כ יוליה שוגאר ליידי במצוקה... מארחת בבת ים +תמונות - דף 4 - סקס אדיר

יוליה שוגאר ליידי במצוקה... מארחת בבת ים +תמונות

33
מה קורה חברים? היוליה הזאת מקבלת במלו ית בבת ים.
הייתי איתה כמה פעמים. היא בסנדרה (שמקבלת באותה מלונית וניסיתי לפתוח דיבוח כמה פעמים ו לא יודע למה לא אושרה) הן אחיות (זה מה שהן אומרות לפחות, יוליה מחליפה את סנדרה כמה פעמים).
עכשיו, לגביי יוליה. כן היא רזה, עושה מציצה בלי גומי, עושה אחלה מסג' (אני מאוד אוהב את המסג' שלה) ונראת סבבה. לא כוסית אבפ סבבה. הפעם האחרונה שהייתי איתה לא יודע מה קרה לה אבל הייתה לא משהו, כאילו שרצתה לבחור ה יתה. אבל יחסית היא בסדר. אבל ב450₪ מציצה בלי גומי + gfe שגם במקלחת דופקת לך מציצה ממש טובה. בשבילי זה בסדר גמור.
כמו שאמרתי הייתי איתה איזה 4 או 5 פעמים ורק בפעם אחרונה לא התלהבתי. אבל כל השאר ככ :
מקלחת שאני ניכנס ראשון ו היא נכנסת אחרי כמה דקות.
שם, נשיקות צרפתיות ואז סבון בשבילי ובישבילה.
מציצה במקלחת קצת.
יוצאים הולכים למיטה, עוד קצת מציצה.
סקס במיסיונרית והלך הראשון.
סיגריה, דיבורים, המסג' שלה שאני מט עליו.
ואז עוד פעם נשיקות, אני יודר לה עד שהיא גומרת (וזה נראה ממש אמיתי). חוזרת למצוץ ועוד פעם סקס עד שאני גומר.
מקווה שהדיבוח שלי אוזר לכם :-)

36
אני הייתי אצלה לאחרונה, מבחינת מראה הגוף יחסית טוב הפנים פחות. בניגוד לקודמיי פה לא היה לי מפגש מוצלח. למשל שהיא ויתרה על המשחק המקדים ו20 שניות אחריי המקלחת נגמרה המציצה והתחיל האקט. אולי זה כי לא היתה כימיה ואולי יש שינוי לרעה בגישה שלה. בסוף גם בקושי הצלחתי לגמור. אחרי המקלחת ישר הלכתי, אומנם שילמתי על פעם אחת אבל לא היה מסאז כמו שהיה אצל האחרים פה למרות שנשארו איזה 5=10 דק. סהכ ייתכן מאוד שאם יש איתה כימיה יהיה מפגש מוצלח, אצלי לא היה.

37
לפני כשבוע קבעתי להיפגש עם כריסטינה כהרגלי בזמן אחרון שנפגש לסרוגין עם אחת האחיות.
אבל מתקשרת ליסה שכריסטינה לא יכולה לבוא ותאחר שעה. הצעתי מייד לליסה לבוא במקום, אבל גם היא לא יכלה. התלבטתי האם לחכות ותוך דקה צלצול נוסף מליסה שיוליה במקרה שמעה את השיחה והאם אני מוכן לקבל את יוליה. הסכמתי בשמחה.
יוליה הגיעה תוך 10 דקות. למרות שנפגשנו כמה פעמים במלונית ופטפטנו קצת, מאז שנפרדנו לפני שנה וחצי - זאת הייתה הפגישה הראשונה במטרת מין.
יוליה מייד התחילה בנשיקות הכי רטובות שאפשר שעזרו להתגשר על ההפסקה בקשר. הלכה להתרחץ ונהניתי לראות את הגוף שלה עם הטוסיק הרחב וכל כך יפה. המשכנו בנשיקות ומשם בריטאול המצוצם שאני יכול: דוגי ומיסיונרי. אומנם אני עושה את זה הרבה פעמים. יוליה זכרה שאני תמיד מביאה קופסא שלמה של קונדומים (מחליף אחרי כל חדירה בשביל מציצה חשופה). אחר כך דברנו על העבר, על מה שעשינו מאז. קבענו שנמשיך להיפגש בתדירות נמוכה שאני אמשיך בשגרת המפגשים עם האחיות.

38
[QUOTE=ערבה אנושית]

המשכנו בנשיקות ומשם בריטאול המצוצם שאני יכול: דוגי ומיסיונרי.
אני עושה את זה הרבה פעמים.
אני תמיד מביאה קופסא שלמה של קונדומים (מחליף אחרי כל חדירה בשביל מציצה חשופה).
[/QUOTE]

מחיאות כפיים סוערות למר ערבה
אל תבאסו אותו - מחאו לו כף גם אתם!

(בשביל זה הרי ציינת את הדברים, לא?)

39
הי,
אין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר פה אבל אעדכן כמה דברים לגבי מפגש שלי עם יוליה:
המלונית - זו המלונית שגם ליסה וכריסטינה מארחות בה בבית, מקום פשוט נורא ואיום, מאוד לא הגייני.
יוליה - פנים חמודות, מבנה גוף מעולה לטעמי (קימורים), חזה קצת קטן מדי, הבטן נפולה ורואים שעברה כמה לידות.
שירות - לא עושה GFE (לפחות לא איתי), מציצה חשופה, מסאג' מאוד נעים ומומלץ, מיני מציצונת במקלחת המשותפת, נותנת קונטרות יפות אי כי לא בעקביות, זורמת מתנוחה לתנוחה, מקבלת בחביבות אצבע מאחור.

מספרים:
מקום - 3
פנים - 6
גוף - 8
שירותיות - 9
זרימה - 8
GFE - 0
זיון - 7.5
עלות - 450 כולל מיקום

לסיכום, היה פה איזה פוסט גדול על ההשוואה למדפסת הכל כלול של HP (ברכות לכותב) אז משהו כזה.
מבחן החזרה ? התלבטות.... מחד לא עילוי ומאידך לא נפילה, לעיתים מוטב הצרות שאנחנו מכירים על אלו שלא....

תבלו
הכל מכל כל....

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”