כ 1000+ - דף 4 - סקס אדיר

1000+

31
עזבו אותכם חברים .. אל תריבו על חתיכת כוס . חבר יקר כאן בפורום הביא לי את המספר . מודה לו מאוד . לא אפרסם את שמו . וזו גם לא הפעם הראשונה שאני מקבל ממנו מספרים . לדעתי זה אחד הגברים כאן בפורום . בלי הרבה דיבורים וקישקושים .וזה בהחלט מישהו שגם אם אני אמצא בחורה בתולה שרוצה להזדיין בלי כסף הוא יהיה הראשון ואוליי גם היחידי שאני יעביר לו את הטלפון . בכל אופן פניתי לבחורה ונחסמתי .. לא מתרגש . תישארו שפויים זה רק חתיכת כוס לא מעבר לזה .
מה שקשור בנוגע לכוסמין, גם אני לא קיבלתי ממנו את המספר ונופנפתי על ידו .. אני רשמתי את דעתי בנושא בתגובה למעלה ולא מעבר לזה . לא מצדיק את מי שמלכלך עליו מתוך עצבים שלא הביא להם את המספר . כל אחד כאן רשאי לעשות מה שהוא רוצה . אף אחד לא חייב כאן שום דבר לאף אחד . וכל אחד יפעל לפי השיקולים שלו .אבל גם לא צריך לבוא ולהתנשאות על אנשים שבאים לבקש ממך טובה בסופו של דבר אותם הבחורות שאתם מזיינים פה לא תילכו איתם לחופה .. הן לא ישארו המאהבת הקבועה שלכם לנצח. אין יותר קבוע מזמני . גם אני לא מחלק לכולם את המספרים . אבל לרוב כן . פונים אליי אנשים שהרגע פתחו משתמש . או כאלה שאני מסתכל בהודעות שלהם בעבר וכל הודעה זה רק "גבר אפשר מספר " ואין מהם שום דיווחים או תמיכה בפורום . אז לפי דעתי לאלה לא מגיע לזיין על חשבון הכיס שלי ועל חשבון הנפילות שאני עובר עם בחורות . הריי בסופו של דבר זה הכל פה עיניין כספי . אנשים לא קוראים ועוקבים אחריי התגובות כאן רק בשביל זיון טוב . 90% זה רק בשביל להימנע מנפילה . והנפילה היא כספית . לא רוצים לזרוק כסף סתם על זיון לא מוצלח ובזבוז זמן .
מה שכן אוליי טיפה מעצבן זה כל אותם המלקקים למינהם והאינטרסנטים הזולים .
בקיצור אני לא שופט אף אחד שכל אחד יעשה מה שטוב לו , אבל קודם כל תיהיו בני אדם עם כבוד עצמי .
תזיינו ותהנו וספרו לחברים . יום טוב
כשהזין עומד השכל בתחת !

1000+

32
[QUOTE=Tom015]עזבו אותכם חברים .. אל תריבו על חתיכת כוס . חבר יקר כאן בפורום הביא לי את המספר . מודה לו מאוד . לא אפרסם את שמו . וזו גם לא הפעם הראשונה שאני מקבל ממנו מספרים . לדעתי זה אחד הגברים כאן בפורום . בלי הרבה דיבורים וקישקושים .וזה בהחלט מישהו שגם אם אני אמצא בחורה בתולה שרוצה להזדיין בלי כסף הוא יהיה הראשון ואוליי גם היחידי שאני יעביר לו את הטלפון . בכל אופן פניתי לבחורה ונחסמתי .. לא מתרגש . תישארו שפויים זה רק חתיכת כוס לא מעבר לזה .
מה שקשור בנוגע לכוסמין, גם אני לא קיבלתי ממנו את המספר ונופנפתי על ידו .. אני רשמתי את דעתי בנושא בתגובה למעלה ולא מעבר לזה . לא מצדיק את מי שמלכלך עליו מתוך עצבים שלא הביא להם את המספר . כל אחד כאן רשאי לעשות מה שהוא רוצה . אף אחד לא חייב כאן שום דבר לאף אחד . וכל אחד יפעל לפי השיקולים שלו .אבל גם לא צריך לבוא ולהתנשאות על אנשים שבאים לבקש ממך טובה בסופו של דבר אותם הבחורות שאתם מזיינים פה לא תילכו איתם לחופה .. הן לא ישארו המאהבת הקבועה שלכם לנצח. אין יותר קבוע מזמני . גם אני לא מחלק לכולם את המספרים . אבל לרוב כן . פונים אליי אנשים שהרגע פתחו משתמש . או כאלה שאני מסתכל בהודעות שלהם בעבר וכל הודעה זה רק "גבר אפשר מספר " ואין מהם שום דיווחים או תמיכה בפורום . אז לפי דעתי לאלה לא מגיע לזיין על חשבון הכיס שלי ועל חשבון הנפילות שאני עובר עם בחורות . הריי בסופו של דבר זה הכל פה עיניין כספי . אנשים לא קוראים ועוקבים אחריי התגובות כאן רק בשביל זיון טוב . 90% זה רק בשביל להימנע מנפילה . והנפילה היא כספית . לא רוצים לזרוק כסף סתם על זיון לא מוצלח ובזבוז זמן .
מה שכן אוליי טיפה מעצבן זה כל אותם המלקקים למינהם והאינטרסנטים הזולים .
בקיצור אני לא שופט אף אחד שכל אחד יעשה מה שטוב לו , אבל קודם כל תיהיו בני אדם עם כבוד עצמי .
תזיינו ותהנו וספרו לחברים . יום טוב
[/QUOTE]
אני שמח שחבר יקר נתן לך את הטלפון.כי זו היתה בדיקה מצידי .
נתתי לשניים וביקשתי מהם לא להעביר .עכשיו אניממבין שלעוד שניים אין מילה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

1000+

33
חחחחחחחח שמע עכשיו הרגתה אותי . אחשלייי תתבגר אתה לא ילד קטן . דיברתה עכשיו כמו אקסית שלי בגיל 17, שהייתה בודקת לי את הטלפון כשאני הולך לישון בשביל לראות שאני לא מתכתב עם בחורות בפייסבוק . אתה עושה בדיקות ומעקבים . מה אתה בלש ??
שתחרר בנאדם זה חתיכת כוס שעושה על הגב שלך כסף ! לא מעבר לזה .

כשהזין עומד השכל בתחת !

1000+

34
לא הייתי כאן המון זמן בגלל סיבות אישיות.
אבל חייב לתת מילה על כוסמין.
כוסמין הוא חבר אמת... מרגע שרכשת את אמונו,
הוא מפרגן מכל הלב ולא מצפה לשום תגמול.
הוא הפגיש אותי בעבר עם מלא בנות למרות שמעולם
(כמעט ) לא יכלתי לגמול לו בחזרה.
איש מדהים,חבר אמת ומעל לכל... בנאדם.
יש כלל ברזל אחד שהוא כרטיס הכניסה אליו.
א מ י נ ו ת.
עברת את המבחן? קנית חבר אמת.

1000+

36
[QUOTE=Nice2]איך אפשר לעבור את מבחן האמינות של כוסמין אם הבן אדם לא עונה בכלל להודעות.[/QUOTE]
רק חברים בלי דיווחים בכלל יקבלו מס'
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

1000+

37
חולה חזה, לא יודע מי אתה - אבל אני קיבלתי כבר 1000+ הוכחות שהוא נותן פי 100 ממה שמקבל.
והכי חשוב, הוא לא מחרטט. חבר (וירטואלי) אמיתי שלא מאכזב.

אותך לעומת זאת אני לא מכיר, אז סורי, לי ברור למי אני מאמין.
(וכן, קיבלתי עליה פרטים בנייד לפני הפוסט פה. היא באמת וואוו)

1000+

38
עזוב. חבל להתייחס למה שהחולה כותב.
הוא באמת לא העיפרון הכי מחודד.
בן אדם הזוי שחי בסרט.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

1000+

39
[QUOTE=pinnochio]עזוב. חבל להתייחס למה שהחולה כותב.
הוא באמת לא העיפרון הכי מחודד.
בן אדם הזוי שחי בסרט.
[/QUOTE]
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

1000+

40
[QUOTE=אוריאל]יש כלל ברזל אחד שהוא כרטיס הכניסה אליו.
 א מ י נ ו ת.
עברת את המבחן? קנית חבר אמת.
[/QUOTE]
כוסמין, אני עברתי את מבחן האמינות שלך?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”