כ נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה - דף 5 - סקס אדיר

נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה

42

עדיין לא הבנתי למה נטען שהתמונה של נוםר אמיתית ?

כי היא נראית ממש לא !!! איפה לצורך העניין זה מצולם ?

לא יודע לא נראית תמונה אמיתית.

מבלי לפגוע חלילה באמינותו של יוניקורן קשה לא לראות איך מזהים אדם לפי ישבנו (מיוחד ויפה ככל שיהיה).

מעניין יהיה לראות תמונת המשך שלה מאותו לוקיישן למשל....

אפרודיזאק2009-7-2 12:51:17
הכל מכל כל....

43

באחריות מוחלטת התמונה של נופר אמיתית . אחד שמכיר ונהנה ממנה . מכיר מי צלם ואת המקום

פגוש אותה ( אני לא יח"צ שלה ). תהנה מסקס ואם מענין אותך בן אדם תפגוש אישיות מרתקת שונה בנוף של נערות הליווי

קופידון002009-7-2 12:59:59

44

היי,

שכחתי לציין זאת קודם שכמובן הייתי איתה ואני עדיין לא יוכל להגיד באופן מוחלט שאני מזהה את הישבן שלה !

אני חלילה לא מאשים אותך (או אחרים) ביחצנות.

רק אודה ואומר שלא ניהלתי איתה שום שיחה בנושא, למרות שגם אם כן, אני לוקח בחשבון שכל דבר שאומרת לי נערה עובדת הוא סוג של משוואה מטימתית.

מה שהיא אומרת / 7 = לאמת..... רוצה לומר גם היא היתה אומרת לי שזו היא לא בטוח עד כמה זה אמין...

סתם לצורך השיחה היכן זה צולם ?

דוגמא לחוסר האמינות, להלן שני פרסומים של נופר בשתיהם כתוב שמדובר בתמונה אמיתית אך ברור לכל בר דעת כי בתמונות לא מצולמת אותה בחורה (אם כי דומה)

http://www.israelsex365.com/site/ad.php?132

http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID =2827

19LOLx82009-7-2 16:35:42
הכל מכל כל....

45
אפרודיזאק,

גם אני הייתי אצל נופר ואני אומר לך באחריות שהתמונה בלינק השני (מ- sexadir) היא אמיתית לחלוטין !!
היא צולמה באופן מקצועי, זה נכון, אבל היא אמיתית (גם אני יודע מי צילם ואיפה). למי שמאוד יהיה מעוניין היא אפילו תהיה מוכנה להראות את כל ה"בוק" שממנו נבחרה התמונה הזו.

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

46

הנהלה ערכתם אותי ?

סתם הבנתי למה סבבה....

חוליו, כייצד אתה מסביר את ההבדלים בין שתי הלינקים ?

אגב, מדהים בעיני איך כולם מכירים היכן צולמה התמונה ומי הצלם.......שמא תשתפו גם אותנו ?

אם היא כל כך מוכנה להראות את כל ה"בוק" מסור לה המלצה ממני שפשוט תעשה תמונה נורמלית שרואים שהיא מכאן ואמיתי ותשים אותה !

הכל מכל כל....

47
ההבדל היחיד בעיני בין שני הלינקים הוא צבע השיער. יש סיכוי שזו לא נופר בלינק הראשון, שלא תבין, אבל בכל מה שקשור לדמיון בין המצולמת שם לבין נופר, הכל אותו דבר חוץ מצבע השיער (שכמו שרואים בלינק השני הוא שחור, וכך גם במציאות).
שים לב גם שמדובר בשתי מודעות בעלות אופי שונה, בראשון היא באה אליך (ליווי) ובשני היא מארחת, אז הגיוני לחשוב שהיא רוצה לבדל בין שתי המודעות גם באמצעות התמונה.
לגבי, מי צילם, למה וכמה, אני מעריך שאלה פרטים שהיא היתה רוצה לשמור לעצמה כי היא חשפה אותם בסיטואציות אינטימיות עם מי שהיה אצלה בלבד.
אני מניח שאם תהיה שוב, תקבל את כל הנתונים, כולל סוג המצלמה

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

חזור אל “המחסן המוסתר”