כ ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות - דף 5 - סקס אדיר

ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות

41
SEXHUNTER כל הכבוד לך על הדיווח היפה.מוחא כפייהאצבע למעלה
יפה שאתה משם גם יכול לדווח,כינראה אתה לא יכול לשאר רחוק מהפורום!בא אלינו מהצפון!Tongue

אני במיוחד לא נמשך לרזות וחזה קטן,אוהב מלאות,בשרניות,חזה גדול.

כינראה השם של גי'ניה התאים לה יותר,השם ''כריסטינה לא התאים לה פשוט'' אז היא העדיפה עם השם ג'ניה כמו שהייתה בעליה45 והמשיכה בו עד היום,ג'ניה עד סוף הדרך.....

כינראה דירת ליוונסקי134 היא הדירה הכי עובדת היום בדרום ת''א,אולי כי היא על הכביש הראשי,או יש לה פופולריות גדולה בגלל הדיווחים עליה.

צוות הבחורות שם לא מתחלפות הרבה,רוב הבנות שם עובדות במקצוע הזה הרבה זמן.

היום הדירות בדרום ת''א בלגאן אמיתי,הרבה ניסגרו,הרבה עזבו,המצב לא טוב כמו שהיה קודם,ודוגמה על כך מה שקרה עם אילינה מהקונגריס2 לשעבר.
החתיך הרומנטי2010-11-03 22:20:30
תמיד בשטח למען כולם.

42

כול הכבוד להנהלה על שינוי שם של פוסט.

עבורי הדירה זאת כמו בית. שם ביליתי שעות עם אישה הכי מדהימה שפגשתי בחיי - שלי.

את ג'ניה אהבתי מדירות קודמות ולמזלי גם היא שם.

כמה שנכון אמר ידידי היקר Sexhunter: נשיות של ג'ניה אמיתית.

כמה כאב לג'ניה (היא הייתה ידידה של שלי (אז אילנה) בעליה 56) שלא הצלחתי לעזור לה להשאר בארץ.
וידידות בין נערות עובדות כמעט ולא קיימת. ג'ניה יוצאת מין הכלל מבחינה זאת.

43

ז'ניה, בשביל כוס קפה איתך הייתי שם גם...אלף דולר

ז'ניה נמצאת מזה זמן רב אצלי על הכוונת ובאחד הבקרים האביביים שמתי פעמי למכון שברח' לוינסקי ואכן לא התאכזבתי.

ז'ניה, אשה יפה, קיבלה אותי במאור פנים, נכנסנו לחדרה הספרטני הציגה את הפרטים 120 ש"ח סקס כולל אוראלי עטוף

או 150 ש"ח לסקס כולל אוראלי חשוף. בחרתי במסלול ה"יקר" ולו משום שז'ניה שווה הרבה יותר מזה.

קבלתי מגבת נקייה ולמקלחת, ז'ניה יוצאת להפקיד את האתנן וחוזרת במהירות שיא, מסירה מעליה את המגבת ומגלה

גוף נשי של אשה בשלה, חזה קטן ומתוק, טוסיק עגול ומגרה, פנים יפיפיות עם שיער חלק ארוך ואסוף.

התחלנו בליטופים בעמידה, לז'ניה עור חלק ונעים למגע, ומיד עברנו למיטה למציצה ארוכה ומהנה. כשאני עדיין

שוכב על גבי ג'ניה מרכיבה לי חליפת הגנה ומחדירה את האח הקטן לתוכה בתנוחה האהובה עלי כשהיא מלמעלה

אני כורך את זרועותיי סביבה לחיבוק ארוך תוך כדי נשיקות לשדיים הרכות שמול פניי.

עוברים לתנוחה המסיונרית, תנועות עדינות בתוכה עד לסיום המענג.

ז'ניה היא אשה מקסימה, שרותית, מנומסת, נותנת תמורה הולמת ואף יותר מזה.

תודה מיוחדת לחברנו הנכבד ערבה אנושית שהמליץ.

בגמילה

44
אוסקר ווילד אני באמת שמח שניהניתה עם ג'ניה באותו יום,באמת שמח לשמוע את זה.
רוב האנשים שדיווחו עליה כאן היו מרוצים מאוד מהשירות שקיבלו ממנה,הרבה מחמאות יש בשרשור הזה על ג'ניה( כריסיטנה-השם הישן),נשיות של ג'ניה אמיתית.
החתיך הרומנטי2010-11-16 14:54:24
תמיד בשטח למען כולם.

46
[QUOTE=יוני ביבי]

אתה מדווח דיברי שקר שקרן!!!

ההיתי ביום חמישי בלווינסקי 134 פתחה לי את הדלת בחורה בשם ז'נה אמנם היא דומה לז'ניה המדוברת כל כל אך ההיא

זקנה ומבוגרת מז'ניה בלפחות 10 שנים היא בסביבות גיל 50 בעוד שז'ניה האמתית בסביבות גיל ה 40.

היא לוקחת את שמה הטוב של ז'ניה ועושה בו שימוש.

ז'ניה האמתית שבתמונה מר'ח העליה45 כלל לא נמצאת במקום מדובר בחכיינית רמאית בשם ז'נה!!!

ראו הוזהרתם!!!

[/QUOTE]

יוני ביבי,קודם כל תירגע בסדר.....

דבר שני השפה הזאת כלפיי חבר הפורום אוסקר יוליוד לא מקובלת אצלי בכלל! הוא חבר וותיק כאן עם הרבה כבוד ולא נותן לך לתקוף אותו בצורה הזאת...יש דרך אחרת לויכוח,התנהגות אחרת! כל אחד מאיתנו יכול להישתמתש במילים גסיים ורמה תחתית,זה קל לא קשה בכלל!!.

דבר שני,ג'ניה עובדת שם היייתי שם לפני יומיים וראיתי אותה בליוונסקי134,היא פעם עובדת בקר ולפעמים ערב,אין זמן מסוים אצלה לפעמים משנה משמרות.

יש שם אחת בשם ג'אנה מבוגרת בשנות ה40 כמו שתיארתה,ואני מכיר אותה,יודע טוב איך היא ניראית,יש שתי נשים אחת ג'ניה ואחת גאנה,במקומך לא הייתי ממהר ומתחיל לתקוף חברי פורום, אני מבקר הדירה הזאת הרבה,והיא כמעט (דירת ליוונסקי134) דירה מספר 1 בדרום ת''א,דירה חזקה עובדת באופן מסודר,שתי משמרות.

בפעם הבאה תחשוב טוב לפני שאתה תוקף אחרים,אתה פחות מחודש רשום כאן עם 2 הודעות בלבד!!.

הצטרף / הצטרפה: 31/-10-/2010 בשעה 18:23

החתיך הרומנטי2010-11-20 22:48:13
תמיד בשטח למען כולם.

49
[QUOTE=חולה על חכ]היי חבריקוס שבוע טוב

אם אפשר לעדכן כאן בפורום מס' טלפון של הדירה בלווינסקי 134 ובאיזה שעות עובדת ז'ניה אם זה ידוע
בתודה מראש לכל הצוות
[/QUOTE]

ג'ניה עובדת כול ימי השבוע משמרת בוקר ובשבת גם ערב

הטלפון אתן בפרטי ןמבקש מכולם לא לפרסם בגלוי.

50
ערבה אנושית .... הפארוניה שאתה חש לא מוצדקת !!!

הטלפון מופיע בפורום בתוצאות החיפוש ואין שום מניעה לתת אותו גם כאן כמו גם דיווחים מפורטים הכוללים טלפונים בדרום העיר.

הרשויות ממש לא זקוקות לפורום כדי להיות בעיניינים ולא צריכות לפעול לפי מה שנכתב או לא נכתב בפורום מה גם שזה לא מה שמפעיל אותם. קיימים לבטח טריגרים רבים אחרים כגון .... אכיפה אזורית .... תלונות (לרבות תלונות שכנים) ... מדיניות מדורים וכד'

אז נא להשתחרר מהסרט הזה אנחנו לא מהווים כפתור הפעלה !!

המלאך רפאל בשמו של עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”