כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 4 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

33
לארה = רגשות מעורבים

היי חברים פקדתי הלילה את מעונה של לארה, בעקבות דיווחים קודמים די מומלצים והלכתי לראות על מה ומה כל המהומה.
אז ככה קבענו להפגש הלילה בבת ים, ווידאתי שאני האחרון שלה היום, הגעתי בול בשעה שנקבעה, כותב לה בוואצפ אני כאן ולהפתעתי מחזירה לי אני לא רואה אותך? אני לתומי חשבתי שאני אמור לעלות לדירתה, והנה בעודי בא לצלם לה את הבניין איפה שאני נמצא, ולפתע אני מרגיש יד על כתפי, מסובב את ראשי והנה לארה עומדת לידי ואמרת היי, האמת די נבהלתי כי לא התכוננתי לזה, ואז מסתבר שהכתובת שהיא נותנת אינה כתובתה, אלא היא מקבלת בבניין ממול, והיא אוחזת בידי ויחד עולים למעלה לדירתה, סוף סוף כמו שציינו זאת חברי דירה לא מחולקת, דירה מאוד יפה עם מקלחת של שנות ה70 במקרה הטוב, סוכם איתה עוד בוואצפ שאני אלך על שעה והאתנן הועבר מיד עם כניסתי לדירה, והגברת דרשה אותו די בתוקף יש לציין שכבר לא הרגיש לי הכי נעים שיש, אבל אמרתי בסדר כל בחורה ושיטת העבודה שלה, די מקובל.
נשלחתי להתקלח ואמרתי לה בואי איתי והבחורה די זרמה בקטע הזה, רק שהגברת שכחה משום מה להדליק את הדוד, וגם ככה מקלחת מיושנת שלא עושה הרגשה הכי נעימה שיש אבל להתקלח עם מים קרים לגמרי, זה כבר הכעיס אותי נורא, אז אמרתי לעצמי הרי לא באת באמת בשביל מקלחת, אז שטפתי את עצמי עם המים שהיו, יש לציין המגבות נקיות ומריחות טוב, ניגוב קל והולכים לחדר העבודה של הגברת.
אני רוצה לציין שלארה בחורה מאוד יפה, בת 25 (נבדק העניין, ולא בת 30 או 35 כמו שאמרו כאן קודמי) עור חלק חלק, ללא שום טיפת שומן, תחת אלוהי ממש, וחזה אחד היפים שראיתי בינוני טיבעי עומד יפה ורך למגע ( ופה אני חולק בגדול על קודמי שאמרו כאן שיש לה חזה קטן, אם שלה קטן אז מה זה בינוני אצלכם?) כוס חלק עם שפתיים בשרניות ממש ודגדגן אחד שאצלנו אומרים לך תמצא אותו, קטן קטן שרק עם פתיחה נכונה אתה מגיע אליו, פנים מאוד יפות לטעמי, ומשדרות המון רוגע ושלווה.
נשכבתי על המיטה והיא התחילה עם מציצה ללא חציצה די חלשה לטעמי, לפי דעתי היא פשוט לא יודעת למצוץ, ניסיתי קצת להכווין אותה, אז זה עוד איך שהוא קצת עזר, שליקת ביצים יסודית במיוחד וטיפול של כל ביצה בנפרד, ממש מוצצת ביצת שוקולד בפיה, ואז הגיע הרגע שאולי חיכיתי לו מכל, ללא שום בקשה מצידי אולי בגלל החיבור שהיה לנו, הגברת יורדת דרומה לחור מאחור ועם לשונה הרטוב חפרה וחפרה כאילו חיפשה שם מטמון חבוי, ועם לשונה עוברת מהחור עד לביצים
וחוזר חלילה, ככה איזה כמה דקות טובות, הפכתי אותה ל6*9 ונגלה אלי כוס חלומי ממש, מריח טוב מאוד, ואני יורד לה והיא גונחת ומוצצת יותר חזק, אבל כמו שאמרתי, לך תמצא אוצר בחושך, בסוף נמצאה האבדה וכשהוא נמצא הגיעו גם התוצאות ובגדול, היא גונחת וגונחת ואז אמרה לי שהיא לא רוצה לגמור עלי, אז הפכתי אותה, ואמרתי לה אל תדאגי תגמרי בדרך היפה והקלאסית, כשהיא שוכבת על הגב, התחלתי למצוץ את החזה היפה והרך והיא מגיבה בהתאם, יורד לה שוב, ולאחר כשתי דקות הגיעה הגמירה המיוחלת בתרועה רמה ממש, אני רוצה לציין שהיא פשוט לא יודעת להתנשק, שזה קצת הוריד לי מהחשק איתה, היא פשוט מתנשקת עם פה פתוח ועם הלשון בחוץ משהו מאוד מוזר שעדיין לא ראיתי אצל בחורה, אבל זרמתי עם זה, התנשקנו איזה כמה דקות ועוד פעם מציצה לא הכי טובה שליקת ביצים, רימינג טוב, הופך אותה יורד לה שוב, ולאחר כמה דקות הגיעה הגמירה שניה.
כאשר כתבתי למעלה בכותרת הראשית רגשות מעורבים, הן מפני כמה סיבות שאני עדיין לאחר הפורקן שעברתי עדיין חושב עליהם.
1] מקלחת על הפנים עם חוסר במים חמים
2] לא יודעת להתנשק בכלל
3] עוד דבר מוזר שקרה לי במהלך המפגש, זו תחושת תיקתוק שאני לא יודע בדיוק להסביר אותה,
אבל אני קורא לה, תיקתוק עם טעם, סיכמנו על שעה, היא כיוונה את השעון ל55 דקות בול, כל
איזה רבע שעה, היא מסתכלת בשעון שלי מה השעה, כאילו יאלה מתי כבר מסתיים הזמן, שזה
עוד קצת הוריד לי ממנה.
4] אין מה לדבר בכלל על אנאלי היא לא בעניין אבל בכלל.
5] היא כנראה חולת זרע או משהו כזה, היא כל הזמן כשהיא מוצצת פותחת את פיה כדי שאני
יגמור לה בפה, ואני אומר לה אין סיכוי אני לא אוהב את זה, אני אוהב לגמור רק בזיון.
המחיר הוא חצי שעה 300 שעה מלאה 500.
לסיכום:
מראה 10
דיסקרטיות 10
שירות 8
gfe 10
האם אחזור אליה = אני עוד חושב על זה, אני מחפש בחורה שמתמסרת בסקס והיא יותר מידי מכנית, ולא זורמת, וצריך קצת לתפעל אותה, ואני לא יודע האם היא מתאימה לכל אחד, ומצד שני
יפיפיה בטירוף עם גוף מושלם בדיוק כמו שאני אוהב, אז אני בהתלבטות די רצינית לגבי ההמשך.
ליצירת קשר עם הגברת, אז פשוט לשלוח לה וואצפ באנגלית, האמת שעד שהיא עונה לוקח קצת זמן, והיא קצת אדישה מאוד בקטע הזה עד שהיא מחזירה תשובה, אבל בסוף זה איך שהוא מסתדר.
לגבי התמונות שהחברים כאן שאלו, אז הם עושים איתה חסד מאוד רע, הבחורה במציאות הרבה יותר יפה.

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21704

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

לרה סקסית חושנית בת ים

34
חולה.. אתה מתקלקל.
מה קרה שהיא גמרה רק פעמיים?
אצלך בדרך כלל הן גומרות ארבע פעמים.
כנראה שנשחקה כברחיוך
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

לרה סקסית חושנית בת ים

35
[QUOTE=pinnochio]
חולה.. אתה מתקלקל.
מה קרה שהיא גמרה רק פעמיים?
אצלך בדרך כלל הן גומרות ארבע פעמים.
כנראה שנשחקה כברחיוך

[/QUOTE]
פינוקיו מה עם פירגון על הדיווח המושקע לא מגיע?
לא נהנת לקרוא? לא עשה לך משהו?
ולגבי הגמירות של הגברת אם היית קורא ומבין את מהות הסיפור
לא הייית שואל שאלה מטומטמת כזאת, בחורה יפה אבל מכנית מידי
ואי אפשר להנות כל כך עם בחורה שאני אמור לתפעל
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”