בלפור פינת מסדה וזונת רחוב מילג
32טוב חברים חזרתי שוב מדאלס נראה לי שהייתה עייפה אבל מאוד השתדלהוחברי הפורום גמרו אותה כנראה
אמרה לי שבימים האחרונים היא לא מפסיקה לעבוד והיא לא מבינה מה קרה כמובן שלא אמרתי לה על הפורום
הרגשתי היום הרגשה של חברה ממש אני מאוהב בה ממש נפתחה כלפי
כנראה שהפורום עושה לה הרבה עבודה למרות שבכלל לא חיכיתי לה ישר נכנסתי ולא הלחיצה אותי
חברים אני הולך לאכול משהו ואולי אגיע לסיבוב נוסף יותר מאוחר
אמרה לי שבימים האחרונים היא לא מפסיקה לעבוד והיא לא מבינה מה קרה כמובן שלא אמרתי לה על הפורום
הרגשתי היום הרגשה של חברה ממש אני מאוהב בה ממש נפתחה כלפי
כנראה שהפורום עושה לה הרבה עבודה למרות שבכלל לא חיכיתי לה ישר נכנסתי ולא הלחיצה אותי
חברים אני הולך לאכול משהו ואולי אגיע לסיבוב נוסף יותר מאוחר
34יותר נכון קוראי הפורום או גונבי הפורום.אלה שרק מציצים כאן ולוקחים מידע.
35חברים לא הוגן שמשמיצים את הבחורה ומספרים שהיא עושה בלי גומי לי היא לא הציע אבל יכול להיות שלאחרים כן
לא נראה לי אם יש כאן מישהו שהציע לו בלי גומי מבחינתי אני מסיים איתה את הרומן
לתמיד אני לא מתאבד ושומר על בריאותי אגב לידיע כללית לא יכולתי להתאפק וחזרתי אליה שוב
הבחורה פשוט כוסית על אבל נראה לי שעייפנו אותה אגב תדעו לכם שהבחורה מאוד ליברלית
אולי בגלל שאני מבקר אותה בימים האחרונים בקביעות
לא נראה לי אם יש כאן מישהו שהציע לו בלי גומי מבחינתי אני מסיים איתה את הרומן
לתמיד אני לא מתאבד ושומר על בריאותי אגב לידיע כללית לא יכולתי להתאפק וחזרתי אליה שוב
הבחורה פשוט כוסית על אבל נראה לי שעייפנו אותה אגב תדעו לכם שהבחורה מאוד ליברלית
אולי בגלל שאני מבקר אותה בימים האחרונים בקביעות
37אני רוצה ללכת אליה היום, מי אמר שהיא עושה סקס בלי גומי זה רציני או סתם ליצנים? במקרה כזה אני לא יילך
39אבי יוסף לא יודע מה עבר עלייך אבל תהיה רגוע אחי זה לא שווה את זה. אני בכל אופן מתלבט בין דאלאס לכריסטינה שמדווחת בשרשור אחר אוף חח
40עם גומי בלי גומי חפרתם בנושא הלא מעניין הזה.אז בסדר יש צעירה שווה בהדר.זה פשוט לא מעניין.