כ אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח - דף 4 - סקס אדיר

אלף לילה ועוד לילה- 1000 שח ועוד 1 שח

31
מקסימום ...לא יודע איך הכנסת את עניין הכבוד פה...אני חושב שהבנת כבר שכבוד לבחורה חשוב לי מאד.

כמו שפינוקיו אמר ...יכול להיות שאני בשלב אחר בחיים ולא מבין דברים שאתם מבינים או אולי לעולם לא אבין ולא אתפשר...לא יודע.

32
[QUOTE=אוליגופול]מקסימום ...לא יודע איך הכנסת את עניין הכבוד פה...אני חושב שהבנת כבר שכבוד לבחורה חשוב לי מאד.

כמו שפינוקיו אמר ...יכול להיות שאני בשלב אחר בחיים ולא מבין דברים שאתם מבינים או אולי לעולם לא אבין ולא אתפשר...לא יודע.

[/QUOTE]

אם לא שמת לב אני ציטטתי אותך פה והדגשתי את זה
זה נכנס פה כהלך רוח כללי

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

33
ממש לא נכנס כהלך רוח כללי...אין לי שום רצון להוציא אפילו 100 שח על בחורה שנראית לא טוב בעיניי. אין לזה שום קשר לכבוד לבחורה

בכוונה לא הזכרתי מי הבחורה כדי לא לעורר ויכוח אבל אם אתה עושה קישורים...תכבד את זה שבעיניי היא נראית רע מאד. עוד טרם האיזכור שלך לגביה אני שוחחתי איתה בהודעות וכבר אז היא נפסלה

34
[QUOTE=אוליגופול]ממש לא נכנס כהלך רוח כללי...אין לי שום רצון להוציא אפילו 100 שח על בחורה שנראית לא טוב בעיניי. אין לזה שום קשר לכבוד לבחורה

בכוונה לא הזכרתי מי הבחורה כדי לא לעורר ויכוח אבל אם אתה עושה קישורים...תכבד את זה שבעיניי היא נראית רע מאד. עוד טרם האיזכור שלך לגביה אני שוחחתי איתה בהודעות וכבר אז היא נפסלה
[/QUOTE]

ההלך רוח הכללי היה העובדה שצריך לתת כבוד לכל בחורה, בין אם היא עובדת או לא
לגבי הספציפית, כנראה שאנחנו מדברים על אותה אחת, פינוקיו ענה על זה יפה מאוד
ואני כתבתי לך, טעם ידידי אי אפשר להתווכח עליו
אני מניח שכאשר "פסלת" אותה עשית זאת בצורה מכובדת
וכך צריך לנהוג וזהו, גם אני "פוסל" בנות שלא מתאימות לי, עם הרבה כבוד ובחיוך
לא קרה כלום ששני אנשים לא מסכימים על משהו, רק צריך לדעת איך לעשות את זה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”