כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 39 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

384

[QUOTE=מדווח המין]

יש באתר "הארץ" היום ידיעה על הפורום שהחליף דומיין. כמובן מלא השמצות, אפילו אותי ציטטה ה"פמיניסטית" הזו.
[/QUOTE]
אכן. הנה לינק לכתבה:

החבר מדווח המין - אל תתרגש גבר. הן מתוסכלות שעקפנו את החסימה ועוד יותר מכך שהפורום החליף כתובת ושוב פתוח לכולםחיוך. מסע הצלב הצבוע שלהן נכשלקריצה. המרמור/תיסכול שוב עולה פני השטח...צחוק הן לא מסוגלות להשלים עם העובדה שהתיסכול והמרמור - וכמובן גם הכיעורצחוק - גורם להן לסבול מחוסר תשומת לב גברית כי הגברים מעדיפים נשים אטרקטיביות ומשוחררות יותר מהכונפות המגעילות. זה מוציא אותן מדעתן...צחוקקריצה כמו שמחאת החשפניות הוציאה אותן מדעתן וגרמה להן להמעיט בחשיבותה. הן משחקות אותה נאורות אבל לא מסוגלות להכיל ולקבל נשים שחושבות אחרת מהן. גורסות שרק החשיבה הפטרונית הדוחה שלהן היא הנכונה. לינק ל"התייחסות" למחאת החשפניות:

אז הממורמרות שאף גבר לא טורח להפעיל את שרירי הצוואר כדי להסתכל עליהןצחוק - שלא לדבר לזיין אותןSickDead - שוב מצאו משמעות בחייהן. הן צריכות לומר לנו תודה. הפורום ודיווחיו משמשים להן כחומר לכתוב עליו. מה יעשו בלעדינו?צחוקקריצה
ואם כבר הפורום - שמח לראות שהתעבורה מתואששת לאט לאט מאז החלפת הדומייןStar. שוב כבוד לאדמין!!מוחא כפייהאצבע למעלהStar בפרצוף שלכן פמיניסטיות מתוסכלות!!!Evil Smile אתן לא תצנזרו אותנו יא חבורת מגעילות!!!Evil Smileכועס. תנסו להפנות את זמנכן למציאת גבר שיסכים לזיין אותכן(עם איך שאתן נראות ומתנהגות - משימה קשה הא?צחוק). ככה תהיו יותר רגועות ופחות מתוסכלות וממורמרות על החיים. דבר שמוביל אותכן לרדוף אנשים שכן נהנים בחייהם.

דבר נוסף: בתוכנית 'חי בלילה' מתאריך 29.7 יש כתבה קצרה החל מדקה 1:43 עד 6:36 על קבוצת הטלגרם של הפורום. משווים אותה לטלגרס ומודים שחסימת הפורום יצרה אפקט הפוך ולמעשה הגבירה את צריכת הזנות. נו, מטומטמים בתקשורת, אז מה המסקנה?Ermm בדיוק כמו הסמים שנמכרים בטלגרס - אי אפשר לעצור זאת. וגם המשטרה הודתה יותר מפעם אחת שיש קושי לבצע אכיפה היכן ששני הצדדים לא מעוניינים בהתערבות משטרתית.

חוץ מזה, אם בטלגרם נמכרים סמים חופשי(להזכירכם: עבירה פלילית נטו!) אז מה זה כבר החלפת רשמים על זונות? יש חוק נגד החלפת חוויות בטלגרם/ווטסאפ/אינטרנט או כל פלטפורמה וירטואלית אחרת? זהו שלא. אנחנו עדיין לא איראן. למרות ניסיונות הפמינזם הרדיקלי הדוחה להפוך אותנו לאיראן במסווה של "נאורות/דאגה לחלש" עלק...

וכמובן לייק גדול על תגובתו של ידידי rd06!!!Starמוחא כפייהאצבע למעלה ארחיב לגבי הזנות בשוודיה - למה לבלבל את הפמיניסטיות המפגרות עם עובדות? הן מתהדרות שוב ושוב במודל השוודי ומתעלמות מכך שהזנות לא רק שקיימת בשוודיה וכלל לא מוגרה, אלא שחיפוש פשוט בגוגל יביא אותכם למספיק סוכנויות ליווי בשטוקהולם עצמה. הזנות לא חוסלה בשוודיה אלא פשוט שינתה פניה ועברה ברובה למרחב האינטרנטי. אבל שוב, אל תיתנו לעובדות לבלבל את הפמינסטיות הסתומות...צחוקקריצה

ולכל הותיקים שמכירים אותי כאן ומתפלאים מדוע אחד כמוני - שתמיד מעדיף לעסוק בדיווחים ופחות בזיוני שכלApprove - מגיב כ"כ הרבה בשרשור הזה, אסביר: כשהתחילו כל הציטוטים ב-when he pays וכל טורי הבולשיט של ורד לי לא התייחסתי לכך. מהסיבה שהמיעוט(כן! מיעוט זעיר שעושה רעש הרבה מעבר לגודלו הטבעי!!) הקטן והממורמר הזה פשוט לא שווה התייחסות. סברתי שהן סתם מיעוט צעקני, טרחן ומתוסכל שמחפש תשומת לב ומשמעות בחייו העלובים והמשעממים. אני עדיין סבור כך אבל!!! ברגע שהן עברו מצעקות וטרחנות למעשים והחלו להיכנס לנו לתחתונים, דבר שהביא לא מזמן לחסימת הפורום - פה כבר איבדתי את שלוותי!!!!כועס

תקשיבו טוב יא חבורת מתוסכלות מגעילות: פתחתן מלחמה אז תהיו מודעות לכך שאנחנו לא נלך בלי קרב!!!Evil Smileפצצה אתן לא תצנזרו אותנו, לא תיתנו במה לתיסכול ולמרמור שלכן על חשבוננו, לא תמצאו משמעות בחיים שלכן דרכנו ובטח שלא תגרמו לנו להפסיק לזיין!!!Evil Smile על אפכן ועל חמתכן יא כונפות דוחות אנחנו נמשיך בשלנו ואתן תמשיכו להתמרמר מחוסר תשומת לב גברית אליכן. וגם נמשיך לדווח. אם לא פה, אז בפלטפורמות חלופיות. נכשלתן. הפורום עדיין חי וקיים. תאכלו זין(וזאת לא קללהחיוך גדול. זאת ברכה עבור מתוסכלות כמוכןצחוק. לפי רמת התיסכול שלכן יכול רק לדמיין כמה זמן לא קיבלתן זין טוב שירגיע אותכןצחוקקריצה). לא יעזור לכן כלום!!!

zooz

385
מי שיכנס לכתבה כדאי שגם יגיב. דוגמא לתגובה: בעקבות הפרסום הרב שעושה ורד לי לאתר הזנאים הצלחתי לאחר קשיים להכנס לאתר וראיתי שלא כצעקתה. מדובר באתר של צרכני מין בתשלום שכמובן שמי שמתנגדת לזנות לא תהנה ממנו, אבל אין בו דבר פוגעני בכללי כלפי הזונות. מה שורד לי עושה זה ליקוט של משפטים מפה ומשם והצגתם כמשנה סדורה. אם הייתה עושה את זה כלפי אתר הארץ, הייתה יכולה להציג גם אותו כאתר איום ונורא, לפי בחירתה".
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

386
מהטור הסהרורי והעלוב החדש של ורדלי מצאתי פריט מידע מטריד במיוחד - יש איזו דוקטורנטית פלגמאטית ש"חוקרת" את הפורום כבר 6 (!!!) שנים. בהינתן שכספי המיסים שלנו מממנים את ההשכלה הגבוהה בישראל, אתם קולטים שאנחנו מסבסדים מחקרים מטומטמים כגון דא??? הזיה לשמה.

387
מאז הוגשה בקשת סגירה לפורום
הרבה יותר כיף להיכנס לפורום
כל פעם שאני מצליח להיכנס אני מרגיש ניצחון
על כוחות הרשע והשנאה שמנסים לשטוף לנו את המוח ולהגיד לנו מה טוב ומה רע.
לכל הפמינאציות העלובות אתן רק מוסיפות לנו עוד ריגוש והנאה תמשיכו כך.
תעשה טוב תרגיש טוב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”