כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 4 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

31
אני עם ולנטינה המשך..
כאן הגברת התחילה להראות סימני חיים...מוחא כפייה
היא פשוט החליטה שהיא נהנית...
כמובן שזה מלווה בקולות על סף צעקות..
אני מפמפם אותה במשך רבע שעה והיא גונחת...
אמרתי מה יהיה עם אנאלי...
מידי פעם אני יוצא ונותן לה למצוץ הבחור חייב את זה..
היא הבינה שהיא הולכת לקבל את כל כולו בתחת. קמה לרגע לעבר התיק שלה הוציאה מתוכו בקבוקון שמן תינוקות למיטב הבנתי
מרחה עליו מרחה את עצמה היכן שהיית חייבת..
חדרתי אליה לאט לאט כמובן. ולאחר כמה דקות הגברתי קצב.
ופה נגלה לי שהיא יודעת מספר מילים באנגלית...היא פשוט התחילה לגנוח בקול רם..
ואני ממש נוטף זיעה....
כמו שהבנתם עדיין אין סימני גמירה מצידי...
לאחר שהיא כבר לא יכלה יותר היא פשוט התעייפה כמעט כמוני
שלפתי אותו החוצה הורדנו את החליפה . אני עומד על המיטה היא על הברכיים...( מת על זה). היא מוצצת כמעט טוב מאוד מבחינת הטכניקה... עד לגמירה המיוחלת כמובן שכל המטען לתוף פיה וגרונה ואפשר היה להבחין שלא יכלה להכיל את כל הכמות בו זמנית סימני בליעה נראו לכל אורך הגמירה ואני כמובן בהתאמה משחרר בקצב שמותם ליכולתה....
לאחר שסיימנו את כל ענייננו בחדר... כמובן שעבדכם הנאמן מסיע אותה בחזרה למקום מגוריה שוב עם כל כללי הג'נטלמניות הראויים....לא בקשה אתנן עד לרגע שיצאתי לפתוח את דלתה ביציאה מרכבי ..ראוי לציון.היינו ביחד כשעה וחצי נטו!..
לבסוף הסתפקה ב 400 .( מיוזמתה..קריצה)כל בערב תתקבל בברכה
הכבוד של האישה יותר חשוב מרצונו של גבר....!!!

ולנטינה פרטית מבת ים

33
שלום לחברי הפורום,
מצאתי קצת זמן ואני כותב על ביקור שלי עם ולנטינה.
תיאום קל ופשוט בשפת הגברת. קול רך ועים עד כדי שאם עוצמים יניים ישר עולה תמוה של כוסית בת 30-.
שאלתי אותה בטלפון אם יש מקום מועדף עליה איפה להיפגש, ענתה שלא והיא פתוח להצעות. הבנתי שיש לי כאן הזדמנות, בדיוק ידיד טוב נסע לחול וביקש לשמור על כלב שלו שנשאר בארץ (חייב לציין שהוא רווק וששאלתי אותו אם זה בסדר מבחינתו אם אביא בחורה לדירה). תיאמו ליום למוחורת ככה שיהי לי זמן להתכונן. תיאמנו שאאסוף אותה מאזור מרכז בבת-ים.
והנה מגיעה מועד המיוחל אחרי חצי יום של שטיפות וניקיונות כולל רחיצת כלב. נוסע לבת-ים מגיע לאזור המתואם, מטלפן לולנטיה היא אומרת שתכף תגיע. בתיים ממתין ליד הרכב, אחרי מספר דקות יוצאת לכיווני אישה בלונדינית, לא שמנה לא רזה אך מלאה במקומות הנכונים שרק עושים אותה ליותר חושנית וסקסית. לבושה בחולצה לבנה וחצאית חופשית עם פרחים אדומים עליה. מה אגיד לכם, MILF 100%. אומרים כמה מילים לשבירת קרח, שיקות על הלחי, פותח בפניה דלת של הרכב, "תודה" וחיוך, וממשיכים לדירה. שאלתי אותה ליתר ביטחון עוד פעם האם זה בסדר מבחינתה - ענתה שאין שום בעיה. בדרך שיחת חולין על ביקורה בארץ.
מיגיעים לדירה לפי שניכנסים מזהיר אותה שיש כלב בדירה-מחייכת ואומרת עוד לפני שהפסקתי לסיים את המשפט "על תדאג אני יודעת איך להסתדר איתם" ונכסת לדירה. פה חייב לציין שחשבתי שכאן זה נגמר, איך שולטינה נכנסת לדירה פוגשת פנים אל פנים רועה קווקזי ענק שיושב במרחק מהדלת שמספיק רק לפתיחה של הדלת. ולנטינה נעצרת לשניה בהלם ואומרת לי - חשבתי שיש לך כלב ולא שומר ראש - צוחקים ביחד וממשיכים פנימה. אחרי הכרות קצרה של ולנטינה והכלב-כלב איבד כל עינין בה והלך לישון למקומו. שמתי מוזיקה שקטה, עמעמתי אורות, הצעתי לולנטינה יין, תותים בקצפת. שתינו קצת ביחד וולטיה משכה אותי לריקוד איטי צמוד אליה. רוקדים צצמודים אחד לשני ומתנשקים. לאט לאט לומד את גופה הסקסי, את התוסיק הכלכך מושך. מוריד ממנה את החולצה והיא במקביל מורידה ממי את החולצה המקופתרת קפתור אחר קפתור. עובר בנשיקות עדינות על גופה, על שדיה שעדין מוסתרים בחזיה אבל עם פתמות שכבר מזדקרות להן. משחק בהן דרך בד של חזייה - מרגיש שזה מדליק את הגברת עוד יותר. ממשיך לכיון מטה, מוריד ממנה את החצאית יחד עם תחתון (אם אפשר לקרוא לשי חוטים כך). גלה לעיניי פרח מגולח במלואו, נקי מריח טוב ואסטתי. משכתי אותה לכיוון השפה כדי להפיל אותה על בטנה - אך ,רררר, איזה תוסיק עסיסי יש לה, לא החזקתי את עצמי התחלתי לנשק את התחת שלה עד כדי נשיכות קלילות היא צוחקת, מחייכת אבל לא מתנגדת. מסובב אותה פוסק לה הרגליים-מתשקים ותוך כדי אני מתחיל לשחק לה בדגדגן. ולנטינה נהנת מזה מאוד, עוצמת עינים ומכוונת אותי בקלילות רק כדי להראות לי איך יותר נעים לה. כעבור מספר דקות מתחילה לרעוד וגומרת. חייבים לראות אותה כדי להבין איזה יפה היא במצב כזה, לחיים אדומים, מתנשפת בקלילות ,שער בלונדיני פזור, עינים זוהרות ומקירנות תשוקה ורק רצון לסקס וסקס בלי הפסקה. אחרי מוחה קצרה של דקות ספורות ועוד כוס יין, מחייכת אלי ואומרת תוך כדי שמפשיטה את שמוליק מהמכנס - עכשיו תורי. אני נשכב על השפה, ולנטינה מכניסה באיטיות את הזין לפיה ומתחילה במציצה עמוקה ומושקעת, עם הרבה רוק וואקום, מכניסה את הזין עד הסוף וכשמתקרבת בחזרה לכובעון נותת מכות עדיות עם הלדון על הזין, איזה תעוג חבל על הזמן. ואם מוסיפים לזה את מראה העיים שלה רוצים שהרגעים האלה לא יגמרו לעולם. אחרי עבודה שלה ככה במשך כעשר דקות החלטתי לשות משהו יותר אגרסיבי, תפסתי את ראשה מאחור והתחלתי לזיןן לה את הפה במרץ ובשיא העומק ככה שיצאו לה דמעות בעינים,אישה אחרת אולי היתה עוצרת אותי אבל ולנטינה לא עצרה אותי ורק המשיכה שכיף בעשיה. כשהרגשתי שרגע שיא מתקרב שאלתי אותה האם אפשר לגמור לה בפה, הסכימה ובמהרה קיבלה שפריץ עדיר של זרע חם. חשבתי שתלך לירוק אותו אבל ולטינה הפתיע אותי גם כאן, נהפוכו, המשיכה למצוץ עוד קצת וינקה אותי עד הטיפה אחרונה. נשכבנו מחובקים על השפה, לוגמים קצת יין ומדברים. אחרי מוחה קצרה של כמה דקות מרגיש שהגברת מצליחה להדליק אותי לסיבוב שני,הולכים לחדר שינה, משכיב את הגוברת על הגב כך שראשה נמצא על קצה המיטה ומכוון אותה למציצה טובה, ולטינה לוקחת את הזין לפיה בשמחה אבל פה חייבים לציין שבתנוחה זו לא ממש זורם לה עם זה אומם משתדלת אבל זה לא זה. ממשיך בכל זאת בתוחה זו ובמקביל מחמם את המנוע של הגברת לעבודה.מסמן לולנטינה להלביש חליפה, אוי ולנטינה מה את עושה לי. ולנטינה מלבישה את החליפה עם פיה וממשיכה למצוץ, מסובב אותה על ארבע ומתחילים בפמפום בקצב משגע כשמול עיני תחת מהמם. לאור מראה כל כך מפתה ניסיתי לחדור לתחת שלה עם האצבע ,להפתעתי הגברת לא נרתע-לא סירבה, להפך וביקשה שלא להוציאו. ישר עבר לי בראש שלא מיצינו עוד כלום. מסובב אותה לרכיבה כשהיא עם הגב אלי, ממשיכים בקצב מטורף, מכניס לה אצבע לתחת ומרגיש שהגברת כבר גומרת. לא החזקתי מעמד וגמרנו ביחד. הפסקה קצרה, מקלחת של שנינו (בנפרד), ישיבה על השפה עם כוס יין קר. מרגיש שאני שוב מוכן לקרב, מתקרב אליה ומתחילים להתמזמז, מחמם לה שוב את המונע ומרגיש שגברת כבר רטובה ומוכנה. מושך אותה לכיוון קורסה, מעמיד אותה כך שחתח שלה מסתכל לעברי ורק מחכה מתי כבר אכנס בתוכו. שם חליפה והופ מפמפם אותה בתחת. ולטינה נהנת, נאנחת ועוזרת בקוטרות טובות. מעטים טיפה את קצב לסדר את הנשימה, משים קצת את התנוחה כך שאוהל להגיע אל הפרח שלה עם ידיי. וממשיכים במלאכה, הגברת נהנת מאוד, קולה מתרומם, מצליף לה מדי פעם עם יד פנויה על התחת. מרגיש ששייו מתקרבים לטופ ופתאום מרגיש שהזין שלי נתפס בעוצמה חזקה מאוד על ידי תחת של ולנטינה, לא יכול להחזיק את עצמי יותר וגומר. ולטינה גומרת יחד איתי. שנינו נופלים עם אפס כוחות. לקח זמן עד שהצלחנו לחזור לעצמנו.
הפעם מקלחת משוטפת, מסבנים אחד את השני, מתמזמזים והנה שוב, מוצא את עצמי במקלחת, ולטינה על הברקיים עם זין בפה ועושה מציצה עמוקה עם ליקוקי ביצים, משחקת עם הלשון על הזין, לוקחת את כל כולו לגרונה. תענוג, משמיכה כך עד הגמירה המיוחלת לגרונה, בלעה הכל חייכה ואמרה -"כדי שתזכור אותי".
ולנטינה, עד בחורה יחידה שאיתה הצלחתי לגמור כלכך הרבה פעמים ובכמויות.
היו ביחד קצת יותר משלוש שעות. נתתי לה טיפ שמן מעבר לסכום שסגרנו, בכל זאת לא כל אחת נותנת חוויה כזאת. לסיום לקחתי אותה בחזרה לבת-ים.
מה היה לנו:
גברת בסביבות גיל 50.
מראה סקסי לגילה, שמורה, עינים מהפנטות, נוטפת סקס. לא שמה לב לשעון, עם יש כימיה היא זורמת להכל.
שווה את המחיר.

ולנטינה פרטית מבת ים

34

הציפורים נודדות ממקום למקום, אך חוזרות תמיד לאותו המקום....Tongue

הגלים מכים בחוף ללא הרף, אך מיד חוזרים חזרה למקום ממנו באו .... Embarrassed

דגי הסלמון שוחים עם הזרם, אך תמיד חוזרים ושוחים נגד הזרם להטיל
ביצים במקום בו נולדו...Tongue

והזונות גרות ברוסיה, אך גם הן תמיד חוזרות למקום בו התחילו לזנות,
עיר הזונות בת ים... מוחא כפייה

לרוב אנו אוהבים את פירותינו חזקים צעירים וטריים.... Embarrassed

לעיתים מתחשק לנו בננה רכה, או אפרסמון רך, Embarrassed

ולנטינה בננה רכה חזרה בכדי לקבל בננה חזקה, נפגשנו שוב... Tongue

היא לא צעירה !מבולבל היא לא סקסית !מבולבל היא לא יפה !מבולבל בטנה לא שטוחה !מבולבל היא אף
שמנה! מבולבל

אבל היא זונה, בת של זונה, נכדה של זונה, Star

אנאלי משובח ללא הפסקה, ללא תלונה, וללא בקשת חנינה, רק החדרת בננה
קשיחה ! חיוך

הטלפון החדש יימסר לכל החברים בפורום, רכים, זקנים, או צעירים....קריצה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ולנטינה פרטית מבת ים

35
[QUOTE=roni golan]

הציפורים נודדות ממקום למקום, אך חוזרות תמיד לאותו המקום....Tongue

הגלים מכים בחוף ללא הרף, אך מיד חוזרים חזרה למקום ממנו באו .... Embarrassed

דגי הסלמון שוחים עם הזרם, אך תמיד חוזרים ושוחים נגד הזרם להטיל
ביצים במקום בו נולדו...Tongue

והזונות גרות ברוסיה, אך גם הן תמיד חוזרות למקום בו התחילו לזנות,
עיר הזונות בת ים... מוחא כפייה

לרוב אנו אוהבים את פירותינו חזקים צעירים וטריים.... Embarrassed

לעיתים מתחשק לנו בננה רכה, או אפרסמון רך, Embarrassed

ולנטינה בננה רכה חזרה בכדי לקבל בננה חזקה, נפגשנו שוב... Tongue

היא לא צעירה !מבולבל היא לא סקסית !מבולבל היא לא יפה !מבולבל בטנה לא שטוחה !מבולבל היא אף
שמנה! מבולבל

אבל היא זונה, בת של זונה, נכדה של זונה, Star

אנאלי משובח ללא הפסקה, ללא תלונה, וללא בקשת חנינה, רק החדרת בננה
קשיחה ! חיוך

הטלפון החדש יימסר לכל החברים בפורום, רכים, זקנים, או צעירים....קריצה

[/QUOTE]
תודה רבה רוני בהחלט בשורה משמחת אני פספסתי אותה
בפעם הקודמת ואשמח לטלפון שלה...
תודה רבה !

ולנטינה פרטית מבת ים

36
[QUOTE=kingavi]דווח מחרמן אני חדש בפורום אבל אני ישמח עם תיתן לי את הטלפון[/QUOTE]

אתה ממש לא "חדש" בפורום ו"שלל" הודעותיך כמה מפתיע
נראות כמו העתק הדבק אחד מתמשך..
זה הולך להישמע לא טוב אבל גם לא משתמע לשתי פנים.
אשמח מאוד אם אף אחד לא יעזור לך.

ולנטינה פרטית מבת ים

37
גם אני השנה יצרתי קשר עם ולטינה. הכל התחיל בשיחת טלפון קצרה וקביעת פגישה. איסוף שלה מהרחוב בסביבת מגורים, ווסעים למלונית. (אין לה מיקום), בהתחלה לא זיהתה אותי, אבל אחרכך הכל על בזיכרונה. מחייכת, זורקת בדיחות וכד'. שער צבועה בלונד, השמינה משנה שעברה, בצעירוה היתה מסובבת ראשים אבל כיום ממוצע מינוס.
מגיעים למלונית, מקלחת שלי ושלה, בנפרד (חבל), מיזמוזים, נשיקות, ירידות הדדיות, מציצה טובה לא להיט. מסתובבת לדוגי ומבקשת שיכנס בה. אומר לה שתעמוד מול המראה ותישען על השידה, מסרבת ואומרת שהיא רוצה על המיטה. טוב כמה דקות בדוגי, מסובב אותה למציצה שוב, הופך אותה על גבה ומוריד את ראשה מהמיטה, רימינג קליל ואחרכך מציצה ומשחק עצבאותי בשלבלולה. גומרת ואני עוד לא, מרים את רגליה ואומר לה שאהי רוצה מאחור, עושה פרצוף ואומרת שיש לי גדול יחסית והיא מפחדת על מה שאי מגיב כי שנה שעברה זה לא הפריע לה, חודבת דקה ומסכימה אבל מזהירה "בזהירות" כמה מוציאה מתיקה חומר סיכה ומיישמת אותו על שנינו. כמה דקות והתחילה לבקש שאפסיק.כאן יורד לי כל החשק, עוצרים הופך אותה לדוגי ומפרק אותה בדוגי. מקלחת משוטפת. שואלת האם רוצה שנמשיך. חושב דקה ואומר שכנראה שלא, וזה אולי הדדי, אבל אבקש לסיים במציצה. מציצה של 10 דקות עם עצירות ללקיחת אוויר ו"בכי" שהתעיפה גמירה, מקלחת, מקפיץ אותה הביתה.
סיכום:
גברת הבינה שעבור גברים בארץ לא צריך להתאמץ ולא משקיעה בכלל למרות ששנה שעברה בילינו היטב ושניניו נהננו. המראה שלה התקלקל, די השמינה, וגם מגבילה בזמנים, אומרת שעתיים עבור 600 שקלים וזה לא כולל מלונית. הצלחתי להוריד אותה ל-500 אבל לא יותר מזה. ככה שבסהכ עסקה לא משתלמת בעליל, לא ביחס ולא בעלות.

ולנטינה פרטית מבת ים

38

אם באמצעים טקטיים עסקינן אז......
לפני כחודש בערך קיבלתי טלפון של אחת הבחורות (בחורה ? אישה !) כבת 45, ואם תהיתם ממי ...אז כמובן מרבינו ומורינו, רוני.
נראת טוב לגילה, בלונדינית, לא רזה לא שמנה, קצת אבל ממש קצת בטן רופסת ושדיים בינוניים פלוס יפים עם פטמות ורודות
אבל גולת הכותרת היא שהיא פשוט עושה הכוווווול !!
אספתי אותה בכתובת שנקבעה, 5 דקות ואנחנו במלונית-חדרים, נכנסים למקלחת וכבר שם מתבררת לי רמת הליבראליות שלה,
עוברים למיטה, מציצות, נשיקות, דחיפת אצבעות לכול חוד אפשרי, שליקת הביצים ומה שמחבר ביניהם...
אוהבת שיורדים לה, מרטיבה בלי הפסקה. בשלב מסוים הפכתי אותה על הבטן והתחלתי "לחפור" בישבנה, אצבע, ועוד אצבע...
ועוד אחת....וגם הרביעית נכנסה ! יש לה ממש חור אנאלי שנמתח כמו גומי והיא גונחת ומבקשת עוד !
הפכתי אותה על הגב כדי שגם המנוע שלה לא ייקופח.... התחלתי לרדת לה בשילוב הכנסת אצבעות על שכול היד נעלמה בפנים !!!
כולל הזרת האגודל ומה שבניהם ! המון זמן, ואני כבר הרבה שנים בעסק....לא ראיתי פתיחה כזו של האיברים.
ואז שוב התהפכה על הבטן, בשלב הזה, כשאני רוכן לה על הישבן הושטתי יד למגירה הקרובה והוצאתי משם 3 "עזרים טקטיים".
2 ויברטורים ושרשרת עם 3 כדורים להחדרה אנאלית. מה יש להגיד?!... התחלתי בהחדרה ופימפום מאסיבי בעכוזה ולאחר 2-3
דקות גם הויברטור השני חדר לשם, כן חברים ! 2 ויברטורים תקועים עמוק בישבנה והיא לא מתלוננת,
לא יכולתי להישאר אדיש למראה המגרה, הרמתי לה הישבן כלפי מעלה וחדרתי לכוסה הרטוב. עשיתם חשבון ?..... הבחורה מקבלת
3 איברים בו זמנית, 2 בישבן ו 1 במנוע כשלאחר מס דקות אני הופך אותה וגם סדר האיברים משתנה, עכשיו זה 2 פלסטיקים
בכוס ושמוליק שלי קודח את ישבנה.
כשנמאס לי מדמויי האיברים התחלתי להחדיר לישבנה את הכדורים הסיניים הקשורים בחוט בזה אחר זה, ותוך כדי פימופומה
בתנוחת דוגי אני מושך בחוט ורואה איך עכוזה נפתח כול פעם מחדש כשכדור אחד יוצא.
אני חושב שכבר הבנתם שאני חולה ...
אז אחרי בערך שעה רכנתי מעל פרצופה של הגברת ותוך כדי ליקוקי ביצים השפרצתי לה על כול הפרצוף.
שכבנו זה לצד זה במיטה והיא הודתה שנהנתה מאוד מהויברטורים ואמרה שלא חדש לה..., אבל את הכדורים חוותה פעם ראשונה.
לקראת סוף המפגש ואחרי האקט השני (כן הייתה גם גמירה שניה) ביקשתי את ראשותה לבוא בעם הבאה עם חבר...!
לבצע בה DB ANAL...! היא הביעה התעניינות ונכונות...אז מי שבעניין, מוזמן.

האם חזרתי ?.... כמובן !

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

ולנטינה פרטית מבת ים

39
הייתי עם ולנטינה לפני שבועיים בערך . הבחורה בת 45 בערך , קצת הזכירהה לי את אירנה החיה הרעהמנתתניה , רק יותר מבוגרת ונראית פחות טוב .מקבלת בתחת כמו אלופה וזה הדימיון היחיד שלה לאירנה מבחינת השירות . היא די עדינה ולא אוהבת כל כך סקס חזק או סאדו . לפחות איתי זה היה ככה , אולי בפגישות נוספות היא יותר זורמת .לוקחת 500 לשעה . כל עוד המחיר כזה אני לא יגיע אלייה . היא שווה 300 לשעה מקסימום .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”