כ עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!! - דף 4 - סקס אדיר

עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!!

32

טוב קודם תודה - לרב רוני שנתן לי את הטל' וחנך את התגובה הראשונה שלי בפורום כן ירבו חיוך
אז כמו שכתב הרב וכמו שכתבו הרבה אחריו אוקסנה היא בהחלט חוויה........
איסוף זריז והגעה לחדר באזור עד הלום , ענייני בירוקרטיה וקדימה לעניינים...
כוס קפה קצר להתעוררות ולעבודה........,
כל מה שקודמי רשמו נכון בהחלט ,הצלקת מעל החזה turn off רציני אבל התשוקה שלה ברגע שהיא נכנסת לעניינים בהחלט מחפה על זה , הנשיקות , המגע , הנשימות שלה בהחלט חוויה , במנה ראשונה רוב הזמן היינו על הכיסאות Tongueקריצה
כללה אורלי הדדי , רימינג מטריף , נשיקות , גרון עמוק + + עד לגמירה בפה בסערה מוחלטת
מנה שניה כללה את תפריט המנה הראשונה + אנאלי מוחא כפייהחיוך גדול
שעתיים של הנאה צרופה , 400 ש"ח + 170 לחדר
הכי אהבתי את התשוקה שלה וההרגשה שהיא איתך , וברגע שהיא נכנסת למוד הנכון זה בהחלט סערה אחת גדולה.

זהו , מקווה שהוספתי עוד מימד שלא ציינו,
תודה,

34
[QUOTE=pixsar] איתן !

אתה מבין בנשים .

עזוב מראה , עזוב את החזה , עזוב אלכוהול ושאר ירקות

האשה הזאת רוצה שתהנה ותעשה הכל שתהנה

רק גבר המבין בנשים יכול להנות מנשים.[/QUOTE]
אז מה בעצם אתה אומר, פיקסר? שמי במבין בנשים - משלם לנשים מכוערות הון תועפות?!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

35
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=pixsar] איתן !

אתה מבין בנשים .

עזוב מראה , עזוב את החזה , עזוב אלכוהול ושאר ירקות

האשה הזאת רוצה שתהנה ותעשה הכל שתהנה

רק גבר המבין בנשים יכול להנות מנשים.[/QUOTE]
אז מה בעצם אתה אומר, פיקסר? שמי במבין בנשים - משלם לנשים מכוערות הון תועפות?! [/QUOTE]

זאת אומרת שיש אנשים שמבינים בנשים ויש כאלה שלא .

לא הזכרתי יופי
לא הזכרתי כסף

36
אני קיבלתי את הנייד שלה לפני כשבועיים מרוני (במאמר מוסגר אומר כל הכבוד ותודה לרוני, אדם שמוכן לעזור לכל אחד ומכל הלב מענטש אמיתי).

מאז שקיבלתי אני לא מצליח לקבוע איתה תמיד זה מחר, מחרתיים וכשמגיע הרגע היא דוחה שוב בכל מיני אמתלות , פעם בים המלח, פעם חולה ועוד ועוד.

בסופו של דבר התייאשתי ממנה.

מי שמאונן לא מזיין

38
[QUOTE=NeverNotEnough] אני קיבלתי את הנייד שלה לפני כשבועיים מרוני (במאמר מוסגר אומר כל הכבוד ותודה לרוני, אדם שמוכן לעזור לכל אחד ומכל הלב מענטש אמיתי).
מאז שקיבלתי אני לא מצליח לקבוע איתה  תמיד זה מחר, מחרתיים וכשמגיע הרגע היא דוחה שוב בכל מיני אמתלות , פעם בים המלח, פעם חולה ועוד ועוד.
[/QUOTE]

כמוני כמוך... באמת שקשה, המלאכיות של רוני עמוסות ;-)
אבל עדיין לא התייאשתי
אנחנו מתכתבים ומחליפים תמונות כמו לפני בליינד דייט
נשמע מצחיק אבל זה ככה...

39
[QUOTE=shai_hd] [QUOTE=NeverNotEnough] אני קיבלתי את הנייד שלה לפני כשבועיים מרוני (במאמר מוסגר אומר כל הכבוד ותודה לרוני, אדם שמוכן לעזור לכל אחד ומכל הלב מענטש אמיתי).
מאז שקיבלתי אני לא מצליח לקבוע איתה תמיד זה מחר, מחרתיים וכשמגיע הרגע היא דוחה שוב בכל מיני אמתלות , פעם בים המלח, פעם חולה ועוד ועוד.
[/QUOTE]

אבל עדיין לא התייאשתי

נשמע מצחיק אבל זה ככה...[/QUOTE]

בהצלחה, לי יש גבול בכמות האנרגיה שאני מוכן להשקיע ליצירת פגישה, מה שלא זורם לא זורם.

מי שמאונן לא מזיין

40
[QUOTE=NeverNotEnough]
[QUOTE=shai_hd] [QUOTE=NeverNotEnough] אני קיבלתי את הנייד שלה לפני כשבועיים מרוני (במאמר מוסגר אומר כל הכבוד ותודה לרוני, אדם שמוכן לעזור לכל אחד ומכל הלב מענטש אמיתי).
מאז שקיבלתי אני לא מצליח לקבוע איתה  תמיד זה מחר, מחרתיים וכשמגיע הרגע היא דוחה שוב בכל מיני אמתלות , פעם בים המלח, פעם חולה ועוד ועוד.
[/QUOTE]

אבל עדיין לא התייאשתי
נשמע מצחיק אבל זה ככה...[/QUOTE]
בהצלחה, לי יש גבול בכמות האנרגיה שאני מוכן להשקיע ליצירת פגישה, מה שלא זורם לא זורם.
[/QUOTE]

אני לא משקיע אנרגיות מיותרות.. יצא יצא, לא יצא גם זה בסדר, הן לא יגמרו ותמיד יבואו חדשות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”