[QUOTE=מ. מבת ים]המקלחת היא בתוך החדר עצמו? או מבחוץ כמו לווינסקי 98?
[/QUOTE]
מחוץ לחדר.
אילנה [לשעבר הזונה מהקונגרס] כעת ברח גאולה
42היי אני בקרתי את אלהנה יפצי החג...קבלתי מציצה בגרון עמוק עמוק: אני ארגשתי האף שלן על בטן שלי:)
שפריץ על הפנים: what a mess... אבל הכל עם חיוך:)
חג שמח לכולם!
שפריץ על הפנים: what a mess... אבל הכל עם חיוך:)
חג שמח לכולם!
43הודעה ראשונה בפורום!!! אני תמיד קראתי אבל לא עניין אותי לרשום.. בכל זאת
הייתי אצל גברת אילנה.. אחלה בחורה נותנת שירות ברמה... לצערי אחרי דקה של סקס היא כמעט התפקה וטענה שכואב לה אבל אני מוכרח להגיד לה שאפו...
הבחורה מצצה לי אותו 40 דקות... לא יותר ולא פחות
לא היו אנשים כשהייתי שם כי זה היה בשעות הבוקר אבל עדיין... לא היתה דפיקה בדלת ולא ניסתה לזרז
ומי שמכיר את אילנה (בטוח שיותר ממני) יודע שכשהיא מוצצת היא עושה את זה מכל הלב... פשוט לא יאומן כי יסופר.. חבל שאי אפשר לגמור לה על הפנים...
אבל בפה זה גם בסדר.. והשנייה שעובדת איתה לא נראית משהו בכלל.. במיוחד כשיש לך אפשרות ללכת על אילנה הברירה השנייה נראית דבילית... תהנו
הייתי אצל גברת אילנה.. אחלה בחורה נותנת שירות ברמה... לצערי אחרי דקה של סקס היא כמעט התפקה וטענה שכואב לה אבל אני מוכרח להגיד לה שאפו...
הבחורה מצצה לי אותו 40 דקות... לא יותר ולא פחות
לא היו אנשים כשהייתי שם כי זה היה בשעות הבוקר אבל עדיין... לא היתה דפיקה בדלת ולא ניסתה לזרז
ומי שמכיר את אילנה (בטוח שיותר ממני) יודע שכשהיא מוצצת היא עושה את זה מכל הלב... פשוט לא יאומן כי יסופר.. חבל שאי אפשר לגמור לה על הפנים...
אבל בפה זה גם בסדר.. והשנייה שעובדת איתה לא נראית משהו בכלל.. במיוחד כשיש לך אפשרות ללכת על אילנה הברירה השנייה נראית דבילית... תהנו
אם זה נראה כמו חרא ומריח כמו חרא - זה חרא
44שאלה ,,, כבר סידרו את התיקרה אצל אילנה? = אישית אני מקווה שלא!!
וזה באמת חשוב לי לדעת ....
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
45אם הכוונה לקיר הגבס בחדרים אז עכשיו יש קיר שלם מהרצפה עד התקרה .
הייתי אצל אילנה היום בבוקר . כפי שדווח אין דיסקרטיות בכלל - דלת הכניסה ממש באמצע הרחוב ועוד מוגבהת בכמה מדרגות ככה שאתה עומד חשוף עד שפותחים. משני הבניינים הגבוהים שממול הדירה ניתן לתצפת לתוך חדר הטיפול אז קחו את זה בחשבון .
אילנה עצמה נראית כבר לא משהו אבל המציצה שלה היא אחת המושקעות בעיר - היא פשוט לא מוותרת עד להשפרצה המיוחלת בחלל הפה.
דפוק אותי אם תוכל
46"מר-חיב", סליחה על התגובה המאוחרת, כן, העניין של חוסר פרטיות בגלל שלא היתה תקרה ולא היה בידוד אקוסטי סודר שם משמן, הקירות גבס מגיעות עד לתקרה וזה נראה קיר לגמרי רגיל, גם בטוח שאפשר בפנים לדבר ואפילו לצעוק כמה שרוצים, ובחוץ לא שומעים כמעט כלום.
ומעניין למה העדפתה שזה ישאר פתוח ולא מבודד?
ומעניין למה העדפתה שזה ישאר פתוח ולא מבודד?

47ביום רביעי הייתי אצל אילנה בגאולה 4.
מקום לא דיסקרטי בעליל !!!
התקשרתי לברר באיזו דלת להיחכנס - ואמרו שישאירו לי פתוח - ואכן השאירו.
ביקשתי את אילנה, לאחר המתנה של מס' דקות ליד הדלת {מבפנים} הגיעה אילנה ביחד עם לקוח שבדיוק סיים....
הוא יצא - והיא שאלה אם אני מחכה לה, שאלתי לשמה {פעם ראשונה אצלה} כשאמרה שהיא אילנה - נכנסנו לחדר ליד הכניסה, 130 ש"ח החליפו יידים, ו...
אין מקלחת, היא שואלת אם אני רוצה, עניתי בשלילה כי הייתי אחרי מקלחת, והיא אומרת בסדר, ומורידה את המגבת !!!!
לא התקלחה אחרי הלקוח הקודם {ולא היה לחץ במקום...}
לא רציתי לומר משוהו כדי לא לפגוע/ לקלקל... מזמוזים קלים בעמידה, מציצונת קטנה - נשכבתי והיא החלה שואבת ללא....
הפכתי אותה אליי, דחפתי לה אצבעות בכל חור אפשרי, {קיבלה אותם יפה...}
לבשתי חליפה - וקדימה בדוגי עד הגמירה המיוחלת.
בסה"כ זיון לא רע, מציצה טובה מאוד.
לא תקתקנית בכלל !!!
ואחרי שסיימתי - היא שוב לא התקלחה!!!
אני הלכתי להתקלח {עברתי דרך 3 גברים שחיכו על הספה ו 2 נשים נוספות...}
יצאתי מהדירה ונכנס עוד לקוח ללא שאף טיפת מיים שטפה את גופה....
היה טוב אבל אני לא חוזר יותר ...
חוזר לדיאנה המקרצפת....
שנה טובה
"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."
48'האינדיאני' , בדיוק בשביל העניין או הבעיה שתארת - יש את מה שנקרא "מקלחת משותפת", ושם עם אילנה זה רק בתוספת תשלום קטנטנה וזניחה, וזה גם פותר את הבעיה שתארת, וזה גם מאד כייפי כהקדמה לפני המעבר לחדר ולמיטה, לידיעתך, אפילו בתנאים הצפופים בגאולה 4, במקלחת יכולים לקרות וקורים דברים מאד נחמדים...
אתה מסבן, אתה שם דגש מבחינת הנקיון על המקומות הרגישים שאמורים להיות נקיים נקיים, ואם זה באמת כזה לחוץ שלא נכנסה להתקלח וגם אנשים חיכו בתור, אז באמת הגעת בזמן מאד לחוץ,
אגב, באיזו שעה הגעת לשם ???
חוץ מזה 'האינדיאני' , זה לא ב 100% בטוח שהיא באמת לא התקלחה, נכון שהרבה פעמים היא רק עם המגבת סביב הגוף, ולא ממש מתלבשת, אבל בהחלט יכול להיות שכן התקלחה, ובגלל שהיה לחץ , היא נשארה רק עם המגבת כמו שיצאה מהמקלחת ולא הספיקה להתלבש.
אתה מסבן, אתה שם דגש מבחינת הנקיון על המקומות הרגישים שאמורים להיות נקיים נקיים, ואם זה באמת כזה לחוץ שלא נכנסה להתקלח וגם אנשים חיכו בתור, אז באמת הגעת בזמן מאד לחוץ,
אגב, באיזו שעה הגעת לשם ???
חוץ מזה 'האינדיאני' , זה לא ב 100% בטוח שהיא באמת לא התקלחה, נכון שהרבה פעמים היא רק עם המגבת סביב הגוף, ולא ממש מתלבשת, אבל בהחלט יכול להיות שכן התקלחה, ובגלל שהיה לחץ , היא נשארה רק עם המגבת כמו שיצאה מהמקלחת ולא הספיקה להתלבש.
50[QUOTE=מ. מבת ים] אילנה עושה גרון עמוק?[/QUOTE]
כן כן וכן :)
כן כן וכן :)