כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 40 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

392
מחזק את החפוז.
חברה היום אף אחד לא סופר אותנו בשיט
אפילו לא חכ או חכית אחת.
זכויותנו שוות כקליפת השום.
אם איזה מפלגה או אפילו חכ שתומך בנו ייצג אותנו לפחות יהיה לנו קול.
ברגע שיגיע אחד הצתרפו כל שאר הנמושות.
מתכוון גם להצביע זהות ובכלל לא איכפת לי אם הם ימין או שמאל.
קודם חשוב לי שמישהו ידאג לזכויות שלי כגבר יהודי במדינה הזו כל השאר זה שולי.
תעשה טוב תרגיש טוב

393
אכן, ההבדלים בין ימין לשמאל זניחים. הרבה יותר חשוב לי שהמדינה תפסיק להתערב לנו בחיים, אפשר לשנות.
הכל פה אסור: לזיין בתשלום, לצחוק על סקס בעבודה, להמר בקזינו, לראות מרוצי מכוניות כמו בכל מקום...

הגיע זמן לשינוי.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

394
אני לא יכול לדבר כמוכם. אני ימין מדיני וביטחון המדינה מפני הערבים יותר חשוב לי מהכל כשאני אחליט למי להצביע אני קודם כל אצביע למי שלדעתי ידאג לצה"ל חזק ויגן עלי מפני החמאס, חיזבללה וכל הערבים. במקום השני בעד מי שישמור על כלכלה חזקה .עם כל הכבוד לנושא הזה ,יותר חשוב לי שלא יפלו טילים על הבית שלי ושיהיה לי כסף לביטוח בריאות ואוכל וחשבון מים וחשמל ,כלומר כלכלה חזקה ,וזיונים זה לא בראש סדר היום. אני אצביע גם למי שתמך בחוק הזה אם אני חושב שיגן עלי מפני טילים מלבנון.

הלוואי ותקום מפלגה של הזונות ,לא הלקוחות, שקולן מושתק ותקבל 3 מנדטים. קראתי היום בפייסבוק זונה שפעילה נגד חוק ההפללה מתלוננת שכתבה מאמר ממש טוב ומנומק ואיכותי למה חוק ההפללה גרוע ופנתה לעיתון מרכזי וחשוב שיפרסמו אותו כמשקל נגד לורד לי ויתר המאמרים בעד חוק ההפללה והם סרבו לפרסם אותו. ככה נראית עיתונות מגויסת שנשלטת ע"י דיקטטורה פרוגרסיבית שסותמת פיות. זה קיים בתקשורת, באוניברסטאות, בפקידות הבכירה, בתרבות ובאומנות, הם חושבים שהם אליטה "נאורה" שלטת ולא חשוב שיש רוב ימני בכנסת. העם עוד יתקומם נגד השלטון הציני הזה מאחורי הקלעים, הדיפ סטייט במחשכים ובמניפולציות יום אחד וישים לזה קץ. לצערי, חלק מהדתיים הצטרפו בענין הספיציפי הזה לפרוגרסיבים, אין לעצום עיניים.

להערכתי מ 74 חבי הכנסת שהצביעו בקריאה ראשונה בעד חוק הפללת הלקוח לפני שנה וחצי היו כ 25 פרוגרסיבים, שמאלנים ופמיניסטיות שמאמינים בזה ו 50 שלא יכולים לעמוד בפני הלחץ הפמיניסטי בכנסת , או ממש מפחדים מהמניפולציות שיכולות לחסל קריירות, ותחת לחץ הצביעו בעד למרות שהם נגד.

395
קודם כל, מדובר ברשימה של פייגלין. אז קשה לומר שזה לא ימין.
ויותר חשוב: גם אם כל חפרי הפורום יצביעו לפייגלין ורונית דרור, ספק אם הם יעברו את אחוז החסימה.
אז כן, יש להם את הקול שלי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

396
הכל צביעות ומשחק פוליטי מכור !
גם חברי הכנסת הולכים לזונות
אף אחד לא יכול להצביע נגד החוק כי זה יראה לא טוב

הכלבים נובחים ןהשיירה עוברת

הזנות מזמן לא מה שהם חושבים
יש בודדות ישראליות
ולא שווה ללכת אליהן

היום אלו תיירות שבאות מרצונן לעדות קופה
כמו פועלים זרים אז יש עובדות זרות
(גם כי ישראלים מתעצלים לעבוד בחקלאות והישראליות מתעצלות לתת שרות…)

המכונים זה היסטוריה
הכל היום ברשת בפייסבוק באינסטקרם ובעיקר בטלגרם

אז אומר לכל חברי הכנסת הנמושות - אתם הזו…
לכו תז…

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

397
שלום לחברים!
בעקבות החוק החדש שעבר היום בוועדת השרים הצבועים והמושחתים, חוק המתאים למדינות חשוכות, חוק שהוא כולו צביעות אחת גדולה,
כאשר בבית המחוקקים יושבים אנשים שמתיימרים לחנך את האזרחים משל היינו צפון קוריאה.
אני תוהה על דבר אחד. גם אם נניח שאני אתפס עם במקום כזה, ואקבל קנס בפעם הראשונה על סך 1500 שקלים, אני תמיד אוכל להישפט ולהכחיש שצרכתי שירותי מין, אוכל לומר שבאתי לקבל מסאז מרגיע , הרי ברור לכול שהביקורות שיהיו מטעם פלוגות הממשלה לא יחדרו לחדר הפרטי, ואם כן נשאלת השאלה מהיכן ההוכחה שאדם צרך שירותי מין.
לא נראה לי שאם אעמוד אל מול שופט בישראל שמחויב לעקרונות של צדק וראיות מוחלטות על ביצוע העבירה, אותו שופט יוכל לקבוע מה היה באמת במפגש בחדר, תמיד אוכל להתכחש ולומר שבגלל לחצי היום יום אני באתי להרגע במאסז .
אם התביעה תוכיח שאותו מקום נותן שירותי זנות, עדיין חובת ההוכחה על התביעה להראות שאני כצרכן צרכתי שירות שהוא נגד החוק.
לטעמי לא יהיה ניתן להוכיח זאת!
אני מודה שיהיו אנשים שיעדיפו לשלם ולהדיר רגליהם מהמקומות הללו, בגלל שהרוב המוחלט של החברים הם נשואים ובעלי מעמד, שעצם ההמצאות בסיטואציה שכזאת היא כשלעצמה אינה נעימה בלשון המעטה, אך לגופו של עניין אני סבור שאדם שירצה ויתעקש להוכיח את חפותו יוכל לעשות זאת כפי שציינתי לעיל.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין זה.
Cuff

398
החוק הזה יעשה בישראל מה שעשה בשבדיה - צמצם מאד את הזנות ברחובות, הגביר מאד את הזנות באינטרנט.
הזנות בדירות דיסקרטיות תמשיך ואף תתעצם.
תיפגענה זונות רחוב... ייפגעו מכונים - כי עליהם אפשר לפשוט.

החוק ייכנס לתוקף בעוד שנה וחצי, ויהיה בתוקף למשך 5 שנים ("הוראת שעה")

המגביה עוף - ירחיק ראות

399
הפמיניסטיות הצפון קוריאניות והדתיות החסודות של הבית היהודי כבר חשבו על זה, לא צריך להוכיח שקיבלת שירותי מין, אלא רק שהיית במקום שניתנים בו שירותי מין, ובנוסף אם תלך לשופט ותפסיד הקנס יהיה 73,300 ש"ח ולא 1500 ש"ח. כבר היום יש פה מצב שאין בשום מדינה בעולם של ניסיון להוריד את הפורום שלנו שכולל דיווחים על שירותי מין. יש מקומות בודדים בעולם שהורידו פלטפורמות פרסום זנות, אבל לא צנזרו פורומים של דיווח. ברוב העולם לא נלחמים בזה בכלל בלי קשר לחוק שקיים שם, ובהרבה מקומות זנות היא בכלל חוקית. באופן אישי זה לא משפיע עליי, כי אני טס הרבה לחו"ל, ויש לי יכולת כלכלית להזמין, אבל צריך לחשוב על כל עם ישראל ולהילחם בתפיסות הטוטליטריות האילו.

גם קנס של שקל שיגיע לביתו של גבר נשוי עלול לגרום לפירוק משפחות בחסות הבית היהודי. הפתרון למצב, זה לא לחפש חורים בחוק, אלא להתחיל לדבר על סקס בתשלום ולא בתשלום, בלי לפחד (כל אחד לפי מצבו האישי), ואולי גם להתאגד בשלב בשני. הן המיעוט ואנחנו הרוב. הן לא מייצגות אפילו את רוב הנשים.

אני הגבתי עם פנים חשופות בפייסבוק, וגם שכנעתי דודה אחת שלי ועוד כמה חברים. הפמיניסטיות ניזונות מהפחד של הגברים כולל חברי הכנסת, אם חמישה אחוז יפסיקו לפחד הכוח שלהן ייעלם או לפחות יפחת משמעותית. קריצה

[QUOTE=צדיק36]שלום לחברים!

בעקבות החוק החדש שעבר היום בוועדת השרים הצבועים והמושחתים, חוק המתאים למדינות חשוכות, חוק שהוא כולו צביעות אחת גדולה,

כאשר בבית המחוקקים יושבים אנשים שמתיימרים לחנך את האזרחים משל היינו צפון קוריאה.

אני תוהה על דבר אחד. גם אם נניח שאני אתפס עם במקום כזה, ואקבל קנס בפעם הראשונה על סך 1500 שקלים, אני תמיד אוכל להישפט ולהכחיש שצרכתי שירותי מין, אוכל לומר שבאתי לקבל מסאז מרגיע , הרי ברור לכול שהביקורות שיהיו מטעם פלוגות הממשלה לא יחדרו לחדר הפרטי, ואם כן נשאלת השאלה מהיכן ההוכחה שאדם צרך שירותי מין.

לא נראה לי שאם אעמוד אל מול שופט בישראל שמחויב לעקרונות של צדק וראיות מוחלטות על ביצוע העבירה, אותו שופט יוכל לקבוע מה היה באמת במפגש בחדר, תמיד אוכל להתכחש ולומר שבגלל לחצי היום יום אני באתי להרגע במאסז .

אם התביעה תוכיח שאותו מקום נותן שירותי זנות, עדיין חובת ההוכחה על התביעה להראות שאני כצרכן צרכתי שירות שהוא נגד החוק.

לטעמי לא יהיה ניתן להוכיח זאת!

אני מודה שיהיו אנשים שיעדיפו לשלם ולהדיר רגליהם מהמקומות הללו, בגלל שהרוב המוחלט של החברים הם נשואים ובעלי מעמד, שעצם ההמצאות בסיטואציה שכזאת היא כשלעצמה אינה נעימה בלשון המעטה, אך לגופו של עניין אני סבור שאדם שירצה ויתעקש להוכיח את חפותו יוכל לעשות זאת כפי שציינתי לעיל.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין זה.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”