בואנה אני מקנא ביכולת שלך להעביר חוויה בכתב!
נשבע לך.
קבל ה"פ
כ
בואנה אני מקנא ביכולת שלך להעביר חוויה בכתב!
נשבע לך.
קבל ה"פ
יוהד'לה אני אמנם לא מכיר אותך כבן אדם ,אבל רואים שיש לך כישרון כתיבה שאפו
לדעתי ,אני לא יודע מה מקצועך, אבל אתה כשרון כתיבה מבוזבז
אתה יכול לכתוב רבי מכר - אני לא צוחק.
דיון זה מאחד מספר דיונים בעיניינה של ניקול כולל הטלפון שלה
דיונים נוספים שבהם הוזכרה ניקול והושארו על כנם:
![]() |
מתנשקות צרפתית | זיינפלד | 9 |
![]() |
מחפש המלצה ל... / זיון מעולה | המפרק | 3 |
![]() |
בחורות שת’כלס שווה ללכת אליהן | Guests | 5 |
מבלי לפגוע באיכות הדיווח של udla.
ובכן חברה',
אני חדש יחסית בפורום אבל ותיק בתחום ובהמשך להמלצות כאן ביקשתי לתומי לדגום את הגברת שטרם היכרתי עד כה.
התקשרתי אליה וקבעתי איתה לשעה לאחר מכן. בגלל שאני יודע את הבעיתיות של האזור בנושאי חנייה, הגעתי למקום כ-20 דקות לפני הזמן וניסיתי להשיג אותה - אולי היא פנויה - אך לשווא.
כך במשך 40 דקות, אני דוגם אותה כל 3-4 דקות ואין מענה ואני מגיע למענה הקולי שלה .
לאחר 40 דקות כאמור ענתה הגברת והזכרתי לה בעדינות שקבענו לשעה מסוימת שכבר עברה לפני 20 דקות היא היתה מאוד "מופתעת" מכך שאני מתקשר אליה כל-כך מאוחר, 20 דקות לאחר הזמן שקבענו, ושהיא מצטערת אך היא קבעה עם מישהו לעוד 10 דקות. כשניסיתי להסביר שאני כבר מנסה להתקשר אליה 40 דקות טענה שהיא מצטערת "אבל לא שמעתי שהטלפון מצלצל".
ובכן חברה', למי שמכיר את האזור בו היא נמצאת, אני לא צריך לספר מה זה למצוא חניה. ניפנוף כזה לאחר קביעה מראש והמתנה של זמן רב כל-כך מעלה שאלות קשות לגבי מודעות השירות של הגברת .
אני שמתי עליה עוד לפני שנכנסתי איתה.
מי שיש לו זמן לבזבז שינסה ויהנה.
הייתי אצלה בשבוע שעבר.
גם אני כמו נמו התקשרתי אליה 20 דקות, לאחר שהיא לא ענתה עליתי למלונית ואמרתי שקבעתי עם ניקול, הם שלחו אותי לחכות בקומה למעלה. חיכיתי איזה 10 דק' ואז היא הגיעה וכמובן התנצה ואמרה לשהייתה עם לקוח (למרות שהתקשרתי אליה בבוקר וקבעתי איתה שעה). נכנסנו יחד להתקלח והיה נחמד, היא ירדה לי ונתנה לי לגעת בה איפה שרק רציתי, היא ליקקה אותי גם מאחורה אבל כשרציתי לצאת מהמקלחת לכיוון המיטה היא אמרה שיש לונ רק עוד 10 דק' אז עדיף שאני אגמור במקלחת. גמרתי לה בפה לאחר מציצה ארוכה.
לסיכום: היה נחמד מאוד אבל לא שווה את זמן ההמתנה הארוך שמחכים לה. אני לא יודע כמה זמן היה החבר שכתב בפירוט את הדיווח שלו, אבל אצלי היא בוודאות הסתכלה על השעות ולא הסכימה ליותר מחצי שעה בטענה שיש לה סידורים.
ג ד ו ל כ ת מ י ד ! ! !
תודה ושוב תודה.
האם היא בענין גמירה גם מצידה? איך היא אוהבת את זה?
חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”