כ אלינה - תאגיד בת ימי - דף 4 - סקס אדיר

אלינה - תאגיד בת ימי

31
[QUOTE=bigdady]מוזר היא לא חזרה חזר הביתה...הכל היה שקר בכי

להעניש את התאגיד זה אומר שאכפת להם מאיתנו..וזה לא וגם לא מכסף שלנו..יש הרבה בחורות ואם היא תעשה 5 או 10 גברים ביום הם עדין ירוויחו אומנם פחות אבל ירוויחו כי אין הוצאות.
[/QUOTE]
לא בדיוק הבנתי את המשפט הראשון, מי חזר? מי חזרה? מי שיקר?

וכן נכון שהוא לא יוכל לפגוע בדרך שהצעתי בתאגיד כך שיסגר מחר אבל אם 4 פעמים ביום הם יפסידו שעה זה בהחלט יכאב בכיס ואולי דרך זה ילמדו לכבד את הלקוחות ואת זמנם.

אני בכל מקרה לאחר קריאת סיפור המקרה עם התאגיד גמרתי ומשיקול ענייני, לא בא לי לבוא באמצע הלילה ושיקרה לי מה שקרה לאלפא.

מי שמאונן לא מזיין

אלינה - תאגיד בת ימי

32
אני בהחלט הולך לעשות להם את התרגיל הזה. שילמדו!
אגב, לדעתי לא היה שם שום לקוח שביקש להשאר עוד שעה, הם פשוט רוצים להגן על עצמם מהברזות
ולוקחים שעתיים כמקדם בטחון מתוך הנחה שאם כבר בא מישהוא והוא מתחת לבית חרמן והכל
הוא ימצא כבר דרך להעביר עוד שעה.

זלזול לשמו!

אלינה - תאגיד בת ימי

33
[QUOTE=alphadick]אני בהחלט הולך לעשות להם את התרגיל הזה. שילמדו!
אגב, לדעתי לא היה שם שום לקוח שביקש להשאר עוד שעה, הם פשוט רוצים להגן על עצמם מהברזות
ולוקחים שעתיים כמקדם בטחון מתוך הנחה שאם כבר בא מישהוא והוא מתחת לבית חרמן והכל
הוא ימצא כבר דרך להעביר עוד שעה.

זלזול לשמו!
[/QUOTE]

אתה טיפה אופטימי מדי אם אתה חושב שזה ילמד אותם משהו.
כמה פעמים להערכתך קורה להם שהלקוח מגיע לדירה ואז עושה אחורה פנה כי הבחורה לא מצאה חן בעייניו? אני עשיתי את זה 3 פעמים בחודש האחרון ואני מעריך שאני רחוק מלהיות היחידי. הנקודה היא שהם חווים לא מעט ביטולים של רגע אחרון, ולא כתרגיל נקמה אלא כחלק מהעסק. זה המחיר שהם נאלצים לשלם על טשטוש הפנים בתמונות.

עכשיו לגבי התיאוריה שלך... אם התקשרת 10 דקות לפני שעת התור המיועדת, ולהערכתך לא היה אצל הבחורה שום לקוח, אז מה ההיגיון לתת לך להתייבש עוד שעה ולא להכניס אותך? הרי מבחינת הפקידה אתה כבר מתחת לבית אז רק הגיוני לתת לך להיכנס עכשיו מאשר לגרום לך לחכות עד 1 בלילה, כאשר הסיכוי שתחכה עד אז הוא אפסי.

אלינה - תאגיד בת ימי

34
הפקידה בדיוק כמו הבחורה מקבלת כסף על כל פגישה שיצאה לפועל (ולא משכורת קבועה), אין לה טעם לייבש אותך למטה אם אין לקוח בפנים או אם לא הגיעה לקוח מועדף.
יכול להיות גם שהבחורה ביקשה הפסקה ב דקה ה-90 מכל מיני סיבות.
אני לא מתרץ אותם, זה אכן מגעיל מה שהם עושים, אבל אני לא חושב שהתרגיל הזה ישנה משהו אלה אם כן תעשה את זה 3-4 פעמים ביום והם אכן ידעו למה זה קורה.
Be the best you can be

אלינה - תאגיד בת ימי

35
[QUOTE=השמן החרמן]

חיסרון: הבחורה אמרה שהיא חוזרת לקרים ב16 למאי. שזה עוד 5 ימים. באסה.

[/QUOTE]

המשפט הראשון התייחס למה שהשמן כתב...

לגבי הפסד...שוב זה תרגיל נחמד אם יש לך זמן ועצבים ואני תומך בעניין למרות שזה ירגיז את הבחורות או הפקידות ואולי יצא על הלקוחות שכן יגיעו.
לי אישית יצא להגיע כאשר הפקידה אומרת לי שיש לה שעה מוקדמת יותר כי הבחור אולי לא יגיע ("תן לי לבדוק" איזו בדיקה היא עושה? מעניין), וכמובן הגעתי בשעה שלו, האם הבחור התייבש בחוץ או אולי הוא בכלל לא הגיע.

הפקידות שם נהלות את העולם הזה ועליהן צריך אכן להוציא עצבים ותרגילים מסוג זה.

הפסד כסף לתאגיד לא יהיה כי הדרישה היא די גבוהה.

.You so need a Daddy, little girl

אלינה - תאגיד בת ימי

38
סופר לה טיב , נכון שאם זה יקרה הרבה אולי יקרה מה שתארת אבל אז שכרם יהיה בהפסדם פי כמה וכמה כי יהיו הרבה לקוחות ממורמרים כמו אלפא שיבשו אותם שעה למטה שלא יחזרו ואז אפקט הדומינו יפעל הרבה מעבר , לא הייתי מציע לתאגיד לאמץ את זה כשיטה, לקוחות ממורמרים לא חוזרים.

מי שמאונן לא מזיין

אלינה - תאגיד בת ימי

40
חזרה לסיבוב נוסף בעיר הקודש בת-ים. אותן תמונות מפעם שעברה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7925

נמוכה, רזה עם חזה קטן ונפול. פנים סבירות אבל משדרת חביבות שמפצה על המראה לכן נשארתי.
מאד שירותית, GFE טוב, מציצה חשופה וגרון עמוק עד הסוף לאקט הראשון, שטיפת הפה בכיור ודוגי לאקט השני. מקלחת לסיום.

400 זוז בירושלים ליד הטיילת בבת ים. בניין מגורים עם דיסקרטיות בינונית.

פה לעוד חודש לפחות, לדבריה. יש מצב שאגיע שוב.

054-8616490
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”