לBOW ששאל בתחילת השרשור מה הכמות הממוצעת שיוצאת לגבר בשפיכה, התשובה היא למיטב ידיעתי 12CC שהם 12 מ"ל, כמובן שהנתון משתנה בהתאם למשתנים כגון מספר הפעמים שגמרת לפני או הנוזלים ששתית וכו', אבל זה הממוצע, קראתי את זה פעם באנציקלופדיה לסקס ואם למישהו יש דעה אחרת בנושא אני אשמח לשמוע, זה גם יכול להיות דיון משעשע...
ליורד בגדול, אהבתי את שלושת הנקודות שלך, הם נכונות לעניות דעתי ואני רק רוצה להרחיב את הנקודה השלישית, גם חשובה הנכונות של הגבר להתחשב בכלל ברצון של הצד השני, הרבה פעמים לרובנו הגברים לא אכפת מהפרטנרית ואנחנו רק דואגים לסיפוק האישי שלנו, כשזה קורה רוב הסיכויים שאישה לא תהנה ובמילא אז לא אכפת לנו מהצד השני, אבל כשכן אכפת לנו אז חשוב מאוד המשחק המקדים ולהיות קשוב לפרטנרית שלך, לרוב אם אנחנו מספיק קשובים, הנשים מדריכות אותנו בהתנהגות שלהן ולאו דווקא במילים, אלא בהתנהגות שלהן בזמן הסקס, אם קולטים את הסימנים ומבינים מתי "ללחוץ על הדוושה" ומתי לשחרר, רוב הסיכויים שהאישה תגמור, בכפוף לתנאי שיש בינכם כימיה ומשיכה, כי אחרת באמת אין טעם לנסות, אם לא בא לה עלייך היא לא תגמור בחיים...
ובנימה אישית, בתור מישהו שמתהדר בגודל דיי גדול ועבה (קביעה שמתבססת על אינספור פידבקים בנושא, מנערות עובדות ומהחבר'ה)אני יכול להגיד בצורה סובייקטיבית שאבר מין גדול מעניק מבחינה פסיכולוגית המון שלווה וביטחון בגבריות שלך, זה כלי שבניהול מושכל יכול לשמש כמכונת מין פסיכית, אבל הכול בתנאי ששאר המכונה מתפקדת ברמה הגבוהה ביותר, אז ביטחון בגבריות ובמיניות זה נותן, הבעיה שזה גם משפיע לשלילה, אם אין לי כימיה עם מישהי והיא רוצה לתקתק אותי, היא רוצה לתקתק פי כמה מבד"כ כי אני מכאיב לה (שוב פעם, אם אין רגש אז סקס עם כזה דבר מבחינת האישה זה סיוט...).
חוץ מזה סקס אנאלי זה משהו שהוא כמעט לא אופציונאלי מבחינתי, לקח לי שנים למצוא מישהי שהסכימה וגם זה במחירים אסטרונומיים..

כנראה שאין דבש בלי עוקץ... אם ככה אני יכול להגיד שהסקס תלוי בהרבה גורמים, במיוחד כשהוא בתשלום, לכן יהיו פעמים שאני יבוא עם נכונות ורצון לפנק, ויהיו פעמים שלא, הכול בכפוף להמון משתנים, אבל אף אחד מהם הוא לא זה שיש לי אבר מין גדול...