חרם עד 200 לחצי שעה
33טוב היום היה לי יום מצחיק שהסתיים טוב.
קודם עברתי על כל המספרים באתר וכל מחיר מעל 300 סירבתי בנימוס רב וציינתי שזה עקב המחיר שמאוד יקר לי בתור מבקר קבוע לפחות 2-3 פעמים בשבוע.
באחת השיחות:
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7061
הבחורה הנ"ל קולומביאנית, שאלתי אותה לפרטים ועוד לפני שהספקתי לסרב בנימוס היא אמרה לי שהיא לא בצפון אלה בירושלים בגללל שהצפונים הקמצנים האלה לא מוכנים להוציא יותר מ 200 שח לפגישה ויש לה לקוחות בכל הארץ וכולם משלמים מחירים מאוד גבוהים, היא הפתיעה אותי והסכמתי איתה ואמרתי לה שייש לנו מספר בחורות שמעלות את הסטנדרט של כל האחרות ולרוב הבחורות היקרות אולי נראות טוב וצעירות אבל החוויה בדר"כ לא מתקרבת לטובה.
היא דיי נעלבה ואמרה לי שאם אני רוצה להפגש אז היא תהיה בשישי בצפון שוב.
סירבתי בנימוס אבל השיחה הזו דיי הצחיקה אותי.
עכשיו הייתי מאוד מאוד חרמן כי התאפקתי דיי הרבה זמן בשבילי לפחות עקב המצב אז התקשרתי לגושן 30 בתקווה לפגוש את אורלי המדוברת ובמקרה היא הייתה ועוד לבד ככה שלא יהיה תחליף אחר שאצטרך לסרב לו בנימוס.
הגעתי לדירה היא פתחה לי את הדלת לא התעלפתי כי היא מאוד מבוגרת אבל נתתי צאנס סגרנו על 150 מציצה בלי וגמירה בפה חצי שעה היא עם חזה גדול ונפול אבל כיף לגעת וללוש אותו בכל מקרה היא התחילה במציצה דיי מעולה לא נופלת בהרבה מויקי והיא ממש השתדלה אחרי עשר דקות העברתי אותה ל 69 היא המשיכה למצוץ ואני משחק לה בדגדגן עם היד היא כל כך נדלקה עד שבערך 10 דקות היא לא מצצה ורק נהנתה ואני דיי בטוח שהיא גמרה ואפילו פעמיים היא בקושי ירדה ממני והמשיכה למצוץ באיטיות דרסטית ואז הפתיעה אותי שמה לי קונדום ועלתה עלי כמעט 10 דקות שלמות והיא ממש נרטבה ונהנתה וזה לא קרה לי עד היום אף פעם עצרתי אותה הפכתי אותה על הגב והמשכתי עם גירוי של הדגדגן ביד וחדירה עם הזין והאצבעות והיא ממש השתוללה.
אני מסתכל על השעון ואני שם כבר 40 דקות ואין אף צילצול בדלת והיא ממשיכה כשהרגשתי שהיא עצרה ורעדה אז הורדתי את הקונדום היא ממש התיישבה על הכורסא והמשיכה למצוץ ולאט לאט הגבירה את הקצב עד שגמרתי לה ממש עמוק בגרון היא בליה הכל והמשיכה למצוץ ושאבה כל טיפה ניקתה אותי ותוך כדי שהתלבשתי היה צלצול בדלת ואני שומע אותה אומרת לבחור שהיא תתפנה עוד חצי שעה כי היא הייתה לבד חזרה אלי ואמרה לי שאני סוס והיא צריכה לנוח אחרי זה.
הייתי בשוק טוטאלי אני לא עם זין גדול ולא כזה טוב בסקס אבל כנראה עשיתי משהו טוב אני בטוח אחזור אליה לא בגלל המראה או הטיב של האקט רק בשביל ההרגשה שסוף סוף יצאתי גבר אמיתי.
אני מקווה שזה לא היה משחק אבל כמעט שעה רצופה לא היה לי אף פעם בחיים.
ולפני שמישהו יחשוב שאני יחצן אני ממש לא.
בדירה הזו יש בחורות מבוגרות שאף פעם לא גורמות לי לנסות אותן שוב אבל היא הפתיעה אותי לגמרי.
חרם עד 200 לחצי שעה
35טל המאסטר חחח... יא תותח!
הצטרפתי! וואלה כן אתה צודק שיורידו תמחירים ממש הגזמה פראית!
שיהיה המשך ערב אש :)
סקסוש אש !!! :) :) :) !!
חרם עד 200 לחצי שעה
37[QUOTE=tal508]
אמרתי. ספסיבה בלושוי. דרצוויצה. ביי?
[/QUOTE]
דבר ראשון "בולשויי ספסיבו" (bolshoe spasibo), ולא "דרצוויצה", אלה "דו סווידאניה" (do svidaniya)
לגבי המחאה, אני מחזק את היוזמה