עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי
41
כ
הייתי אתמול אצלה.
פתחה לי את הדלת והיתה לבושה עם בגד שחור חצי שקוף.
דרך בגד ראו חזה בשל עומד יפה וחוטיני. לא מלחיצה על תשלום.
נשלחתי להתקלח וכשיצאתי היא היתה ערומה.
חבל שלא ראיתי אותה לפני כן ערומה השדיים נפולות ואין חשק לגעת בהם.
קצת נשיקות היא נרתעת מנשיקות צרפתיות ככתוב בספר.
הסתובבתי על הבטן עשתה לי מסז ללא שמן גופה חלק ונעים למגע בגב.
הפכה אותי והתחילה למצוץ את הביצים וללקק את החור שמאחור.
שלחתי אצבע למנוע שלה ולא גילת התנגדות. באיזה שלב תוך כד מציצה תקעה לי
אצבע בתחת היה נעים.
הרמתי אותה לתנוחת 69 והתחלתי גם אני למצוץ לה את המנוע ובדקתי באצבע שמן
בחור של התחת שלה ללא התנגדות.
לאחר 10 דקות הולבש כובעון וגמרתי במיסיונרית.
לא התפעלתי מביצועיה כדי שאוכל להמליץ או לחזור אליה שוב
היי לכולם..
המון זמן קורא את הפורום אבל זו הפעם הראשונה שאני כותב.
ביקרתי אצל קטי מקינג ג'ורג לאחר שהמליצו עליה פה באתר.
אכן הא עושה את כל מה שנאמר עליה :
GFE , רימינג עדין וכולי..
משהו חסר שם.. אולי זו כימיה אישית שלי..
היא לא כזו מהממת יש לה בטן די בולטת ו"שבלול" בשפת הפורום עם שפתיים
ממש עבות משהו שאני אישית לא כל כך אוהב. אבל זה אני יורד לדקויות..
הייתי ממליץ על השרות המכובד ולמי שאוהב GFE ורימינג עדין .
היו לי מפגשים הרבה יותר מעניינים בפחות כסף.
ניקול מבן גוריון שמה אותה בכיס בקטן.
הייתי אצלה היום,היה 10.
נעימה,מוצצת מצוין,מתנשקת,אחלה טיפול לחור מאחור..אין תלונות.
שווה בהחלט.
עוזבת מחר את הדירה בקינג גורג,טרם יודעת לאן.
מידע נוסף שנמסר מדיון אחר:
[QUOTE=dogeret]
היית היום אצל השכנה שלה,קתי(לא מוצא את השרשור עליה),ווהיא סיפרה לי שמחר הן עוזבות את הדירה בקינג גורג.
טרם החליטו לאן הן עוברות,יתכן שלא ימשיכו ביחד.
[/QUOTE]
שוב ביקרתי אותה היום.
היא ואלכס עברו לדירה חדשה,מדהימה!!!! (משופצת לגמרי)
באבן גבירול,קצת דרומה מככר רבין. (לא יודע אם מותר לתת כתובת מדויקת)
שלום חברים וחג שמח!
כיוון שערב פסח הוא זמן של ביעור חמץ, הייתי עסוק ביום שלישי בשעות הצהרים כדי לתור אחר מטרה מזדמנת בכדי לבער את החמץ שהצטבר בחלקו התחתון של גופי.
לאור העובדה שהמטרה שהוגדרה מראש, אותה אני נמנע מלפרט, לא הייתה זמינה (תא קולי), יצאו כוחותינו, כך על פי פרסומים זרים, ביום שלישי האחרון לתקיפה אצל קטי מאבן גבירול. זו גם הסיבה שהדיווח התאחר עד עכשיו, בשל מגבלות הצנזורה.
ובכן הגעתי עם רכבי על פי הנחיותיה של קטי וככל שאני מתקרב לאזור אני חש שהייתי פה, לא אחת ולא שתיים. המקום בהחלט מוכר לי לחלוטין, אבל אני לא זוכר שהייתי מעולם אצל קטי... מה קורה כאן?
התעלומה נפתרה כעבור שניות. כן! כאן שוכן הסושי המהיר הטוב ביותר שאני מכיר, בהדגשה על מהיר. כאן שוכנת תיקתוקיית הסושי המכונה "מושי מושי", בה ביצעתי אקטים אוראליים מרובים ביותר לרולים של אינסייד אאוט עם סלמון.
אני מגיע לכתובת... מקום דיסקרטי לחלוטין. מדובר בבניין מגורים סטנדרטי בת"א, וקטי שלנו מתגוררת בקומה הראשונה בדירה הראשונה. הדלת חצי פתוחה וממתינה לי ואני נבלע אל תוך הדירה המהממת.
רבותי, זו הדירה היפה, הנקיה והמושלמת ביותר שביקרתי בה עד היום וביקרתי בדירות רבות. המקום חדש, נקי, מעוצב להפליא בסגנון מודרני. מסך פלזמה אדיר מימדים מחייך אליך ממרכז הסלון החדיש, בצבע לבן נוטה לוניל.
את פני מקבלת קטי בחיוך מבויש, חושפת טור שיניים לבנות ושפתיים משוכות בליפסטיק ורדרד, זוהר, עדין ונראה לח ומזמין במיוחד צרפתית חושנית.
היא איננה גבוהה במיוחד, מבנה גופה בינוני, רגליה שמנמנות מעט ופניה עגולות.
פניה נאות אך לא יותר מכך. לא אסתכן אם אומר שהן כפני יצאנית נאה שבדרום תל אביב. בשלב מסויים אף יכולתי להישבע שראיתי אותה בזווית העין, אי שם בדירות ה"דיסקרטיות" שבדרום העיר.
קטי היא רוסיה בסביבות גיל הארבעים לחייה. שער קרה בצבע בלונד בהיר לראשה ותווי פניה משדרות נחמדות לא מעושה. לגופה חלוק משי לבן וזוהר. "תרגיש כמו שאתה בבית שלך", היא מקבלת את פני בעברית עילגת במבטא רוסי ניכר. אני מעיף מבט על הבית המעוצב ועל המארחת. בהחלט. הייתי שמח להרגיש כאן בבית ואף להגיע להתגורר כאן עם קטי לעיתים תכופות יותר.
היא מקבלת שיחת טלפון מלקוח פוטנציאלי ומראה לי בסימני ידיים את הדרך למקלחת. האמבטיה נקייה, מדיפה ריח ועמוסה בתמרוקים ובסבונים. בכלל, הארומה כאן היא של בית ממש, לא של דירת מארחת. בעצם למה ארומה? זה ממש ביתה של קטי, כאן היא מתגוררת. הכל, אם כן, בהתאם לכך בדיוק.
אני מתקדם לחדר השינה. כן, חדר שינה. את הסקס פה אתה מקבל ממש בחדר השינה של קטי, שיש בו כל המאפיין חדר שינה של בית: ארונות בגדים, שתי שידות, טלוויזית פלזמה רחבה ומיטה נוחה, רחבה, עם מצעים נקיים וביתיים. (להבדיל ממיטות רבות שבהם ביקרתי ובטח גם אתם, שהדבר היחיד המפריד בינך לבין המצעים הדלוחים היא מגבת שנפרשה מבעוד מועד. אני, אגב, תמיד זורק מגבת נקיה אחרת מעל גבי המגבת שהשד יודע איזה בקטריות, שערות ושאריות זרע היא מכילה).
"איזה מזל אתה", היא שואלת אותי ואני מופתע לחלוטין מהשאלה האחרונה שציפיתי אליה היום.
"למה? את מענגת לפי המזל?", אני שואל בחזרה.
קטי משיבה בחיוך מבויש ואני מגלה לה את המזל שלי. קטי נראית קצת מאוכזבת.
"תשכב על הבטן", היא אומרת בחצי פקודה. כיוון שאני אוהב נשים מובילות, אני נותן לקטי את הבכורה ונשכב על הבטן. קטי כבר עירומה לחלוטין מתחילה להעביר את ידיה על גבי בעדינות בתנועות סיבוביות. אני מעריך שהאקט הנוכחי היה אמור להיות "עיסוי", אך הוא אינו אלא תנועות סתמיות, כאילו היא מורחת לי שמן או קרם על הגב בתנועות סיבוביות ארוכות, אך לא מעבר לכך.
בכלל, השהות אצל קטי הולידה אצלי מילה חדשה. אם חברי הפורום הגדירו את הדירות או היצאניות שמעוניינות להתפטר מהלקוח, כמה שיותר מהר, וזוכות לכינוי "תיקתוקיה", הרי שכאן הומצאה מילה חדשה: "מיסמוסיה". קטי לא ממהרת להתפטר ממך, היא נותנת לך להרגיש בנוח ואיננה מאיצה, אך היא ממסמסת את הזמן בתנועות סרק שאינן מועילות מאומה. כשאני מנסה לרמוז לה באמצעות גופי לכיוונים מסוימים, היא פולטת, "תכף, אנחנו כבר נגיע לשם".
לזכותה של קטי יאמר שהיא משתדלת. אפילו מאד משתדלת להיות בסדר, לשדר נינוחות ולעשות לך גוד טיים. אך לא מדובר במקצוענית. כנראה שאחזור לכאן, לא ברור לי כעת מתי.
חמש דקות של מיסמוס, והנה, הסלמה בעלילה. לראשונה אני חש בשפתיה הענוגות של קטי, אליהן מצטרפת לשונה הרטובה, כשהם מטפסים ביחד במעלה גבי, אחריהן, באיחור מה, מצטרפות זוג שדיים גדולות החוכחות את עכוזי ואת גבי. צמרמורת נעימה ומתוקה מתפשטת בקרבי. ודווקא את האקט הכל כך מענג הזה בוחרת קטי למצות בכחצי דקה עד דקה של עינוג.
גופה של קטי חלק, חלק מאד, עדין ונשי. משי אמיתי.
במצוותה אני מתהפך על גבי. אני חש אותה מקרוב, וקטי היא אשה נשית, חלקה, מתוקה, ריחנית, רכה ומלטפת מאד. או, זו המילה, מצאתי אותה, מלטפת. קטי המלטפת. היא ליטפה אותי מאז שנכנסתי וליטפה את גבי, עכוזי ואת רגלי.
כעת אני גם מתוודע מקרוב למבנה גופה ומימדיה של קטי שלנו. חזה בינוני עד גדול , טבעי ושמוט. לקטי יש כרס קטנה בשיפולי בטנה, מיד אחריה, במורד פלג גופה, מסתתר לו מבעד לשדה קוצים קטן ומעוצב איברה הסקסי, וישבנה העסיסי והרך, שהדבר היחיד שהפריע לי בו היה פצעון אקנה (ובעברית תיקנית, חצ'קון), שפיאר את מרכזו. רגליה הן שתי פולקע'ס עסייסים, ובכלל, בשאלה המיתולוגית והניצחית "פולקע או חזה", קטי מספקת את התשובה הניצחת: פולקע.
אני חש שזהו הרגע המתאים וההולם ביותר לצרפת את קטי. אני מקריב את פניה לפני. קטי מבינה את הרמז ומתמסרת בקלות. היא מצמידה את שפתיה הרכות לשפתי, יש נשיקה מרופרפת, בלי לשון, נשיקה שאורכת כשתי שניות, ואני מפסיק אותה ביוזמתי שכן אני מרגיש את עצמי באותן שניות מעשן פאסיבי.
קטי מבינה שהגיע הזמן להעביר הילוך והיא מסיטה את ראשה בעדינות לעבר שמוליק הרעב. כאן מתחילה מציצה סתמית, שבמהלכה שליקוקי ביצים די עמוקים ומהנים המשדרגים את המציצה ומאפשרים ציון גבוה יותר.
הליקוקים ממשיכים ומגיעים לכיוון הפטמות שלי, גם כאן מתבצעת עבודה די ייסודית, עמוקה, רטובה וטובה.
סף החרמנות מטפס ואני מרגיש שהגמירה קרובה. אני לא מתכוון להשהות אותה כי אני מתכוון, לראשונה בחיי, לנסות שני אקטים. הנינוחות והדירה הנקיה, השקטה והדיסקרטית, עושים את שלהם.
קטי חשה את גופי, היא גוהרת ומכניסה את ראשה עמוק בין רגלי, שולקת את הביצים בתאוותנות, ובידיה היא משפשפת את שמוליק. כן, הבנתם נכון, קטי לא גומרת בפה, ואני משפריץ את הנוזל החם והמבעבע על עצמי.
"אתה רוצה לנוח קצת", קטי שואלת-קובעת. אני מהנהן, ולאחר שהיא מציעה לי לשתות משהו, אני מסרב, נחים קצת והיא ממשיכה במיסמוסי הליטופים. "אתה רוצה לגמור עוד פעם? אני יודעת... אתה לא תצליח. אני מכירה גוף של גבר... אם היית גומר מהר בפעם הראשונה, אפשר לעשות מיזמוזים וחירמונים ואתה גומר פעם שניה, אבל פעם ראשונה לקח הרבה זמן, אתה לא מצליח לגמור עוד פעם".
מי אני שאתווכח עם שגלנית רבת ניסיון כמו קטי, ובפרט שהטלפוניה שלה ממשיכה לרטוט ואני מדמיין שובל לקוחות רעבים הממתינים מבעד לדלת. אני אומר תודה, יוצא למקלחת של התרעננות והתנקות, משאיר לה 300 שקל ונפרד לשלום.
בדרכי לרכב אני עוצר בסושיה, שם אני משאיר 37 שקלים על רול חם של סלמון בטמפורה עם בקבוק קולה, ומשלים לי אחר הצהרים של סקסושי.
אז מה היה לנו?
GFE 7
צרפתית: בלי לשון
גוף: 8
פנים: 7
ביצועים: 7
נשיות: 10
סובלנות: 9 (זה הכנסתי כי בסך הכל היה די נחמד ואני רואה שהציונים פה יוצאים נמוכים)
מציצה: בלי גומי אבל אין גמירה בפה
מחיר: 300 ₪
סושי + קולה: 37 ש"ח
סה"כ: 337 ₪, הייתה שעה סבירה ביותר, אפילו מהנה ושווה את הכסף.
על זה נאמר "אמת בפרסום". אני חותם על כל מילה בפרסום שלה:
עדינה ונשית במיוחד מארחת אותך באינטימיות במרכז תל אביב.
מארחת חדשה, נשית, סקסית, עסיסית וליבראלית
בדירת אירוח דיסקרטית לגמרי עם גישה נוחה.
זה רק אתה אני וכישורי העינוג שלי שנפגשים ...
צלצל לתיאום פגישה אישית איתי:
052-7014630
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=2881
3 התגובות האחרונות אוחדו לדיון מרכזי זה מדיון נפרד שנפתח תחת הכותרת
על פי מקורות זרים: תקיפה באבן גבירול | מאת: karlos |
חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”