כ אלינה מעיר הנמל הדרומית.... - דף 4 - סקס אדיר

אלינה מעיר הנמל הדרומית....

32
איך עברה שנה....
שמחתי מעומק ליבי לקרוא את דיווחו של מורי ורבי הלא הוא רוני גולן האחד והמיוחד כי אלינה חזרה לארצנו.
תיאום ווטסאפ קצר והדרמתי לאשדוד.יכול לומר שאלינה רק השתבחה בשנה שלא הייתה במחוזותינו.
כרגיל טיפול מפנק של כמעט 3 שעות הכולל הכלללללללל למעט אנאלי.
הבחירה האולטימטיבית לאוהבי מילפיות.
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

39
כמה דברים שחשוב לי לומר אותם, ולומר אותם בפוסט הזה !
היום קבעתי עם אלינה ולאחר מספר לא קטן של הודעות לכל אורך היום (חוסר דיסקרטיות מוחלט)
הגעתי בשעה המתוכננת לאחר שהיא הדגישה את השעה כמה וכמה פעמים.
אני מחכה ומחכה ומחכה מתקשר שוב והיא אומרת לי שהיא בחוץ ולא רואה אותי, שקר של בת אלף זונות ! ישבתי בנקודה שראיתי כל מי שנכנס ויוצא מכל בניין ברחוב והיא לא הייתה שם !
לאחר 10 דקות שאני מחכה ומדבר איתה מספר פעמים בטלפון היא אומרת שהיא כבר בבית אז נקסט טיים כל כך התעצבנתי וכדי להרגע ישבתי בחוף וחשבתי לעצמי ברצינות מה אני צריך תחרא הזה ?!!
אלה המסקנות שהגעתי :
-אני הולך לזונות בגלל הזמינות של המין
-אני הולך לזונות כי זה קל
-אני הולך לזונות כי זונות לא עושות קטעים של חברות ונשואות
-אני הולך לזונות כדי להרגע ! ולא להתעצבן
אני מקווה שתחזור למקום שממנו היא הגיע כמה שיותר מהר, נכון שהייתי איתה בסבב הקודם שלה והיא לא הייתה משהו מיוחד אבל הפעם היא עברה גבול !
כרגע אשדוד פקוקה לא רק בכבישים היא פקוקה גם בזונות כועס

40
דבר ראשון, זהו דיווח ראשון שלי ופעם ראשונה שאני הולך למישהי עובדת.

דיברתי עם אלינה המון זמן בהודעות וניסינו במשך שבועות לקבוע. לאחר שקראתי מה ש-shpitz ידידי רשם, חששתי קצת אך החלטתי לנסות בכל זאת.

קבענו ליום שישי שעבר, חיכיתי לה כ-20 דקות ופחדתי שלא תגיע אך לבסוף היא נכנסה לרכב ועשינו את דרכנו לעד הלום.
200 זוזים לחלון של הצימרים ויאללה לעבודה. מקלחת קצרה שלה והיא מגיעה אלי למיטה עם חוטיני כחלחל וללא חלק עליון.
הדבר הראשון שחשבתי זה שהיא שקרנית גדולה, כי המראה שלה שונה בתכלית מהתמונה שהיא שלחה, יכול להיות שזו היא בתמונה אך מתקופת שלטונו הראשון של ביבי אי שם בשנות ה-90. שדיים מעט נפולים, לא שקיות שוקו אך בהחלט לא כמו בתמונה זקופים, מעט בטן, לא כרס בירה אך לא שטוחה.

התחלנו בנשיקות ומזמוזים, לאחר מכן מציצה ללא חציצה, בלי יותר מדי וואקום. אחר כך המשכנו למיסיונרית, רכיבה שלה עלי ועוד שלל תנוחות. לבסוף שפריץ ללוע ללא חליפה וללא בליעה.
מקלחת קצרה שלה, סיגריה, ואז פתאום אני שם לב שהיא מחזיקה את הפה בכאבים. פחדתי לרגע שזה מהשפריץ האדיר שהיא קיבלה, אך מסתבר שבמקלחת היא איכשהו דפקה את הלסת בדוש ושברה לעצמה שן שהתנדנדה לה עוד לפני. היא בקושי רצתה להמשיך לאקט שני, ביאסה אותי לגמרי אך אחרי הרבה שיכנועים היא הסכימה. אקט שני היה הרבה יותר צולע, לא זזה באנרגטיות כמו בראשון. בסוף נגמר לנו הזמן לפני שהספקתי לסיים והתקפלנו הביתה באכזבה.

לסיכום, היה נחמד, היתה חוויה, אך לא בטוח שאחזור, כי ב-600 שקל עדיף לי להצפין בת ימה לתאגידים ששמעתי עליהם רבות, בעיקר ממורנו ורבנו האדמור גולן.

ואם הזכרנו את אדמורנו, אז תיקון קטן, ביקורת הגבולות כנראה הטעתה אותך, שכן אלינה נמצאת בארץ כבר במשך שנתיים יחד עם ביתה ולא חזרה הביתה. היא נשארת פה עוד זמן רב ובנתיים עובדת במעין מועדון למבוגרים.

בקיצור, מי שמחפש מילפית, יחסית שמורה, מריחה נהדר ללמעלה ולמטה, משקיעה מכל הלב והנשמה במחיר שפוי יחסית ויכול לעמוד באתגר של 3 שעות - אלינה זו בהחלט הכתובת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”