כ ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!! - דף 4 - סקס אדיר

ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!

37
קראתי הבוקר,לא יכולתי להתאפק וקפצתי לדגום
בקיצור : עוד לא נתקלתי בכל יד 2 בכאלה דברים
נקיון ואסטטיקה 10 +++++++ מדהים ביותר
יחס , מראה ומקצועיות 10 ++++++ נחמדה ,נעימה וחמודה ביותר
שווה כל שקל
אחזור לבקר שם עוד הרבה פעמים.

38
אני הייתי (שוב...) השבוע.
כרגיל נהניתי מאוד והשארתי טיפ.
היא באמת לא מפרסמת - וחבל - אבל היא עובדת.
כרגיל אני נהנה אצלה. גם מהיחס. גם מהאירוח. גם מהעיסוי עצמו (לא חזק ולא חלש אבל מושקע. כל חלק מקבל תשומת לב).
כשמסיימת את הגב מנגבת אותו במגבת (יש אפשרות להתקלח). כשמסיימת רגליים כנ"ל.
לפני ההתהפכות, היא מחרמנת אותך ע"י שליחת הידים וליטוף הבחורציק. סתם בשביל להקשות...
אני אוהב את החלק הזה כי הציפורניים שלה...
כשאתה מסתובב על הגב, והיא מעסה את הרגלים, דואגת כל כמה שניות לתת ליטוף, בשביל שאתה תהיה מגורה תמידית.

בקיצור, היא המומלצת שלי לאזור זה. נכון שהיא לא עירומה, אבל יש לה פרצוץ מהמם, היא חמודה אש. היחס שלה מעולה, היא אישה מקסימה. יפה מאוד. סקסית בטירוף. מרשה בסוף העיסוי לגעת בה בזמן שאתה מתפוצץ. אם תבקש יפה גם מרשה לגעת מבפנים ולפעמים להציץ...

בהצלחה

39
מישהו ניסה לאונן בעצמו ולהשפריץ לה על החולצה ? כך אולי יגרמו לה לשקול להסיר את החולצה בזמן ההרפיה אחרת לאחר כל עיסוי יהיה שפיך דביק על החולצה שלה והיא תצטרך להכניס את החולצה לכביסה , אני אישית התקשרתי מלא פעמים ממספר חסוי והיא אף פעם לא עונה ...

40
אמנם ואלרי מפורסמת כאן בפוסט אחר אבל הוא לא מעודכן גם מבחינת המיקום (כתוב מערב השומרון וזה לא נכון) וגם מבחינת התוכן וכן לבחורה מגיע זרקור מיוחד בגלל השירות והמראה (אדמין יקר - אם תחליט לאחד את הפוסטים בבקשה שזה יהיה הראשי היות והכותרת של הפוסט השני לא נכונה).

סה"כ מתומצת - ואלרי לדעתי אחת המעסות היפות שיש בתחום היום ואם מכניסים לתמונה גם את העובדה שהיא מקצועית (מדופלמת) ועושה גם עיסוי וגם הרפייה מדהימה (לא פחות) ב-200 ל-45 דקות מדובר בדיל מעולה.

מראה: ואלרי מפרסמת ביד 2 עם תמונות אמיתיות. מדובר בבחורה המגיעה אלינו ממולדובה. היא בלונדינית (ברבי אמיתית) סביב ה-30 אבל נראית פחות. יש לה גוף רזה (לא שדוף) עם חזה בינוני יפייפה ותחת עסיסי. היא תמיד מטופחת עם לק, חלקה וסקסית. אני מת על הפנים שלה. אמנם מראה זה דבר סובייקטיבי אבל ואלרי לדעתי תיכנס אצל רובכם לקטגוריה בין יפה למאד יפה.

מיקום: ואלרי מארחת בפתח תיקווה בדירה הפרטית שלה. מדובר בבניין חדש ומטופח. היא מארחת בקליניקה בתוך הבית וניתן לראות את שלל התעודות שלה ולהבין שמדובר בבחורה מדופלמת ומקצועית. הבחורה חולת ניקיון! הבית שלה ממש מבריק ברמות שניתן לאכול מהרצפה (לא חושב שניתקלתי במקום יותר נקי מזה :) ). גם בתוך חדר העיסוי שלה יש לה ציוד מאד חדיש כגון מיטת מסאז חשמלית מתכווננת ברמה גבוהה שקצת משדרגת את החוויה של מיטות המסאז של המכונים שחוסכים עלינו. מה שמדליק במיטה הזו שהיא מתכווננת לא רק במשענת אלא גם בעוד חלקים של המיטה וזה למצוא פוזיציה מאד נוחה לעיסוי וגם להרפייה. כמובן שהדיסקרטיות מלאה היות והמקום פרטי. יש אופציה להתקלח לפני ואחרי הטיפול ושוב...מקלחת ביתית נקייה ביותר.

טיפול: הטיפול של ואלרי פשוט מדהים. היא מדופלמת ולכן נותנת לך עיסוי מקצועי ולא פוסחת על אף חלק בגוף ובנוסף גם מגניבה נגיעות באיבר המין שיכולות להטריף אותך. אני תמיד עושה איתה 2 הרפיות - מתחיל בהרפייה אחת - עיסוי - הרפייה לסיכום הדיונים :). היא כל כך טובה גם בעיסוי וגם בהרפייה שלדעתי גם אם היא היתה עושה לי 2 הרפיות ברצף לא היתה לי שום לגמור. תוך כדי ההרפייה אני חושב שיש מקום לתמרון לגבי כמה ואיפה לגעת וכן האם לראות או לא לראות כל מיני איברי גוף :) -עניין של כימייה ויחס אני מניח. מה שאני יכול להגיד זה שיש לה חזה מהמם עם פטמות יפות וקשות, ויש לה תחת עסיסי ביותר. בכל זאת יש לזכור שהיא לא מורידה בגדים כחלק מהטיפול ונותנת לגעת רק לעזור בהרפייה (אין בודי או משהו כזה).

לסיכום - דיל ממש משתלם גם מבחינת המראה של ואלרי וגם מבחינת הטיפול. מי שמחפש שילוב קרוב לאידיאלי בין טיפול מקצועי להרפיות וארוטיקה עם אישה יפה במקום נקי ודיסקרטי היא מושלמת בשבילו.

ואלרי מפרסמת ביד 2 (כפי שציינתי עם תמונות אמיתיות)

טלפון - 052-7380727

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”