כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 35 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

342
מנדרין ריק !!!! אין אף אחת על הגדר , אין אף אחת בחניה הדרומית , אין אף אחת צמוד לדיונה , רק אילנה עם הבגדים השחורים על יושבת על האבן ועוד אחת שמנה לידה ....
גם שלשום שלישיבשעה 21:00 גם אתמול רביעי בשעות 18:00 ו21:00 , כלום ושום דבר

345
אתמול יצא לי לביים ריב קטן אם החוקית.
לוקח את הרכב הסביבות 23.00 יוצא לצייד חרמן אש מחפש איזה חור לתקוע קידמי אחורי בפה משהו....
סיבוב קטן בחולון בחורילות ועוד בחורילות לא טעמי מיואש יוצא לכיוון תמי סיבוב ועוד סיבוב בחורילה ועוד בחורילה מיואש וחרמן שוב נוסע לכיוון חולון בחורילות ועוד בחורילות ממשיך שוב לתמי בחורילות ועוד בחורילות עצוב ומיואש חוזר הביתה והשעה כבר 01.30.
מה היה לנו אתמול שעתיים וחצי רבע טנק דלק על חשבון העבודה בחורילות בשפע.
אז שלא יעבדו אליכם.
נ.ב אתמול נזכרתי איך כולנו לפני דנתיים חגגנו אם נותנת שירות מהמשובחים שיצא לנו לדגום ג'ני ההריונית שפרשה עקב הלידה.
איך היו זמנים ואם ג'ני בטלפון היינו קובעים.
געגועים לך ג'ני ולנותנות שירות מהמין הנכון (נשיות).

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

346
אז ככה . כמשתמש חדש אבל ותיק ומנוסה בחוץ החלטתי להעלות קצת חוויות. לצורך העניין החלטתי לצאת לשטח ולא לדווח מהעבר הרוחק או הקרוב. אז היום יצאתי קצת לרחוב שזה האהבה הכי גדולה שלי. בחרתי ללכת לאזור מנדרין ולהתחיל לבדוק בחורות שלא הייתי איתם. עוד בכניסה לחניון מצאתי את לינדה. רוסיה מלאה קצת עם חזה גדול וטבעי. הדיבור הנקי שלה הבטיח מציצה מקונדמת אבל הבטיחה מציצה מקצועית. השתכנעתי למרות שאני בעד חשופות גם במחיר עושק והעליתי אותה. לינדה החלה להתפשט וחשפה גוף נשי וחלק עם חזה ממש רך ונעים למגע. החלה בכמה הוראות מה אסור ומה מותר והחלה לטפל בעניין מיד. לינדה מוצצת מקצועית אין ספק. הפתיעה אותי שגם עם חליפה הצלחתי להגיע לזקפה מטורפת. הגוף שלה חלק וכיף לראות את הישבן שלה מתנועע עם המציצה. הכוס לא הכי מגולח וגם אין החדרת אצבעות..אבל ממש נהניתי ללטף את הישבן בזמן המציצה. אחרי כעשר דקות של מציצה ממש סבבה ביקשתי לאונן כשאני מתחרמן על השדיים שלה ותוך שהיא נושפת לי באוזן. לינדה הראתה קצת אי נוחות מהזמן אבל המשיכה במשימה המקודשת. אחרי 2 דקות של נשיפות באזור האוזן והתחרמנות על המראה הנשי שלה הגיעה ההשפרצה המיוחלת. בסך הכל היה נחמד . נקיה משקיעה נראית לא רע ולא מתקתקת. 100 שח נפרדו ממני ןעןד 3 גרם סחורה משובחת שאגרתי למשימה.
כי אין כמו זונות !!

347
מוצאי שבת 21:15
אני חונה עם הרכב באמצע הר ציון עם הפנים לכיוון התחנה הישנה ומתצפת.
בחורה צעירה בלונדינית,להערכתי +20, הולכת במדרכה שלצידי ומסתכלת לעברי כשבידה סיגריה,
לא העלתי בדעתי שמדובר בנותנת שירות אך לאחר עשרים מטר כשעצר לידה רכב נגשה אליו,דיברה
עם הנהג כמה רגעים ועלתה.
לבשה ג'קט עור בצבע ורוד בהיר או אולי כתום בהיר ולמרות שחיכתי 40 דקות באיזור לא חזרה.
כל מי שניתקל,ראה או מכיר ויכול לתת פרטים יבורך.

350
הי קריסטל,
באחל יתכן...
אבל בדיוק באותו מקום שתיארת יש קוקסינלית שמתאימה לתאור שנתת...

מעבר לזה, הרי אני מסתובב לא מעט באזור הזה, ומעבר לקוקסינלית הזאת לא ראיתי מישהי שאפילו מתקרבת לתאור שנתת.

וכן, עד שמדברים איתה, הקוקס הזאת נראת כמו נערה צעירה...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”