רוני גולן בחור אינטיליגנט , על זה אין ספק
כל השאר בגדר תעלומה..
אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!
32מה הבעייה שלכם? אף אחד לא אמר לכם ללכת לדגום כל בחורה שדוגם אז מה אכפת לכם כמה בנות ואיזה סכום הוא מוציא...
תודה על הדיווחים רוני הצלת אותי הרבה מנפילות
33הבחור הצעיר פשוט חוצפן.
המלצה שלי במקום כל פעם להחליף טלפון פשוט תחזיק פלאפון ייעודי לזיונים כי כמו שמר בחור צעיר הגיע אליך ככה גם בחורה יכולה בתור שירות שימור לכוחות לשלוח לך הודעת חג שמח
המלצה שלי במקום כל פעם להחליף טלפון פשוט תחזיק פלאפון ייעודי לזיונים כי כמו שמר בחור צעיר הגיע אליך ככה גם בחורה יכולה בתור שירות שימור לכוחות לשלוח לך הודעת חג שמח
34מי שישן עם כלבים שלא מתפלא שיקום עם פרעושים.
והכוונה היא לא רק אליך רוני .אלה מדבר אני גם על עצמי.
אבל כפי שכבר נכתב פה ,לא תמיד אתה יודע למי אתה מעביר את הנייד.
אני אישית מנסה לישון ב"מלונה"נקיה עד כמה,שאפשר כדי לקום ללא פרעושים.
נשים הן לא חפץ
35לרוני היקר
אני נהנה מכל דווח שאתה מעביר.
תודה אתה ג ד ו ל.
ממליץ שוב כפי שאמרו קודמיי
מכשיר טוקמן עם הטענה.מדליק אותו בתפקיד
ומכבה אותו שאיני בתפקיד....!!!!!
הסים עולה 50 שח.
תטעין אותו פעם בחודש....
ותמשיך לדווח.
תודה
איש יקר 👍
sh123
36ואוווווו ....
מה שכן מעניין מאוד מה הייתה הסיטואציה של אותו חבר שגרמה לו להרים טלפון לרוני בזמן שהיה אצל סבטה.
מה שכן מעניין מאוד מה הייתה הסיטואציה של אותו חבר שגרמה לו להרים טלפון לרוני בזמן שהיה אצל סבטה.
37To my advice , all the jealous people, Like '' Young for the eternity'' , if you are not interested by the forum, go on your way and don't bored us, personally I save a lot of Money by reading Roni's advice and the few time I decided to check by myself I saw that what was written by Roni was the exact reality. Actually for me if this forum without Roni it will loose 75% of its interest.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
38רוני היקר, אין אני מכיר אותך למעט הדיווחים שלך. מוזר שתוך זמן כה קצר דגמת כל כך הרבה נשים , ובעיקר ברמה של 500 שח כל אחת. די חושד שאתה יחצן , מה גם שהדיווח האחרון מעלה תהיות, אותו לקוח צעיר גם חטף את הטלפון , גם חיטט וגם מצא את המספר שלך שבטוח כתוב ברוסית, מה גם שבדרך כלל הבחורות כותבות ליד השם גם תאור מסויים שיעזור להם בזיהוי. כל ההתנהלויות שלך לא מריחות טוב. אתה מוכשר בכתיבה כנראה באת מבית רוסי אבל דתי, בסביבות גיל 50, ועם הספק של בן עשרים, לפי כמות הדיוווחים עובד משרה חלקית ומרוויח כמו טייקון. אשרייך , אין קנאה בליבי אלא רק תהייה.
39לכל אלה שמעבירים עלי ביקורת, יש לי מספר שאלות מהלב - ותענו לעצמכם ותבינו איפה הבעיה.
האם הגדלת את תדירות הביקורים אצל זונות בחודשים האחרונים?
האם הגדלת את ההוצאה הממוצעת לזיון בחודשים האחרונים?
האם "פתאום" התחלת לבקר בדירות יקרות (300-400-500 +++) בחודשים האחרונים?
האם בת ים הפכה "פתאום" לזירת הביקורים העיקרית שלך?
אתם לא צריכים לענות לי
ואתם לא צריכים לענות כאן
שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו ויבין עם איזה מניפולציות האנשים כן צריכים להתמודד.
אגב -
הפוסט על סבטה נמחק. מעניין למה
האם הגדלת את תדירות הביקורים אצל זונות בחודשים האחרונים?
האם הגדלת את ההוצאה הממוצעת לזיון בחודשים האחרונים?
האם "פתאום" התחלת לבקר בדירות יקרות (300-400-500 +++) בחודשים האחרונים?
האם בת ים הפכה "פתאום" לזירת הביקורים העיקרית שלך?
אתם לא צריכים לענות לי
ואתם לא צריכים לענות כאן
שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו ויבין עם איזה מניפולציות האנשים כן צריכים להתמודד.
אגב -
הפוסט על סבטה נמחק. מעניין למה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
40כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.