כ שלי המיוחדת - דף 4 - סקס אדיר

שלי המיוחדת

34
מותק אולי בגלל הגמגום שלך והתקפי צחוק בלתי מוסברים.
בקשה כמו :" יש פוט ג'וב "
היה נשמע לי כמו :" יש זיון "
חחחחחחחחחחחח
אולי פשוט היה לי קשה להבין אותך

ולא ממש אכפת לי האם יבוא אנשים מפורום הזה ,יש לי מספיק לקוחות .

וסופרמן נכון שאני רחוקה מהמשקל האידיאלי ... אבל אני לא שמנה כמו שהוא תיאר !!!

שלי המיוחדת

35
[QUOTE=superman1979] 167 על 67 ק"ג זה מלאה פלוס+1
המשקל הממוצע   האידיאלי לגובה זה הוא 58 ק"ג
[/QUOTE] לך תחפש לך דוגמנית מושלמת אדון !!! זה פטתי לעשות את ההשואה העלובה שלך אדוני להגיד על שלי שמנה זה כמו להגיד עליך "שאינו יודע לישאול" לטעמי שלי היא מלאה בצורה הכי סקסית שיש!! ושירותית יותר מאלף בנות שהייתה איתם.!! אז קצת ריספק!! ולא אין לי שום סיבה שבעולם ליחצן..פשוט יצא לי להיות פעם אחד ולי היה כיף מאוד..! בהזדמנות אבוא רק אליה!

שלי המיוחדת

36
מקסים שכמוך!!!
חרמני ,הורסים אותי הגברים שתופסים תחת על לא יודעת מה .
אני מתוך כבוד לבני אדם לא מלכלכת פה על אף אחד .
אבל להגיד את האמת ,לא הייתי יורקת לכיוון של הרבה לקוחות אם הייתי רואה אותם בחוץ.
ולך חרמני אני מאחלת מכל הלב למצוא בחורה מדהימה שתפנק אותך ותאהב אותך כמו שמגיע לך .
ואם תבוא אלי ,אז מעכשיו יש לך תוספת של הרבה פינוקים ובלי תוספת תשלום ,רק כי אתה מקסים

שלי המיוחדת

37
דז'ה וו...
[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=superman1979] [QUOTE=Run&gun]שמנמנה תני לי לחדש לך שהמשקל המומלץ לבחורה שגובהה 1.66 מטר הוא 56 ק״ג.

המשקל שלך לדבריך הוא 80 ק״ג (והרשי לי לפקפק בנתון הזה) מה שאומר שאת שוקלת כמעט פי 1.5 ממשקל הרצוי לך.

אם זה לא שמנה אז מהי שמנה ?

ועדין אני מדגיש שהשירות שלך מעולה !

[/QUOTE]

בדיוק run&gun
המטרה שלי לא הייתה לרדת עליה גם ציינתי שזה לא משהו אישי (הנתון הפיזי לא בהכרח גורף מההנאה,ויכול מאוד להיות שהשירות שלה מעולה אני לא אומר שלא) ,אבל כשהיא רושמת דברים בסגנון "תנו לי לחדש לכם ש המשקל שציינה ביחס לגובה, אינו גבוה..זה כבר לא מדויק ועלול להטעות אנשים אשר עלולים לנחול אכזבה.. I REST MY CASE..
לטוחן הכל אני לא חובב שמנות(מה לעשות אוהב רזות עד אמצע) הצעתך אינה במקום,אך אם הנתון הפיזי כאן אינו משחק תפקיד אצלך,
be my guest
קריצה
[/QUOTE]

סופרמן, מאותגר הבנה וזיין פוסטרים נכבד,

בשמי ובשם חברי הפורום המכובד אני מודה לך על ההארה האחרונה שלך.
קשה לנו לקרא נתונים ולעבד אותם לבד ללא הדעה המייעצת שלך המבוססת על ניסיון ביצועי של דיווח אחד פלוס רבע עוף גם כשהם נפרסים באופן גלוי לנגד עיננו : גובה 166 משקל בין 80 ל 86 ק"ג.

מבלי שהיית מוציא את עצמך שוב סתום בפעם האלף, אף אחד מאיתנו לא היה יכול להחליט על דעת עצמו האם הבחורה שמנה או שמנמנה. העיקר שלא ניסית לפגוע ואתה מניח את התיק שלך במהרה. לא כל כך מהר דפקט חביב שלי.

לפחות התקדמת וערכת את נפיחת החיבס"ט הקודמת שלך ואתה מתחיל להפנים מי בדיוק חי בסרט.

טוב גם לדעת שאתה מעדיף רזות. יהיה גם חברי מצידך אם תדווח לכולנו היכן בדיוק אתה מוצא אותן. אתה יודע, לאחר כל השאלות והבקשות למספרי טלפון ולינקים לתמונות יש המצפים בשקיקה לתשובות חוזרות ממך. זה יותר מהוגן אתה לא חושב?

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

שלי המיוחדת

38
שלי, אפשר את התמונה שלך? בטוח שישמחו להסביר לך איך לשים אותה פה. הייתי בבורסה ביום חמישי הזה, נראה לי שאני יודע מי את, אבל יש שם שתי בחורות שעונות לתיאור שנתת "בלונדינית עם חזה גדול".

בלי קשר אלייך, יש שם בחורה מדהימה אחת, שמעניין אותי לדעת, מה הסיפור שלה. היא ברונטית, חזה בינוני-גדול, נראת כמו דוגמנית על, והביקוש עליה הוא הכי גדול במועדון, היא פשוט לא זמינה, כי כל רגע יש לה עוד 5 אנשים ברשימת המתנה. בת 22 בערך.

פשוט מעניין אותי, מה גורם לבחורה שנראת יותר טוב מבר רפאלי וכל הדומות לה, לעבור בערב 100 גברים (אני לא מגזים, היא עושה ריקוד של חצי שיק וכל הזמן קופצת מלאפ דאנס ללאפ דאנס), כשהיא יכלה לעבוד בקלות בדוגמנות או למצוא בעל עשיר שידאג לה.

אני בטוח שאת מכירה את מי שאני מדבר עליה, היא כנראה רוסיה, אולי חצי אשכנזיה-חצי קווקזית, פנים קצת אקזוטיות.

שלי המיוחדת

39
אני לא נמצאת במועדון הבורסה אם לשם התכוונת .
אני בפיפ שואו שבבורסה .
ואני לא בלונדינית .ברונטית עם תלתלים ויש לי כתר על הראש

בעיקרון יש לי חזה הכי גדול בפיפ שואו אין לי מושג למה נאמר פה שהוא קטן.
ואין לנו בחורה כזאת כמו שתיארת .
כולם שם בלונדיניות חוץ ממני ומקארין , אבל היא זה כבר סיפור שונה...

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”