זה פשוט משעשע :) בידור אמיתי, אני נהנה שחבל על הזמן.
אם זה כל כך ליצני, איך הפכתם את זה לשרשור מפלצתי שכזה, פשוט תתעלמו, אני לא אלך מכאן, אבל אתם מוזמנים....
אני כל כך לא לוקח אתכם ברצינות, והמילים שלכם לא נוגעות בי, אינכם מכירים אותי ואני לא אתכם, זהו מתחם וירטואלי ולא אמיתי וכך אני מתייחס אליכם, אבל את האמת זה מבדר ומשעשע איך אתם יוצאים מגדרכם, ממש לוקחים ללב, מנסים לנתח, ממשהו וירטואלי, תחזרו לחיים שלכם, תמצאו חברים, תתעסקו בדברים מועילים ומצמיחים, במקום לבקר,לשפוט, תיהיו קלילים יותר :) אל תחפרו, תחפשו בארכיון ציטוטים, תתיחסו לכל דבר בכבדות ורצינות (כי אני לא לוקח אתכם ברצינות) משהו משעשע, לא מזיק, לא רציני ובטח בלי קשר לחיים האמיתיים.
אני מבין שחלקכם נשואים בנישואין לא טובים לאישה מסרסת, אז אתם מוצאים את התיסכולים שלכם כאן במרמור,ביקורת וריבים, עם בנאדם וערטואלי (!!!) אתם לא מכירים אותי איך זה יכול להיות שאני משפיע עליכם בכזאת צורה.
אתם יכולים לא להגיב והשרשור ושמי יעלמו, ובכל זאת את מפארים את שמי. פשוט אל תגיבו ותנסו לעשות דברים חיוביים,גדולים, תתעלו על עצמכם, די לקטנות ולריבים.
שלכולם יהיה המשך ערב מהנה וטוב(לי בטוח יהיה)
ואני בסביבה מדיי פעם שמשעמם ואני רוצה שעשוע ממכם. ;)
המשתמש תשוקה לנשים.
32תשוקה לנשים היה קר...
בהתחלה אני כעסתי עלייך בגלל שסירבת לשתף את החברים בממצאים שלך...
החלטת שאתה לא נותן פרטים ומצד שני נותן דיווחים מגרים על בחורות שאני לדוגמא רותה לפגוש.
לאחר מיכן המשכת באותו קו והתחלת לרדת לפסים אישים ולקלל אותי.
פה הכעסים שלי התחלפו ברחמים-אני רואה אדם נואש שרוצה מצד אחד להשאר פה אבל לא מוכן לרדת מהעץ.
אני מרגיש בתוכי שמתחת לשיריון שלך אתה לא באמת אדם ברוטלי ואלים מילולית.
הנה אני פה מושיט לך יד לשלום סולח לך על הגידופים בוא תהיה חלק מהשפחה כאן בפורום תתדגום תדווח תחלוק במידע ונצא לדרך חדשה.
בהתחלה אני כעסתי עלייך בגלל שסירבת לשתף את החברים בממצאים שלך...
החלטת שאתה לא נותן פרטים ומצד שני נותן דיווחים מגרים על בחורות שאני לדוגמא רותה לפגוש.
לאחר מיכן המשכת באותו קו והתחלת לרדת לפסים אישים ולקלל אותי.
פה הכעסים שלי התחלפו ברחמים-אני רואה אדם נואש שרוצה מצד אחד להשאר פה אבל לא מוכן לרדת מהעץ.
אני מרגיש בתוכי שמתחת לשיריון שלך אתה לא באמת אדם ברוטלי ואלים מילולית.
הנה אני פה מושיט לך יד לשלום סולח לך על הגידופים בוא תהיה חלק מהשפחה כאן בפורום תתדגום תדווח תחלוק במידע ונצא לדרך חדשה.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
המשתמש תשוקה לנשים.
33הצבעתי בעד השהתו של תשוקת לנשים.
כמובן לא בגלל זה שלא נתן שום פרט (דרך אגב גם על בחורה אחרת, שהוא אמר שייתן פרטים לפונים בה"פ, הוא לא מסר פרטים שפניתי עליו).
צריך להשהות גם לא בגלל הפנטזיה זאת או אחרת שלו - מסכים עם אלה שמציעים או להעביר לקשקשת או לא להגיב).
צריך להשהתו בגלל רוח שנאה הוא מכניס לתגובותיו. מזכיר את כמה בחורות שכתבו בסגנון הזה, כמו אמילי וליה.
כולנו לפעמים אומרים דברים מרגיזים שבחלקן גם מצטערים אחר כך שאמרנו, אבל אצל תשוקה לנשים זאת שיטתיות.
כמובן לא בגלל זה שלא נתן שום פרט (דרך אגב גם על בחורה אחרת, שהוא אמר שייתן פרטים לפונים בה"פ, הוא לא מסר פרטים שפניתי עליו).
צריך להשהות גם לא בגלל הפנטזיה זאת או אחרת שלו - מסכים עם אלה שמציעים או להעביר לקשקשת או לא להגיב).
צריך להשהתו בגלל רוח שנאה הוא מכניס לתגובותיו. מזכיר את כמה בחורות שכתבו בסגנון הזה, כמו אמילי וליה.
כולנו לפעמים אומרים דברים מרגיזים שבחלקן גם מצטערים אחר כך שאמרנו, אבל אצל תשוקה לנשים זאת שיטתיות.
המשתמש תשוקה לנשים.
34[QUOTE=תשוקה לנשים]זה פשוט משעשע :) בידור אמיתי, אני נהנה שחבל על הזמן.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אתה משקר - אם היית 'נהנה', לא היית ממציא חופשה שכלל לא התקיימה בנסיון להניא משתמשים מלהגיב בגנותך! 

[QUOTE=תשוקה לנשים]
הלילה אני יוצא לחופשה של שבוע, ככה שאל תטרחו לכתוב תגובות כי אני לא אהיה פה לקרוא אותן.
[/QUOTE]
הלילה אני יוצא לחופשה של שבוע, ככה שאל תטרחו לכתוב תגובות כי אני לא אהיה פה לקרוא אותן.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
המשתמש תשוקה לנשים.
35ההבדל ביני לבינך- שאותי לא מעניין מה תגיב ואין לי דרישות או ציפיות, יש דבר כזה שנקרא אהבה חופש ביטוי ועולם חופשי, שכל אחד יכול להתבטא לפי רצונו כל עוד הוא לא פוגע פגיעה ממשית בזולת.
ואני מתקשה להבין שאתה באמת מאמין שדברי חסרי שחר ובסיס יהיו חדים ורעים ככל שיהיו, מבנאדם שאני לא מכיר שאנחנו מתקשרים במתחם וירטואלי כדי לתקשר באמת יכול לפגוע בי ;)
ואני מתקשה להבין למה אתה כל כך מתעקש ללכת נגדי ולהכניס כל כך הרבה רגשות שלילים לתוך חייך.
נראה לך שאני בודה, למה אתה כל כך נפגע ומתעקש לפגוע בי בכלל ומכניס שנאה לחייך, נראה לך שזה לא משמעותי, תתקדם לדבר שכן עושה לך טוב ומכבד, הסיפור שלי מעניין מסקרן אותך אתה מוזמן להגיב :)
אני הרגשתי צורך לשתף חוויה חיובית ומרגשת בפורום מתאים לכך, ואתם מצפים שמעבר לשיתוף של חוויה מעניינת, צריכים גם להיות מעשיים ולהביא עובדות ותוצאות כסון כתובות וטלפונים, זכותי לשמור דברים לעצמי ולשתף את מה שמתאים לי...
תנסו להיות יותר חיובים,פחות לקחת ללב,לדרוש מאנשים אחרים,להכניס כעס ושנאה לחייכם וקצת צבע ועניין ואולי תצליחו גם עם בחורות אמיתיות, תתחילו להאמין באחר ושדברים טובים יכולים לקרות לכם, ומגיע לכם מעבר לאישה כובלת וסקס לא מכבד ומספק בתשלום בתיקתוקיות.
יום מעולה !
ואני מתקשה להבין שאתה באמת מאמין שדברי חסרי שחר ובסיס יהיו חדים ורעים ככל שיהיו, מבנאדם שאני לא מכיר שאנחנו מתקשרים במתחם וירטואלי כדי לתקשר באמת יכול לפגוע בי ;)
ואני מתקשה להבין למה אתה כל כך מתעקש ללכת נגדי ולהכניס כל כך הרבה רגשות שלילים לתוך חייך.
נראה לך שאני בודה, למה אתה כל כך נפגע ומתעקש לפגוע בי בכלל ומכניס שנאה לחייך, נראה לך שזה לא משמעותי, תתקדם לדבר שכן עושה לך טוב ומכבד, הסיפור שלי מעניין מסקרן אותך אתה מוזמן להגיב :)
אני הרגשתי צורך לשתף חוויה חיובית ומרגשת בפורום מתאים לכך, ואתם מצפים שמעבר לשיתוף של חוויה מעניינת, צריכים גם להיות מעשיים ולהביא עובדות ותוצאות כסון כתובות וטלפונים, זכותי לשמור דברים לעצמי ולשתף את מה שמתאים לי...
תנסו להיות יותר חיובים,פחות לקחת ללב,לדרוש מאנשים אחרים,להכניס כעס ושנאה לחייכם וקצת צבע ועניין ואולי תצליחו גם עם בחורות אמיתיות, תתחילו להאמין באחר ושדברים טובים יכולים לקרות לכם, ומגיע לכם מעבר לאישה כובלת וסקס לא מכבד ומספק בתשלום בתיקתוקיות.
יום מעולה !
אהבת נשים זאת חיי
המשתמש תשוקה לנשים.
37[QUOTE=תשוקה לנשים]ההבדל ביני לבינך- שאותי לא מעניין מה תגיב ואין לי דרישות או ציפיות, יש דבר כזה שנקרא אהבה חופש ביטוי ועולם חופשי, שכל אחד יכול להתבטא לפי רצונו כל עוד הוא לא פוגע פגיעה ממשית בזולת.
יום מעולה ![/QUOTE]
הפרופסור 2013-08-28 19:12:25
יום מעולה ![/QUOTE]
מה קשור חופש ביטוי???
הפורום הזה נועד/ נוצר/ הוקם (כל התשובות נכונות) לשתף, אם אתה לא משתף אז...
א.אתה לא מעניין
ב.אתה לא רלוונטי
ג.אתה סתם יוצר עומס על השרת.
ואני גיליתי בך עוד צד שאתה בחור אלים מילולית יוצר דמגוגיה שלילית.
גם התגובה הנוכחית מתלהמת ופוגעת הראש שלך לא יודע להגיד לאצבעות שלך די מספיק.
אני לא מבין למה לוקח לאדמין כל כך הרבה זמן לומר לך יפה שלום, אבל בסוף אני מאמין שזה יקרה.
יש שתי אפשרויות-
א.שתעוף מפה.
ב.תשנה את דרכייך.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
המשתמש תשוקה לנשים.
38יאללה יאללה מאסתי בך תחפף לי מהעיניים, אין לי עצבים, אתה דביל.
אהבת נשים זאת חיי
המשתמש תשוקה לנשים.
39[QUOTE=תשוקה לנשים]יאללה יאללה מאסתי בך תחפף לי מהעיניים, אין לי עצבים, אתה דביל.
[/QUOTE]תשוקה נכבד,אתה לא תהיה כאן יותר!
[/QUOTE]תשוקה נכבד,אתה לא תהיה כאן יותר!
המשתמש תשוקה לנשים.
40איך זה:
[QUOTE=תשוקה לנשים]
עכשיו טוס טוס לי מהעיניים אידיוט[/QUOTE]
עכשיו טוס טוס לי מהעיניים אידיוט[/QUOTE]
[QUOTE=תשוקה לנשים]יאללה יאללה מאסתי בך תחפף לי מהעיניים, אין לי עצבים, אתה דביל.
[/QUOTE]
מסתדר עם זה: 

[QUOTE=תשוקה לנשים]זה פשוט משעשע :) בידור אמיתי, אני נהנה שחבל על הזמן.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=תשוקה לנשים]
תנסו להיות יותר חיובים,פחות לקחת ללב,לדרוש מאנשים אחרים,להכניס כעס ושנאה לחייכם
יום מעולה ![/QUOTE]
תנסו להיות יותר חיובים,פחות לקחת ללב,לדרוש מאנשים אחרים,להכניס כעס ושנאה לחייכם
יום מעולה ![/QUOTE]
[QUOTE=תשוקה לנשים]
ד״א אני לא רב עם אף אחד, אני מאוד משושע ומנסה להניא אנשים להביא רגשות נקם ותסכול (לא מצליח כל כך מודה) אני לא רב, למה ללכת נגד,לכעוס ולהכניס ככ הרבה רגשות שלילים לחייכם
יום מעולה ומלא חיוביות לכולם :)[/QUOTE]
ד״א אני לא רב עם אף אחד, אני מאוד משושע ומנסה להניא אנשים להביא רגשות נקם ותסכול (לא מצליח כל כך מודה) אני לא רב, למה ללכת נגד,לכעוס ולהכניס ככ הרבה רגשות שלילים לחייכם
יום מעולה ומלא חיוביות לכולם :)[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.