כ טניה - מעסה פרטית מתל אביב - דף 5 - סקס אדיר

טניה - מעסה פרטית מתל אביב

43

השבוע הצלחתי להגיע לטניה או יותר נכון להגיד טטיאנה , אחרי פעמיים שלא הצלחנו

לתאם פגישה ... כנראה שפעם שלישית גלידה צחוק

הגעתי אל הבניין והתקשרתי אליה בשעה שקבענו , נאמר לי להמתין מס' דקות וכך לאחר כ - 5 דקות

קיבלתי את הצילצול המיוחל שאומר לי להעלות ...

היה לחץ קל מצידה לקבל את התשלום מיד כשהתיק והמעיל עדיין עליי וכשהיא שמה לב לזה

אפשר היה לראות ממנה חיוך קל חיוך

הגעתי כבר מקולח מהבית כך שכל מה שנשאר לי היה להוריד את הבגדים ולשכב על המיטה .

לקחתי את הדיל של השעה , המאסז היה מקצועי ביותר אך במהלכו היו לפחות כ 3-4 שיחות

טלפון שלהם היא נאלצה לענות ( יכול להפריע קצת אך בהתחשב בזה שזו פרנסתה ניתן להתחשב )

התחילה מהרגליים ולפני שעברה לגב נעצרה בדרך לעבודה קלילה על חבריקו תוך כדי שאני שוכב על

הבטן לאחר זמן מה עברה אל הגב .

כשהסתובבתי הייתי כל כך חרמן שרק חיכיתי שהיא תיגש לעניינים , היא מצידה עבדה לפי הספר

עיסוי פנים חזה בטן ומשם אל הפינוק הכל כך מיוחל Tongue

עבדה עליו חזק מאד כמו שאני אוהב רק לא ממש הצלחתי לומר לה שתוציא את האצבע שלה

שהייתה תקועה כל כך עמוק אצבע למטה

תוך כדי נותנת לגעת בה חופשי ועושה רושם שגם קצת נהנת מזה , היד שלי עברה מהכוס שלה

(כמובן שהיא לבשה את הטייץ המפורסם) אל החזה שלצערי לא זכיתי לראות עד שמזרקת אגם נכנסה

לפעולה רק בלי האש צחוק

פעם ראשונה שאני נכנס למקלחת והמים כבר זורמים בטמפרטורה הנכונה ורק נשאר לך לזנק פנימה

לפני היציאה נתתי לה עוד טיפ קטן .

נראה לי שאחזור , אך ורק אם היא תבטיח לשמור את אצבעותיה מחוץ לחריר Cool

Explorer - Man On A Mission

45

מדובר בעיסוי של שעה ב 150 שח

בלי לחץ של זמן בכלל
מקלחת לפני ואחרי
מורידה חלק עליון ובסוף
אחרי העיסוי יש הרפיה
אשה מאוד מאוד מבוגרת
לדעתי לפחות 70 ורואים על הפנים בבירור
הגוף שלה דווקא סביר יחסית לגילה
לא חושב שאני חוזר לשם
החושק בנשים

46
בוקר טוב...
אחרי מסעות ונידודים החלטתי לחזור לידיה של טניה... מרחוב משה דין פינת סרלין הנייד 054-5961290
אני בכוונה רושם את הנייד כי בפוסט הזה נהיה סלט עם עוד מסאג'יסטית בשם ולנטינה מאותו הרחוב וכמעט אותו ביניין.
בכול מיקרה התקשרתי אליה ושמעתי שלא העלת את המחיר.
אז הטיפול נשאר בעלות של 150 שקל עדיין מקבלת מהבוקר עד הערב כולל שישי.
מסאג' מעולה מעולה יש לה ידיים ממש חזקות ובריאות,היום גם הרגשתי כל מיני רמזים מיניים בעיסויי שלה שזה שינוי מרענן לטובה.
היא מורידה חולצה נותנת קצת להתגופף ולהתנשק היא הפסיקה עם המנהג של עיסויי פרוסטטה.
לפחות הפעם היא לא עשתה.
בסך הכול בניגוד לבחורות שנהיות תקתקניות דווקא טניה השתפרה בשירות אם פעם היא הייתה 10 היום היא 10+.
לסיכום-
מראה-בת 40+ פנים נאות חזה בינוני עומד.
מסאג'-מקצועי ביותר.
ניקיון-מעולה
מקלחת-נותנת גם ליפני הטיפול וגם אחרי.
זמן-שעה למרות שתמיד עם המקלחות זה שעה ועשרה.
הרפיה-טובה מאוד יש לה יד חזקה-לא בוחלת בפרוסטטה למי שמבקש.
מחיר-150 שקל
לדעתי התמורה הכי טובה שאפשר כרגע למצוא בשוק.
שבת שלום.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

47
לאחר קריאה של הפוסט שמתי פעמיי אל הגברת המדוברת, הטיפול אכן טוב מאוד וממש נהניתי והרגשתי טוב מאוד . ומכאן מתחילה הבעיה: כשהיא התחילה בעבודה ידנית ונתנה לי להתחרמן לה על החזה התחלתי לשחק בו ולינוק אותו ולפתע היא נתנה צעקה ונשכה אותי בלחי והחלה צועקת עליי שנשכתי אותה. הייתי בשוק מוחלט ואמרתי לה שממש לא נשכתי אותה וחשבתי לרגע שאני הולך לתת לה סטירה אבל תפשתי את עצמי קמתי וברחתי משם למרות שהיא התנצלה וביקשה לסיים את המלאכה, לא יכולתי חבריקו כבר איבד את המומנטום. חברים זה נשמע הזוי אך האמינו לי זה אמיתי, היא ממש מטורפת ואני שמח שהגבתי כך ולא אחרת והאמינו לי נשארתי עם סימן לכמה שעות על הלחי.

50
[QUOTE=דוקטור חרמן]לאחר קריאה של הפוסט שמתי פעמיי אל הגברת המדוברת, הטיפול אכן טוב מאוד וממש נהניתי והרגשתי טוב מאוד . ומכאן מתחילה הבעיה: כשהיא התחילה בעבודה ידנית ונתנה לי להתחרמן לה על החזה התחלתי לשחק בו ולינוק אותו ולפתע היא נתנה צעקה ונשכה אותי בלחי והחלה צועקת עליי שנשכתי אותה. הייתי בשוק מוחלט ואמרתי לה שממש לא נשכתי אותה וחשבתי לרגע שאני הולך לתת לה סטירה אבל תפשתי את עצמי קמתי וברחתי משם למרות שהיא התנצלה וביקשה לסיים את המלאכה, לא יכולתי חבריקו כבר איבד את המומנטום. חברים זה נשמע הזוי אך האמינו לי זה אמיתי, היא ממש מטורפת ואני שמח שהגבתי כך ולא אחרת והאמינו לי נשארתי עם סימן לכמה שעות על הלחי. [/QUOTE]
זה בגלל שאתה דוקטור,לפרופסור זה לא היה קורה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”