כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 38 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

371
אתמול ב 24 עשיתי סיבובים ב א.ת חולון
במרכבה ממול לתחנת אוטובוס יש אחת עם קוקו חום ופוני לא נראית משהו(רזה,נראית נרקומנית)
אחרי החניון בהמשך עמד שם קוקס אשר בדר"כ עומד במלאכה
ברחוב הפלד הייתה אחת עם מבוגרת שיער בלונד עם מכנסונים שחורים גבוהה(עם מבט עצבני)
אחרי המוניות יש אחת שמנה עם חזה גדול אשר בחוץ,בהמשך יש עוד אחת גם שמנה עם שיער שחור קצר
במלאכה ריק,חוזר למרכבה
יש אחת בלונדינית (בולציטורית)
נראית לי "מאיה"
בבנאי(ליד הלינקולן) היתה אחת עם מיני שיער שחור לא רצתה להגיד את שמה(לא ליקה)
חוזר למלאכה הייתה אחת רזונת העונה לשם "קטי",לא משהו ובדיוק סיימה לעבוד ,גם אנג'לינה עמדה שם ליד הקיוסק במלאכה
שוב סיבוב במרכבה על מנת לאתר את ריקה(איפה בדיוק היא עומדת,שעות וימים האם היא דומה לאמילי,שמנה או רזה)

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

372
XRM1963 - אני יודע שלא התכוונת לכתוב כביקורת, וגם שעניתי לא עניתי מעצבים, רק שאי אפשר לשמוע את הטון שבו נאמרים הדברים ולכן היתה (לכאורה) אי ההבנה בינינו.
אגב, לגבי האתיופיות, אין לי ספק שמתישהו יהיו בחולון אתיופיות לא נרקומניות, שיבואו בשביל הכסף.

סופרמן - ראשית, למיטב ידיעתי אין מאיה ברח' המרכבה.
שנית שכתבת על אנג'לינה ליד הקיוסק במלאכה, אתה התכוונת לזאת המסולקנת , פנים רזות בת 35-40 ?
ולבסוף, תן עוד פרטים על הבלונדינית מכמסונים שחורים, כי לי זה נשמע כמו קוקס...

ועוד שאלה כללית - כבר שנה- שנתיים שאני רואה ברח' המרכבה זונה ישראלית שמנמנה, שיער שחור חלק ארוך, חזה בינוני קטן, נראית גובה 1.65, תחת גדול , אתמול ישבה בתחנת אוטובוס - מישהו דגם אותה ?
כי אני כעקרון לא הולך לישראליות, אבל בא לי על התחת שלה, השאלה היא אם היא לא תקתקנית על...

גבינט2012-06-29 15:28:42

373
[QUOTE=superman1979]אתמול ב 24 עשיתי סיבובים ב א.ת חולון
במרכבה ממול לתחנת אוטובוס יש אחת עם קוקו חום ופוני לא נראית משהו(רזה,נראית נרקומנית) אולי אמילי?
אחרי החניון בהמשך עמד שם קוקס אשר בדר"כ עומד במלאכה
ברחוב הפלד הייתה אחת עם מבוגרת שיער בלונד עם מכנסונים שחורים גבוהה(עם מבט עצבני) מבוגרת? כן מכיר...לא דגמתי..
אחרי המוניות יש אחת שמנה עם חזה גדול אשר בחוץ,בהמשך יש עוד אחת גם שמנה עם שיער שחור קצר
במלאכה ריק,חוזר למרכבה
יש אחת בלונדינית (בולציטורית) מה זה "בולציטורית"?????
נראית לי "מאיה"
בבנאי(ליד הלינקולן) היתה אחת עם מיני שיער שחור לא רצתה להגיד את שמה(לא ליקה) מכיר, יש לה חרא של גישה, לא דגמתי.
חוזר למלאכה הייתה אחת רזונת העונה לשם "קטי",לא משהו ובדיוק סיימה לעבוד ,גם אנג'לינה עמדה שם ליד הקיוסק במלאכה
שוב סיבוב במרכבה על מנת לאתר את ריקה(איפה בדיוק היא עומדת,שעות וימים האם היא דומה לאמילי,שמנה או רזה) את ריקה לא ראיתי כבר כמה זמן, אבל היא עומדת במרכבה מול התחנת אוטובוס. אפשר לזהות אותה בקלות כי יש לה צליעה קלה ובד"כ היא עם כובע.
[/QUOTE]
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

374
[QUOTE=גבינט] XRM1963 - אני יודע שלא התכוונת לכתוב כביקורת, וגם שעניתי לא עניתי מעצבים, רק שאי אפשר לשמוע את הטון שבו נאמרים הדברים ולכן היתה (לכאורה) אי ההבנה בינינו.
אגב, לגבי האתיופיות, אין לי ספק שמתישהו יהיו בחולון אתיופיות לא נרקומניות, שיבואו בשביל הכסף.

סופרמן - ראשית, למיטב ידיעתי אין מאיה ברח' המרכבה.
שנית שכתבת על אנג'לינה ליד הקיוסק במלאכה, אתה התכוונת לזאת המסולקנת , פנים רזות בת 35-40 ?
ולבסוף, תן עוד פרטים על הבלונדינית מכמסונים שחורים, כי לי זה נשמע כמו קוקס...

ועוד שאלה כללית - כבר שנה- שנתיים שאני רואה ברח' המרכבה זונה ישראלית שמנמנה, שיער שחור חלק ארוך, חזה בינוני קטן, נראית גובה 1.65, תחת גדול , אתמול ישבה בתחנת אוטובוס - מישהו דגם אותה ?
כי אני כעקרון לא הולך לישראליות, אבל בא לי על התחת שלה, השאלה היא אם היא לא תקתקנית על...
[/QUOTE]

אין בינינו שום אי-הבנות, הכל בסדר מבחינתי, Peace קריצה

לגבי אתיופיות , אני כבר מחכה ומחכה...והן לא יורדות לכביש, הפוסטמות.....
לגבי הישראלית בתחנת אוטובוס, היא עומדת ממש שם כבר הרבה זמן, בד"כ בשעות 20-23, היא לא "עושה לי" לכן לא דגמתי אותה, אבל אשמח לשמוע חוות דעת, אז קח אותה כפרוייקט..חיוך אגב, מעולם לא ראיתי אותה עולה או יורדת מרכב, כלומר לדעתי היא לא עושה הרבה קליינטים במשמרת...אבל אתה יודע מה? עשית לי חשק לבדוק אותה....

375
כל מה שכתבת נכון,
רק מה , אתמול פתאום היא עלתה על 3-4 רכבים רצוף, עד שאני כבר רציתי לדגום אותה,
ואפילו נכנסתי "למתחם" שם כדי לתפוס אותה לפני שהיא יוצאת לכביש, רק שכל פעם היא הית עם רכב, ואחרי 20 דקות התייאשתי ועפתי, היא הרי לא הולכת לשום מקום (להערכתי...קריצה)

377
יש מצב שהיא בולציטורית,כמו הבלונדה אשר חצתה ביחד עם אנג'לינה(XRM1963-אנג'לינה היא עם שיער שחור אסוף בערך 162 שמנמונת נראה לי מסולקנת ,עומדת בבנאי קרוב לליטייה טיפה לפני, ומתי שדגמתי אותה אמרה שהיא עם לקוח בערך 10 דקות אבל לא 20 דקות) את הכביש לרח'
המרכבה
או שהיא סתם קרקג'ה
לגבי ההיא הבלונדה שאולי היא קוקס לא נראה לי..הפנים שלה לא דומות לקוקס(רק זעופות) גבוהה בערך 175 לפחות חזה בינוני לבן ,מסתובבת עם גבר קרח עם שרירים
אגב, בחניון של סלקום כולם קוקוס..

superman19792012-06-29 16:39:58
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

380
חחח......סופר לה טיב.....הרגת אותי....אז בסופו של דבר כולם זונות זו רק שאלה של מחיר...וסלקום לוקחים הרבה, ומתקתקים חרא של שירות....לא חוזר לדגום....

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”