כ אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] - דף 5 - סקס אדיר

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

41
יוניקורן היקר- אני דווקא מבין את ניאו, שבתור גבר שנשוי הרבה שנים קשה לו "לבגוד" באשתו, ולכן הוא מעדיף כרגע לבלות עם בחורות לא לגמרי ליברליות. אגב- אני דווקא רווק, ובכל זאת כשמישהי כבר בטיפול הראשון נפתחת יותר ממה שציפיתי, לפעמים אני דווקא לא בא אליה יותר. זה כמו שאתה בבליינד-דייט עם בחורה, והיא יותר מדי מעוניינת בך עוד לפני שהיא מכירה אותך באמת- יש כאלה ( ואני ביניהם ) שזה מדליק אצלם נורה אדומה. כמו שאמרת- כל אחד מאיתנו הוא עולם אחר מהשני, ולכן גם יש לנו טעם שונה בנשים.
סקס טוב הוא מהות החיים!

46
לפני מפגש חברים לבילוי הלילה הספקנו אני וחבר לעשות שנינו סיבוב על אורטל אבל הדיווח לא משנה כ"כ כמו האווירה של הבית זונות שהייתה שם.

איזה מכוערת שחדשה בעבודה עברה בין הממתינים מחורפנת לגמרי ועשתה חופשי סטריפטיזים בחדרי ההמתנה אבל סטריפטיזים על אמת ולא מתוך כוונה לפתות להיכנס איתה היא פשוט הייתה עם מצב רוח שחבל על הזמן והחברות שלה לא הפסיקו לצחוק שם.

בקיצור בית זונות אמיתי. קרעה אותי מצחוק כמו תוכנית בידור לממתינים. אמרה שמסתלקת משם בחצות.

הייתי חייב לכתוב את הקטע ועכשיו תנו לצאת לבלות.

47

[QUOTE=אקספרס של זונות]לפני מפגש חברים לבילוי הלילה הספקנו אני וחבר לעשות שנינו סיבוב על אורטל אבל הדיווח לא משנה כ"כ כמו האווירה של הבית זונות שהייתה שם.

איזה מכוערת שחדשה בעבודה עברה בין הממתינים מחורפנת לגמרי ועשתה חופשי סטריפטיזים בחדרי ההמתנה אבל סטריפטיזים על אמת ולא מתוך כוונה לפתות להיכנס איתה היא פשוט הייתה עם מצב רוח שחבל על הזמן והחברות שלה לא הפסיקו לצחוק שם.

בקיצור בית זונות אמיתי. קרעה אותי מצחוק כמו תוכנית בידור לממתינים. אמרה שמסתלקת משם בחצות.

הייתי חייב לכתוב את הקטע ועכשיו תנו לצאת לבלות.
[/QUOTE]

ראיתי את המכוערת המופרעת ליאן שמה אם אני זוכר נכון, בהתחלה ממש נבהלתי אבל אחרי זה צחנו אין מצב שהייתי נכנס איתה למרות החירמונים וים ההבטחות ואפילו שנראה לי שאפשר לסובב אותה בקלות איך שרוצים.

חיכיתי לאורטל ביום שישי בלילה עד שכבר לא יכולתי להתעכב ויצאתי עם אשכים כבדים ומלאים שהתפוצצו על מישהי אחרת שלקחתי טייק אווי מהפאב (גם מכוערת אבל לפחות בחינם)

48

ליוניקורן, זיינפלד ולאבישי

נכון שקראתי את ההמלצות על אורטל וכאחד שחדש יחסית לחשיפה בפני מין בתשלום הנחתי שכך הדברים אמורים להיות.

אבל לאחר החוויה הליבראלית עם אורטל נתקפתי חלחלה ופחד שמא אני עלול לפגוע בעצמי מתוך דחף לא מרוסן
גם בכל הנוגע להשלכות הרפואיות שבעיניין.

אינני בא להיצטדק או להתיפייף ובטח שלא להעביר ביקורת על נוקטי הגישה של יוניקורן וזיינפלד אני רק מדווח על התחושות הפנימיות שהיו לי באופן אישי.

את זיינפלד לא לגמרי הבנתי למה הוא לא הולך לוולפסון (קראתי איפשהו ויכוח בעיניין של וולפסון 48 עם זיינפלד) אבל אם אורטל ושכמותה היא משאת נפש, למה יוניקורן הכביר לא דיווח עליה עדיין.

על כל פנים לא משנה באיזו גישה כל אחד נוקט, מאחל לכולנו תענוגות לרוב איש איש והאסכולה אליה הוא משתייך.

ניאו

never look back

חזור אל “סינון סקס מרוכז”