כ ז'ני - דף 31 - סקס אדיר

ז'ני

301
אז אתה מודה שאתה מאוהב חרמני היקר?
לא לשקר בשבת בבקשהErmm

[QUOTE=H r m a n y]חברים פעם אחת ולתמיד!!!!!!! ז׳ני לא תגור איתי ותפסיק עם הזונות. אלא אם כן יבוא איזה מיליונר ויהיה מוכן ולהשקיע בה... מאחל לה למצוא אחד כזה בתנאי שיעניק לה חום ואהבה כראוי... אם זני הייתה רוצה להיות איתי היא הייתה ממזמן אז צאו מהסרט הזה בבקשה!![/QUOTE]

ז'ני

302
[QUOTE=bigus dickus] אנשים, חרמני לא מאוהב בה אלא מאוהב בסקס איתה וזה בסדר גמור. כ ו שאתה חוזר לשווארמיה האהובה עליך וכשאתה רעב אתה מפנטז עליה ככה חרמני עם ז'ני.
וז'ני, לגרום ללקוח להרגיש ככה זו שיטת שיווק לגיטימית בהחלט. לקוח מרוצה הוא לקוח חוזר וזה טוב לעסקים.
מה שאהבתי בכל הדיון הזה זה שלשם שינוי מצליחים לדבר על כמה דפים בלי לריב ולהעלה.
[/QUOTE] אמת.אך אם כבר שבת ואם כבר לומר את האמת לאמיתה אז ככה לפני 3,חודשים בערך באחת הפגישות הראשונת שלי עם ז"ני טענתי בפניה ואם אבוא אליה שוב,אתאהב בה..אכן באתי שוב(משהו במראה ההריוני שלה די פיתה אותי להוח הכח האדיר שיש לאישה להיתעבר מדגיש את שיא הנשיות שבה)תחושתי הן היו קשות אפילו הודתי בפניה שלאחר סיום האקט כולי אכול קינאה עקב עלייתה לרכב ע"י גברים אחרים, ואיך שהורדתי אותה נתתי גז על מנת לא לראות איך היא ממשיכה במפגשים הבאים לא יודע להסביר תחושות אלו..ואנני יודע מה זה מאוהב אבל אני לא רואה את ז"ני יוצא מדירתה המושכרת ובאה http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ujt222uNSfgלגור איתי.זהו חברים כנראה שאפסיק להגיב פה בפוסט של ז"ני ...
UMA2013-10-05 13:18:01

ז'ני

303
ג'ני יקירתי,
לא כל כך הבנתי את תגובתך השנייה אלי.
כן הריונית, לא הריונית, כן זונת רחוב, לא זונת רחוב.
אני לא אומר על אף בחורה שהיא זונה או זונת רחוב.
(רק על אחותי, כשלקחה לי כמה קלפים של חבורת הזבל).
נראה לי שהתבלבלת עם תגובתי למישהו אחר שהרים לי להנחתה.
אבל עזבי שטויות, קבלי את זה שהתכוונתי רק לטוב.
תגידי, היכן את מתכוננת ללדת?

בברכת "חייבים ללדת"

ק.

ז'ני

308
חרמני כתב:שלאחר סיום האקט כולי אכול קינאה עקב עלייתה לרכב ע"י גברים אחרים, ואיך שהורדתי אותה נתתי גז על מנת לא לראות איך היא ממשיכה במפגשים הבאים לא יודע להסביר תחושות אלו..ואנני יודע מה ".

אני מכיר את ההרגשה הזאת חרמני היקר.ומבין אותך לגמרי.ועוד כמה חברים שנמצאים במצב דומה,כדי שיתעוררו.

אוהב סבתות2013-10-05 20:19:21

ז'ני

309
חרמני גם לי היו סרטים דומים לשלך עם נערות עובדות (בעברי הממש רחוק שעוד הייתי צעיר ומתאהב בכל אחת שמתפשטת מולי )

הפתרון, פשוט תתחיל לזיין אחרות, והרבה ,
אל תתאהב בזונת רחוב, אל תעשה את הטעות הזו,
צא מהסרט הזה אתה מתנהג כמו ילד מתבגר.

ז'ני

310
אי אפשר לזיין אחרות אחרי שאתה עם ג'ני... בכי

פשוט אי אפשר... ג'ני את האור שבחיי,ותודה על הכול.Heart
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”