כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 35 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

341
[QUOTE=superman1979]

?
תוכל בבקשה לומר היכן פגשת אותה רח' המרכבה מכיוון הסופרסל לכיוון הצומת ? היכן שהכיכר (ליטיה)?
באיזה ימים היא עובדת והשעות ומה לגבי מוצ"ש
,תודה

[/QUOTE]

כשעולים מהשופרסל לכיוון רח המלאכה, בצד ימין אחרי המגרש חנייה.
היא אומרת שהיא כל ערב החל מסביבות שמונה, אתמול (שישי) היא לא הייתה עד עשר חצי. לא יודע לגבי מוצ"ש אבל אני מניח שזה יום עבודה רגיל...לא?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

343
אתמול, סיבוב בא"ת חולון, הגעתי בסביבות תשע, הייתה רק אירנה מרח' הבנאי (בת 40, שחיפית בלי ציצים, אלכוהוליסטית כבדה, לקחתי אותה פעם לסט של צילומים בלבד, בלי סקס). המשכתי להסתובב, ובסביבות עשר ראיתי במעלה רח' המרכבה בחורה לבושה יפה עם חצאית וקוקו אסוף.
המחיר, כרגיל, 100 למציצה וזיון.
רוסייה (עם קצת מבטא), נראית טוב, בערך 30-35, הציגה את עצמה בשם אמילי. כשהתפשטה גיליתי זוג ציצים קטנים אבל עומדים וזקופים, עם פטמות יחסית גדולות, קשות וזקופות, כוס לא מגולח (זה מאד נדיר...) אבל מעוצב יפה.
מצצה עם גומי, בזמן שאני חופר בכוס ומלטף את לחיי הישבן שלה.
זיון במסיונרית, עד לגמירה.
היא לא ממש פעילה, אפילו נראית משועממת, לא משמיעה קולות (מזוייפים) או עושה תנועות (מזוייפות).
סיכום:
נהנתי מהחידוש של כוס לא מגולח, נהנתי מהציצים שלה שהיו יוצאי דופן בין עובדות הרחוב, אבל הזיון עצמו היה די אנמי.
למרות זאת - אני אחזור.

344
לאחר תקופת ארוכה שלא דיווחתי ,בעיקר כי לא היה על מה , הגעתי לאיזור התעשייה של חולון
שם לאחר שיטוטים ארוכים וחסרי טעם , הגעתי לליקה ,בחורה בסביבות הארבעים , רזה מהסוג השדוף די חטובה ועם חזה די שטוח עייניים יפות ופנים די נאות . [רגליים בטן וישבן חטוביםבהחלט ולא רק לגילה ]
הריטואל הקבוע 100 שקלים למציצה וזיון הכל עם גומי [בדרך כלל אני מעדיף מציצה חשופה ]
למרבה הפתעתי הכל זרם המציצה הייתה הטובה הסקס אמנם קצר ויצרי אבל טוב מאוד וגם הבחורה חביבה ומשתפת פעולה.

לאחר תקופה יבשה + כמה אכזבות והרבה פעמים שפשוט החלטתי לא לקחת אף אחת החוויה והבחורה בהחלט היו טובות. [יחסית]
אולי זה מדד חרמנות מצטבר . אולי זה הגוף החטוב , אולי היחס או סתם קליק אבל עם אתם עוברים באיזור הבאולינג בהחלט שווה להעיף מבט.
נ.ב בזמן האחרון אין שום מציאות לא בחולון ולא באיזור התחנה.
בהר ציון יש בעיקר קוקסינליות וכמה נקרמוניות זקנות .

מקווה שעזרתי ומקווה שאמצא משהו יותר מעניין בקרוב.

346

אממ אני לא ממש מרבה להגיב פה בפורום אם בכלל אבל רציתי לשאול שאלה ואני אודה למי שיענה לי עליה,אפילו בפרטי.

מישהו יודע לאן נעלמו לידיה או אנג'לה שהיו בחולון?
היה לי עוד ממזמן את המס' של לידיה והייתי אוסף אותה ממקום מגוריה באיזור המרכז,לאיזה חפוז מהיר.
נסיעה לתאילנד ואיבוד האייפון שלי בחוף גם איבדו לי את המס' שלה.
מישהו יכול לתת לי קצת מידע/טלפון?

348
הערב (שישי), בסביבות עשר בלילה, הסתובבתי בחולון. היה ממש שומם....
סיבוב קצר ברח' הבנאי (אף אחת), המלאכה (ריק לגמרי), אחת עמדה בחניון הגדול, אבל לא "עשתה לי", וכשהגעתי לרח' הפלד, ליד התחנת דלק, ראיתי מישהי שנראתה מעניין.
פרסה זריזה, הורדתי חלון. נראית בת 30, רוסייה, פנים נאות. אמרה שהמחיר 100 מציצה וזיון, כרגיל, כהרגלי וידאתי שהיא מתפשטת לגמרי ושאני יכול להכניס אצבעות לכוס.
נסענו לחניון ברח' הסדנא, מאחורי העץ, למי שמכיר.
היא אכן התפשטה, חזה קטן אבל נחמד (אני לא מחפש חזה גדול), כוס חלק לגמרי.
אמרה שאני ה"סיפתח", נשיקה מסורתית לשטר החום, וביקשה תוספתתמורת פינוק אקסטרה. כששאלתי אותה למה היא מתכוונת בזה היא קצת התבלבלה מילמלה משהו, שלפה גומי והתחילה מציצה כדי להלביש את הגומי.
אני עדיין לא הייתי מוכן לזה אז הפסקתי אותה והסרתי את הגומי מהזין שעדיין לא עמד בכלל....
הוריתי לה לשכב על הגב ולפתוח רגליים. ככה, בתנוחת "גינקולוג", התחלתי לזיין אותה עם אצבע אחת, אבל כשניסיתי להכניס גם אצבע שנייה היא התחילה לזוז בחוסר נוחות אז הפסקתי.
כלהזמן היה לנו "מאבק" על האור, אני מדליק אותו והיא מכבה "יש מלא מציצים" היא אומרת לי..ראבק במדבר יש יותר אנשים ממה שהיו שם..
בכל אופן, כפי שאמרתיי, כוס חלק, יפה מאד, עם דגדגן קטן וברור, מריח נפלא וטעים.....
עכשיו הזין כבר עמד כמו שצריך. ביקשתי ממנה גומי חדש (הן שונאות"לבזבז" גומי מיותר עם לקוח), מצצה ממש חלש ולא יעיל, אז הפסקתי אותה, השכבתי אותה על הגב, ונתתי בראש עד לגמירה.
כשהיא כמעט סיימה להתלבש הצעתי לה 100 נוספים תמורת סט צילומים. היא הסכימה והתפשטה שוב. הצילומים נועדו לאתר שלי, כך שאותי עיניין רק הכוס שלה.
שוב, היא לא איפשרה לי להדליק את האור ברכב, אז כל הצילומים היו "על עיוור", כשאני מכוון בערך....
בקיצור, לא יצא סט מוצלח, אבל יותר טוב מכלום....
זהו, 200 ש"ח, לבחורה עם גוף טוב, זיון בינוני, וסט צילומי כוס.
שבת שלום.

XRM19632012-06-23 02:52:02

350
חתיכת פרויקט בנית לך, מרשים ומעניין ביותר.
אני מבין שהעלמה האחרונה עדיין לא מופיעה באתר...

בכל מקרה, דיווח מעניין, מזל שמצאת מישהי לבסוף, המצב בימי שישי בקנטים.

אגב, מצחיק כמה שזה נכון הקטע עם בזבוז הקונדומים... קריצה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”