כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 34 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

332
היא ממש לא גבר!!! כוס למהדרין! הפנים שלה בעיניי לא גבריות, הגוף שלה יחסית כן, היא בחורה גבוהה אין מה לעשות אז מלכתחילה היא נראית גדולה מהממוצע. בנוסף כמו שכבר נאמר יש לה כפות ידיים גבריות משהו- ורידים בולטים והיד עצמה גדולה. יש לה קול נשי, גוף חלק, חזה משופץ חלקי(עשתה שם איזה קומבינה לא הצלחתי להבין) וזיון טוב למי שמנוסה בעולם הזה, היא הייתה הבחורה העובדת הראשונה שדגמתי ודיווחתי בשרשור הזה, בדיעבד מתחרט אם הייתי הולך אליה היום אחרי שיש לי יותר נסיון מאמין שהייתי נהנה יותר. היא לוקחת 600-400 כמו כולם, אז קיבלה במלון בבת ים היום לא יודע, ושירות טוב יחסית, לא ניסתה לתקתק, יודעת לחרמן, ושהיא מתפשטת אי אפשר לעמוד בפניה. למי שבעל נסיון ממליץ, למי שלא עדיף ללכת למישהי יותר "עדינה"..

מרגריטה פרטית בת ים !!!

334
אני אוהב איך למרות שהפורום כבר מת - עדיין נזעקים כל כך הרבה חברים מטעם כאשר יקירת הפורום מקבלת מילה שלילית...
אני גם אוהב איך הם מנסים לתרץ ולעגל פינות אחרי זה: יש לה כתפיים רחבות וכפות ידיים גבריות, אבל היא כוסית...
אני מעולם לא טענתי שמרגרטה היא גבר לשעבר. טענתי שהיא בחורה מאוד גברית, ונדהמתי מהפער העצום בין כל הביקורות המהללות - לבין מה שנגלה לנגד עיניי במציאות.
אם בחורה היא אכן בחורה אמיתית ולא גבר לשעבר, זה לא הופך אותה אוטומטית לכוסית על. אפילו אם היא מקבלת במלון על החוף ויש עליה ביקורות חיוביות. גולדה מאיר גם לא היתה גבר לשעבר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”