כריסטינה שזיינה לי את הצורה.
33עמית, קח בחשבון שאני הייתי איתה בשבוע הראשון שלה פה בארץ, מאז זרמו הרבה בולבולים שם. לדעתי השירות ירד בהתאם.
קח בחשבון את מה שהעמיתים פה דיווחו ותעשה חושבים. לדעתי עדיף עכשיו לשבת על הגדר ולטעום חדשות שמגיעות.
34אכילס צודק 100 אחוז נקודה.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
35[QUOTE=Walter White]
, למרות שהמבט שלה סימן עייפות וכמו שציינו לפני שאלתי לשלומה והיא ציינה שהיא לא מרגישה טוב ושהתקררה
ניסיתי לנשק אותה היא פתחה את הפה לצרפתיות אך ללא לשון (אני יודע היא חולה/התקררה ולקחתי סיכון)
התאגיד ממשיך להעסיק שחקניות חולות.
ניגשתי מיד לחדר לקחתי מגוונים לחים ועוד מגוונים של ניקול וניקיתי אותה , כמובן שנכנסה להתקלח אחרי זה
[/QUOTE]
עדות נוספת לכוחו של הפורום: כשאני הייתי איתה היא לא נכנסה להתקלח (לא לפני, לא במהלך ולא אחרי) ולא היו מגבונים לחים.
מר וולטר, צר לי על שנפלת גם עם כריסטינה. אנו מזמין אותך בזאת להצטרף למחאת ה-400 מקסימום לשעה.
, למרות שהמבט שלה סימן עייפות וכמו שציינו לפני שאלתי לשלומה והיא ציינה שהיא לא מרגישה טוב ושהתקררה
ניסיתי לנשק אותה היא פתחה את הפה לצרפתיות אך ללא לשון (אני יודע היא חולה/התקררה ולקחתי סיכון)
התאגיד ממשיך להעסיק שחקניות חולות.

ניגשתי מיד לחדר לקחתי מגוונים לחים ועוד מגוונים של ניקול וניקיתי אותה , כמובן שנכנסה להתקלח אחרי זה
[/QUOTE]
עדות נוספת לכוחו של הפורום: כשאני הייתי איתה היא לא נכנסה להתקלח (לא לפני, לא במהלך ולא אחרי) ולא היו מגבונים לחים.
מר וולטר, צר לי על שנפלת גם עם כריסטינה. אנו מזמין אותך בזאת להצטרף למחאת ה-400 מקסימום לשעה.

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
36[QUOTE=Walter White]...ניסיתי לנשק אותה היא פתחה את הפה לצרפתיות אך ללא לשון....
[/QUOTE]
הייזנברג, צרפתיות ללא לשון זה אוקסימורון
[/QUOTE]
הייזנברג, צרפתיות ללא לשון זה אוקסימורון