שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה
32שחר בלי ספק היא ...
וכאן ניתן להכניס סקסיו, נחמדה, נעימה, אשת שיחה, שירותית, ביצועיסטית
בקיצור כל מה שצריך בבן אדם וכל מה שצריך בסקס
אם לא ה--- כל מה שכתבתי למעלה
33שלום חברים,
גם אני זכיתי סוף סוף להכיר את שחר. המיקום שלה הוא בעייתי מכיוון שקשה מאוד למצוא חנייה באיזור אבל שחר בהחלט שווה את המאמץ. אני מצטרף לביקורות החיוביות של קודמי. שחר היא באמת מדהימה ומיוחדת גם לאנשים כמוני שלא באים אליה לסשן
. היא מאהבת נפלאה וחתולת מין אמיתית.
יקירתי, תודה על בוקר נפלא ורק חבל לי שהוא נגמר ונאלצתי לחזור לעבודה
.
אני בשמחה אחזור.
זהוזה
גם אני זכיתי סוף סוף להכיר את שחר. המיקום שלה הוא בעייתי מכיוון שקשה מאוד למצוא חנייה באיזור אבל שחר בהחלט שווה את המאמץ. אני מצטרף לביקורות החיוביות של קודמי. שחר היא באמת מדהימה ומיוחדת גם לאנשים כמוני שלא באים אליה לסשן

יקירתי, תודה על בוקר נפלא ורק חבל לי שהוא נגמר ונאלצתי לחזור לעבודה

אני בשמחה אחזור.
זהוזה
34עזבו מיקום (בפוקס מצאתי חניה ממש ליד) שחר היא הדבר האמיתי, GFE מושלם, היא החזירה אותי כמה שנים לאחור.

חתולת מין ללא ספק, סקסית ומטריפה.
אני - נהניתי !
choose life
38אגב, עוד כמה שאלות-
שחר ממה שהבנתי מלאה, וכתוב פה שהיא 1.60 בערך. מלאה זה נגיד 1.60 על 67 קילו (שזה סבבה וסקסי) או על 80-85 קילו שזה כבר פחות סבבה...?
בנוסף- יש אפשרות להשתמש בקונדום שהבאת או רק באלו שהיא נותנת? אני פשוט אוהב את האקסטרה דקים ועם אחרים פחות נהנה.
-יש תחבורה ציבורית למקום האירוח?
שחר את כמובן מוזמנת לענות בעצמך אם את רוצה, קצת מוזר לי לדבר עליך בגוף שלישי כשאת נוכחת בשרשור :)
שחר ממה שהבנתי מלאה, וכתוב פה שהיא 1.60 בערך. מלאה זה נגיד 1.60 על 67 קילו (שזה סבבה וסקסי) או על 80-85 קילו שזה כבר פחות סבבה...?
בנוסף- יש אפשרות להשתמש בקונדום שהבאת או רק באלו שהיא נותנת? אני פשוט אוהב את האקסטרה דקים ועם אחרים פחות נהנה.
-יש תחבורה ציבורית למקום האירוח?
שחר את כמובן מוזמנת לענות בעצמך אם את רוצה, קצת מוזר לי לדבר עליך בגוף שלישי כשאת נוכחת בשרשור :)
39שחר סבבה וסקסית. באחריות.
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך
40אני יסכם לך את זה... יש לה את התחת הכי נדיר שיש אם זה היה אפשרי הייתי גר לה בתוך התחת
Big booty כמה שיותר גדול