולא מאפשר לחדור טיפה.. אז קנינו את הג'ל של לייף ותודה למי שהציע.. הוא עזר יחסית.. אבל רק לרטיבות.. אבל לצערי באיזה שהוא שלב הוא נספג ונעלם.. מה שאומר שעושים סקס 5 דקות..
בקיצור.. לא אלאה אתכם חברים בתיסכולי לחדר המיטות.. ואולי גם זו הסיבה שאני רועה אצל נערות מחוץ לבית.. ובבקשה לא להטיף לי מוסר על זה כי זה לא המקום פה..
עכשיו בטח תגידו למה אנחנו לא הולכים לרופא.. אז תאמינו או לא.. יש לרופא תור פנוי רק לעוד חצי שנה עד שנה בערך... ככה זה שרוצים את הרופא הטוב ביותר ובצדק..
אז מה זה אומר.. ששנה שלמה מחכה לי עם סקס יבש???[/QUOTE]
סקסאיקסי, עם כל הכבוד, הבעיה שהעלת היא אקוטית לך , אך אינה עניין חיים ומוות, אני מניח שגניקולוג רגיל של הקופה יכול להועיל ואולי אף לפתור את הבעיה לפחות הוא לא יזיק. מה שאומר שתוכל להשיג תור תוך חודש בערך. נסה בינתיים להשתמש בשמן אלוורה. מניסיוני , הוא מחזיק הרבה זמן. אם יבש לאחר 5 דקות ניתן להוסיף.. כמו כן יעזור לך לפתח מיומנות במשחקי אצבע ולשון

. פרטים בפרטי אם תחפוץ.