כ איב - גרון עמוק מתל-אביב - דף 4 - סקס אדיר

איב - גרון עמוק מתל-אביב

35
ביקרתי את איב היום.
בהתחלה היא אמרה כתובת ובסוף שינתה אותו מסיבות לא ידועות אבל בדרך לתל אביב, הודיעה על כך
נכנסתי לדירה וראיתי את איב, לאלה שלא אוהבים שמנות בכלל אז אל תלכו לאיב, היא לא שמנה ממש ממש אלא הייתי מתאר אותה ''שמנמנה''
נכנסתי לחדר, המיטה נוחה מאוד. בדרכי למקלחת אמרתי לאיב ללבוש טייץ והיא הסכימה.
התקלחתי, איב זירזה אותי להיתקלח מהר, מה שמאוד לא אהבתי, היא אמרה שהייתי יותר מ10 דקות במלקחת, ואני הייתי רק 3 דקות כולל שירותים.
בקיצור מנגב את עצמי ועדיין איב מזרזת אותי.
מסיים מקלחת, נכנסים לחדר, מתנשקים, איב יורדת לי, ניסיתי לרדת לאיב אבל לא הסכימה.
קצת מיזמוזים ואני משפריץ לאיב בפה כזה שפיך ועוד 20 יום לא גמרתי, תבינו מזה,כל הכבוד לאיב שלקחה הכל לפה בלי להשאיר טיפה אחת , הלכה לכיור בשירותים לירוק את הכל.
אחרכך שאלה אותי ''אתה הולך הביתה עכשיו'' וממש לא אהבתי את זה כי צריך להיות עוד אקט והיא בתירוץ אמרה שביזבזתי חצי שעה במקלחת.
לא וויתרתי, ואז היא אמרה נשאר עוד רבע שעה, ביקשתי ממנה למצוץ, עברנו לדוגי שאני עומד ואיב על המיטה, פימפמתי אותה והיה מאוד כיף לפמפם תחת שמן שקופץ כל רגע הפימפום, גמרתי בפנים. ואז הלכתי.

לסיכום : עשיתי סטופר בפלאפון, וגיליתי שהייתי שם 24 דקות, חלק מזה אשמתי כי אני גומר מאוד מהר לצערי, אבל לא אהבתי את הזירוזים שהיא עשתה לי.
חוץ מזה מוצצת טוב מאוד, משתפת פעולה טוב מאוד
סוף (:

איב - גרון עמוק מתל-אביב

36
שלום לך חבר יקר,

לפלאפונים יש נטייה להשתגע אז לא צריך תמיד לסמוך עליהם, והפלאפון שלך בהחלט השתגע כי אתה היית קרוב ל-20 דקות רק במקלחת (ועכשיו גיליתי שבחלק מהזמן ישבת על השירותים מבולבל). אלא אם כן בדקת את הסטופר בפלאפון מייד אחרי שיצאת מהמקלחת. במקרה הזה תמסור בבקשה את התנצלותי לפלאפונך היקר.
לאחר המקלחת הייתם בחדר קרוב לעוד 20 דקות.
מהתקופה שאני הייתי בבית-ספר (ונכון שזה היה בזמן שלטון הטורקים קריצה - אבל חשבון זה חשבון זה חשבון) למדתי ש-20+20=40. אני לא מוכנה להישבע שזה לא היה 38 דקות או אפילו, רחמנא ליצלן, 42 דקות, ולכן בחרתי לעגל ל-40 דקות שהן בכל מקרה ובכל דרך שתסתכל עליהן, ב-16 דקות יותר ממה שפלאפונך היקר הודיע לך.
נקודה נוספת לציון היא שאיב אומרת בטלפון שמדובר ב-2 אקטים. מכיוון שאתה כבר גמרת פעמיים אני לא מבינה מאיפה מגיעה הטרוניה שלך, אלא אם כן רצית לשבת ולקשקש איתה ובמקרה הזה, היית צריך פשוט לומר לה שבא לך לשבת ולדבר איתה על הא ועל דא.

בקיצור, לא כדאי להסתמך על פלאפונים ובעיקר - לא יפה לשקר.

רותי (מהחדר ליד) צחוק

איב - גרון עמוק מתל-אביב

39
[QUOTE=redhead]
שלום לך חבר יקר,

לפלאפונים יש נטייה להשתגע אז לא צריך תמיד לסמוך עליהם, והפלאפון שלך בהחלט השתגע כי אתה היית קרוב ל-20 דקות רק במקלחת (ועכשיו גיליתי שבחלק מהזמן ישבת על השירותים מבולבל). אלא אם כן בדקת את הסטופר בפלאפון מייד אחרי שיצאת מהמקלחת. במקרה הזה תמסור בבקשה את התנצלותי לפלאפונך היקר.
לאחר המקלחת הייתם בחדר קרוב לעוד 20 דקות.
מהתקופה שאני הייתי בבית-ספר (ונכון שזה היה בזמן שלטון הטורקים קריצה - אבל חשבון זה חשבון זה חשבון) למדתי ש-20+20=40. אני לא מוכנה להישבע שזה לא היה 38 דקות או אפילו, רחמנא ליצלן, 42 דקות, ולכן בחרתי לעגל ל-40 דקות שהן בכל מקרה ובכל דרך שתסתכל עליהן, ב-16 דקות יותר ממה שפלאפונך היקר הודיע לך.
נקודה נוספת לציון היא שאיב אומרת בטלפון שמדובר ב-2 אקטים. מכיוון שאתה כבר גמרת פעמיים אני לא מבינה מאיפה מגיעה הטרוניה שלך, אלא אם כן רצית לשבת ולקשקש איתה ובמקרה הזה, היית צריך פשוט לומר לה שבא לך לשבת ולדבר איתה על הא ועל דא.

בקיצור, לא כדאי להסתמך על פלאפונים ובעיקר - לא יפה לשקר.

רותי (מהחדר ליד) צחוק

[/QUOTE]

מזל בחדר ליד הייתה אישה ולא גבר (:
בכל מקרה אני מודה לאיב על אתמול והיא מעולה במיטה.

איב - גרון עמוק מתל-אביב

40
רק רציתי לאחל (שוב)
שנה טובה ומתוקה, מלאה בכל טוב
שנזכה להרבה אושר ואהבה
שנמצא את הרוגע ואת השלווה
שנשאף וגם נגיע הכי גבוה שאפשר
שנזכה לעשות מישהו מאושר
שנצליח בכל הדברים החשובים
שנאהב עד הסוף ונהיה נאהבים
שנהיה תמיד תמיד שמחים
שנפזר ונקבל אינספור חיוכים
שנפתח צוהר לדברים חדשים
שנזכה לבריאות ולחיים יפים
ושיהיה שלום ושקט עם כולם
ושמחר נקום לעולם פשוט מושלם!
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”