כ סנדרה - דף 4 - סקס אדיר

סנדרה

31
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן? [/QUOTE]

זה 'סיפור כיסוי' נוח לאלה שמשלמים 1500 לשלוש שעות...

הם מחלקים את ה- 1500 בשלוש, ומקבלים 500.

"מה? זה מה שמשלמים כולם עבור שעה..." הם ממלמלים בינם לבין עצמם.

בעתיד הם ישלמו 2000, ואז יחלקו גם בשעות הנסיעה הלוך חזור, וגם ייצא להם 500...

המגביה עוף - ירחיק ראות

סנדרה

32
אחרי התגובות ואחרי שהבנתי שהלחץ עשה את שלו יצרתי עימה קשר והצעתי שוב את אותה הצעה
הבחורה נענתה הגעתי אליה לדירה במחיה השפה בעברית בתל אביב

אכן רמה אחרת בישראל , לדעתי היא לא תחזור גם כי המחירים פה לא חרמה שלה והיא מסכימה רק בשל העוצר בו היא הייתה בשל הסירוב של כולנו לתעריפים

בתפריט מצצה בשקיקה
מרעומה התרחב באופן מעורר כבוד במשך חצי שעה

החזה שלה הוא נקודת החולשה קטן ניצני אבל כל השאר מפצה

מומחית לתורת העינוגים עם ביקורים בכל בירות העולם
בסך הכל נהניתי אבל לא אחזור

יש תמורה לאגרה ומה שבטוח ההתאגדות של כולנו הצליחה בהשגת מחיר שפוי

תזדיינו ותהנו

סנדרה

34
איצטגנין אני אוהב אותך..זה אומר שיש לי נטיות? :)

אתה אומר דברי טעם שהרבה פה לא מוכנים לשמוע על החלוקה הזו לפי שעות.

בכל מקרה שורה תחתונה קורה פה תהליך הרסני. פולינה שהוזכרה פה היתה נפגשת גם ב 400 ועכשיו אני רואה 800. מה שקורה זה רק ההתחלה...הדבר הכי יפה זה כל אלו שמתרעמים שאני מזכיר את המחירים כבר התחילו ובקרוב ביתר שאת להצטרף אלי.

תמיד אומרים שישראלים לא אוהבים להיות פראיירים..אז זהו...שישראלים הם הכי פראיירים בעולם..יחד עם הגרמנים והאמריקאים. באות הנה בנות שלא מרוויחות 200 שקל ל 4 שעות באוקראינה ורוסיה (זה המקרה הטוב כי הבנות שבאות הנה הן לא הפצצות האמיתיות). אז במקום שכל אחד ירשום לגזלנית את זה עד שתרד הישראלי הפראייר המצוי משלם פי 4 ומוסיף שוקולדים ופירות כי משום מה לגבר הישראלי יש אשלייה שזו חברה שלו.

עצוב לי באמת..

סנדרה

35
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. ... [/QUOTE]
זה 'סיפור כיסוי' נוח לאלה שמשלמים 1500 לשלוש שעות...[/QUOTE]
איצטגנין, סיפור זה נכון רק לחלק קטן מאוד של החברים, ובכלל אלו עדיפויותיהם ולא נראה לי נכון ללעוג עליהם על כך.

באשר לדידי, אני
מעדיף לבלות ב- 1000 ש"ח עם בחורה מושכת מספר יותר קטן של פעמים, מאשר לבלות עם מספר
גדול של פעמים עם בחורה לא מושכת. אוסיף גם שלי אין בעיה עם מי שרוצה ללכת
עם בחורות תמורת 400, 200 או 50 ש"ח, אבל בבקשה, שלא יקבעו לי כמה
כסף אני מוציא ועל מה. אני יודע שחלק מכם לא יאהב לשמוע זאת, אך זו דעתי,
אלו הן עדיפויותיי, ואני לא מתבייש בהן. אם מישהו חושב שהן לא בסדר, אזי
שיקום ויואיל להסביר זאת.

או לחלופין, במקום לעג לשונה יחתור ליותר הבנה ופרגון, כי לעג כזה יותר מדי דומה ללשנאת חינם.

סנדרה

36
אלמוני הבעיה פה זה שכמה שאתה ודומיך בוחרים לשלם משפיע גם על המחירים שאחרים יצטרכו לשלם בעתיד כי אם יהיו הרבה כמוכם זה בטוח לא יוריד את המחירים , לעומת זאת אם היו הרבה אנשים שהיו מייבשים את הבנות היקרות תקופה מסוימת אז יש סיכוי לא רע שזה היה מוריד את המחירים. אם אתה לא היית משפיע על המחירים אני בטוח שלאף אחד לא היה אכפת גם אם היית מוציא 5000 שח לפגישה אבל לצערנו מי שבוחר לשלם מחיר מופקע על בחורות שלא שוות את הסכום (לא מדבר על המעט שכן שוות סכומים גבוהים) משפיע על השאר.

סנדרה

37
אלמוני...כייף לקרוא כל מה שאתה כותב כי אתה תמיד כותב בכבוד ובטעם טוב.

זכותך לעשות כרצונך ותעמוד גאה מאחורי מה שאתה מאמין בו כי זו דעה לגיטימית לחלוטין. כך גם הדעה שלי ושל האחרים בשרשור. שנינו נביע דעותינו בכבוד הדדי ולא תהיה שנאת חינם. שנאת חינם מתרחשת כאשר אתה מביע דעה והצד השני לא רוצה לשמוע אותה ולא מוכן שהיא תופיע בדפי הפורום...או שהמינון לא לטעמו ...ואז מתחילים להתנצח איתך..

ו-mimich...אתה צודק במתאיים אחוז אבל תן לי לתת לך טיפ. אותי זה אכל בהתחלה שלא מוכנים פה להראות מינימום של ערבות הדדית שמטרתה לעשות טוב לכולנו. אבל שחשבתי על זה לעומק הבנתי שבכל מקום בארץ אתה רואה את זה היום. תשתדל לא לקחת ללב כי זה ממש יתסכל אותך.

סנדרה

38
אם כמה חברים כאן יסכימו שלא ללכת למישהי שמבקשת יותר מדי, זה נחמד אבל זה לא שאף אחד לא הולך אליה, ובטח לא בגלל ההסכמה הזאת אלא פשוט בגלל שהתעריף שלה יקר מדי. בסך הכל מספר החברים שאמרו כאן שלא ילכו אליה במין "הסכם" כזה הוא ממש לא גדול. אם רוצים להשפיע צריך לבקש מאנשים כאן להתקשר, לבקש מחיר שפוי ואם היא לא תסכים לומר לה שלא ילכו. איך היא יכולה לנחש ש-20 או 30 איש כאן דיברו ביניהם שלא לבוא אליה? אבל 20 או 30 סירובים בטלפון בגלל המחיר ישפיעו הרבה יותר.

סנדרה

39
[QUOTE=mimich]אלמוני הבעיה פה זה שכמה שאתה ודומיך בוחרים לשלם משפיע גם
על המחירים שאחרים יצטרכו לשלם בעתיד...[/QUOTE]חבל שלא קראת את כל הפוסט שלי. היית אז קורא שקודם כל, זו הנחה מוטעית. אם אתה רוצא להחמיא לעצמך שאנחנו, חברי הפורום, משפיעים משמעותית על מחיר השוק, הרי שזו זכותך. אבל העובדות הן שונות וכל קורס מבוא לכלכלה ילמד אותך את ההיפך.

אבל אני מוכן לעשות אתך תרגיל אינטלקטואלי ולהניח הנחה שבעיינך הגיונית, הוא שאני הוא זה אשר בגללו המחיר כל כך גבוה ולכן, אם רק אפסיק לשלם יותר מ- 400 ש"ח (או 350, 450 - אתה תבחר בשילי), אחרי זמן מה (שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים - לא ידוע) הבנות יבינו שאין מי שישלם יותר מעל 400 ש"ח ויתיישרו לפי מחיר זה. נגיד.

מה בדיוק ההצעה, שלמענך אני אפסיק - עד שהמחיר יירד - לבלות עם בחורות שאני אוהב בשביל שאתה אולי תשלם פחות? באמת?? או שאני אשנה את הטעם שלי? או שאולי רק אפסיק לדווח על כך? מה אתה בוחר בפתרון מעשי להנחה שלך?

סנדרה

40
הבחורה עושה חשבון נכון
במקום שיפתחו לה תתחת 10 אנשים ב100 שקל .
יפתח לה אותו פראייר ב 1000 שקל
אחד מתוך 10 פראייר ועוד אני עדין

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”