כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 4 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

36
שלום חברים ,
קודם כל הרשו לי לצנן מאוד את הדיווחים כאן..
לא מבין על מה המהומה.. נפגשתי עם הבחורה , נראית לא בעניין ובלי חשק ( ואני נראה מצויין מתאמן ונעים דיבור.. ) , אפילו לא משחקת את המשחק.. נראית לא קשורה , עדינה מידיי ולא זורמת.. קשה לה עם טיפה כח , נשיקות מרופרפות על השפתיים בלי תשוקה ובלי עומק ולהט.. ירדתי לה נראית נהנית בקטנה אבל לא גומרת ולא בטיח..
הגוף שלה אכן מעולה חלק מאוד מתוח ונעים למגע כמו גם החזה שעומד זקוף ויפה אבל אותי הרבה יותר מעניין השירות מאשר הגוף או הפנים.
בזיון ראשון מיסיונרי לא זורמת עם קונטרות וסיבוב שני היא מעליי היה בסדר אבל בסדר וזהו...
בקיצור מי שחפץ בילדה צעירה ותמה , למרות שלא יודעת לתת עבודה- שילך. מי שמחפש אנרגיה מינית ואטרף הדדי שירחק וישמור את כספו למישהי יותר שרותית. מקווה שעזרתי.
אין על אנאלי

נסטיה בת ים (מושלמות)

38
[QUOTE=anali]שלום חברים ,
קודם כל הרשו לי לצנן מאוד את הדיווחים כאן..
לא מבין על מה המהומה.. נפגשתי עם הבחורה , נראית לא בעניין ובלי חשק ( ואני נראה מצויין מתאמן ונעים דיבור.. ) , אפילו לא משחקת את המשחק.. נראית לא קשורה , עדינה מידיי ולא זורמת.. קשה לה עם טיפה כח , נשיקות מרופרפות על השפתיים בלי תשוקה ובלי עומק ולהט.. ירדתי לה נראית נהנית בקטנה אבל לא גומרת ולא בטיח..
הגוף שלה אכן מעולה חלק מאוד מתוח ונעים למגע כמו גם החזה שעומד זקוף ויפה אבל אותי הרבה יותר מעניין השירות מאשר הגוף או הפנים.
בזיון ראשון מיסיונרי לא זורמת עם קונטרות וסיבוב שני היא מעליי היה בסדר אבל בסדר וזהו...
בקיצור מי שחפץ בילדה צעירה ותמה , למרות שלא יודעת לתת עבודה- שילך. מי שמחפש אנרגיה מינית ואטרף הדדי שירחק וישמור את כספו למישהי יותר שרותית. מקווה שעזרתי.
[/QUOTE]
גבר בוא שתבין משהו אחי, וגם הבהרתי לך את זה בהודעה הפרטית, כשאתה
מגיע לבחורה, יש את עניין הקליק הראשוני, ואת הכמיה שנוצרת במהלך המפגש,
בחורה יודעת לשלוט בעצמה לגבי הגמירות שלה, אם היא לא מעוניינת בבחור
ששוכב לצידה, אז הוא בשבילה סתם עוד זיון ועוד מקור להכנסה כספית, כי פשוט
היא לא נהנת ממנו, ואז כל המפגש הופך להיות משחק אחד גדול, אם הכמיה טובה
בדיוק כמו שקרה אצלי, אז השמיים הם הגבול, וסתם אחי שתדע, אבל אני לא ילד בן 18
אני עברתי את גיל ה40, אז לזהות אם בחורה גומרת או לא, זה כבר מאחורי, אבל פה אני רוצה
לחזק את ידיך, ממש שאפו אחד גדול על הדיווח, ועל הכנות האמיתית שלך, פשוט הבאתי אחי את עצמך
לתוך הדיווח, והבאת פן אחר למה אני דיווחתי, בכל פוסט יהיו דיווחים טובים וכאלו שלא,
כל אחד יעשה את השיקולים הכספיים שלו, וידע במה להשקיע את כספו, אנחנו כאן אך ורק כדי
לשרת ולעזור לציבור, להביא את מה שחשת באותו מפגש לפורום עצמו, והקורא יחליט האם
הבחורה טובה מספיק בשבילו או לא.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”