כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 5 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

41

פורסם במקור ב - 20/12/2009

ביקור נוסף אצל שרון הכוסית ועוד משחק תפקידים מחרמן וקורע מצחוק עם כמה הפתעות...

אני זרקתי רעיון ושרון בישלה תסריט מעולה... אין פשוט אין על הראש שלה

אני: קוונטין טרנטינו

שרון: אומה תורמן (הדיילת במטוס)

איך נוצר סרט: "ספרות זולה"

קוונטין טרנטינו היה על טיסת לילה ועבד על תסריט לסרטו החדש העתיד להיקרא "ספרות זולה". הוא ישב במחלקה הראשונה (הספה בסלון) כשבידיו דפי התסריט (קיבלתי משרון דפדפת ), לא נח לרגע בכתיבה וכל מחשבותיו היו נתונות אך ורק לסרט. מאז הצלחת "כלבי אשמורת" לא היה לטרנטינו ספק שסרטו הבא יהיה שובר קופות מסחרר! כבר היה לו הכל ביד מלבד דבר אחד, השחקנית הראשית. הוא עבר על הטקסטים הנועזים והשנונים כשלפתע שמע קול של אישה. זאת הייתה הדיילת אומה תורמן שזיהתה מיד את טרנטינו ועם חיוך גדול (שחשף שני תורים של שיניים לבנות מדהימות) ניגשה אליו כשבידיה כוס תה חם (כוס מים חמים). היא הייתה לבושה בגופיה לבנה צמודה סקסית וחצאית מיני צמודה בצבע כחול שממנה בלט טוסיק מטמטם שהעלה לטרנטינו את רמת האדרנלין בדם לשחקים...

אומה: "שלום, אפשר להציע לך שתיה חמה? רגע! אתה קוונטין טרנטינו נכון?"

טרנטינו: "נכון נעים מאוד... אומה..." הוסיף קוונטין טרנטינו בקול מפלרטט

אומה: "אהההה" מורידה את הראש לכיוון החזה שלה "השם שלי רשום על התג ולא הבנתי מאיפה אתה יודע את שמי. תשמע אפשר לשבת לידך קצת? עכשיו לילה ורגוע אצלנו..."

טרנטינו: "בטח תשבי תרגישי בנוח"

אומה התיישבה במושב ליד טרנטינו ובחנה בסקרנות את הדפים שאחז בידיו.

אומה: "מה אתה עושה?"

טרנטינו: "כותב תסריט לסרט החדש שלי"

אומה: "אהה באמת? זה הולך לצאת לקולנוע בקרוב?"

טרנטינו: "כן כבר יש את כל השחקנים, ג'ון טרבולטה כשחקן הראשי אבל עדיין לא מצאתי את השחקנית הראשית לסרט... אני ממש בבעיה."

אומה: "אני עשיתי כמה פיילוטים בעבר אבל לא התקבלתי, אולי אתה זוכר, השם המקצועי שלי אומה תורמן אפילו עשיתי פיילוט לאחד הסרטים שלך אבל לא ממש הלך לי..."

טרנטינו: "כן עכשיו אני נזכר באמת היית מוכרת לי..."

אומה: "אולי אפשר לנסות להתקבל לסרט שלך?"

טרנטינו: "תשמעי הדרישות שלי ממש גבוהות ואני לא מתפשר על כלום"

אומה: "אולי אפשר לעשות איזה מבחן עכשיו מה אתה אומר?"

טרנטינו: "פה במטוס?" שאל קוונטין טרנטינו בקול מופתע

אומה: "כן אף אחד לא יפריע לנו, הטיסות הליליות ממש שקטות כולם פה ישנים כפי שאתה רואה... אז אפשר?"

טרנטינו: "כן בכיף, מה כבר יש לי להפסיד אולי את בדיוק מה שאני מחפש"

אומה: "כן אז איזה מבחן אני צריכה לעשות? אני ממש הייתי רוצה לשחק בסרט באמת! זה החלום שלי!"

טרנטינו: "ומה את מוכנה לעשות?"

אומה: "אני לא יודעת... מה צריך לעשות? איזה מבחן?" לוקחת את כף ידו של טרנטינו ומצמידה אותה לירכה ובלי לעזוב את ידו כשכף ידה על כף ידו היא מתחילה ללטף את ירכה עם כף ידו בתנועות איטיות וחושניות, יורדת עד הברך ואז עולה למעלה ובתנועה סיבובית הליטוף נמשך עד שידו של טרנטינו עוברת על כל הטוסיק המגרה בטירוף ושוב מתחילה הירידה לכיוון הברך (טרנטינו הרגיש כאילו הוא נוסע בפרארי שלו על דרך הררית מפותלת עם פיתולים מסוכנים )

טרנטינו: (מוציא את עצמו מההיפנוט שנכנס בו לרגע ) "בואי תספרי לי איזה כישורים יש לך?"

אומה: "המממ יש לי הרבה כישורים... יש לי כישורים אוראליים וואגינליים"

טרנטינו: (צוחק) "אם על כישורים כאלה עסקינן אז בהחלט יש על מה לדבר" מסתובב אל אומה ומניח את התסריט בצד.

אומה: "אתה לא צריך את התסריט בשביל המבחן?"

טרנטינו: "כרגע לא צריך את התסריט נבדוק בינתיים דברים אחרים..."

אומה: "תגיד ובסרט יש גם סצנות מין?"

טרנטינו: "כרגע זה לא בתכנון אבל בהחלט אפשר לסדר משהו אם בא לך..."

אומה: "המממ נראה אני אחשוב על זה. יש לי גוף לא רע בכלל לסרט, בעבר פסלו אותי כי שכחתי כמה שורות..."

טרנטינו: "אל תדאגי לגבי כמה שורות, אם את מוכנה לעשות סצנות מין מה זה כבר כמה שורות? הכל יהיה בסדר"

טרנטינו קם ופשט את הגופיה הלבנה של אומה. מתחתיה חיכתה לו חזיה לבנה חצי שקופה סקסית שגם אותה הוא הוריד במהרה. אומה שלא הבינה מדוע טרנטינו עומד, תפסה את החזיה בשתי ידייה כמו חשפנית מקצועית כרכה אותה סביב צווארו והצמידה את פניו לחזה שלה. טרנטינו התחיל למצוץ במרץ את שדיה הרכים וטעם את טעמן המתוק של פטמותיה שהזדקרו ברגע שבאו במגע עם לשונו השובבה...

אומה התחילה לפתוח את כפתורי מכנסיו של טרנטינו והחליקה את ידה לבדיקה חטופה בזמן שטרנטינו גם הוא שלח את ידו לתחתוניה והרגיש את פרי אהבתה...

תוך כדי טרנטינו סיפר על הדמות שאותה אומה תצטרך לשחק ולאחר ששמעה שיש סצנת ריקוד בסרט החליטה להדגים את כישוריה...

אומה: "אני יכולה להדגים לך... אבל זה יותר ריקוד אירוטי, ריקוד מחרמן..."

טרנטינו: "אני אשמח להדגמה... אם כי בשביל הסרט תצטרכי ללמוד טוויסט"

אומה: "אני יודעת רק כמה צעדים (מדגימה כמה סיבובי רגליים עם ניענועי טוסיק לצדדים) אבל אני מבטיחה להשתפר בשביל הסרט"

טרנטינו: "כן זה הסגנון... אבל עכשיו אני רוצה לחוות את הריקוד האירוטי..."

טרנטינו התרווח על המושב (ספה) אומה קמה הורידה את חצאיתה וחשפה חוטיני סגול סקסי שישב בצורה מושלמת על ישבנה השובב. היא התיישבה על טרנטינו כשגבה אליו והתחילה לזוז עליו בצורה מחרמנת שהוציאה אותו מדעתו. הוא אחז בשדיה והריח את ריחה המתוק כמו דבש. היא קמה והורידה את תחתוניו שהיה פריט הלבוש האחרון שנשאר על גופו, מציינת תוך כדי שלא ידאג כי כל הנוסעים נמצאים בחלום העשירי שלהם ובכל מקרה תמיד אפשר לגלוש לשירותים שאותם היא כבר בדקה עם הטייס. החוטיני שלה גם כן מצא את דרכו למטה והיא התיישבה עליו בשנית מתחככת עם ישבנה על איברו הזקור שלא ידע את נפשו מרוב אושר.

אומה: "לפעמים יש לנו נוסעים לא רגועים אז מתוקף תפקידי אני מרגיעה אותם בדרכי המיוחדת ומגמרת אותם עד שהם נרדמים מרוב תשישות. אני רוצה לעשות לך הדגמה קטנה שתפתיע אותך..."

היא קמה ולגמה לגימה מכוס התה שהיה מונח ליד המושב והתחילה למצוץ את הזין של טרנטינו בפיה החם כשהיא בעמידה מתכופפת ומוצצת לו בעודו מתרווח על המושב... טרנטינו היה מאוד מופתע מהטכניקת המציצה המיוחדת והיא אף סיפרה לו על נוסע תאילדני שלימד אותה פעם את המציצה ומכאן כישוריה המיוחדים. עוד קצת גיפופים מיזמוזים ושוב מציצה מצויינת של אומה כשהפעם טרנטינו עומד ליד המושב ואומה יושבת על המושב ושואבת את הזין של טרנטינו בעודו מתענג על כישוריה האוראליים עם סיבובי לשון מטריפים. אומה הציעה לעבור לשירותים לסקס פרוע כי לא רצתה להעיר את הנוסעים...

אומה: "כל עוד זה מיזמוזים זה בסדר לעשות את זה פה אבל על סקס כבר יסתכלו בעין לא טובה... והטייס לא מסכים לזה, בשביל זה יש את השירותים"

טרנטינו: "מצויין אני בעד סקס בשירותים"

הם הלכו במהרה חולפים ליד הנוסעים עירומים כביום היוולדם ונכנסו לשירותים (של שרון) אומה התיישבה על האסלה ופינקה את טרנטינו בעוד מציצה חלומית. לאחר כמה דקות של מציצה היא קמה והסתובבה אל טרנטינו עם הטוסיק המשגע שלה, היא אחזה בידיה בקיר ובאסלה והוא החל לפמפם אותה בכוס בעמידה בקצב מסחרר. תוך כדי הזיון אומה סיפרה לו שהיא כבר עשתה את זה עם ג'ק ניקולסון על המטוס. טרנטינו שהבין שפגש פה חיית סקס רצינית ביותר הוסיף כאפות עידוד על ישבנה המקפץ והיא לא נשארה חייבת והוסיפה קונטרות מעולות עם גופה החטוב. בשירותים הייתה מראה גדולה ומהצצה חטופה בה המראה היה מחרמן מאין כמותו. נהיה ממש חם בשירותים לכן הם החליטו לקחת את הסיכון ורצו לחדר ה VIP כשהם חולפים במהרה ליד הנוסעים שלא יזהו אותם (כאשר תוך כדי הריצה מהשירותים לחדר ה VIP אומה מספרת לטרנטינו שזה חדר מיוחד שאליו היא לוקחת רק את אלה שמזיינים מצויין ). הם המשיכו את הזיון בדוגי עצבני על מיטה מרווחת שהייתה בחדר ולאחר כמה דקות טרנטינו מגיע לסיפוקו הנכסף...

אומה: מסדרת את נשימתה "אתה ממש פראי!"

טרנטינו: טופח על ישבנה בשתי ידיו "התקבלת לסרט!"

אומה: "באמת? תודה רבה! אני מקווה שיהיו שם קצת סצנות מין... בסדר?"

טרנטינו: "זה לא היה בתכנון אבל אני אחשוב על משהו..."

אומה: "כן? טוב תודה רבה! בוא נתארגן שתוכל לחזור למושב שלך"

סוף חלק ראשון

הפסקה קצרה למסג' ודיבורים על כל מיני נושאים ועוברים לחלק הפרוע.

בסה"כ ביקשתי משרון שתעשה לי קצת עם כפות רגליה העדינות עם הלק האדום, אתם יודעים פוט פאטיש פוט ג'וב ודברים בסיגנון... אבל לא עדינות ולא נעליים... שרון הוציאה את השד שלה החוצה וקרעה לי את הצורה!

התחלנו כשאני יושב על המיטה ונשען על כרית ושרון התיישבה מולי בין רגליי...

אני: קוונטין טרנטינו

שרון: גולדי הון

גולדי הון המג.....

גולדי: "היי אני באתי לראיון לסרט החדש שלך הבנתי שאתה מחפש שחקנית..." מלטפת עם כף רגלה האחת את הזין ובכף רגלה השניה מלטפת לי את הפנים

קוונטין: "כן אבל יש בעיה קטנה..."

גולדי: "איזה בעיה?"

קוונטין: בהיסוס רב "התפקיד כבר תפוס..."

גולדי: "מההההה??? אתה רציני? הנה לך הנה חצוף!!! מה זה תפוס???" (מחטיפה לי כאפות בפנים עם כפות רגליה )

קוונטין: "פשוט הייתה מישהי במטוס דיילת אחת..."

גולדי: "מה??? נתת את התפקיד שלי לאיזו שרמוטה במטוס?"

קוונטין: "לא היא לא שרמוטה היא ממש טובה מה קרה לך? זאת אומה תורמן!"

גולדי: "תתבייש לך! אומה תורמן? היא הייתה באיזה פיילוט עלוב פיטרו אותה והעיפו אותה!

קוונטין: "לא נו היא ממש טובה..."

גולדי: "במה??? בלמצוץ? בלתת קונטרות? יאהה כלב חרמן שכמוך!!! הנה לך! תתבייש מנוול אחד! כל כך רציתי את התפקיד הזה... אפילו נתתי לך לזיין אותי בתחת! חוצפן! מה היא כבר עשתה שנתת לה את התפקיד הא? תענה לי!!! (בשלב הזה הפרצוף שלי עף מצד לצד מכפות רגליה האימתניות של שרון ) מה אתה שותק? שכחת? היא גם נתנה לך לזיין אותה בתחת?"

קוונטין: "לא אבל היה סקס מצויין"

גולדי: "האאאא!!! היא לא נתנה לך! לי אמרת שעד שלא תזיין אותי בתחת אני לא אקבל את התפקיד... איזה חמור אתה! תתבייש לך! מה אתה חושב שאם תלקק לי את האצבעות אני אסלח לך? (תפסתי את כפות רגליה והתחלתי ללקק ולמצוץ את אצבעותיה היפות ) אני רוצה תפקיד חדש! הבנת? אני רוצה לקבל אוסקר! לא היה לי אוסקר אף פעם... אתה לא מתבייש? תענה לי! יאהה חתיכת מטומטם!"

קוונטין: "אבל היא הייתה ממש שווה והיא מאוד רצתה את התפקיד, את צריכה להבין אותי..."

גולדי: "הוא היה צריך להבין את זה! אני אתן עכשיו מכות לזין החרמן שלך! שרוצה להכנס לכולן לתוך החצאית (העיפה קצת את הזין שלי מצד לצד עם כפות רגליה ) כבר חצי שנה אני רוצה את התפקיד הזה... וכשסוף סוף יש לי הזדמנות אתה נותן אותו לאיזו שרמוטה במטוס! במה היא יותר טובה ממני? תענה לי! אני חושבת שצריך לעבור למשהו יותר קשוח!"

קוונטין: "מה זאת אומרת יותר קשוח?"

גולדי: "אתה מתכנן לתת לי את התפקיד?"

קוונטין: "מה פתאום!"

גולדי: "אתה תיתן לי?"

קוונטין: "לא!"

גולדי: "לא? אתה לא יכול להגיד לי לא! אתה מפטר אותה ונותן לי את התפקיד מנוול!"

קוונטין: "איזה תפקיד? אין לי תפקיד בשבילך כרגע..." התרוממתי אליה אבל היא...

גולדי: "עיצבנת אותי עכשיו! תשכב שם!" (הרימה את רגלה והצמידה אותי בחוזקה בחזרה אל הכרית ) חתיכת מנוול! אני אראה לך עכשיו מה זה להסתבך עם גולדי הון! אתה עוד לא מכיר אותה! העונש שלך מגיע..."

היא התיישבה על פניי עם התחת שלה בפייסיטינג עצבני והלשון שלי התחילה לטייל בין התחת לכוס ללא הפסקה.

גולדי: "הנה לך! אתה לא מתבייש? עכשיו אני לא אקבל אוסקר יאה חתיכת במאי מנוול!"

קוונטין: "תשמעי אני יכול להציע לך תפקיד אחר בסרט"

גולדי: "בתור מה? בתור מנקה?"

קוונטין: "יש סצנה שמתרחשת במסעדה, את יכולה להיות המלצרית"

גולדי: "מלצרית? אתה תהיה מלצרית! אני עכשיו אראה לך מה זה מלצרית! תלקק שם עכשיו! במאי מטומטם... עוד לא ראיתי בחיים כזה... מה זה אני חצי שנה מבקשת ומכניסה את הזין הענק שלך לתחת שלי ואתה לא נותן לי את התפקיד בסוף? הא? אם הייתי יודעת שככה זה יגמר בחיים לא הייתי נותנת לך! חוצפן שיקרת לי! מה יש לך להגיד?"

קוונטין: "המממממממ" (לא באמת הייתי במצב של לדבר )

גולדי: "מה הממממממ? דבר כמו גבר! מה בלעת את הלשון שם?"

קוונטין: "אני אתן לך תפקיד לסרט הבא שלי"

גולדי: "איזה סרט זה יהיה?" (מלקקת את הזין )

קוונטין: "את תשחקי רוצחת... היא תרצח גברים"

גולדי: "אני לא רוצה להיות רוצחת! אני רוצה משהו סקסי! אני לא מתעללת בגברים"

קוונטין: "אבל בסרטים שלי יש רק אלימות מה אני כבר יכול להציע לך... תני לי לחשוב..."

היא התחילה למצוץ את הזין שלי ואני התענגתי על הכוס המתוק שלה

גולדי: מוציאה את הזין מהפה "נו חשבת?"

קוונטין: "אז את רוצה תפקיד לסרט החדש?"

גולדי: "כן אני רוצה גם את התפקיד הראשי כדי שאני אוכל לקבל אוסקר... הממ? (צועקת) מה אתה שותק שם? תענה כבר אני רוצה אוסקר! הבנת? (נותנת סטירות לזין המסכן שלי ) הזין החרמן הזה! בגללו לא קיבלתי את התפקיד! הכל בגללו! הנה לך! (ממשיכה עם הסטירות גם על הפנים ) רצית לזיין מישהי חדשה... תמיד אתה ככה, זה כבר התפקיד השלישי שאתה לא נותן לי! אתה לא מתבייש? תשב שם עכשיו ותחשוב מנוול! במאי מטומטם! מה אתה צוחק שם (בכל הסצנה הזאת התפקעתי מצחוק ורמת החרמנות שהגעתי אליה הייתה בשיא ) אני אראה לך מה זה לצחוק! עדיין מצחיק?" (הפייסיטינג ממשיך ואני נאלץ לעצור את נשימתי שוב )

גולדי: בקול חמוד ומתוק במיוחד "נו קוונטוש אני רוצה תפקיד בסרט החדש..."

קוונטין: "אני מבטיח שאני אתן לך..."

גולדי: "משהו יפה... אני רוצה לקבל אוסקר...." משנה את קולה לשרמוטה עצבנית "שמעת קוונטוש? שמעת? אני רוצה תפקיד טוב! אני רוצה שיהיה לי את הפסלון המחורבן הזה!!! אני רוצה להשוויץ לכולם שיש לי אוסקר! מה אתה צוחק שם? (לא יכולתי לעצור את הצחוק המתגלגל שלי פשוט קומדיה מה שהלך שם ) יש לך חמישה אוסקרים כבר! מנוול!

קוונטוש (שוב בקול מתוק ) אני רוצה תפקיד טוב... (פתאום בצעקה) הבנת??? אני רוצה תפקיד טוב!!! אתה גורם לי להכנס להתקפי זעם! מנוול! תתבייש לך כזה במאי זה משהו..."

היא התחילה למצוץ את הזין ולרגע נהיה שקט בחדר אבל רציתי רק דבר אחד...

קוונטין: "תגידי בא לך אולי זיון בדוגי?"

גולדי: "בדוגי? באמת? בא לך?"

קוונטין: "מאודדד!"

גולדי: "ואתה תיתן לי תפקיד חדש?"

קוונטין: "כן"

גולדי: "טוב שיכנעת אותי"

היא התיישבה על ארבע והתחלתי לפמפם אותה בהנאה גדולה

גולדי: "איך אני יותר שווה מאומה תורמן?"

קוונטין: "ועוד איך!"

גולדי: "תגיד היא נתנה לך לגמור לה בפה?

קוונטין: "לא..."

גולדי: "אתה רוצה לגמור לי בפה?"

קוונטין: "מה באמת?"

גולדי: "כןןןןןן"

קוונטין: "אני לא יודע את בטוחה? אני אף פעם לא גמרתי לאף אחת בפה..."

גולדי: "אז אולי אתה רוצה לנסות?"

קוונטין: "כן אני חושב שזה יכול להיות מעניין..."

גולדי: "קדימה בוא! אני אוכיח לך שאני יותר טובה מאיך קוראים לה זאתי?"

קוונטין: "אומה תורמן"

גולדי: "כן כן... אני אתלוש לה את השערות השרמוטה הזאת..."

היא התיישבה על ארבע כאשר הגלריה האחורית שלה מול המראה והתחילה למצוץ כמו כלבה מיוחמת... בזמן שהתענגתי עם ידיי על גופה החלק והמחרמן... תוך זמן קצר המציצה הפכה למהירה מאוד כאשר אני שולט עליה, תופס אותה בראש ומזיין לה את הפה בקצב מהיר שלא נתן לה שום אפשרות לבלוע את הרוק, לכן הרוק נזל מפיה על המיטה והיא נראתה כמו כלב מרייר (זיינת לי את הפה כמו שאתה מזיין בדוגי! ראית איזה שלולית הייתה מתחת לזין שלך? אמרה לי שרון אחרי זה וצחקה ) המראה חירמן אותי מאוד ואחרי שמשכתי קצת את הגמירה התפוצצתי לה לבסוף בפה כאשר כולי רועד מעוצמת האורגזמה...

גולדי הון שקיבלה את כל הנוזלים לתוך פיה פתחה את הפה, הרימה את ראשה עם חיוך על

פניה וגירגרה את השפיך בתוך גרונה...

גולדי: "ראית? אני גירגרתי לך!!! (צוחקת) אתה רואה שאני יותר טובה מזאתי במטוס? היא לא גירגרה לך נכון?! (שנינו מתפוצצים מצחוק ) הא תענה לי!!! אתה יודע מה זה אומר?"

אני שידעתי את התשובה רק המשכתי לצחוק...

סוף

ללא ספק אחד המפגשים הפרועים והלא שיגרתיים שהיו לי עם שרון. זה התחיל בריקוד אירוטי חושני ומחרמן ואחרי סקס מעולה גלש למה שקראתם פה עכשיו.

מזמן לא צחקתי ככה, שרון פשוט לא מפסיקה להפתיע ורמת האנרגיה שהיא משדרת ממלא אותי כל פעם מחדש בדברים שפשוט לא ניתן לתאר במילים (למרות שניסיתי וזאת בלשון המעטה )

היה פשוט מדהים!

שרונוש... תודה.

Lavelle2011-07-18 06:50:41
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

42

פורסם במקור ב - 26/12/2009

אין סוף לדימיון ולמה שאפשר לעשות עם שרון. הדבר הכי לא הגיוני נראה רגיל לחלוטין ותמיד יש טעם של עוד. למרות שאת הפנטזיה הזאת עוד לא יצא לי להגשים (זה לא תמיד צריך להיות קשור למין!) רעש של 500 כוחות סוס יכולים להביא אותי לאורגזמה מסוג שונה... מקווה יום אחד לחוות את ההרגשה הזאת באמת (השכרה)

בינתיים אני נותן לדימיון שלי להוביל אותי לעבר החלום אבל מה שקורה ביני לשרון אמיתי גם אמיתי. משחק תפקידים לא שגרתי ומצחיק הרצנו בפגישתנו האחרונה אז בלי יותר מידי קישקושים...

אני: שרלוק הולמס

שרון: משחקת את עצמה

שרלוק הולמס, הפרארי ותעלומת החוטיני האבוד

לאחר פיענוח הפרשיה האחרונה שגזלה ממנו הרבה זמן ומאמץ אבל הכניסה לו הרבה מזומנים, החליט הבלש הנודע שרלוק הולמס לשנות קצת כיוון ולהצטנע בפרארי F430 אדומה חדשה ונוצצת. זה בהחלט היה שינוי מרענן עבורו ותשומת הלב שקיבל בהחלט לא הייתה מביישת את מדונה. רק מה? חברו הנאמן ד"ר ווטסון היה שמרן באופן חריג ולא הסכים בשום אופן לנסוע על הסוס הצוהל ורעש המנוע עשה לו סיוטים בלילות. שרלוק היה מתפרע על הבייבי שלו לבדו ובוחן את קצה גבול היכולת שלה בכבישים המהירים משחק את עצמו שומאכר.

יום אחד שרלוק קיבל טלפון מפתיע מבחורה בשם שרון שהזמינה אותו לביתה בגלל בעיה שדרשה פתרון דחוף. כבר תקופה ארוכה הוא לא עסוק במשהו חשוב, לכן הקייס הזה משך אותו באופן מיוחד מה גם שמעבר לקו נשמעה בחורה צעירה בעלת קול סקסי. ההורמונים של שרלוק השתוללו בזמן האחרון לאחר שלא עשה זאת כבר תקופה ארוכה. למרות שהוא אף פעם לא מערב עבודה עם חיים פרטיים הרגשת הבטן שלו אמרה שמשהו טוב חייב לצאת מזה והמנוע הגדול שלו תרתי משמע סייע לו רבות.

הוא הגיע אל ביתה וצפר. השער החשמלי הורם והיא יצאה לקראתו במהרה. שרלוק החנה את הפרארי שלו בחצר ויצא מהרכב. שרון עמדה מולו לבושה בחצאית אפורה סקסית, גופיה שחורה ונעלי בית על רגליה. חיוכה המזמין חשף שני טורי שיניים מסנוורות. היא נעצה מבטים סקרנים על האוטו בעודה אומרת לשרלוק ששום דבר רע לא יקרה לו (לאוטו). שרלוק הכניס את המפתחות עמוק לתוך הכיס ושניהם נכנסו פנימה.

שרון התיישבה על הספה והזמינה את שרלוק לשבת לידה. שרלוק הסקרן כבר לא יכול היה לחכות לשמוע על המקרה הדחוף שלשמו הגיע... הוא התיישב לידה שילב את כפות ידיו והקשיב לה בשקיקה...

שרון: "תשמע יש לי בעיה קשה ביותר… אני איבדת את תחתון החוטיני שלי! זה החוטיני הכי אהוב עלי, בדקתי כבר בכל מקום והפכתי את כל הבית אני פשוט לא מוצאת אותו"

שרלוק: "אכן מקרה קשה מאין כמותו אבל בשביל זה אני פה…"

שרון: "מצויין אני פשוט חייבת שתעזור לי לחפש אותו… כבר חיפשתי בכל הבית ואני פשוט לא מוצאת אותו, סיפרו לי שאתה מומחה לכל מיני תעלומות"

שרלוק: לפתע קם ובחן את החדר "מתי בפעם האחרונה ראית את החוטיני?"

שרון: "לפני שבוע… אני יצאתי לדייט ואחרי שחזרנו עשינו סקס פרוע וזרקנו את הבגדים לכל עבר. זה היה ממש תוהו ובוהו עשינו סקס בכל הבית ומאז החוטיני האהוב עלי כבר לא איתי"

שרלוק: "תשמעי החושים שלי אומרים לי שהחוטיני צריך להיות איפשהו למעלה במקום נסתר מהעין"

הם עברו ליד מכונת הכביסה ואחרי ששרון אמרה שהיא בדקה כבר בכביסה כמו בכל מקום אחר שרלוק הציע לבדוק גם במקרר, אבל המקרר היה מלא בכל מיני מאכלים מעניינים שצדו את עיניו אבל לא היה שום זכר לחוטיני האבוד. שרלוק סרק את המקרר מכל צדדיו ושרון המיואשת הביטה מסביב בחוסר אונים. לפתע ידו של שרלוק נשלחה למעלה ופישפשה על המקרר. הוא הרגיש את בד התחרה משתפשף בידו ואחז בו בחוזקה כשהוא פונה אל שרון בהתלהבות… (שרון הכינה את החוטיני על המקרר מבעוד מועד )

שרלוק: "האם זהו החוטיני האבוד?" שואל שרלוק ומנופף בחוטיני אדום סקסי מתחרה מול פניה הבורקות משמחה של שרון.

שרון: "אויייי החוטיני שלי!!! תודה רבה! איך מצאת אותו?" שאלה שרון כשהיא תוססת משמחה. היא נישקה את שרלוק על הלחי וחיבקה אותו חיבוק חם ואוהב. שרלוק המופתע הרגיש את חמימות גופה החטוב ושדיה הנצמדות אל חזהו... מצווארה נדף ריח משכר של בושם והוא החליק את ידו על ירכה ובכל גופו עברה צמרמורת לנוכח מגע ידיה העדינות.

שרלוק: "החושים שלי אמרו לי שזה חייב להיות ליד המקרר..."

שרון: "כן זה החוטיני שלי! תראה איזה יפה הוא! אני לא יודעת איך להודות לך! באמת... צדקו שאמרו שאתה מומחה לכל מיני תעלומות"

שרלוק: "טוב אני שמחתי לעזור... רק עשיתי את העבודה שלי"

שרון: "אז עוד פעם תודה רבה על החוטיני... ו... אפשר אולי לראות את האוטו שלך? אני נורא התביישתי לבקש ממך... זאת פעם ראשונה שאני רואה כזה אוטו ואני מאוד הייתי רוצה להציץ בו!"

שרלוק: "כמובן בואי, אני בשמחה אראה לך את הפרארי שלי"

הם יצאו החוצה ואחרי ששרון בחנה את האוטו מכל צדדיו רצתה גם להציץ בפנים.

הם התיישבו בפרארי (על הספה) ושרון התפעלה מהמושבים הנוחים והעיצוב המהמם שלה. אבל איך אפשר לוותר על סיבוב בפרארי? שרלוק סובב את המפתח וביקש משרון ללחוץ על כפתור engine start והיא נענתה בשמחה. המנוע שואג, שרון מתלהבת ורוצה סיבוב קטן על הפרארי. נראה שהחוטיני נשכח לגמרי וכל מה שעניין אותה זה האוטו! ושרלוק הולמס?

שרון התחילה לפלרטט עם שרלוק... ידו השמאלית אחזה בהגה וידו הימנית הייתה מונחת על רגלה של שרון. היא ממש התלהבה מהנסיעה במהירות מסחררת של 180 קמ"ש שנסעו בה בלי לשים לב. שרון ביקשה משרלוק לעצור בפארק לשיחה רגועה וצמודה.

שרון: "אני ממש מתפעלת מאיך שמצאת את החוטיני שלי... אני חיפשתי בכל הבית ולא עלה בדעתי שהוא יהיה על המקרר, איך מצאת אותו כל כך מהר?"

שרלוק: "טוב זאת העבודה שלי, יש לי חושים לפתור כל מיני תעלומות ולפענח דברים כאלה. אמרת לי שעשיתם סקס פרוע ובגדים התעופפו לכל עבר אז המקרר פשוט צד את עיני ובאמת לא טעיתי..."

שרון: "תגיד ואתה עושה לפעמים סקס פרוע? מסקרן אותי לדעת על חיי הסקס של שרלוק הולמס! מתי יצא לך בפעם האחרונה לעשות סקס פרוע? נראה לי אתה עסוק בתעלומות יותר מידי..."

שרלוק: "מאז שאני עם הפרארי לא יצא לי לעשות כלום בתקופה האחרונה..."

שרון: "לא יצא לך בזמן האחרון לעשות סקס פרוע? אבל זה ממש לא בריא! אתה חייב את זה לגוף!"

שרלוק: "מה את רומזת?"

שרון: "אולי נעשה פה איזה משהו? אין אף אחד בפארק וממש שומם פה... מה אתה אומר? אין לך איזה תוכניות לעכשיו? תעלומות מסתוריות ודחופות?"

שרלוק: "ממש לא זה בהחלט יכול לחכות.."

שרון: "אז ברשותך אני אתפשט..."

היא פשטה מעליה את הגופיה ומתחת חיכתה לשרלוק חזיה לבנה מהממת שאותה הוא הוריד במהרה. מולו נגלו זוג שדיים יפים ורכים כמו שתי סופגניות והוא מיד עט על הטרף ומצץ אותן בהנאה גדולה והן הזדקרו מלשונו השובבה... הוא החליק את כף ידו על רגלה והגיע למחסום דרכים שהיה ממוקם בין רגליה.

שרלוק: "מה יש לך פה?" מלטף את המקום בסקרנות...

שרון: "פה יש תעלומה"

שרלוק: "אני יכול לפענח את התעלומה?"

שרון: "אם בא לך..."

היא הסתובבה על המושב והתיישבה עליו על ארבע... עם הטוסיק המשגע שלה לכיוונו של שרלוק וחצאיתה הייתה מתוחה על ישבנה בצורה שחירמנה את שרלוק בטירוף!

שרלוק בחן את החצאית בקפידה וחיפש את הדרך לחדור דרכה ולגלות מה האתגר הבא שעומד מולו... אך המשימה לא הייתה קלה בכלל ורק ולאחר בדיקה קפדנית ומעמיקה של הפרטים הוא הבחין במנגנון שפותח אותה החצאית נפלה מישבנה המטריף של שרון והאתגר הבא שעמד מולו היה איך לא? עוד תחתון חוטיני בצבע בורדו עם משהו דמוי פרפר בחלקו העליון. שרלוק אזר אומץ ולאחר שנשק לשני פלחי ישבנה פרץ את דרכו מבעד לחוטיני אל עבר המטמון לגילוי הנכסף של שני חוריה לשונו הייתה הראשונה לטעום מהמטמון והוא בדק אותו בקפדנות וחרמנותו הגיעה לשחקים!

שרון: "הווו איזה שובב אתה! מה אתה עושה שם בדיוק?"

שרלוק: "אני בודק את המנוע..."

שרון: "כן אני מבינה... אני יכולה לראות מה יש לך שם גם?"

שרלוק הוריד את תחתוניו האדומות כצבע רכבו הנוצץ וכף רגלה של שרון מיד נצמדה אל מוט ההילוכים הזקוף שהיה בין רגליו. הוא חזר לעיסוקיו באחוריים של שרון ותוך כדי עינוגים הדדיים הם שוחחו בניחותא על הפרשיות האחרונות של שרלוק שכללו: את פיענוח שוד הבנק הגדול וחשיפת המאהב של אשת עסקים מצליחה.

המוט בין רגליו של שרלוק צעק הצילו! לכן שרלוק עזב את הטוסיק השובב של שרון והלך מסביב לקבל טיפול בעודו עומד מולה והיא באותה פוזה סקסית על ארבע התחילה לעניק לו טיפול מסור. מצצה אותו (הזין) ושאבה את כולו בפיה החמים ושרלוק לא ידע את נפשו מרוב אושר.

כמה דקות של מציצה כששרלוק מלטף את גבה וישבנה של שרון והיא הציעה לו לעשות סקס פרוע במכונית. לשרלוק נמרח חיוך גדול על הפנים הוא חזר למושבו (עשינו את זה על הספה) והמוט שלו השתחל אל מאורת אהבתה של שרון בכל גודלו והדרו. שרלוק התחיל "לנהוג" על שרון כמו שהוא נוהג על הפרארי שלו... בפראות כמו שצריך ושרון לא התנגדה לרגע ואף הוסיפה קונטרות משלה עם ישבנה השובב והמתפרע. אפילו הפרארי התחילה לקנא. זה היה סקס פרוע כמו שצריך שבמהלכו שרלוק אף הוסיף פליקים על ישבנה של שרון להפתעתה הרבה. (חפצים נפלו מהספה ובסוף היא נראתה כאילו עבר עליה הוריקן ) לאחר כמה דקות שרלוק החליט שהחקירה הסתיימה בהצלחה והוא שיחרר את מטענו הרב לתוך מאורתה של שרון וסימן בכך V על סיום מוצלח ביותר בחקירתו המעמיקה.

שרון התלבשה מהר כי מיהרה לארוחת ערב חשובה. היא הראתה לשרלוק את הבגדים שנפלו מחוץ לרכב והוא יצא החוצה להרים אותם ולהתלבש בעצמו. הוא לא הבחין בכך ששרון כבר ישבה במושבו ואחזה בהגה... קול המנוע שאג מהמכונית ושרון לחצה על דוושת הגז...

שרון: "בייי!!! האוטו יותר טוב ממך!!!"

שרלוק: "לאאאאאאא" נופל על ברכיו ותופס אוויר בעודו רואה את הפרארי מתרחקת ממנו במהירות וצחוקה של שרון נשמע ברקע...

כנראה שחקירות מסוג זה לא באמת בשבילי חשב לעצמו שרלוק וצעד בבילבול אל ביתו של ד"ר ווטסון לספר את סיפורו העצוב...

סוף

לאחר דיבורים וצחוקים עברנו לפייסיטינג ושרון לקחה על עצמה את דמות סוכנת ניקוי פרארי...

שרון: "הגיעה אלינו המכונית שלך... אתה יודע באיזה מצב היא? היא כולה מלאה בקונדומים!"

שרלוק: "אני לא אשם פשוט הייתה מישהי והיא פיתתה אותי וגנבה לי את האוטו"

שרון: "תשתוק! אתה משקר! איך אתה מעז לקלקל את האוטו האגדי הזה? אתה יודע באיזה מצב קיבלנו אותו?"

שרלוק: "שוב אני אומר לך זה לא אשמתי"

שרון: "לא נראה לי שהמצב שלו כל כך מדאיג אותך! מה אתה צוחק שם? (קשה שלא לצחוק כאשר שרון מתחילה להשתולל בעודה חונקת אותך עם ישבנה ) האוטו היה מלא במשקעות אלכוהוליים ובריפוד העור של המושבים היו חורים של נעלי עקב! ואני ממש כועסת! אתה הלקוח היחיד שהביא את האוטו במצב כזה מטונף אתה רוצה להגיד משהו? (אני ממשיך לצחוק) אני לא רואה פה שום דבר מצחיק! כנראה שאני צריכה לחנך אותך קצת (שוב חונקת אותי עם הכוס והתחת שלה) מה דעתך שאתה תנקה אותו?"

שרלוק: "מה פתאום זה התפקיד שלכם! בשביל זה אני משלם לכם כסף"

שרון: "מישהו פה מתנהג בזילזול בחברת פרארי! (מושכת לי את הזין ומוסיפה סטירה על הלחי )

שרלוק: "שוב אני אומר לך שזאת לא אשמתי האוטו היה במצב מצויין! מישהי גנבה לי אותו!"

שרון: "אתה משקר! האוטו לא היה גנוב, הוא עמד בכניסה לפארק והוא היה מטונף בטירוף!"

שרלוק: "היא עשתה את זה!"

שרון: "מי זאת היא? אני לא מכירה שום "היא" תפסיק כבר לספר מעשיות... אדוני שרלוק הולמס כדי שתתחיל לדבר... אין לי הרבה זמן! תגיד לי את האמת!"

היא התחילה למצוץ לו ושרלוק סיפר עוד סיפור בדיוני על סקס פרוע עם כמה בנות באוטו. סוכנת הפרארי הציעה לו לעשות סקס בתקווה שזה ירענן לו את הזיכרון... הם עברו לדוגי והוא התחיל לפמפם אותה בהנאה וכמובן שלא הייתה לו כל כוונה לספר לה את האמת...

לאחר סקס של כמה דקות הסוכנת הציעה לעשות את "מציצת הכלב המרייר" (פירוט מדוייק בדיווח הקודם, וכל הזכויות על השם שמורות לשרון. הא שרון? ) וקיוותה שזה ישבור אותו סופית. שרלוק זיין את פיה במשך כמה דקות וגם לאחר ששיחרר את מטענו לתוך פיה שמר על זכות השתיקה והם רק המשיכו להתבדח על השם המקורי של המציצה והתוצאות שלה...

היה מעולה!

שרון אף פעם לא משעמם איתך

43

פורסם במקור ב - 02/01/2010

עוד משחק תפקידים מבית היוצר של שרון כאשר הפעם הייתי נטול רעיונות (לא מתאים לי ) אבל שרון די מהר שלפה תסריט שמאוד אהבתי. לכבוד המשחק שרון הכינה לי הפתעה ואסרה עלי להציץ בזמן שהכינה אותה במטבח, אז תוך כדי שאנחנו מדברים התענגתי על תמונת הבחורה עם הטוסיק והבירה (באמת שקשה למצוא הבדלים בין הטוסיקים ) בידיעה שאוטוטו הדבר האמיתי יהיה בין זרועותיי ולשוני

מהתסריט הבנתי שעלי לבצע את כל מה ששרון מבקשת וכבר התחלתי להריץ בראש את האפשרויות, אבל מה ששרון בסה"כ רצתה זה שאפנק אותה מינית. למרות שהייתי אמור להיות בלי חשק מיני במשחק (מה שלא אפשרי עם שרון) לפי התסריט חד פעמי קיבלתי את החשק שלי בחזרה והכל בגלל ששרון הייתה ה....

אהה וכמעט שכחתי מזרון ההתעמלות של שרון שוב נכנס לתמונה

שרון: נסיכת החשק המיני

אני: אינדיאנה ג'ונס

אינדיאנה ג'ונס ומשקה החשק המיני

יש אגדה שמספרת על מקום נידח ורחוק ששם חיה נסיכה שמחזיקה אצלה כוס עם משקה קסום שאם שותים אתו אז החשק המיני חוזר.

למסע הזה יצאתי בלב כבד ובידיעה שאולי לא אשוב עוד לעולם אבל הייתי נחוש להגיע אל הנסיכה שתחזיר לי את מה שעבד לי בזמן האחרון: החשק המיני

עד היום לא הבנתי את הסיבה האמיתית לדבר אבל לא אמרתי נואש ויצאתי למסע מפרך וקשה. עמדו לפני הרבה מכשולים מסוכנים במערה נידחת וסודית שאת מקומה לא אוכל לפרסם. לאחר ימים ארוכים שחשבתי שהכל אבוד הגעתי למדרון תלול ובזמן שירדתי למטה איבדתי שיווי משקל והדרדרתי למטה כמו סמרטוט רצפה (התגלגלתי על מזרון ההתעמלות ושרון מזמזמת את המנגינה המפורסמת ), אבל הנורא מכל הוא שהכובע שלי עף מראשי! עוד כמה סיבובים שבהם חטפתי מכות בכל חלקי גופי ולפתע נתקעתי בסלע לרגליה של... האם זאת הנסיכה? חשבתי לעצמי... כן זאת הייתה חייבת להיות היא... התפלאתי למצוא מישהי כל כך יפה במקום כה חשוך ואפל. הבנתי שמולי אכן נמצאת נסיכת החשק המיני בכבודה ובעצמה שאותה כל כך רציתי לפגוש. ההתרגשות שאחזה בי לא הייתה ניתנת לתיאור והלב שלי פעם במהירות מסחררת...

הנסיכה: "שלום לך, מי אתה?" חיוך מתוק היה מרוח על פניה ושיניה היו צחורות כשלג...

אינדיאנה: "אני אינדיאנה ג'ונס..."

הנסיכה: "הווו ומה אתה אתה עושה פה?"

אינדיאנה: "אני מחפש את הנסיכה ש..."

הנסיכה: "זאת אני! אני הנסיכה!"

היא הזמינה אותי לשבת לידה וניקתה את שאריות האבק מבגדיי. היא בטח שמה לב להתרגשות שלי ורצתה לדעת מה אני עושה אצלה במערה... מסתבר שכבר אלף שנה לא היה אצלה אף בן אדם והיא הייתה עסוקה בחקר המערה ותעלומות שמסתתרות בין הקירות. היא תהתה איך בחור צעיר כמוני מצא את הדרך אליה כי בדר"כ רק אינדיאנים מוצאים את הדרך הקשה ומלאת המכשולים. היא אחזה בידי והביטה בי כאשר חיוכה המקסים על פניה, ממש הרגשתי שאני שבוי בקסמה.

אינדיאנה: "תשמעי אני כל חיי ככה ופתרון תעלומות זה לא חדש בשבילי"

הנסיכה: "זה קצת מוזר לראות אותך בלי הכובע... אני יודעת שלאינדיאנה ג'ונס יש כובע!"

אינדיאנה: "אני באמת מצטער שהוא לא עלי אבל לפחות אני פה"

הנסיכה: "אז בוא תספר לי... מה הביא אותך לפה?"

אינדיאנה: "שמעתי שאת הנסיכה שיכולה להחזיר את החשק המיני! למי שאבד לו החשק"

הנסיכה: "ומה אבד לך החשק? בטח כל הבנות רודפות אחריך! מה עשית יותר מידי סקס?"

אינדיאנה: "יכול להיות שזאת הסיבה אבל אני לא יודע בוודאות..."

הנסיכה: "אתה יודע שיש משקה כזה... בטח באת בשביל המשקה"

אינדיאנה: "נכון!"

הנסיכה: "אבל את המשקה לא כל כך קל לקבל ותצטרך קצת להזיע בשבילו"

אינדיאנה: "ואני חשבתי שמה שעברתי עד עכשיו מספיק..."

הנסיכה: "ממש לא! זה היה רק כדי להגיע אלי, אבל המשקה זה כבר סיפור אחר... אז תשמע למרות שאין לך חשק מיני, לי דווקא יש חשק מיני גדול מאוד! אז אני חושבת שאם תספק אותי מינית תקבל את המשקה..."

איך אני אמור לעשות את זה? חשבתי לעצמי הרי אין לי בכלל חשק וזה נשמע לי ממש מצחיק שכדי לקבל את המשקה לחשק המיני כשלב מקדים אני צריך לעורר בתוכי את החשק ולספק מינית את הנסיכה שהייתה בהחלט חתיכה לא נורמלית... אז אולי בכל זאת ילך לי הפעם. הנסיכה הותירה לי שתי אפשרויות: לקחת את הסיכון ולנסות לספק אותה מינית, כאשר אי הצלחה במשימה דינה מוות! היא אפילו הסבה את תשומת ליבי לכל הגולגולות שהיו פזורות במערה! כנראה היו אלה כל אותם שלא הצליחו במשימה ומצאו את מותם האכזר. פאק איך היא חיה פה? חשבתי לעצמי... האפשרות השניה הייתה לוותר על הכל ולחזור כלעומת שבאתי ולהשאר ללא חשק מיני עד סוף ימי חיי.

הנסיכה: "אז מה אתה אומר? תיקח את הסיכון ותנסה לעמוד באתגר על מנת לקבל את המשקה הקסום?"

אינדיאנה: "כן אני אקח את הסיכון!"

הנסיכה: "אז קדימה אל תתבייש תקרע ממני את הבגדים! אני כמו כל בחורה אחרת תרגיש איתי בנוח"

אולי לא היה לי חשק אבל עם הנסיכה היה זה סיפור אחר לגמרי... פשטתי ממנה את הסוודר (אכן היה קר במערה ) ואז את החזיה שהייתה מתחת. לעיני נגלו זוג שדיה היפים ולשוני פצחה בסידרת ליקוקים ומציצות על פטמותיה הזקורות והטעימות להפליא בזמן שידי ליטפה בין רגליה... ידה הסקנית נשלחה לעבר מכנסיי והיא פתחה את הכפתורים בשקיקה לגלות מה מסתתר לי שם...

הנסיכה: "אני מרגישה שמתעורר אצלך פה קצת אבל נשייך את זה לקסם שלי"

אינדיאנה: "זה לא יכול להיות... את שבית אותי בקסמייך!"

היא התיישבה על ברכיה מעלי בעודי יושב והתחלתי להתענג על גופה החלק, במיוחד על הטוסיק שנגלה לעיני בפעם הראשונה. היה זה טוסיק משגע מאין כמותו, יצירת אומנות של הטבע בצורת תפוח עסיסי שאותו חצה תחתון חוטיני שחירמן לי את הצורה. הורדתי את התחתון עד ברכיה וכף ידי גלשה למטה על חריץ ישבנה עד שהגיעה לעבר המאורה הקסומה שבין רגליה. ידה של הנסיכה אחזה בחברי הזקור שהתעורר משנת החורף שלו והגיב מצויין למגע ידיה.

הנסיכה: "מוצא חן בעיני מה שיש לך פה!"

אינדיאנה: "באמת? זה ממש מוזר מה שקורה פה... מה שאנחנו עושים עכשיו אמור לעורר את החשק המיני שלי או שזאת רק הדרך למשקה?"

הנסיכה: "בוא נקרא לזה "השביל למשקה"... אם תצליח להרשים אותי תקבל את המשקה. אני מבינה שבחוץ זה לא כל כך עובד אבל אף אחד לא יכול להשאר אדיש בפני נסיכת החשק המיני!"

קמתי ופשטתי את בגדיי במהירות ופתאום הרגשתי את שפתיה ולשונה של הנסיכה על חברי הזקור שקיבל טעימה ראשונה של מה שעומד לבוא... (שרון פשוט מחרמנת לי את הצורה בדברים הקטנים האלה ) התיישבתי מאחוריה והתחלתי לענג אותה ברימינג שהיה הפתעה גמורה בשבילה אבל מאוד מצא חן בעיניה בתור התחלה... קמתי והתקרבתי לעברה להביט שוב בעיניה היפות ששבו אותי בקסמיהן כאשר לפתע חברי הזקור שוב מצא את עצמו בתוך פיה החמים. כבר תקופה ארוכה שהוא לא נהנה ככה... אבל לרגע לא שכחתי שעלי לספק את הנסיכה ועל אף המחאה שלו (הזין) ביקשתי מהנסיכה לשכב בנוחות על הסלע (הספה) לקראת הפינוק הבא שלה...

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לא לפני שהורידה ממני את שאריות האבק האחרונות מגבי ושערי (בכאילו חלק מהמשחק ) צללתי עם ראשי בין ירכיה וטעמתי את הכוס המתוק שלה. לאחר סדרת ליקוקים עדינים הצמדתי את לשוני אל הדגדגן שלה ותוך זמן קצר אחרי ליקוק מהיר הנסיכה גומרת עם רעידות קלות וחיוך על פניה...

הנסיכה: "תשמע הצלחת להרשים אותי! אתה כבר נמצא בחצי דרך לקבלת המשקה הנכסף. אתה יכול להיות רגוע כי לא תמות, הכי גרוע תמצא את עצמך מחוץ למערה בלי שטעמת מהמשקה. אבל אני יודעת שאתה רוצה את המשקה, אז אתה מוכן להתקדם הלאה?"

אינדיאנה: "מה זה הלאה?"

הנסיכה: "הלאה זה שאני אעשה לך מציצה ואח"כ נעשה סקס פרוע מה אתה אומר?" שואלת הנסיכה ומתחילה במציצה מענגת עם משחקי לשון שהוציאו אותי מדעתי...

אינדיאנה: "אני בעד!"

הנסיכה: מוציאה את הזין מהפה לרגע "מצויין!" ומחזירה אותו בחזרה.

התענגתי על גופה של הנסיכה בזמן שמצצה לי ולא ידעתי את נפשי מרוב אושר. ביקשתי ממנה גם טיפול בביצים והיא נענתה ברצון רב ולקחה כל ביצה בנפרד לתוך פיה וההרגשה הייתה לא מהעולם הזה.

לאחר זמן קצר הנסיכה מודיעה שהגיע הזמן להתקדם הלאה....

הנסיכה: "איפה אתה מעדיף להתפרע? על הסלע (הספה של שרון) או על מיטת העשבים שלי?" (מזרון ההתעמלות)

כמובן שהלכתי על מיטת העשבים המרווחת והנסיכה כבר עשתה את דרכה בזחילה על ארבע למטה והתמקמה עליה בפוזת דוגי מגרה במיוחד, באתי מאחוריה והתחלנו להתפרע כמו שצריך...

הנסיכה: "הנה אינדיאנה ג'ונס ללא חשק מיני!"

אינדיאנה: "אני עדיין צריך את המשקה!"

הנסיכה: "נראה לי סתם רצית לתקוע את הנסיכה!"

אני רק צחקתי והמשכתי לזיין את הנסיכה שהחזירה בקונטרות שחירמנו לי את הצורה. לאחר מספר דקות הגעתי לסיפוקי והנסיכה הודיעה שעמדתי בכל הבקשות שלה בהצלחה ועכשיו אני הולך לקבל את המשקה.

היא הוציאה את המשקה ממקום המחבוא שלה, נתנה לי את הכוס עם המשקה והתיישבה מולי בעודה מציינת שהמשקה ממפל מים קסום. המשקה היה בצבע כתום בתוך כוס יפה ולקישוט פרוסת תפוז על הכוס (נראה כמו קוקטייל לכל דבר, הפתעה מאוד נעימה משרון ) טעמו היה בטעם תפוז והוא היה טעים מאוד... יאמי! ושתיתי את כולו עד הסוף בלי להשאיר טיפה!

הנסיכה: "נו אתה מרגיש את זה?"

אינדיאנה: (צועק) "כן אני מרגיש חשק מיני! אני שוב חרמן ואני מת לזיין!"

הנסיכה המאושרת נתנה לי נשיקה על הלחי ונפרדנו לשלום. עכשיו יש לי דרך ארוכה לחזור לציויליזציה ולאשתי? למרות שלא הייתי מתנגד להשאר עם הנסיכה עד סוף ימי חיי

סוף

לאחר מנוחה קלה שרון שוב הצמידה אותי לכרית בפייסיטינג שחירמן לי את הצורה והפעם אינדיאנה ג'ונס מצא את עצמו מתחת לאישתו שהייתה יחסית רגועה (יחסית לגולדי הון ) אבל עדיין הענישה אותו על שעזב את הבית לחודש שלם...

האשה: "אינדיאנה ג'ונס? (מעבירה לק על הזין) אני שמעתי שהיית אצל הנסיכה שנתנה לך משקה! ואני לא מבינה למה לעזאזל המשקה הזה עובד על כל השכנות ועל אישתך לא? הא? מה אתה צוחק שם? אני לא רואה בזה שום דבר מצחיק יא מנוול!!! כולן נהנות מזה ורק אני לא! (מתחילה לחנוק אותי בזמן שאני צוחק ומלקק לה שם )

תגיד לי מה עם הנסיכה הזאת איך קיבלת ממנה את המשקה?"

אינדיאנה: "אני הייתי צריך לפנק אותה ואז היא הביאה לי את המשקה!"

האשה: "לפנק אותה? מה זאת אומרת לפנק אותה!!! אני לא רוצה לשמוע על דברים כאלה! מה עשית לה?"

אינדיאנה: "הממממ בתור התחלה ליקקתי לה מאחורה..."

האשה: "מהההה ליקקת לה מאחורה? ועשית את זה בשביל המשקה?"

אינדיאנה: "ואז ליקקתי לה מקדימה!"

האשה: "גם מקדימה??? לי אתה אף פעם לא מלקק מאחורה ומקדימה! איזה בעל מנוול אתה! לפחות אני שמחה שאחרי שקיבלת את המשקה והיית עם כל השכנות שלנו אני סוף סוף אוכל לראות את בעלי במיטה עם חשק מיני נכון?"

אינדיאנה: "כן" (צוחק)

האשה: "כן אני רואה שיש לך חשק מיני... וספר לי, מה עשיתם אח"כ?"

אינדיאנה: "אח"כ עשינו את זה בדוגי!"

האשה: (מגבירה את הפייסיטינג) "מה עשיתם בדוגי? בישלתם את משקה החשק המיני?"

אינדיאנה: "כן" (אני מתפוצץ מצחוק)

האשה: "איך בדיוק בישלתם את המשקה? בסיר?"

אינדיאנה: "לא בדיוק..."

האשה: "אז עוד פעם... ליקקת לה מאחורה ומקדימה ואז בישלתם את המשקה? או שעשיתם משהו אחר?"

אינדיאנה: "טוב עשינו עוד משהו..."

האשה: "ואתה רוצה לספר לי את "העוד משהו הזה"? מאוד כדאי לך לספר את זה! קדימה אינדיאנה ספר לי מה עשית עם הנסיכה?"

אינדיאנה: (צועק) "טוב נו זיינתי אותה! זיינתי אותה שמעת אותי???"

האשה: "מה זיינת את הנסיכה? בלי חשק מיני? איך זה בדיוק? אף פעם לא היה לך חשק מיני איך בדיוק זיינת אותה?"

אינדיאנה: "היא מיוחדת יש לך קסם משלה..."

האשה: (משחקת את עצמה נעלבת) "מה? אז זיינת את הנסיכה? כמה אתה מזיין? את כל השכנות שלנו כבר זיינת... תגיד לי אתה לא יודע שובע? מה זה? (מוצצת קצת וממשיכה) חודש שלם נעדרת מהבית ולא ידעתי איפה אתה! כבר חודש שלם לא היה לי זין בפה בגללך יא מנוול! אתה לא מתבייש?

אינדיאנה: "מה באמת? חודש שלם לא היה לך זין בפה?"

האשה: "כן!!! (ממשיכה למצוץ) בא לך אולי לזיין את אישתך גם?"

אינדיאנה: "את רוצה?"

האשה: "ואתה לא? רק תגיד לי "לא" ואני אחנוק אותך שם!" (חנקה אותי בכל זאת )

אינדיאנה: (בנשימה אחרונה) "אני אזיין אותך!"

האשה: "טוב מאוד יא מנוול אחד (מתיישבת עלי לרכיבה הפוכה) עכשיו אני ארכב עליך בפראות!"

בזמן הזיון....

האשה: "ואיפה הכובע שלך? נתת אותו לנסיכה?"

אינדיאנה: "מה פתאום הוא נפל לי בדרך! את לא מאמינה לי?"

האשה: "לא כל כך... טוב תשמע אני קראתי על מציצה מעניינת במגזין של יו הפנר כשלא היית פה... קדימה בוא! חודש שלם הייתי בלי זין בפה"

אינדיאנה: "אז בואי תפסיקי לדבר ותכניסי אותו כבר לפה!"

סיימנו במציצה (דוגי הפוך או "כלב מרייר" איך שלא תקראו לזה... והטוסיק של שרון מול המראה לאפקט ויזואלי נוסף ) שמבחינתי זה זיון לכל דבר והגמירה הרבה יותר חזקה... באמת שאין דברים כאלה!

מישהו אמר שאין עם שרון הפתעות? אותי היא מפתיעה כל פעם מחדש

היה מעולה שרונוש

44

פורסם במקור ב - 09/01/2010

באיחור קל של שבוע (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא) הרצנו את משחק הסנטה קלאוס וכל הזכויות על התסריט שמורות לשרון

לצורך כך הצטיידנו בציוד הבא: שק מתנות (שק מבד משהו ממש יפה של שרון), ויברטור (כבר בפעם השניה), חצאית סקוטית (בפעם ה... מי סופר), עץ אשוח (ציור שצוייר ביד אומן ע"י שרון ), הרבה מצב רוח וחיוך תמידי משרון

סנטה קלאוס ושרי אריסון... (המתנה של שרי לסילבסטר)

צהלה ושמחה סילבסטר הגיע וסנטה קלאוס יצא ברחבי העיר לחלק את מתנותיו לעלמות החן החרמניות שלא יודעות שובע. אבל סנטה שלנו לא סנטה רגיל והוא תמיד מתחיל את ביקוריו אצל נשות ה VIP (שסנטה קורא להן: Very Important Pussy ) ששוות זיון.

אחרונה חביבה להיום הייתה המיליארדרית שרי אריסון שאותה סנטה נוהג לבקר מידי שנה ותמיד מפתיע (או שלא?) אותה במתנות שלו אבל אף פעם לא פגש אותה פנים אל פנים. השנה שרי החליטה להפתיע את סנטה והכינה לו מארב בביתה הפרטי

סנטה התגנב לביתה של שרי אריסון בשעת בוקר מוקדמת ועשה את צעדיו בשקט לעבר עץ האשוח שעמד בסלון (על השולחן).

על כתפו הוא נשא שק מתנות שהספיק כבר להתרוקן במהלך הלילה ורק מתנה אחת נשארה לו שם. היה זה ויברטור מהמם בצבע ורוד עם מהירות משתנה ואפילו מצב טורבו לאמיצות שבבנות. סנטה היה בטוח ששרי אריסון תמצא לו שימוש יעיל ותפנק את עצמה בימי הבצורת או סתם מתוך שיעמום.

סנטה התקדם במהירות לעץ האשוח והניח את הויברטור בזהירות מתחת לעץ. הוא הציץ מסביב בודק שאף אחד לא רואה אותו ופסע במהירות לעבר הדלת... אבל מה? בפינה ארבה לו שרי אריסון שקפצה לעברו במפתיע ותפסה אותו בידו...

שרי: "הייי!!! לאן אתה הולך? מה הבאת לי פה?" שאלה שרי בהפתעה חוסמת את דרכו של סנטה שלא יברח. היא הייתה לבושה בחצאית סקוטית מהממת וחולצה בצבע תכלת

סנטה: "הבאתי לך מתנה ממש יפה בואי תראי" אמר סנטה בבלבול ובהפתעה למראה של שרי אריסון בכבודה ובעצמה, ולאחר בחינה חטופה חשב לעצמו: שווה תקיעה זאתי!

שרי: "אל תברח לי! מה הבאת לי פה?" היא אחזה בידו ושניהם התקדמו אל עבר העץ

סנטה: "כמו מה זה נראה לך?" שאל סנטה בעודו מרים את הויברטור ומנופף מול פניה

שרי: "אתה נותן לי ויברטור? אני רוצה את הדבר האמיתי!" מצהירה שרי ותופסת את הזין של סנטה דרך המכנסיים

סנטה: "אבל זאת מתנה ממש יפה את לא חושבת?" תוהה סנטה בבלבול בזמן שידה של שרי ממשיכה לשחק בויברטור האנושי שבין רגליו

שרי: "ממש לא! המתנה הכי יפה זה לעשות סקס עם סנטה קלאוס!"

סנטה: "טוב אם זה מה שאת רוצה... אני דווקא חשבתי שתרצי שיהיה לך צעצוע מין כזה"

שרי: "ממש לא! זה הצעצוע מין שלי! (תופסת את הזין ומשחקת איתו) כל שנה אתה נותן לי ויברטור! אני חרמנית ואני רוצה סקס עם סנטה קלאוס! שנה שעברה פספסתי אותך אבל השנה נשארתי ערה כל הלילה וחיכיתי שתבוא! אומנם יוצא לי מידי פעם לעשות סקס עם כל מיני סלבריטי, במיוחד מאז שבעלי התחיל לבגוד בי. אבל סנטה קלאוס זה סופר סלבריטי! ואני ממש חרמנית עליך!"

שרי השחילה את ידה לתוך מכנסיו של סנטה והוא הכניס את ידו לתחתוניה וליטף את הכוס שלה. לאט לאט החולצה והחזיה של שרי הורדו מעליה וסנטה החרמן התחיל למצוץ את פטמותיה הזקורות והטעימות... היא אחזה לפתע בויברטור (האמיתי) וקראה מה כתוב עליו (בכאילו)

שרי: "הוווו Let's Celebrate! אני רואה יש לך חוש הומור! תגיד איזה מתנות אתה מביא לאנשים?"

סנטה: "בעיקר ויברטורים, זה שק הויברטורים שלי כבר הספקתי לרוקן אותו כפי שאת רואה"

שרי: "ויוצא לך לעשות סקס עם נשים רגילות? עם מי אתה עושה סקס?"

סנטה: "בעיקר עם נשות העיר החרמניות"

שרי: "הוווו סנטה שובב... יופי כי אני חרמנית!"

סנטה ירד על ברכיו ונדהם מיופיו של הטוסיק המשגע שלה בצורת תפוח עסיסי (פשוט לאכול אותו!) אותו חצה חוטיני שחור סקסי... החוטיני ירד באיטיות מישבנה של שרי וסנטה צלל עם לשונו אל ישבנה כשהיא ממשיכה לעמוד והעניק לה רימינג משגע בזמן ששרי שיחקה עם כף רגלה בצעצוע של סנטה. שרי תהתה האם הוא הביא את ביצועי הרימינג שלו מלפלנד (ארץ המוצא של סנטה קלאוס) וסנטה שהתחרמן מהטוסיק המושלם שלה תהה לעצמו מאיפה היא הביאה את הטוסיק הזה (יצירת אומנות ממש).

אחרי הרימינג שרי מצצה את הצעצוע של סנטה שמאוד אהב את ההרגשה של פיה החם של שרי שעבדה עליו לכל אורכו במיומנות של מוצצת מדופלמת. הוא שאל אותה אם היא אוהבת את המתנה שלה? והיא ענתה לו "כן" כשחיוך על פניה והמשיכה למצוץ. סנטה בהחלט היה זקוק לזה אחרי שהצעצוע שלו הראה סימני קיפאון מתקדמים אחרי שהייה ממושכת בלפלנד הקפואה...

אחרי המציצה שרי התיישבה על ברכיו של סנטה לרכיבה קלה ואחרי שהבינה שמתנות נוספות היא לא תקבל, חוץ מהמתנה שהייתה בתוך הכוס שלה כמובן, הם עברו לסקס פרוע בדוגי. סנטה חשב שיהיה ממש פשוט עם שרי אבל לטוסיק שלה יש רצונות משלו... ולרגעים סנטה שאל את עצמו: מי מזיין פה את מי? (שרון החזירה לי קונטרות חזקות ) והוא הרגיש כמו צעצוע מין שלה . על כל פימפום שלו היא החזירה לו בשני פימפומים משלה ואחרי כמה דקות סנטה לא יכל עוד ופלט את החומר הלפלנדי שלו לתוך הכוס שלה בקול תרועה רמה.

סנטה: "אז מה את לא רוצה את המתנה?"

שרי: "לא! אני כבר את המתנה שלי קיבלתי!"

עכשיו סנטה צריך לרוץ אל החרמנית הבאה בתור... רק שהיא לא תתלונן על הויברטור.

סוף

מנוחה קלה למסג' שעשיתי לשרון שבמהלכו שרון הרגה אותי מצחוק... ואיכשהו תמיד כשאני עושה לשרון מסג' כפות הידיים שלי מתעקבות הכי הרבה על הטוסיק שלה, מעניין למה זה? אני שואל את עצמי...

שרון מתרוממת ושנינו מביטים אחד על השני וצוחקים בידיעה למה שהולך לבוא עכשיו... אני נשכב על הגב ושרון מקרבת את הטוסיק שלה אל פניי ואני לא מחכה הרבה ומעביר את הלשון שלי לאורך הכוס ונעצר על חור התחת המשגע שלה ומנגד מרגיש את הלשון שלה עוברת על הזין שלי מלקקת אותו כמו סוכריה על מקל... הכל התחיל רגוע ושליו אבל מהר מאוד הפך לפייסיטינג עצבני...

שרון: "סנטה קלאוס אתה יודע מי אני?"

סנטה: "לא מי את?"

שרון: "אתה לא יודע מי אני? אני חברה של שרי אריסון אני ציפי לבני...

סנטה: "אהה באמת? אתן חברות?"

ציפי: "כן היא סיפרה לי דברים עליך... תשמע אתה הבאת לי ויברטור ואני לא רוצה אותו!"

סנטה: "את לא רוצה את הויברטור? למה לא?"

ציפי: "כי כל שנה אתה מביא לי ויברטור! לא נמאס לך? אני לא צריכה ויברטור! אני צריכה את הדבר האמיתי! אתה לא מתבייש?"

סנטה: "לא! הייתי בטוח שאת אוהבת את זה..."

ציפי: "אני צריכה את הויברטור? אני צריכה את הדבר האמיתי! קדימה תזרוק אותי על הרצפה!!! ונעשה סקס פרוע! מה אתה צוחק שם הא? (קשה שלא לצחוק כאשר שרון משתוללת ככה ) הרעיונות שלי מצחיקים אותך?"

סנטה: " ממממ לא מה פתאום!" (מצליח להוציא כמה מילים מתחת לטוסיק החונק של שרון )

ציפי: "מה אתה ממלמל שם? תענה כבר יאא מנווול! תענה כבר! אני סופרת עד שלוש 1..2..3 תענה!!! אני לא שומעת אותך!" (חנקה לי את הצורה )

סנטה: "למה באלימות? ככה את עושה לסנטה?"

ציפי: "עיצבנת אותי! אתה לא מביא לי מתנות יפות! שב שם בשקט ותסבול! (בזמן הפייסיטינג שרון העבירה את השיער שלה על הזין שלי מה שהוסיף אפקט מאוד יחודי לכל המתרחש)

סנטה: "מה את עושה לי?"

ציפי: לא נראה לי שלמישהו אכפת... מי צריך סנטה עם מתנות כאלה?"

סנטה: "מתנות ממש יפות!"

ציפי: "ממש לא! מתנות על הפנים! צריך להחליף את סנטה! (שרון מתחילה לצעוק כמו בהפגנה ) סנטה חדש! סנטה חדש! סנטה חדש!"

סנטה: "לא! אני מבטיח להשתפר במתנות!"

ציפי: "כן אתה מבטיח? מה זה? מביא לי ויברטור בגודל אצבע! נראה לך שאני רוצה ויברטור כזה? תקשיב לי טוב יאא חתיכת מטומטם! אני רוצה ויברטור מסיליקון רך שיהיה רוטט ואפשר יהיה לכוון את החום שלו... הבנת? אתה רושם את זה? שאפשר יהיה לכוון את מהירות התזוזות שלו ויהיה בצורת זין של כוכב פורנו! וגם שאפשר יהיה לחבר אותו לקיר ולרצפה והוא יזוז קדימה ואחורה! שנה הבאה אתה מביא לי אחד כזה הבנת???"

סנטה: "כן בטח אני מביא לך כזה.... בחלומות שלך..."

ציפי: "מההההה??? אתה מתחצף שם? אמרת משהו? אל תגרום לי לחנוק אותך שם (לא בכלל לא חנקה אותי ) אני חוזרת שוב! רשמת את הבקשה שלי? אני רוצה שהוא יהיה כמו הדבר האמיתי הבנת?"

לרגע נדמה היה שציפי נרגעה והתחילה למצוץ את הזין של סנטה אבל פתאום היא ממשיכה שוב...

ציפי: "אני רוצה את הויברטור הזה עכשיו! תכף ומיד! אני לא רוצה לחכות לשנה הבאה!"

סנטה: "אז אולי את יכולה בינתיים להסתפק בזה?" (אוחז בזין)

ציפי: "כן! זה רעיון לא רע... אבל אני שואלת שוב: האם רשמת הכל?"

סנטה: "כן"

ציפי: "זה לא "כן" מספיק משכנע! רשמת הכל?"

סנטה: (צועק) "כןןןןןןןןןןןןןןן רשמתי הכל כן שנה הבאה הויברטור אצלך..."

ציפי: "מה אמרת לי שם? קראת לי כלבה נודניקית? (שרון החליטה להתעלל בי כמו שצריך הפעם )

סנטה: "מה פתאום?"

ציפי: "אני אראה לך עכשיו מה זה כלבה נודניקית... קדימה תלקק לי שם!!! (חנקה לי את הצורה בפעם האחרונה )

לבסוף הם עברו לזיון קצר בדוגי כשלאחריו ציפי קיבלה זיון פה מסנטה שהחליט לשחק את עצמו אמיץ ושיחרר לה יציאה שהוציאה אותה מדעתה... (טוב כמעט היה לי מזל )

סנטה: "אז מה את כלבה מריירת?"

ציפי: "אני אראה לך מה זה כלבה! (מחטיפה לי סטירה על התחת וצוחקת) תכף תקבל ממני כזאת כלבה על הפנים שלא תשכח שנה שלמה! שכחת שהזין שלך אצלי בפה?! והביצים שלך אצלי ביד! (תפסה לי את הביצים ) מי הבוס פה עכשיו? (צוחקת וממשיכה למצוץ )

הפעם זה עבר בשלום ואחרי מציצה עם זיון פה די ארוך התפוצצתי לה בפה בהנאה גדולה!

צחוקים מפה ועד להודעה חדשה, לא משעמם עם שרון לרגע והיא ממשיכה לחרמן לי את הצורה עם גופה החטוב והטוסיק השובב שלה.

היה כיף חיים שרונוש

45

פורסם במקור ב - 16/01/2010

מפגש נוסף עם שרון בעלת האנרגיות הבלתי נגמרות והראש הגאוני והשובב שלא מפסיק לפתח רעיונות חדשים.

להריץ משחק עם שרון זאת תמיד חוויה מיוחדת ויחודית כי אף פעם אתה לא יודע איך זה יגמר (מה שכן גמירות יהיו גם יהיו בדרך )

החלק הראשון זה רק הסיפתח לחלק השני ששם קיבלתי על הראש (תרתי משמע) כמו שצריך (וכמו שאני אוהב... )

המפגש של ג'יימס בונד עם סילביה סיינט

(כאן נחשפת השיטה הסודית של בונד לריענון זיכרון)

היה זה ערב נעים עם ניחוח של חרמנות באוויר... כבר עבר שבוע מאז שקיבלתי את המשימה המיוחדת ולא הפסקתי לחשוב עליה... גם כל הנשים בחיי לא הכינו אותי לרגע שאפגוש את סילביה סיינט. הוווו סילביה! חיית סקס חרמנית שכמוך! מה עוללת לי ביום ההוא רק את יודעת.

אבל אני מקדים את המאוחר. קיבלתי עלי משימה סודית ומיוחדת. לפי כל הסימנים סילביה סיינט החביאה בדירתה כלי מאבן יקרת ערך. היה עלי לפתות את סילביה ולגרום לה לגלות לי איפה הכלי הזה נמצא. ידעתי מראש שזה לא ילך בדרך הקלה וסילביה לא תוותר בקלות כזאת על האבן היקרה... טוב אולי כן... בעד הזין החרמן של סוכן חשאי ג'יימס בונד. הבוסית שלי הזהירה אותי לא להתפתות לסילביה ובטח שלא להכנס לה לתחתונים אבל איך אפשר שלא? היא אוהבת את זה חזק ובמרץ! כבר יצא לי לראות כמה סרטים שלה לפני שיצאתי למשימה וסקס עם שחקנית פורנו תמיד קסם לי. אין סיכוי שתוכל לעמוד בפניי ובפני סוכן חשאי 007 ג'וניור. ביחד הם יצאו לרענן את זיכרונה של סילביה סיינט (רק אף מילה לבוסית כן? )

היא קיבלה את פניי עם חיוך בשמלה שחורה מהממת מתחרה חצי שקופה עם גרביונים ונעלי עקב גבוהות. שערה היה פזור והיה לה לוק של כוכבת פורנו עם מבט של "דפוק אותי כאן ועכשיו!" בעיניים. אבל אני בחרתי ללכת קודם בדרך הקלה לפני שיטת "ריענון הזיכרון" הסודית.

שלום שלום מה נשמע... וסילביה אותי לא מזהה?

"סוכן חשאי ג'יימס בונד בכבודו ובעצמו עומד מולך גברת סיינט" אני אומר לה ומלטף את ישבנה המבצבץ מתחת לשמלתה. ההפתעה על פניה הסגירה את העובדה שמה שבאתי בשבילו נמצא אצלה ללא צל של ספק, כבר למדתי לזהות שפת גוף של אנשים ובעיקר נשים

היא מקבלת את פניי בברכה ומובילה אותי לשבת לידה בספה מרווחת בסלון ביתה.

"מה מביא אותך אלי אדון בונד?" שואלת אותי סילביה עם חיוך שובב וטיפה ערמומי...

"אני נמצא שמשימה סודית וחשובה שרק את יכולה לעזור לי בה" אני אומר לה ומלטף את רגלה החלקה.

כצפוי סילביה משחקת את עצמה לא מבינה וממשיכה לבהות בי במבט טיזרי מחרמן. אני לא אומר נואש וממשיך בשלי...

"כן סילביה לא ידוע לך על איזו אבן? כלי מאבן לא עולה לך משהו כזה בזיכרון?" אני שואל אותה בלי תקווה אמיתית שבדרך הזאת תבוא הישועה.

סילביה מתחמקת וממציאה סיפור על טבעת בעלת אבן יקרה שנפלה לה בטעות לאמבטיה, אבל עלי הסיפורים האלה לא עובדים וכנראה שלא תהיה בררה לרענן לה את הזיכרון. קודם בדרך הקלה ואם לא ילך אז בדרך הקשה! וממש לא נראה לי שתהיה לה בעיה

כמו שחשבתי, ליטופים קלים בין רגליה ומציצת פטמותיה הזקורות וסילביה לא עומדת בחרמנותה ושולחת ידיים אל עבר 007 ג'וניור שכנראה בכל זאת תהיה לו עבודה.

איזה פלא? הזיכרון של סילביה התחיל לחזור אליה והיא סיפרה לי על הפרשה של הימים האחרונים... על מיליארדר שנהרג ועל כלי יקר ערך מאבן יקרה שנעלם מהמוזיאון ושווה מיליארדים.

"על זה אתה מדבר?" היא שואלת אותי וממשיכה לחרמן לי את הצורה עם ידיה המלטפות.

"אני חושב שאת לא מספרת את הכל" אני אומר לה ושולח את ידי מתחת לתחתון החוטיני.

"אם הייתי יודעת איפה זה כבר מזמן הייתי נהיית מיליארדרית" אומרת לי סילביה ושולחת את ידה לתוך מכנסיי. ג'וניור תתעורר! אנחנו במשימה!

פשטתי את מכנסיי ותחתוניי וסילביה הבינה את הכוונות שלי, החיוך לא ירד מפניה וחרמנותה הייתה רבה. אחרי שנעלי העקב והחוטיני מצאו את מקומם על הרצפה אמרתי לה שאולי בפה מלא הזיכרון יחזור אליה במהרה. סילביה שלא הייתה צריכה רמזים נוספים, לקחה את ג'וניור לתוך פיה ופינקה אותו במציצה איטית ועמוקה כשהיא על ארבע על הספה בפוזת כלבה מיוחמת ואני מתרווח על הספה מלטף אותה בכוס ובתחת שלה. קימורי גופה וזוית מבטי הוציאו אותי מדעתי! אין ספק שסילביה ניחנה בכשרון מציצה מהסרטים!

"לא נזכרתי אני חושבת שצריך להמשיך" אומרת סילביה אחרי שמוציאה את סוכן ג'וניור מפיה ומכניסה אותו בחזרה... גם אני חושב שזה רעיון מצויין אני אומר לעצמי או ש...

"אני חושב שאת צריכה יותר מזה!" אני אומר לה וכבר חושב באיזו פוזה אני הולך לתקוע את חולת הזין הנימפומנית הזאת...

שלב ראשון לא הצליח ולדבריה של סילביה כנראה שטקטיקה אחרת תעזור. ערמומית הסילביה הזאת חשבתי לעצמי... אבל ממש לא היו לי תלונות! בדיוק להפך...

הורתי לה לשכב בנוחות על הספה והחלטתי לתת ללשון שלי לפצוח בכישוריי העינוג שלה. סילביה נשכבה ונגלה לפני הכוס המדהים שלה כאשר חור התחת דרש גם הוא ליקוק חפוז לפני שעברתי ל"משימת הדגדגן". תוך זמן קצר גברת סיינט גומרת כמו גדולה והכוס שלה רטוב ומוכן לפעולה!

"תשמע זאת הייתה שיטת ריענון זיכרון מעניינת מאוד אבל הוא עדיין לא התרענן מספיק" אומרת לי סילביה עם חיוך שובב על פניה. טוב כנראה שהיא צריכה ריענון רציני אני חושב לעצמי וכבר מדמיין לעצמי איך היא נשענת על השולחן ומקבלת את מר ג'וניור עמוק וחזק בכוס!

סילביה מחממת אותו במגוון פוזות ולבסוף נצמדת לשולחן ומקבלת את כולו עמוק עמוק בכוס! שיטת ריענון הזיכרון של סוכן חשאי 007 ג'יימס בונד נכנסה לשלב הסופי והוא פימפם אותה במרץ בקצב מהיר ועצבני במשך דקות ארוכות!

"נו מה את נזכרת?" אני שואל אותה וממשיך לפמפם בקצב מהיר

"לא כל כך... התחיל לבצבץ משהו אבל עדיין לא..." אומרת לי סילביה עם חיוך על פניה

"את אוהבת דברים כאלה?" שאלתי אותה וסטרתי לה על התחת

"כן!" עונה לי סילביה במיידי

"כן ראיתי סרטים שלך!" אני עונה לה ומביא לה עוד אחד על הדרך לקול צחוקה המתגלגל

"זה מתחיל לרענן לי את הזיכרון... בהחלט מתחמם" אומרת לי סילביה...

אני מבין את הרמז תופס אותה בכתף לקונטרה יותר טובה וביד השניה תופס בישבנה מגביר את הקצב. אני מביט מלמעלה בגופה החטוב של סילביה ומתחרמן עוד ועוד מהזיון הנמרץ בעמידה, הסקס איתה פרוע והיא זורמת עם זה כמו גדולה! (ממש ספורטאית השרון הזאתי ) לבסוף המשימה מסתיימת בהצלחה ואני מתרוקן בהנאה לתוך הכוס החם שלה!

"אני חושבת שאני זוכרת איפה זה!" אומרת סילביה עם חיוך גדול

"אהה פתאום את זוכרת איפה זה?" אני שואל בפליאה...

"השיטה הזאת ממש נמרצת! אמנם הזעתי כמו סוס אבל זה גרם לי להזכר איפה זה... שמתי את זה פה במטבח בתור כלי לסבון... אתה רק צריך לנגב מזה קצת את הסבון (צוחקת) זה עולה מיליארדי דולרים!" אומרת לי סילביה ונותנת לי... כלי לסבון? (באמת כלי לסבון של שרון, אבל ממש ממש יפה בצבע זהב )

"אני חושב שאת עובדת עלי!" אני אומר לה בעודי בוחן אותו מכל זוית אפשרית.

"לא אני פשוט עשיתי לו תחפושת כזאת ומילאתי אותו בסבון כדי שלא יחשדו שזה הכלי המפורסם, אתה יכול לבדוק ובאמת תוודא שזה עולה מיליארדי דולרים. המיליארדר שהרגו אותו נתן לי את זה בעצמו שאני אשמור עליו אני הסבתי אותו בתור מתקן לסבון. אני מקווה שעזרתי לך... עזרת לי בחרמנות! אז עזרתי לך עם הכלי..." אומרת לי סילביה.

הייתי כל כך מסופק מסילביה שלא יכולתי לקחת את זה ממנה והודעתי לה שהכלי נשאר אצלה ואני כבר אסתדר עם הסוכנות ועם הבוסית (???) סילביה הייתה מאושרת עד הגג וחיבקה אותי חיבוק חם ואוהב ונפרדנו תוך כדי הבטחה ממני שהסוד שלה נשמר אצלי ואנחנו עוד נפגש לזיון כזה או אחר ויהי מה!

סוף

נהייה חם אחרי הזיון הנמרץ ואחרי הפסקת מים עברנו לשכב על המיטה עשיתי לשרון קצת מסג' דיברנו על הא ודא ותוך כדי גם התחרמנתי מהתחת שלה.

אח"כ הגיע הפייסיטנג! ללא ספק 9.5 בסולם שרון החזקתי מעמד ולא נתתי לה לשבור אותי אם כי התנשפתי חזק מחוסר חמצן.

שרון עולה עלי ל 69 ואנחנו מתחילים...

הבוסית: "ג'יימס בונד! תגיד לי איפה הכלי מאבן? קיבלת משימה למצוא אותו איפה הוא הא? אני הבוסית שלך! מה אתה צוחק שם יאה חתיכת חצוף!"

ג'יימס: "אני לא יודע איפה הכלי לא מצאתי אותו..."

הבוסית: "קיבלת משימה חשובה והתשובות שלך לא מוצאות חן בעיניי"

ג'יימס: "אני לא יודע איפה הוא! אני אומר לך שלא מצאתי אותו מה את רוצה ממני?"

הבוסית: "לא יכול להיות שלא מצאתי אותו... כל הסימנים מראים שהכלי הזה נמצא אצל כוכבת הפורנו סילביה סיינט!"

ג'יימס: "אז יכול להיות שהסימנים טועים..."

הבוסית: "אל תדבר בכלל! אם אתה לא יכול לדבר לעניין עדיף שתשתוק! אני שואלת שוב איפה הכלי???"

ג'יימס: "אני אמרתי ש..."

הבוסית: "שמה שבדקת בדירה ולא מצאת שום כלי? זה לא יכול להיות כל הנתונים מראים שהכלי שם! עשינו מספיק תחקירים לפני ששלחנו אותך למשימה הכלי חייב להיות שם! אז איך לא מצאת אותו? איזה מין סוכן אתה?"

ג'יימס: "אני בונד ג'יימס בונד!"

הבוסית: "אההה תשתוק כבר לא רוצה לשמוע אותך" (כאן שרון מתחילה לחנוק כבר כמו שצריך ולאחר כמה שניות...) נו מה אתה שותק שם?! האא? מה אתה שותק שם! תענה מהר, איפה הכלי הזה? (אני לא יכול להוציא הגה מהפה אבל לפחות קיבלתי מציצה טובה ) אני סופרת עד 3 ואם אתה לא מגלה אני שולחת אותך לכלא! על זה שאתה בוגד בחברה שלך... 1..2..3!"

ג'יימס: "אני לא יודע איפה הוא... לא יודע!" (אני צועק בנשימה אחרונה אחרי ששרון הרימה קצת את הישבן... עוד קצת והייתי צריך להרים אותה. הא שרון? )

הבוסית: "למה צריך להוציא ממך הכל בכוח אתה תגלה לי איפה הכלי הזה!!! (שרון תופסת את הראש שלי ודוחפת אותו לעבר הכוס והתחת שלה הלוך וחזור )

ג'יימס: "את מטורפת מה את עושה לי? אני סוכן חשוב ומוערך!"

הבוסית: "לאאאאא! אתה סוכן עלוב! אתה תגלה לי איפה הכלי הזה עכשיו! (ממשיכה לשחק בראש שלי כמו צעצוע ) חתיכת מנוול! סוכן שרק חושב עם הזין שלו! בטח תקעת את הסילביה הזאת והשארת אצלה את הכלי הזה נכון? נוווו תענה לי כבר! עיצבנת אותי! אני בעצמי אישה ואני יודעת איך אתם הגברים חושבים... מראים לכם כוס! ואתם שוכחים הכל! ככה אתה בוגד בחברה שלך?! הנה לך! (חונקת לי את הצורה ורק מחרפנת אותי יותר ) חתיכת סוכן סוטה שרק חושב עם הזין! (קצת מציצות הדדיות ו...)

ג'יימס: "הכלי הזה בכוס שלך!!!" (עיצבנתי את שרון כמו שצריך )

הבוסית: "מהההההה??? אני אראה לך מה זה!!! שב שם בשקט! חצוף!"

ג'יימס: "את כמו הכוכבות פורנו האלה! את מתה לזין בכוס שלך הא?!"

הבוסית: "אני לא כוכבת פורנו! אני הבוסית שלך" (שרון נעמדה מעלי והתיישבה עלי ממש חזק על הפרצוף שאפילו האף שלי נכנס לה לתוך הכוס קטעים מה שהלך שם )

ג'יימס: "את מתה שאני אתקע אותך! (אנחנו מנהלים שיחה בזמן ששרון ממשיכה לקפץ לי על הפרצוף כמו על טרמפולינה )

הבוסית: "אני בכלל לא מתה! אני אשבור את הפה שלך! חתיכת זין חרמן שכמוך!"

ג'יימס: "את רוצה אותו עמוק עמוק בכוס!

הבוסית: "תתבייש לך!"

ג'יימס: "את חתיכת שרמוטה!"

הבוסית: "אניייי??? לא רוצה לשמוע את המילים האלה איזה ג'יימס בונד אתה איך אתה מדבר? (ממש קומדיה הלכה שם ) איפה אני רוצה את הזין שלך? תחזור על זה!"

ג'יימס: "בכווווס שלך!"

הבוסית: "באמת? כן? אתה רוצה לחזור על זה? (בשלב הזה הפה שלי היה דבוק חזר לכוס של שרון ושנינו התפוצצנו מצחוק ) חתיכת זין חרמן! האמת ובמחשבה שניה אני לא אתנגד לעשות סקס עם ג'יימס בונד!"

ג'יימס: "אהה ידעתי שזה מה שאת רוצה! כל החקירה הזאת הייתה רק כדי להגיע לזין שלי!"

הבוסית: "אהה שקט שם כבר! נמאס לי ממך! רק מדבר ומדבר כל הזמן... הגיע הזמן שאני אנצל מינית את ג'יימס בונד (עולה עלי לרכיבה הפוכה) קדימה תזיין אותי כמו שצריך ואולי אני אסלח לך... הא? אתה מקשיב לי? אני לא שומעת? (שרון פצחה במונולוג בזמן שאני התענגתי מהנוף של לראות איך היא מקפצת על הזין שלי והפלקתי לה על הטוסיק המשגע שלה )

טוב אני רואה שאתה נהנה מזה יותר מידי, עכשיו אני אעשה לך חקירה מסוג שונה! אתה מוכן ג'יימס בונד? חתיכת סוטה חרמן! תעמוד מולי עכשיו כמו שאני רוצה!

שרון קמה ומזיזה את המראה שתהיה באמצע מול המיטה ומתיישבת על 4. אני לא מצליח להחזיק את עצמי ומפליק לה על התחת מלמעלה כשהיא כבר עם הזין בפה

"נו קדימה!" אני אומר לה...

שרון מוציאה את הזין... "עוד פעם אתה מתחיל להתחצף? אני לא רוצה לשמוע אותך מוציא מהפה שום שטות נוספת הבנת?" (כן הבנתי שרון )

אין ספק פוזת מציצה מדהימה! אפשר להגיע לכל חלק בגוף של שרון ולשחק עם המציצה איך שרוצים פעם לתת לה למצוץ ופעם לתפוס לה בראש ולזיין לה את הפה! ולראות את כל זה מול המראה נותן אפקט חזק ומחרמן מאין כמותו... ולבסוף גם לגמור לה בפה בכיף ובהנאה גדולה!

אני אוהב ששרון מזיעה תוך כדי זיון נמרץ ומריירת תוך כדי מציצה!

היה כיף חיים שרון נהניתי מאוד! את זיון חזק ובחורה חכמה ומצחיקה ומאין כמותה!

תודה על ערב נפלא!

Lavelle

46

פורסם במקור ב - 24/01/2010

כמו כל מפגש שלי עם שרון גם המפגש הזה לא דמה לשום דבר שעשינו בעבר. רק השמיים הם הגבול לדברים שאפשר לעשות עם שרון.

לאחר שזרקתי לה הצעה על משהו שהייתי מעוניין לנסות שרון התלהבה מהרעיון ומיד הציעה רעיון למשחק תפקידים משעשע ודי סוטה האמת, אבל עם שרון הכל נראה נורמלי לחלוטין העיקר זה לזרום ולהיות עם ראש פתוח.

הכוכבת הראשית במשחק הייתה לא אחרת מאשר בריטני ספירס. תוך כדי שאנחנו עושים את ההכנות האחרונות בסלון וחושבים על מה בריטני ספירס צריכה להיות מוענשת, על צג הטלויזיה מופיעה הגברת בכבודה ובעצמה! יש לציין רגע גדול ושנינו פרצנו בצחוק.

על ראשי כבר נמצא כובע השוטר (מתלבושת השוטרת של שרון) שרון זורקת רעיון והמשחק יוצא לדרך...

אני: סילבסטר סטלונה השוטר (מהסרט "איש ההרס")

שרון: בריטני ספירס

סילבסטר סטלונה השוטר הקשוח ובריטני ספירס השרמוטה, המאוננת, המוצצת, המזדיינת בתחת, המגרגרת והבולעת!

מאז השתתפותו של סטלונה בסרט "איש ההרס" הוא לקח את התפקיד יותר מידי ברצינות והחליט שגם במציאות צריכים שוטר קשוח כמוהו! היה זה יום שגרתי וסילבסטר סטלונה פסע לו בפארק הציבורי בפוזה מאיימת של שוטר קשוח השומר על הסדר. הפארק תמיד היווה יעד לכל מיני טיפוסים מוזרים העוברים על החוק ומנסים לערער את שלוות התושבים. אבל מה שראו עיניו הפעם עבר כל גבול! על הספסל (הספה) ישבה לה הגברת בריטני ספירס עם רגליים מפוסקות לצדדים ואוננה לעצמה בכיף ובהנאה גדולה כאילו הייתה בביתה הפרטי! לא! דבר כזה לא יעבור על סדר היום אצל השוטר סטלונה. אף אחד לא יאוננן בפארק שלי! חשב לעצמו סטלונה וכבר תיכנן איך הוא מנצל את הרגע כדי לתקוע את בריטני ספירס השרמוטה הזאתי! היא כבר תקבל אצלי עונש חינוכי!

היא ראתה אותו מתקרב ומיד שילבה את רגליה כמו ילדה טובה ותמימה. על פניה היה חיוך שובב וערמומי.

"מה בדיוק את חושבת שאת עושה?" שואל סטלונה את בריטני בקול כועס ומאיים ומתיישב לידה.

"אני? הממממ... שום דבר אני רק יצאתי לנשום קצת אוויר" עונה בריטני בחיוך וזזה באי נוחות על הספסל.

"לא! אני ראיתי מה עשית! אני לא אוהב דברים כאלה בפארק שלי!" אומר סטלונה ונעמד מולה.

"למה? אני לא עשיתי שום דבר באמת..." אומרת בריטני ותופסת במפסעתו של סטלונה...

"אני ראיתי הכל! ולדעתי את צריכה עונש חינוכי!" אומר סטלונה ומפליק לה על הטוסיק

"אני לא חושבת שמגיע לי עונש בסה"כ גירד לי קצת אז גירדתי שם" אומרת בריטני בבלבול, צוחקת קלות ולא מפסיקה לשלוח את ידה לתוך מכנסיו של סטלונה...

סטלונה מזמז את בריטני בכל חלקי גופה וכבר רצה לעשות את זה על הספסל כי היה חרמן מאוד! בריטני שבמפתיע עוד נשאר לה רגע של שפיות הציעה לזרום לשיחים והם רצו לשם מהר כמו זוג חרמנים. בריטני נשענה על אחד השיחים (השולחן) והבליטה את הטוסיק שלה. סטלונה נעמד מאחוריה, חיבק, מיזמז אותה ושלח את ידיו בין רגליה. הריח המתוק שלה חירפן אותו והוא רצה ללקק כל חלק בגופה כאילו הייתה סוכריה על מקל.

בריטני חששה שסטלונה יחליט לשים אותה בכלא וגם התלוננה על כל אותם פפראצי שלא מניחים לה לנפשה ושאי אפשר כבר להסתובב בלי תחתונים כמו בנאדם בלי שיצלמו לך את המפסעה. סטלונה הרים את חצאיתה של בריטני ובמפתיע היא לבשה חוטיני בצבע סגלגל מהמם שחצה את ישבנה המדהים בסימטריות מושלמת! הוא חילץ את זיינו הקשוח ממכנסיו ובריטני השתפשפה עליו בעודה יורדת ועולה כמו חשפנית מקצוענית.

"אז מה בריטני? לא יכולת להתאפק?" שואל סטלונה ומוריד לה את החוטיני

"לא אני הייתי ממש חרמנית!" אומרת בריטני בשובבות וממשיכה להבליט את הטוסיק המחרמן שלה

סטלונה התיישב על ברכיו וצלל אל ישבנה של בריטני. הוא עשה לה רימינג משגע והיא הייתה טעימה מאוד!

לפתע בריטני הרימה את כובע השוטר מראשו של סטלונה ושמה אותו על ראשה (שרון נראתה ממש כמו שוטרת גם בלי התלבושת, החצאית הכחולה בשילוב של החולצה הלבנה הקנה לה מראה של שוטרת סקסית מהסרטים! )

"איך אני נראית?" שואלת בריטני בשובבות כשהיא דופקת פוזה מגרה במיוחד

"אוהההוווו מאוד מתאים לך!" עונה לה סטלונה ומלטף את ישבנה העסיסי כמו אפרסק

היא הלבישה את הכובע חזרה לראשו של סטלונה ואמרה שהיא אף שוקלת לעבוד במשטרה בזמנה הפנוי. סטלונה המשיך ללקק את הטוסיק של בריטני וליטף את הכוס היפה שלה בזמן שהיא שיחקה בכף רגלה בזין הקשוח (והקשיח ) שלו. סטלונה רצה לבדוק את הכוס שלה מקרוב וביקש שתשים רגל אחת על השיח (השולחן). בריטני נענתה ברצון רב והרימה את רגלה למעלה. הכוס של בריטני הוצג במלוא הדרו מול עיניו המתלהבות של סטלונה והוא בהחלט הבין מדוע כל הפפרצי רודפים אחריו (הכוס) כמו כלבים מזילי ריר. (פוזה מחרמנת בטירוף!!! )

סטלונה שבעצמו כבר התחיל להזיל ריר ליקק את הכוס של בריטני בחרמנות ובתאווה כאילו הוא מלקק דבש (והטעם לא רחוק מזה ).

"אדון סטלונה... אתה סוטה לא קטן!" אומרת בריטני ומצחקקת לה להנאתה.

סטלונה המשיך ללקק את הפרי בין רגליה ללא הפסקה כאשר לפתע בריטני התיישבה על השיח (השולחן כמובן) ופיסקה את רגליה לרווחה. היא לפתה את כף רגלה מאחורי צווארו של סטלונה והצמידה אותו לכוס הפתוח לרווחה שלה!

"קדימה! תכנס לשם כבר!" אומרת בריטני בעודה מתרווחת על השיח ומניחה את רגליה על כתפיו של סטלונה.

(זוית מושלמת ללקק את הכוס של שרון! אני יושב על ברכיי ופשוט רואה את הכוס היפה שלה מול עיניי בגובה המתאים אומר לי: "בוא אלי תלקק תטעם אותי עכשיו..." אין דברים כאלה! )

"יש לי עוד פוזה בשבילך!" אומרת לי בריטני ומתיישבת על השיח בדוגיייייי!!!

(טוב פה כבר חשבתי שאני מת! שרון יושבת בדוגי על השולחן עם גופה המושלם ומבליטה את ישבנה אלי... מעליה התמונה המפורסמת ועל השולחן פזורים כלי כתיבה, מחברות וספרי לימוד... מה קורה פה? חשבתי לעצמי... לרגע הרגשתי שאני נמצא בתיכון בהפסקה הגדולה מלקק את הטוסיק של מלכת הכיתה! )

סטלונה לא ביזבז שום רגע... הוא פתח לרווחה את שני פלחי ישבנה והדביק את לשונו אל החור המזמין שלה!

(גם ממעלה השולחן שרון הצליחה להגיע אל הזין שלי עם רגלה הארוכה ואין לי מושג איך לא השפרצתי באותו הרגע על כף רגלה )

"נתקלת פה בחולת זין אמיתית! ואני לא אתן לך לחמוק ממני היום עד שאני אבוא על סיפוקיי" אומרת בריטני החרמנית.

לאחר שרוב הבגדים שלהם הורדו (אני נשארתי עם כובע השוטר ושרון עם החצאית) בריטני שהייתה מאוד רעבה לזין התנפלה על הכלי הקשיח של סטלונה ומצצה אותו כמו שרמוטה אמיתית... סטלונה שנהנה מכל רגע ליטף אותה בתחת ותפס אותה בראש לזיון פה מקדים לפני הדבר האמיתי!

"קדימה הגיע הזמן שתזיין אותי חזק!" אומרת בריטני בחיוך רחב

"ידעתי שזה מה שאת רוצה באמת!" אומר סטלונה בהתלהבות

"כן מזמן כבר לא היה לי סקס" אומרת בריטני וקמה במהירות

"קדימה תסתובבי!" פוקד עליה סטלונה ותופס את התחת המשגע שלה

הוא התחיל לזיין אותה בכוס בעמידה כשהיא נשענת על השיח (השולחן) והקצב רק הלך וגבר...

"כזאת חרמנית!" אומר סטלונה ומפליק לה על התחת

"שוטר חרמן שכמוך!" אומרת בריטני בהתלהבות

"מה זה? מאוננת בפארק ציבורי! לא מתביישת!" צועק סטלונה וסוטר לה שנית על ישבנה

"אל תגיד שלא התחרמנת מזה! איך שראית אותי המכנס שלך התנפח!" מציינת בריטני ומצחקקת...

"כן מזל שעברתי בסביבה... זה היה רעיון מצויין להתנדב במשטרה" אומר סטלונה וחיוך זדוני עולה על פניו

"בטח עקבת אחרי... ידעת שאני הולכת לפארק הזה הרבה" אומרת בריטני וממשיכה לקפץ עם ישבנה המחרמן!

סטלונה המשיך לפמפם אותה במרץ רב והפליק לה על הטוסיק ללא הפסקה

"מפליק לי על הטוסיק הא?" שואלת בריטני בשובבות

"אל תגידי שאת לא אוהבת את זה!" אומר סטלונה ומביא לה עוד אחד על הדרך

"שוטר חרמן שכמוך!" אומרת בריטני ומצחקקת לה להנאתה

סטלונה פימפם אותה ארוכות בכוס הרטוב שלה אבל החליט ששרמוטה כמוהה צריכה לקבל את כל המטען לתוך פיה המתוק! היא הסתובבה וכרעה אל עבר הזין שלו בעמידה והוא המשיך לזיין את פיה החם נמרצות בזמן שהיא כורעת בזוית מושלמת של 90 מעלות וחריץ ישבנה מבצבץ לו באופק... סטלונה לא החזיק יותר מידי זמן והתפוצץ עם מטען רב לתוך פיה והיא שאבה כל טיפה לתוך הפה שלה כמו ילדה טובה!

היא גרגרה את השפיך בגרונה ו...

*** אני יודע שרובכם כבר פינטזתם ששרון בלעה את הזרע (לפחות אלה שקראו את הכותרת עד הסוף ) אבל למעשה אני הייתי בריטני ספירס השרמוטה האמיתית במשחק הזה. כדי שתהיה סיומת הולמת למשחק ובריטני תבלע את הזרע, עשינו חילוף תפקידים מהיר מיד אחרי שגמרתי לשרון בפה. התיישבתי על הרצפה בעודי מוריד את הכובע מראשי במהירות ופותח את הפה לרווחה. שרון מקרבת את פיה אלי ומעבירה את כל השפיך לתוך הפה שלי! אני נעמד וקורע על השולחן... שרון לובשת את הסטרפאון במהירות כמו גם את כובע השוטר וברקע צועקת עד כמה חזק היא הולכת לתקוע את בריטני ספירס... מאוד הפתעתי את שרון שהצלחתי לדבר ולגנוח עם השפיך בפה אבל זה מה שהיא רצתה... ***

* המשחק ממשיך...

"בריטני ספירס! עכשיו אני אתקע אותך חזק בתחת! הגעת לפארק החשוך הזה ואף אחד כבר לא יציל אותך" צועק סטלונה

"קדימה נו אני מחכה לך" צועקת בריטני בקול מוזר

"קדימה תתכופפי! תוציאי את התחת שלך! אני רואה שאת שקטה היום... בדר"כ את מדברת הרבה, אבל זה טוב אני אוהב נשים שקטות! בדר"כ נשים מזיינות את השכל עד שנופל הזין כבר!" אומר סטלונה וחודר בחוזקה לתחת של בריטני

"כן מצויין ככה אני אוהבת את זה!" צועקת בריטני בשמחה

"אוווההה התחלת לדבר הא? את מרגישה איך אני חודר לטוסיק הקטן שלך? כמה כבר חדרו לך היום הא?" צועק סטלונה ומפמפם אותה במרץ בהנאה רבה

"מלאאאאא!" צועקת בריטיני

"הדיבור שלך קצת מוזר... מה התעייפה לך הלשון? כל היום את מוצצת הא? פשששש נפלתי פה על אחת חרמנית במיוחד!" אומר סטלונה, מגביר את הקצב ומשחחר סטירה על ישבנה של בריטני

"קדימה תזיין אותי כבר!!! כמה אתה מדבר?" צועקת בריטני

"שקט יאה כלבה! תסתמי כבר את הפה!" עונה לה סטלונה ומשחרר סטירה חזקה במיוחד על התחת שלה

"כן בדיוק! נו נו יותר חזק..." צועקת בריטני בהנאה

"הנה לך! אני אשים לך אזיקים! אני השוטר סטלונה הבנת? כלבה שכמוך!" צועק סטלונה וסוטר על התחת של בריטני ללא הפסקה

"קדימה תביאי את הפה שלך לפה מהר... הווו הוווו הוווו אני גומר הוווו" צועק סטלונה בהנאה רבה

סטלונה גמר לתוך פיה של בריטני כשהוא ממשיך לצעוק מהנאה (בכאילו, השפיך כבר היה בפה שלי כמובן... התיישבתי על הברכיים ושרון קירבה את הסטרפאון לפה שלי ועשתה את עצמה גומרת)

"קדימה תגרגרי (גירגרתי ) ותבלעי! קדימה אני רוצה לראות אותך בולעת כמו בסרטים כחולים! אוווהההה איזו שרמוטה!!!" צועק סטלונה ומתפקע מצחוק

בריטני גרגרה את השפיך בגרונה ובלעה את הכל עד הטיפה האחרונה. אחרי זה היא הוציאה את הלשון והראתה שבלעה הכל כמו ילדה טובה ומחונכת (קטע חזק! ללא ספק לקחתי את שרון בתחרות בריטני ספירס השרמוטה )

למעשה פה המשחק נקטע כי פשוט התפוצצנו מצחוק... אכן קומדיה מה שהלך שם.

"אתה רוצה מים?" שואלת אותי שרון ומתפוצצת מצחוק... אכן מים ממש לא היו מזיקים לי באותו רגע.

ואיך הטעם אתם שואלים? ואללה לא הגעיל אותי בכלל הייתי אומר אין לו טעם בכלל... סתם מוזר ולא מוגדר כזה... או כמו ששרון אומרת: "זה כמו דייסה..."

אח"כ פינקתי את שרון במסג' תוך כדי שיחה על כל מיני דברים.

ועכשיו לפייסיטינג. אין ספק זה אחד המראות המדהימים ביותר לשכב על הגב ולראות את שרון עולה עלי ב 69, מקרבת את הטוסיק אל פניי וסוגרת את רגליה על גופי... כמובן שאני לא יכול להתאפק ומעביר לך כמה לקים על הדרך.

חקירת סילבסטר סטלונה על ידי סוכנת אפ בי איי קשוחה

הסוכנת: "אדון סטלונה? דיווחו לי שקיימת יחסי מין בתפקיד! זה נכון?"

סטלונה: "מי אמר לך דבר כזה?"

הסוכנת: "מקורות חסויים דיווחו לי על זה... אז אתה רוצה לספר לי משהו על ההרפתקה שלך בפארק הא?"

סטלונה: "טוב הכל התחיל ביום ש..." צוחק (לא יכולתי לעצור את הצחוק )

הסוכנת: "מה אתה צוחק? זאת חקירה רצינית! בן זונה! תספר מהר את האמת אחרת אני אשים אותך בחדר חשוך! (חונקת אותי עם הכוס והתחת ) קדימה תספר לי מהר מה היה לך שם בפארק"

סטלונה: "טוב הלכתי לי להנאתי בפארק ולפתע ראיתי את בריטני ספירס יושבת ומאוננת על הספסל!"

הסוכנת: "לא לא לא! תפסיק עם המעשיות שלך! בריטני ספירס אוננה על הספסל... מה חלמת על זה הא? קדימה תספר את האמת אני מקשיבה... (במקום לענות לשרון העסקתי את הלשון שלי בליקוקי הכוס והתחת שלה... כל עוד יש לי הזדמנות בלי שהיא חונקת אותי אני מנצל את הרגע )

סטלונה: "אין לי מה לספר לך! תעזבי אותי כבר!"

הסוכנת: "אדוני יש לך 10 שניות לספר לי את האמת, אחרת אתה הולך לשבת בחדר החשוך! ליום שלם! (אני עדיין שותק ושרון מוצצת לי קצת ) טוב בוא נתחיל... בריטני ספירס אוננה על הספסל ו..."

סטלונה: "ואז זיינתי אותה!"

הסוכנת: "זה קצת קצר... לא נראה לך?"

סטלונה: "ממש לא!"

הסוכנת: "אני בסה"כ רוצה לעזור לך כי איך לומר את זה בעדינות... קצת עיקמת את המקל לאחרונה וכבר רוצים להדיח אותך מהתפקיד!"

סטלונה: "למי אכפת? אני גם ככה שחקן קולנוע אני אחזור לככב בסרטים שלי!"

הסוכנת: "אדון סטלונה! זה גם יפגע לך בקריירה! יהיה לך כתם שחור לכל החיים!"

סטלונה: "אוייי נמאס לי ממך! תסתמי את הפה שלך כבר!"

הסוכנת: מהההההה??? שאני אסתום את הפה??? אני אסתום לך את הפה עכשיו עם הכוס שלי הבנת? יאההה סוטה מין שכמוך!!! (חונקת אותי חזק במיוחד... אני מת ששרון עושה לי את זה ) אני יודעת מה הלך שם בפארק! דיווחו לי הכל... אמרת לה שתבלע לך את הזרע! (מתפקעת מצחוק ) זה נכון?"

סטלונה: "כן שרמוטה רצינית זאתייי!!! אני גומר לה בפה והיא עוד מגרגרת ובולעת!"

הסוכנת: "איך אתה מדבר? אתה לא מתבייש? מה זה שרמוטה?"

סטלונה: "כן שרמוטה! כולן שרמוטות!" (שנינו צוחקים )

הסוכנת: "אתה עוד צוחק? על מי בדיוק אתה צוחק? עלינו הנשים? אתה חושב שאנחנו איזה עם חלש? אנחנו נראה לכם מה זה!!! אני אשב לך פה על הפנים כמו שצריך!"

סטלונה: "כן כן תשבי! (שנינו התחרפנו לגמרי )

הסוכנת: "מנוול!!! (ממשיכה לצחוק) טוב תשמע זה לא אתה... בעלי פשוט בוגד בי לאחרונה אז אני קצת עצבנית ו... קדימה תספר לי מיד מה הלך שם בפארק (זה מה שנקרא התקפי זעם של שרון ) נו קדימה! (אני כמובן לא יכולתי להתנתק מהכוס הטעים שלה ולא עניתי לה )

בעלי הבן זונה לא נותן לי סקס! הוא בוגד בי עם מישהי ותמיד בא עייף מהעבודה. אני היום התעוררתי חרמנית וגם עצבנית! ואמרתי אני צריכה מישהו כמו סילבסטר סטלונה שיטפל בו! ובי! כי אני כזאת חרמנית!"

סטלונה: "אני אטפל בך עכשיו כמו שצריך!" (אמרתי מתחת לכוס שלה בקושי רב כי הלשון שלי הייתה עמוק בתוך הכוס שלה והאף שלי היה דבוק לתחת שלה )

הסוכנת: "הנה לך!!! (רוכבת לי על הפנים) תשמע אני אשתמש קצת בזין שלך... ואני מקווה שאתה לא מתנגד (שוב משנה את קולה מרגוע לעצבני) רק תעז להתנגד!!! הבנת?

ואני מקווה שאתה לא תדווח לכל מיני מקורות שהתעללתי בך מינית... רק תעז להתלוננן!!! ואני כבר אראה לך מה זה! אני ארכב עליך פה להנאתי..."

(שרון התיישבה עלי והתחילה לרכב ברגוע אבל אני כבר הייתי מחורפן והתחלתי להקפיץ אותה עלי כמו סוס פרא מה שהפחיד קצת את שרון אפילו )

הסוכנת: "קדימה תתחיל לזוז... אוווההה אני רואה יש לך הרבה מרץ מיני, רק לא מזמן חזרת מהזיון בפארק וכבר אתה בכושר מיני מלא!"

סטלונה: "כמה את מדברת?! תסתמי את הפה כבר! (אני צועק לשרון שמתחילה להתפקע מצחוק)

הסוכנת: "אווהההה איזה פרוע אתה! כן קדימה!"

סטלונה: "כן קדימה? קבלי את זה! (סוטר לה כמו שצריך על התחת מה שגרם לשרון להוציא צעקה מלווה בצחוק)

הסוכנת: "אהההההה!!! מה זה? איפה ראית את זה בסרטים כחולים? קדימה בוא תזיין אותי בדוגי! קדימה תסתובב! תסתובב כבר יאה פושע! אל תכריח אותי עוד פעם לשבת לך על הפנים!"

אחרי זיון פרוע בדוגי שנמשך דקות ארוכות עברנו למציצה והתפוצצתי לשרון בפה כמו שצריך בפוזת הכלבה האהובה עלי! שרון עוד סימנה לי בצחוק בפה מלא האם אני רוצה גם את המנה השניה בתוך הפה שלי? ואני רק חייכתי אליה כמובן

קטעים מה שעוללנו בשעה הזאת ביחד!

רמת האדרנלין שאני מקבל כשאני עם שרון לא משתווה לשום דבר אחר! שרון היא פשוט פצצת אנרגיה בלתי נגמרת ופצצת סקס בכל המובנים!

מאוד נהניתי להיות השרמוטה שלך שרון גם את עשית עבודה לא רעה בכלל.

תודה רבה! עד לפעם הבאה שרון השובבה!

47

פורסם במקור ב - 30/01/2010

אחרי המפגש הסוטה של שבוע שעבר החלטנו ללכת על משחק קליל וכייפי שלפי התסריט בהחלט צפוי היה להיות קומדיה לא רעה בכלל וכך אכן היה

הצלע השלישית והמפתיעה במשחק הייתה לא אחרת מאשר מכונת הכביסה המפורסמת שלא נחה לרגע ועוברת מסע עינויים קשים מצידה של שרון

אני: הרובוט מהעתיד

שרון: זינה הנסיכה הלוחמת

שליחות קטלנית 5: הנשק החדש להשמדת הרובוט שנשלח להשמיד את העולם!

(מותר לקריאה לגילאים 18+ בלבד!!!)

זינה הנסיכה הלוחמת מי אם לא היא הייתה יכולה לעצור את הרובוט הרשע שנשלח מהעתיד! כל חייה היא נלחמה עם חרבה ביצורים מרושעים שהטילו הרס וחורבן בפשוטי העם וחסרי הישע! אבל פה החרב שלה לא תעזור עוד! מולה עמד הרובוט הרשע מהעתיד שהחליט להשמיד את העולם במו ידיו ועל כן לא הייתה לזינה בררה להשתמש באמצעים אחרים העומדים לרשותה. חוץ מהיותה לוחמת נועזת, זינה ניחנה גם בגוף מושלם שאף גבר עוד לא הצליח לעמוד בפניו! תשוקתה העזה לסקס והניסיון הרב שצברה הקנו לה את כל מה שהייתה צריכה על מנת לפתות גברים ולהתיש אותם מינית.

האם גם במקרה הזה זינה עמדה במשימה? הבא נבחן את השתלשלות האירועים...

זינה בדיוק סיימה לתלות את הכביסה בחצר ביתה כשלפתע היא שמעה קולות של מישהו שהתקרב ומשניה לשניה הם נשמעו יותר ויותר חזקים. מה קורה פה? היא חשבה לעצמה...

"אההה נמאס לי מהעולם הזה! אני אשמיד פה את כולם!!!" צעק הרובוט כשהוא מעיף לכל עבר את הבגדים שזינה סיימה לתלות לפני שניה. (עשיתי בלאגן במגבות של שרון שהיא הכינה על הספה )

זינה רצה אליו במהירות וחיבקה אותו חזק כשהיא נעמדת מאחוריו

"מה קורה פה? מי אתה?" שואלת זינה בסקרנות.

"אני הרובוט שנשלח מהעתיד כדי להשמיד את העולם!" צועק הרובוט ומנסה להשתחרר מאחיזתה החזקה של זינה.

"למה להשמיד את העולם? יש בעולם הזה דברים ממש נפלאים! ניסית כל מיני דברים כאלה?" שואלת זינה ומלטפת את מפסעתו של הרובוט הלוך וחזור.

"תכנתו אותי להשמיד את העולם, אני לא יודע על איזה דברים את מדברת" אומר הרובוט בבלבול קל.

"אההה אם היית יודע על איזה דברים אני מדברת לא היית חושב על להשמיד..." אומרת זינה בזמן שהיא פותחת את כפתורי מכנסיו של הרובוט ומתחילה לשחק במה שיש לו שם.

"על איזה דברים את מדברת?" שואל הרובוט בסקרנות.

"למשל מה שאני עושה לך עכשיו... אם היית משמיד את העולם לא היית חווה את זה נכון?" שואלת זינה וממשיכה לחרמן לרובוט את הצורה עם ידיה הנועזות.

"יש משהו במה שאת אומרת" אומר הרובוט ומשחיל את ידו לתחתוניה של הנסיכה זינה.

מתחת לתחתוניה הוא הרגיש חריץ קטן שהיה ממוקם בין רגליה ואת הרטיבות הקלה שבקעה ממנו. הרובוט שלא ידע מעולם אישה המשיך ללטף את פרי אהבתה במסירות ובהנאה גדולה והרגיש שהיא שובה אותו בקסמה. הם נכנסו לביתה והמשיכו במזמוזים הדדיים ליד הספה...

"עשו לך בתכנון זין לא רע בכלל! תגיד מה דעתך שאני אעשה לך הדגמה קלה למשהו שהיית מפסיד עם היית משמיד את העולם?" אומרת זינה בשובבות רבה

"אני בעד!" אומר הרובוט ותופס בשני ידיו את פלחי ישבנה

"אני הייתי בדיוק בזמן שתיית הקפה שלי כשהפרעת לי בהשמדות שלך, אז בוא אני אעשה לך פה משהו נחמד" אומרת זינה, מתיישבת על הספה ומורידה את חולצתה.

עיניו של הרובוט נפתחו לרווחה כשהוא ראה לפניו את שני שדיה היפים! שני כדורים מושלמים ולכל אחד פטמה קטנה וזקורה שדרשה רק דבר אחד! הוא התיישב על ברכיו ואחז בזוג הסופגניות היפות שלה. הוא התחיל למצוץ אותם בתשוקה עזה ובחרמנות אדירה כשהוא עובר מאחת לשניה כמו ילד חרמן שלא נגע מעולם בציצי של אישה.

זינה שתתה מכוס הקפה (כוס מים חמים) והכניסה את הזין של הרובוט לתוך הפה שהרגיש שהזין שלו עולה באש! הוא עמד המום מהמתרחש וזינה החליטה לתת לו כמה טיפים מועילים בתור מוצצת מדופלמת.

"כשאני עושה לך ככה, אתה יכול לתפוס את הראש שלי ולעשות משהו מעניין עם הידיים" אומרת זינה עם חיוך שובב וממשיכה במציצה.

הרובוט הפנים את עצותיה של זינה הנסיכה ותפס בראשה כשהוא מצמיד אותו אליו למציצה יותר עמוקה. הוא הרגיש שהזין שלו טובע בתוך גרונה ולשונה עושה לו מערבולת אדירה! אוייי היא פשוט אלופה!

"אני רוצה שתעשה לי גם משהו מעניין... בא לך?" שואלת זינה עם חיוך שובב על פניה.

"נראה לי שאני יודע מה את רוצה" אומר הרובוט ותופס את כוס הקפה.

"קדימה אני מחכה" עונה לו זינה בתגובה

זינה מסתובבת עם ישבנה אליו והמראה הנגלה לפניו הוציא אותו מדעתו! טוסיק מושלם עם חוטיני אדום אש החוצה אותו בסימטריות מושלמת! אוייי חרמנותו הייתה רבה והוא היה מוכן לטרוף אותה! הוא שתה מהקפה ולאחר שחימם את לשונו תפס בשני פלחי ישבנה העסיסיים. הוא יצא למסע קסום בתוך ישבנה עם לשונו החמה והשובבה והעניק לה רימינג משגע מהאגדות (פשוט טרפתי לשרון את התחת ברימינג נמרץ שלא השאיר אותה אדישה בכלל )

"אוווה ההרגשה ממש מצויינת! נראה לי אני אשאיר אותך אצלי בבית, אתה ממש מודל משוכלל של הויברטור! אני גם יכולה להשכיר אותך לחברות שלי, מה אתה אומר?" אומרת זינה ומצחקקת בשובבות

"אני חושב שזה רעיון מצויין ואני אשאר פה איתך" אומר הרובוט וממשיך לחפור לה בכוס ובטוסיק עם לשונו הנמרצת.

"בהזדמנות אני גם אשנה לך את התוכנה ככה שתהיה מתוכנת לסקס בלבד ותוכל לפנק אותי מינית מתי שיתחשק לי" אומרת זינה עם חיוך רחב על פניה ומשחקת עם כפות רגליה בזין של הרובוט החרמן.

אחרי הרימינג המפנק שהרובוט העניק לה, זינה פינקה אותו בעוד מציצה נהדרת עם הקפה החם וגם שאבה לו את הביצים לתוך פיה החמים והוא לא ידע את נפשו מרוב אושר! הרובוט שתפס את העניין די מהר, אחז בראשה וזיין את פיה כהקדמה לדבר האמיתי!

ואכן הדבר האמיתי לא איחר לבוא ואחרי שזינה התיישבה על הספה בתנוחת הדוגי היא הזמינה את הרובוט לחדור אליה ולחוות סקס לראשונה מאז שיצא מפס היצור אי שם בעתיד הרחוק.

"אתה יודע מה זה סקס פרוע? אני רוצה שתתפרע!" אומרת זינה בשמחה.

"נראה לי שזה יותר טוב מלהשמיד את העולם" אומר הרובוט וחודר אל הכוס החם שלה

"אוווההה איזה רובוט חרמן! מאיפה אתה יודע לעשות? אשכרה ויברטור אנושי..." אומרת זינה ומחזירה לו קונטרות מחרמנות עם ישבנה המקפץ.

הרובוט פימפם את זינה דקות ארוכות במרץ רב והרגיש שהוא נהייה מותש יותר ויותר ככל שעובר הזמן (לא באמת ) לפתע נשמעו צפצופים מוזרים מכיוונו של הרובוט שלא הבין את פשר הדבר והמשיך לזיין את זינה נמרצות. הוא לא הבין שהיו אלה ציפצופי אזהרה שהוא עומד לגמור בקרוב ולא תהיה עוד דרך חזרה (ללא ספק קטע ענק! מכונת הכביסה של שרון התחילה לצפצף בזמן הזיון ושרון כמובן לא נשארה אדישה והכניסה את זה למשחק )

"מה אתה גם מצפצף?" שואלת זינה בפליאה.

הרובוט נכנס למצב אוטומט ולא הצליח לעצור את עצמו עד שגמר והמשיך לפמפם את זינה עוד קצת עד שלבסוף השמיע צליל של כיבוי ונפל על הרצפה ולא זז עוד. (איזו נפילה דפקתי שם )

"אוייי הרובוט מת! אויי ואבויי! ואני רציתי לעשות אותך מכונת מין שלי!" צועקת זינה בדאגה ומזיזה את הרובוט בתקווה אחרונה שיקום לתחיה...

סוף

התחלנו להתפקע מצחוק אחרי שקמתי מהרצפה ושרון ממשיכה:

"אתה תמיד מצפצף לפני שאתה גומר?"

אכן קטע חזק ביותר שהפתיע את שנינו מאוד!

הפסקה קלה למסג' הדדי (לאחרונה אני לא מוותר על לעשות לשרון מסג' ) ושרון לא מפסיקה להצחיק אותי בשום שלב ללא קשר על מה שאנחנו מדברים.

שלב הפייסיטינג הגיע... אחחח איזה כיף זה לחבק את שרון בעודה יושבת עלי ומוצצת לי... מה היא כבר תעשה לי עכשיו? אני חושב לעצמי בזמן שהיא ממקמת את ישבנה ורגליה בפוזה המתאימה.

המדענית המטורפת וצעצוע המין שלה (הרובוט)

המדענית: "רובוט! אני שלחתי אותך כדי להשמיד את העולם! ולא השמדת אותו! בשביל מה השקעתי את הזמן שלי בתכנון שלך?"

הרובוט: "היו לי דברים יותר טובים לעשות!"

המדענית: "אההה? מה עשית שם? תגיד לי מיד!" (שרון התחילה לחנוק אותי כמו שצריך )

הרובוט: "פגשתי שם מישהי ממש יפה... היא קוראת לעצמה: זינה הנסיכה הלוחמת" (אני מספר לשרון בזמן שהיא מעבירה לי לקים מחרמנים על הזין ומזיזה אותו מצד לצד עם הפה והלשון )

המדענית: "אההה זאת הכלבה הזאת!!! שהשמידה לי כבר איזה 5 רובוטים! וקילקלה את התוכנה! היא עושה אותם איזה ויברטורים במקום מכונות השמדה! אהההה אני מדענית מטורפת ואני נורא עצבנית עכשיו!!! כל הלילות האלה שלא ישנתי ותיכנתתי אותך! החולת זין הזאת הפכה את כל הרובוטים שלי למכונות סקס! מה זה? גם אתה נהיית חרמן?! (מיותר לציין שהחיוך לא ירד לי מהפרצוף וליקקתי לשרון במרץ רב כל אותו זמן בשני המקומות שלה מאחורה )

הרובוט: "אבל היא לא השמידה אותי היה ממש כיף איתה!"

המדענית: "היא שינתה אותך! במקום מכונת השמדה נהיית איזה ויברטור חרמן! נכון?

הרובוט: "אבל זה ממש כיף!"

המדענית: "נו הנה תראה מה אתה עושה שם עכשיו (ועשיתי הרבה, הלשון שלי לא נחה לרגע ) אתה רוצה להגיד שלהיא לא שינתה לך את התוכנה?

הרובוט: "את יכולה להשתמש בי עכשיו למטרות אחרות..."

המדענית: "האאאא אני מדענית משוגעת! ואני נורא כועסת עליך! אתה היית צריך להשמיד את העולם, אפילו התחלת עם זה... אני ראיתי... עשיתי עליך תצפית בטלסקופ שלי וראיתי שהתחלת ואז משהו קרה לך..."

הרובוט: "היא פיתתה אותי! אני לא יכולתי להתנגד לה! אני הייתי מבולבל לא הכרתי דברים כאלה לפני זה"

המדענית: "אתה מזכיר אותה יותר מידי! אתה רוצה להגיד לי שהיא מוצאת חן בעינך? האא תענה לי!!!

הרובוט: "הממממממ" (שרון עברה לשלב האקסטרים אין אפשרות לנשום ובטח שלא לדבר )

המדענית: "מה לא שומעת? היא מוצאת חן בעינך? מנוול שכמוך! הנה לך! (רוכבת עלי במרץ ) הייתי צריכה להשמיד אותך! גם כן רובוט, אין ממך שום תועלת! תוכיח לי שיש ממך תועלת! נו מה אתה שותק? (אני לא שותק שרון, אני מנהל דיאלוג עם הכוס שלך ) תוכיח שיש ממך תועלת!"

הרובוט: "יש דברים יותר טובים לעשות חוץ מלהשמיד את העולם"

המדענית: "תסביר לי למה בדיוק להשאיר אותך לעבוד?"

הרובוט: "אני אהיה הויברטור האנושי שלך!"

המדענית: "הווווו אתה תהיה הויברטור האנושי שלי? זה מעניין... אולי אני נהייתי כזאת משוגעת בגלל שמזמן לא עשיתי סקס? אולי זה ירגיע אותי? מה אתה אומר? זה ירגיע אותי!!! (שוב התקפי זעם של שרון ) או שיזה יעשה אותי עוד יותר משוגעת?! האאא?"

(אנחנו עוברים ל 69 אינטנסיבי ומציצות הדדיות, החרמנות כבר מתפרצת לי מהאוזניים )

המדענית: "אז מה אהבת את התספורת הזאת שעשיתי לך? (שרון כמובן מדברת על הגילוח שעשיתי באזור המפסעה ומלטפת אותי מעל הזין... אני תמיד בא מגולח וחלק באזור המפסעה וכמעט תמיד אני שומע משרון פידבקים על זה )

הרובוט: "נראה לי שעשית את זה בשבילך... כי ידעת שאני אחזור אליך"

המדענית: "אולי... כן... (עוד קצת 69 ושרון ממשיכה) אני מבינה עברת אחלה השתלמות אצלה... כן?"

הרובוט: "אהמממממ" (לא באמת הייתי מסוגל לנתק את הלשון מהכוס שלה... אז זה היה "הכן" שלי )

המדענית: "אתה עוד מבסוט מזה הא? מה אתה שם מצחקק? אני אראה לך מה זה לצחקק!"

הרובוט: "מוצא חן בעיני מה שאת עושה..." (ושרון עושה דברים נפלאים עם הפה שלה )

המדענית: "אני מתארת לעצמי... מאז שהשתנתה לך התוכנה נהיית ממש חולה מין הא? קדימה רובוט בוא תראה לי למה אתה מסוגל!"

הרובוט: "אולי תשכבי על הגב?"

המדענית: "אני חושבת שצריך לקבל ממך איזו תועלת נכון?"

הרובוט: "קדימה תשכבי כבר על הגב!"

המדענית: "אל תגיד לי מה לעשות חוצפן! (מדענית משוגעת כבר אמרנו? ) יאללה קדימה עם מרץ!"

הרובוט עלה על המדענית ופימפם אותה במרץ...

המדענית: "אני רוצה למצוץ לך! שב שם עכשיו!"

הרובוט: "מה זה שב שם?"

המדענית: "מה? מה? שלא תקבל ממני סטירה! (שרון שיחררה לי שתיים טובות על הלחי עם כף רגלה בעודה שוכבת על הגב )

הרובוט: "מה את חושבת שאת עושה?" (כמובן שאהבתי כל רגע מהמתרחש וזה הדליק אותי מאוד!)

המדענית: "תעמוד בפוזה! מתחצף לי עוד פה! (צוחקת שרון)

הרובוט: "איזו פוזה? איזו פוזה לעמוד? (אני משחרר לשרון סטירה על הישבן בעודה מתרוממת וממשיכה לצחוק )

המדענית: "מאז שחזרת נהיית חצוף הא?"

זיון פה נמרץ בפוזת הדוגי ואני מתפוצץ לשרון בפה בגמירה שלקחה אותי לרקיע השביעי! האם היו אלה 20 שניות בגן עדן? כי אני רוצה לשם בחזרה...

לרגע חשבתי ששרון רוצה להעביר לי עוד פעם את השפיך לפה... (מהמבט שהיא דפקה לי כשחיוך ממזרי מרוח על פניה ) אבל הייתי כל כך מבסוט שלא חשבתי על זה בכלל (אולי בפעם הבאה שרון )

מה נאמר ומה נגיד באמת שנגמרו לי המילים

שרונוש תודה על שעה מופלאה! ונתראה בקרוב שוב לשעת ליקוקים, מציצות, זיונים ומשחקים מרתקים ומחרמנים.

נ.ב

שרון את יכולה לבטל את הזמנת סטרפאון במידה XL שהתכוונת ליבא מאפריקה

אבל אם בכל זאת חשקה נפשך לחדור ל שלי אני על מחכה

48
פורסם במקור ב - 07/02/2010

שלום חברים וחברות! לאחר תקופה של דיווחים "רגילים" מהמפגשים שלי עם שרון המלכה הגיע זמן הפארודיה!

התסריט הזה נולד לגמרי במקרה בעקבות שיחותינו הארוכות בפרטי, את ההשראה קיבלנו כמובן מחברי הפורום אוהבי המבוגרות/זקנות/סבתות ומה שביניהן.

נושא הסבתות ממש חם פה בפורום לאחרונה אז גם אנחנו היינו חייבים להיות על הגל.

אני מוכרח להודות שכששרון הציעה לי את המשחק הזה קצת חששתי כי אני ממש לא נמשך למבוגרות. אבל עם שרון הכל קליל, זורם וסקסי בטרוף! זה פשוט לא משנה את מי היא משחקת. המגע, המבט,החיוך, הקול, הגוף יחרמנו אותי תמיד ויגרמו לזין שלי להשתולל!

המשחק בוצע באופן מושלם! מה שכמובן לא מפתיע בכלל מההיכרות הלא קצרה והכימיה שנוצרה בינינו.

חברים תקחו הכל ברוח טובה זאת רק פארודיה! וחברינו DDDD4 הדיווח הזה מוקדש בעיקר לך. תמשיך להיות "אמיץ", מוביל במה שאתה עושה ולבדר אותנו בדיווחיך הגדולים.

יאללה יוצאים לדרך!

אני: דייויד בקהאם

שרון: סבתא בת 60

דייווד בקהאם נדבק בטרנד החדש של הפורום: "משיכה מינית לסבתות" דוגם ומדווח...

מסקנה אחת הוא הסיק בטוח: סבתות הן פתייניות לא קטנות בכלל...

שלום לכל חברי הפורום החרמנים! שמי הוא דייויד בקהאם וזהו הדיווח הראשון שלי בפורום.
לאחר קריאה ממושכת בפורום ולאור הדיווחים הנלהבים וההמלצות על זקנות עסיסיות ושופעות החלטתי גם לנסות את הטרנד החדש.

במיוחד הדליק אותי דיווח מסויים על אחת מבוגרת שדומה לקופאית בסופר.
אחרי שהחלטתי שאני פשוט חייב לנסות מבוגרת רציתי לעשות את זה עם אחת שנראית כמו קופאית בסופר! והבחור שדיווח עליה באמת צדק לגבי זה. גם בדיבור וגם במראה ממש בבא לובה כזאת... הלוואי שהייתה לי קופאית כזאת בסופר ליד הבית.
הדליק אותי גם עוד משהו שמישהו כתב עליה: "עושה מסאז' טוב, אפשר אנאלי בתוספת תשלום, עסיסית במיוחד וישבן ברזילאי מן השורה הראשונה. היא רוסיה עם ישבן שלא ראיתי אצל אף רוסיה בחיים שלי, אני לוקח על עצמי אחריות שלא תתאכזב"

עד כאן אמרתי לעצמי, נשמע שיש פה יהלום אמיתי. אבל חבר'ה זה לא הכל, השבוע חל יום ההולדת שלי! אני חושב שלא הייתי יכול לזכות למתנה יותר מדהימה ממנה! כל פעם שאני נזכר בה לא מפסיק לעמוד לי!

היום המיוחל הגיע והתקשרתי אליה כולי מתרגש. אני אשכרה הולך לדבר איתה! לאחר שניים שלושה צילצולים היא ענתה ואלה עיקרי הדברים:

(התיישבתי על הספה ושרון הייתה במטבח)

סבתא: "הלו..."

דייויד: "שלום אני הגעתי למסאז'יסטית נכון?"

סבתא: "נכון מאוד"

דייויד: "אני בדיוק ראיתי את הפרסום שלך באינטרנט ואת כל הדברים הטובים שכתבו עליך... ואפשר לשמוע קצת פרטים?"

סבתא: "כן בוודאי, מדובר בעיסוי מפנק עם שיחרור מענג ואני חטובה עם חזה יפה..."

דייויד: "בת כמה את?"

סבתא: "אני בת 45"

(אני קצת מגחח עם עצמי הרי כבר הבנתי מהפורום שהיא בת 60 )

דייויד: "אני מחפש מישהי שופעת ועסיסית כזאת... שנראית כמו קופאית בסופר כי זה מה שמשך אותי במיוחד מההמלצות החמות עליך"

סבתא: "כן כן... אני דומה לקופאית בסופר"

דייויד: " יש לי יום הולדת ואני רוצה שתפנקי אותי ממש טוב!"

סבתא: "אההה מזל טוב!"

דייויד: "תודה"

סבתא: "אני נראית כמו קופאית סקסית..."

דייויד: "כן זה בדיוק מה שהדליק אותי"

סבתא: "יש לי גם תסרוקת כזאת גבוהה כמו אצל הקופאיות בסופר"

דייויד: "כן זה ממש מדליק אותי!"

סבתא: "אז מתי אני מחכה לך?"

דייויד: "אני עכשיו יוצא מהבית ועוד חצי שעה אני אצלך בסדר?"

סבתא: "כן כן מצויין"

דייויד: "תגידי יש גם אקסטרות?"

סבתא: "לא לא מה פתאום איזה אקסטרות?! יש מסאז' מפנק ושיחרור מענג"

דייויד: "טוב שיכנעת אותי אני עכשיו יוצא..."

סבתא: "איך קוראים לך?"

דייויד: "קוראים לי דייויד"

סבתא: "טוב מצויין נעים מאוד! אז אני מחכה לך"

דייויד: "מצויין ביי"

סבתא: בסדר ביי ביי"

מהשיחה הזאת יצאתי בהרגשה ממש טובה! כבר בטלפון היא נשמעה מאוד נחמדה והיה לה קול כזה סקסי! השמוליק שלי התחיל להגיב רק מלשמוע אותה! הוו הוו הוא עוד לא ידע מה מצפה לו בהמשך... אבל חברים מה שהכי אהבתי אצלה שבניגוד להרבה קופאיות בסופר היא לא מנתקת את הטלפון בפרצוף אלא מחכה שאתה תסיים את השיחה. אני שונא שמנתקים לי את הטלפון בפרצוף!!!

(נכנסתי לחדר השינה של שרון , סגרתי את הדלת והסתובבתי בחדר כאילו אני מסתובב בלובי בין הדירות ושרון חיכתה לי מעבר לדלת)

הגעתי לכתובת לאחר כ 20 דקות ונכנסתי לבניין. עליתי לקומה שלה ופשוט לא ידעתי לאן לפנות? המון דירות באותה קומה וקצת חשוך בבניין. הסתובבתי בין הדירות קצת מבולבל עד ששמעתי: "פסססט!" הסתובבתי לכיוון הקול וראיתי אישה עומדת בתוך חריץ קטן בין הדלת למשקוף ועושה לי עם אצבע סימן להתקרב אליה. דווקא אהבתי את זה!

"אתה מחפש אותי?" לוחשת האישה ומציצה מחריץ הדלת

"את המסאז'יסטית שדיברתי איתה בטלפון?" שאלתי אותה גם בלחש בחשש ובהתרגשות קלה

"כן כן זאת אני" עונה לי האישה בקולה הסקסי...

נכנסתי לדירה ומהמבט הראשון ראיתי מולי אישה בת 60 שמורה היטב עם מראה ספורטיבי. היא בהחלט הזכירה קופאית בסופר והישבן הויי הישבן שלה! כזה עסיסי וברזילאי!
נשבע לכם הזלתי עליה ריר!
"תאמין לי אתה אוצר אתה, איפה אתה מוצא אותן?! חרשתי יומיים לפניך על כל יד2 ולא מצאתי שום דבר כזה!!! (דייויד בקהאם חושב על זה ששם את הפרסומת שלה בפורום)

200 שקל החליפו ידיים ושאלתי אותה האם היא רוצה שאני אתקלח? למרות שאני תמיד בא אחרי מקלחת ומבושם היטב.
במקום תשובה סבתא מקרבת את פניה אלי צמוד צמוד ואחרי שהסניפה אותי בקולניות אמרה שאני נקי ומריח טוב. דילגנו על שלב המקלחת והיא הובילה אותי למיטת המסאז'ים (הספה בסלון) שלה.

"בוא תשכב על המיטה בחור צעיר ואני אעשה לך מסאז' מפנק. אני נשארת רק בחזיה ותחתונים אני לא עושה אקסטרות. אתם הגברים תמיד מחפשים כל מיני אקסטרות..." אומרת הסבתא תוך כדי שהיא מורידה את החולצה והחצאית המיני שלה .

נשכבתי על מיטת המסאז'ים (כשאני בתחתונים) על הבטן ובזמן שאני מקבל ממנה עיסוי מפנק בגב ורגליים כמו שלמדתי מהתותחים הכבדים כאן בפורום התחלתי להרעיף עליה מחמאות. נראה אם כל המחמאות שלי יעשו את העבודה ואני אצליח להוציא ממנה משהו מעבר למסאז' + הרפייה אמרתי לעצמי.

"תשמעי את נראית ממש טוב!" החמאתי לה

"אויי תודה רבה!" היא עונה לי בחיוך

"כולם כתבו שם שיש לך טוסיק ברזילאי" אני אומר לה תוך כדי ומלטף לה את הטוסיק

"נו אז אני דומה לקופאית בסופר?" היא שואלת אותי בסקרנות

"כן כן את נראית בדיוק איך שתיארתי לעצמי"

" העור שלך כ"כ חלק" אני אומר לה ומלטף את הירך החלקה שלה

"תודה רבה" היא עונה לי בזמן שכפות ידיה גולשות על גבי

"את בכלל לא נראית בת 45" אני אומר לה ומעביר את אצבעותיי על מפסעתה

"כן כמה היית נותן לי?" היא שואלת אותי ועיניה נפתחות לרווחה בציפיה

"לא יותר מ -30" אני עונה לה וממשיך ללטף לה את הכוס מבעד לתחתוניה

"אויי תודה!" היא עונה במבוכה קלה

"יש לך חזה כל כך יפה והעיניים שלך פשוט מדהימות!" אני מחמיא לה שוב

"אויי תודה..."

"יש לך ריח כזה טוב!" אני אומר לה ומסניף את רגלה בחרמנות

"אויי אתה גורם לי להסמיק" היא אומרת לי וחיוך נבוך נמרח על פניה

במהלך המסאז' דיברנו בעיקר על הפורום וסיפרתי לה כל מיני דברים טובים שהחברים שם רשמו עליה ושבעקבות המלצותיהם הגעתי אליה. היא אמרה שהיא שמעה על הפורום מכל הבחורים שבאים אליה לאחרונה, אבל אצלה בבית אין מחשב והיא לא ממש מבינה בטכנולוגיות. את זמנה הפנוי היא מעבירה בלסרוג סוודר וגרביים לנכד שלה.
נימקה את נוכחות הנכד בכך שהיא ילדה בגיל נורא צעיר וכבר יש לה נכד. היא סיפרה לי שהיא גם עושה כביסה ומבשלת הרבה.

הזכרתי לה שיש לי היום יום הולדת ואני מצפה למשהו מיוחד מהמפגש הזה! אז ידה העדינה גלשה לי לעבר הביצים והיא ליטפה אותן מבעד לתחתונים! היה כ"כ נעים והשמוליק שלי רצה לפרוץ מבעד לתחתונים! ניסיתי לשלוח את היד לתוך התחתונים שלה וללטף לה את הכוס אבל היא הזיזה אותה בעדינות... לא נורא אמרתי לעצמי השיא כמובן היה עוד לפני!

"זה נעים לך בחור צעיר?" היא אומרת לי בדרכה השובבה וממשיכה...

"לאחרונה מאז שהתחלתי לשמוע על הפורום הזה התחילו לבוא אלי בחורים צעירים, לפני זה היו באים רק אנשים מבוגרים. אז מה אני אגיד לך? הפורום הזה זה משהו מיוחד!" היא מספרת לי בהתלהבות וידיה לא נחות לרגע...

"יש עליך שם המלצות מדהימות!" אני ממשיך בשלי

"כן? תודה רבה! אני פשוט לא בקטע של אינטרנט ואני ממש לא מסתדרת במה שאתם הצעירים עושים שם בקופסה הזאת עם הכפתורים" היא מספרת לי...

"יש לך בטן כזאת שטוחה! תגידי את מתאמנת?" אני שואל אותה ומלטף לה את הבטן

"אהה כן טיפה התעמלות... ואני עושה גם אירובי במועדון פיס לגיל הזהב... אההה... לא... לא במועדון כזה... התבלבלתי, פשוט יש לנו בשכונה גם מועדון לגיל הזהב ואני תמיד עוברת לידו... אני הולכת לאיזה מועדון כזה הממממ... אני לא זוכרת את שמו... ויש שם כל מיני אירובי וכאלה... זה מיועד בעיקר לנשים שכבר התבגרו" היא עונה לי בבלבול קטן

"יש לך גוף כ"כ משגע!" אני אומר לה וממשיך בתוכנית שלי

"טוב בוא אני אעשה לך גם מקדימה קצת, בוא תסתובב אני משקיעה מאוד גם במסאז' המשחרר..." היא אומרת לי בזמן שאני נשכב על הגב

"אבל יש משהו מעבר נכון? זוכרת? יש לי היום יום הולדת!" אני מזכיר לה ומלטף לה את הכוס והטוסיק ללא התנגדות מצידה

"הממממ מה היית רוצה מעבר?" היא שואלת אותי בסקרנות

"יש לך תספורת כ"כ יפה!" אני אומר לה ומלטף לה את השיער

"כן הייתי במספרה לפני כמה ימים" היא מספרת לי

"העגילים האלה כ"כ יפים" אני אומר לה ומעביר את אצבעותיי על עגיליה הארוכים (כן כן אותם עגילים קבועים של שרון)

"תודה תודה! אתה מרעיף עלי מלא מחמאות! אני מתחילה כבר להרגיש לא בנוח... אני מצטערת... גרמת לי להסמיק" היא אומרת לי במבוכה וממשיכה:

"טוב אפשר להתקדם כבר להרפיה... אתה רוצה שאני אוריד לך את התחתונים? אוווההה מה רשום פה? מנצ'סטר יונייטד?" היא שואלת אותי (תחתונים אדומות עם הסמל של מנצ'סטר יונייטד עליהם)

"אני שיחקתי בקבוצה הזאת פעם! את לא מזהה אותי? אני דייויד בקהאם!" אני אומר לה ולא מאמין...

"תשמע אין לי מושג מי אתה אבל הנכד שלי בטוח מכיר אותך! הוא כל הזמן רואה כדורגל בטלויזיה והוא שיגע אותי לגמרי! לא נותן לי לראות את תוכנית הבישולים שלי!" היא עונה לי בהתלהבות בזמן שהיא מורידה לי את התחתונים...

"תגיד אתה רוצה שאני אוריד תחתונים?" היא שואלת אותי בשובבות

"הוווווו כן בשמחה" עניתי לה והתלהבותי הייתה רבה!

בתחילה היא הורידה את החזיה ונגלה לעיני חזה מאוד יפה ועומד ואז היא הורידה את התחתונים! חוטיני סקסי בצבע שחור שהוציא אותי מדעתי! לא החזקתי את עצמי וחטפתי את תחתוניה מידה שמתי אותן על הפנים שלי והתחלתי להסניף אותן בהנאה גדולה והריח היה כזה טוב! ממש ריח שושנים! וואוו איך שהיא חירמנה אותי! עזבתי את התחתונים ושמתי את החזה שלה על הפנים שלי... מרחתי את הציצים שלה על בפנים שלי וינקתי מפטמותיה הזקורות! אוייי היא הייתה כזאת טעימה! היא לא הבינה מה נפל עלי וצחקקה במבוכה, היא הבינה שאני חרמן טילים!

"תגיד אתה רוצה שאני אשים את הזין שלך בפה?" היא שואלת אותי

"אני חושב שהוא ישמח להיות שם!" אני עונה לה בשמחה

"אני מזמן לא עשיתי סקס... יש לך זין ממש יפה אתה יודע...גררררר..גררררררר... אני נקבה מיוחמת! גררררררר" היא התחילה לעשות קולות של חתולה ...

היא הסתערה על הזין שלי והתחילה לנשק וללקק אותו כאילו שהיא מעריצה אותו ואז היא הכניסה אותו באיטיות לפיה ומצצה אותו בתאווה גדולה... היא התנהגה כמו פנטרה שמצאה את הטרף שלה! חברים אני חייב לומר שהאישה הזאת פשוט משוגעת! במובן החיובי של המילה! היא ליקקה, נישקה, מצצה ועשתה את הקולות האלה של חיית טרף או כלב או משהו בסגנון שהדליקו אותי מאוד! השמוליק שלי עמד כמו טיל בליסטי והיה מוכן לשיגור בכל עת! מידי פעם היא הוציאה את הזין מפיה ודפקה לי מבט של חתולה פראית שמגינה על הטרף שלה! ככה עם השיניים ועם האף וחיוך ערמומי על פניה והמשיכה לטרוף את מה שיש בין רגליי... הייתי ממש המום מהמתרחש אבל ממש אהבתי את זה! זה הדליק וחירמן אותי מאוד! (קטע פשוט ענק! לראות את שרון מתנהגת כמו חתולה מיוחמת, מפנקת אותי ככה ועושה את הקולות האלה )

"אני ממש מעריצה את הזין שלך!" היא אומרת לי וממשיכה לטרוף אותו במציצה מדהימה!

הרגשתי שאני גם חייב לטרוף אותה! הושבתי אותה על 4 ופצחתי בסדרת נשיקות רטובות על הטוסיק המהמם שלה לא פוסח על אף נקודה. פיסקתי את שני פלחי ישבנה והענקתי לה רימינג משגע שהפתיע אותה מאוד! והיא הייתה כולה בהתפעלות מכישוריי! טרפתי לה גם את הכוס היפה שלה וטעמו היה מתוק מאוד!

"איך אתם הצעירים קוראים לזה? "רימינג"? קדימה בוא אלי... גררררררר בוא אלי!" היא קוראת לי בחרמנות

נעמדי מולה כשהיא עדיין על 4 והיא תפסה את הזין שלי בידה ונישקה אותו בפרעות תוך כדי שהיא ממשיכה להשמיע את הקולות האלה! אחח איך שזה חירמן אותי הקולות האלה יחד עם ההתנהגות הזאת! היא הכניסה אותו לתוך פיה והמשיכה לעשות קולות מוזרים כאלה גרררררר... גרררררר... ומידי פעם הוציאה את הזין מפיה וחשפה את שיניה. בואינה חבר'ה ממש סבתא חולת זין ...
היא המשיכה למצוץ את הזין שלי והתחילה לאונן לעצמה תוך כדי שהיא משמיעה קולות, גונחת ומדברת מלוכלך.

"אני רוצה את הדבש שלך! אני רוצה שתגמור לי בפה! זה עושה לי את זה מאוד כשגומרים לי בפה!" היא אומרת לי וממשיכה למצוץ ולהשמיע קולות

"כן? את רוצה את הדבש שלי? יאה חולת זין שכמוך?" שאלתי אותה תוך כדי שאחזתי לה בראש וזיינתי את פיה והיא המשיכה להשמיע את קולות הגררררר כשהזין שלי תקוע עמוק בפיה.

"אני רוצה לעשות איתך סקס! אחרי כל המחמאות האלה שהרעפת עלי אני מרגישה שממש בא לי להרגיש את הזין שלך בפנים! רגע אני רק אביא את הקונדום ממקום המסתור שלי..."

היא חזרה עם הקונדום והלבישה אותו על הזין שלי ושאלה אותי איך אני מעדיף לעשות את זה? שמתי לב לשולחן שעמד בקצה החדר ואמרתי לה ששם אנחנו כבר נסתדר... כופפתי אותה על השולחן והיא אומרת לי:

"רגע רגע אני רק אזיז את הסריגות שלי... אני סורגת גרביים לנכד שלי... אני מזמן לא עשיתי סקס ויש לי שם קצת קורי עכביש אז תצטרך לטפל בזה בחור צעיר ..."

חדרתי לתוכה והכוס שלה היה כזה צר! זה ממש הפתיע אותי האמת. בזמן שפמפמתי אותה היא פתאום שואלת אותי:

"תגיד אתה מפנטז בזמן הסקס?"

"את מפנטזת?" אני שואל אותה בסקרנות

"כן אני גם מפנטזת!" היא עונה לי...

"על מה את מפנטזת?" אני שואל אותה

"אני מפנטזת על סוס!" היא עונה לי

"למה על סוס?" אני שואל אותה ולא מאמין למשמע אוזני

"כי לסוס יש לו גדול! ואני מפנטזת שסוס מזיין אותי!" היא עונה לי בהתלהבות

"באמת? ממש הפתעת אותי!" אני אומר לה

אתם הצעירים עם מרץ חבל על הזמן!"
היא אומרת לי בעקבות הזיון הפרוע

"בוא נעשה דוגי על מיטת העיסויים שלי! (על ספה)
אתה יודע? זאת פעם ראשונה שאני מציעה למישהו סקס בעצמי. אתה עם המחמאות שלך... תראה לאן הגענו!"
היא אומרת לי ומתיישבת בדוגי...

המשכנו בזיון פרוע של כמה דקות בדוגי תוך כדי שאני מפליק לה על הטוסיק והיא התחילה להתחנן שהיא רוצה את הדבש שלי בתוכה...

"כן... כן אל תפסיק! אני רוצה את הדבש שלך בפנים!" היא אומרת לי ואני מזיין אותה במרץ רב...

"כן אני רוצה את כולו בפנים..." היא אומרת לי

"הנה! קיבלת אותו!" אני אומר לה וגומר לה בתוך הכוס בהנאה גדולה

"הווו כן! פששששש גרמת לי להזיע! ספורטאי אתה אמרת הא? כדורגל?"

"כן אני כדורגלן"

"אווווההה הרגת אותי אני אצטרך היום לנוח קצת אני כבר לא מסוגלת לעבוד היום" היא עונה לי ותוך כדי מסדירה את נשימתה...

חברה אני אומר לכם הסבתא הזאת היא חולת זין אמיתית לא ראיתי דברים כאלה! זאת הייתה מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלתי בחיים שלי! והכל בזכותכם! ועוד דבר שאני נזכר בו עכשיו הוא שאיתי היא נתנה לי הרגשה של ממש מאהבת או פילגש.

ואני שואל את עצמי עכשיו: מי צריך את כל הפרגיות הצעירות האלה כאשר יש את הסבתות האלה? תאמינו לי יש לצעירות האלה הרבה מה ללמוד מהמבוגרות!

סוף

אני חושב שהרצנו איזה 10 דקות את כל הקטעים של המשחק הזה וצחקנו ללא הפסקה תוך כדי שעשינו אחד לשני מסאז' (קודם שרון לי ואח"כ אני לשרון )

טוב הגיע שלב הפייסיטינג... דייויד היה ילד רע מאוד ולכן מגיע לו עונש!

דייויד בקהאם נענש ומשחרר ת'דבש לשכנה הקנאית של הקופאית!

אני: דייויד בקהאם

שרון: שכנה בת 70

השכנה: "היי אני שמעתי שהיית אצל השכנה שלי!"

דייויד: "שכנה?"

השכנה: "כן, כתבת דיווח!"

דיוויד: "מאיפה את יודעת שכתבתי דיווח?"

השכנה: "אני מציצה בפורום וראיתי שכתבת דיווח על השכנה שלי! למה לא באת אלי? הא? אני מסתכלת בפורום כל יום ואני רואה שלאחרונה התחלת להתעניין בסבתות... אבל למה הלכת דווקא אליה?! (שרון התחילה בביצוע הפייסיטינג ) במה היא יותר טובה ממני?! הא? תענה לי מנוול!!! אני הייתי צריכה להיות מתנת היום הולדת שלך! למה דווקא היא?"

דייויד: "ככה כי המראה שלה ממש משך אותי כתבו שהיא נראית כמו קופאית בסופר"

השכנה: "בגלל שהיא יותר צעירה ממני? אז מה שאני בת 70? תאמין לי שאני עושה סקס לא פחות טוב ממנה! היא נתנה לך סקס? כן?"

דייויד: "אהממממ" (זה הכן שלי מתחת לכוס של שרון )

השכנה: " איך קיבלת? היא לא נותנת לכל אחד!"

דייויד: אהה זה בגלל שהבאתי לה הרבה מחמאות!"

השכנה: "הבאת לה מחמאות? למה לי אתה לא אומר מחמאות? אף פעם אתה לא נותן לי מחמאות... אני רציתי להיות מתנת היום הולדת שלך..."

דייויד: "אז את יכולה להיות המתנה השניה שלי!"

השכנה: "אבל כבר לא יום הולדת! כבר עבר שבוע מאז היום הולדת... ואני רציתי להיות המתנה שלך. הבטחת לי שתבוא אלי ביום הולדת ועכשיו אני קוראת בפורום שהיית אצלה!"

דייויד: "שנה הבאה את תהיי המתנה שלי אני מבטיח לך... למה את כועסת?"

השכנה: "אני בכלל לא כועסת... אני רגועה לגמרי אתה רואה (חונקת אותי כמו שצריך ) תגיד היא יותר טובה ממני?"

דייויד: "היא עושה קולות כאלה גרררר"

השכנה: "מה? גרררר גררר? אני אראה לך עכשיו! גררררר... גרררר... הנה לך! גררררר... גררררר! איך הקולות שלי? יותר סקסיים מאשר לשכנה הזאתי? הא? איך הגררר שלי? גררררר!!! גרררררר!!! הנה גם אני עושה גררררר!!! (שרון מפנקת במציצה וממשיכה)

הבטחת לי שתבוא אלי ביום הולדת ואז אני קוראת בפורום שהלכת למישהי אחרת! תתבייש לך! שיקרת לי! חשבתי להיות מתנת היום הולדת שלך! אפילו עשיתי לך עוגה! ואפילו עשיתי ספונג'ה בבית לכבודך! מנווווולללל! אני בדר"כ מנקה את הרצפה פעם בשנה! ושמעתי שאנשים אומרים שיש לי רצפה דביקה והרגליים נדבקות לשטיח, אפילו הוצאתי את השטיח לכבודך! וניקיתי את הרצפה ואתה לא באת! גרררררר... גרררררר.... גרררר!!! גרררר!!! גררררררררררררררררררררררר!!!!! הנה איך הגררררר שלי יותר טוב משלה?"

דייויד: "כן כן תמשיכי אני אוהב את זה! מצויין!"

השכנה: "אתה רוצה לעשות איתי סקס היום?"

דייויד: "את רוצה סקס?"

השכנה: "כן!!! נכון שאני הסבתא המובחרת שלך? כן?"

דייויד: "את הרבה יותר שווה ממנה!"

השכנה: "כן? טוב... אני לא מאמינה לך!"

(שרון עלתה עלי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכב במרץ)

השכנה: "מה היא אמרה לך בזמן הסקס?"

דייויד: "היא אמרה שהיא מפנטזת"

השכנה: "באמת? על מה היא מפנטזת?"

דייויד: "היא מפנטזת על סוס!"

השכנה: "היא מפנטזת על סוס? פשששש"

דייויד: "היא מפנטזת על סוס כי יש לו גדול"

השכנה: "באמת זה מה שהיא אמרה לך? ואאווו איזה מטורפת היא! ואני ראיתי שכתבת את כל זה בפורום באמת את כל זה עשיתם?"

דייויד: "כן! היא אפילו אמרה שהיא רוצה את הדבש שלי!"

השכנה: "אוףףףף בגלל זה אנשים מעדיפים אותה על פניי! אוף אוף אוף! כולם מעדיפים אותה על פניי זה לא פייר! אני לא יודעת לעשות גררררר... אני לא יודעת לפנטז על סוס! מהר!!! (מפליקה לי על הרגל) זהו אתה תהיה הסוס שלי! דיאווו דיאווו! מנוול! (קטע חזק!) אתה יודע? גם אני רוצה את הדבש שלך בפה!"

דייויד: "את באמת רוצה אותו בפה?"

השכנה: "כן למה רק לה מותר? היא גם קיבלה את הדבש שלך בפה?"

דייויד: "לא היא קיבלה אותו בכוס!"

השכנה: "באמת?"

דייויד: "אבל את רוצה אותו בפה?"

השכנה: "כן! היא מעצבנת אותי! אני לא רוצה לעשות בדיוק את מה שהיא עושה! שמעת אותי? הלכת אליה ביום הולדת שלך! אני עשיתי ספונג'ה במיוחד בשבילך! אתה לא מרגיש שהרגליים שלך לא נדבקות לרצפה? (התפקעתי מצחוק) מה אתה צוחק?! בגללך שטפתי את הרצפה!"

דייויד: "אז את רוצה את הדבש שלי בפה הא?"

השכנה: "כן!"

דייויד: "אז בואי תקבלי אותו!"

היא נעמדה על 4 והתחילה למצוץ את הזין שלי בחרמנות כמו חתולה מיוחמת תוך כדי שהיא משמיעה את קולות הגרגור, מנסה להראות שהיא לא פחות טובה משכנתה המגרגרת וזה הדליק אותי מאוד! היא מצצה לי את הזין כ 10 דקות בקצבים שונים ובטכניקות שלא היו מביישות כוכבת פורנו! אחזתי בראשה וזיינתי את פיה. לבסוף רק ליטפתי את ישבנה ונתתי לה לעשות את כל העבודה! הרגע המיוחל הגיע והיא קיבלה את כל הדבש שלי לתוך פיה! היא ינקה את כולו עד הטיפה האחרונה והביטה בי בחיוך שובב...

זהו בזה מסתיימת לה הפארודיה הקטנה שלנו ואין יותר מילים בפי (כתבתי כבר מעל ומעבר )

שרונוש את היית מדהימה! הוליווד צריכה שחקניות כמוך!

וכאשר אני עושה איתך סקס אני לא מפנטז על אף אחת אחרת.

תודה היה פיצוץ!

Lavelle

49

פורסם במקור ב - 14/02/2010

האווירה הקייצית של הימים האחרונים הביאה לי את הדחף הבלתי נשלט לראות את שרון שוב בביקיני ולקינוח לטעום קצפת מהגוף שלה... בעצם לא... הקינוח היה הטוסיק שלה... אז למה הקצפת? לא היה קרם הגנה בסביבה אז התפשרנו.

סופי לורן במכון השיזוף (כשסופי לורן עצבנית גם קרם ההגנה הופך להיות אכיל)

הייתי בסך הכל הפקיד במכון השיזוף היוקרתי של L.A ושום דבר לא הכין אותי לאותו יום שבו הגיעה האיטלקיה הגדולה מכולן סופי לורן!

ידעתי שהיא לקוחת ה VIP של המכון, אבל כעובד חדש לא יצא לי עוד לפגוש אותה פנים אל פנים ואת היום הזה אני לא אשכח הרבה זמן.

עמדתי מאחורי הדלפק בקבלה (במטבח של שרון ליד המחשב) וחיכיתי ללקוחות הראשונים שיבואו. אף אחד לא הופיע ואז... היא נכנסה לבושה בביקיני שחור מהמם שהדגיש היטב את ישבנה החצוף ואת גוף הדוגמנית שהטבע העניק לה. הקול הסקסי והמבטים שהיא דפקה לי מאוד חירמנו אותי, אבל לא נתתי ליצר שלי להשתולל. ציינתי בפניה שהחדר שלה מחכה לה ואיחלתי לה שיזוף נעים. גם כשהיא נעלמה מזוית העין שלי המשכתי לפנטז על הטוסיק המשגע שלה... אילו רק יכולתי לד....

"אהה סליחה? המכונה שלי לא עובדת" אומרת לי סופי לורן וקוטעת את חוט המחשבה שלי.

אמנם אני לא טכנאי מכונות שיזוף... אבל לא יכולתי שלא לעזור לסופי לורן בשעת צרה שכזאת. בלי לחשוב פעמיים לקחתי את רגליי מהדלפק בקבלה והיא הובילה אותי לחדר השיזוף שלה. היא נשכבה במכונה (על הספה) וסגרה את המכסה מעליה, מדגימה לי שהמכונה לא עובדת...

"הנה אתה רואה? אני שוכבת פה, סוגרת אותה, לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורה!" אומרת לי סופי בקול מודאג וסקסי להפליא.

בדיקת המכונה על ידי לא העלתה שום תקלה ולא הבנתי על מה בדיוק היא מתלוננת? רציתי כבר להציע לה חדר חלופי עד כמה שהמצב היה לא נעים ו...

"בוא תשכב פה לידי בתוך המכונה, אני אעשה לך מקום ואתה תיווכח בעצמך שהיא לא עובדת!" אומרת לי סופי ומצטופפת במכונה בעודה מזמינה אותי לשכב לידה.

אין ספק שהיה קצת צפוף במכונה והרגשתי קצת לא בנוח להמרח ככה על סופי לורן, ובלי לשים לב עוד ללטף לה את הטוסיק בעודה לופתת אותי עם רגלה שאני לא אפול מהמכונה.

סופי העלתה תאוריה מעניינת: כנראה בגלל שהיא לא מרחה על עצמה קרם הגנה אז המכונה מסרבת בכל תוקף לעבוד. החזקתי את עצמי לא לפרוץ בצחוק מתגלגל לאור התאוריה ההזויה שהיא העלתה בפני, ולא סופי לורן לא הייתה בלונדינית.

סופי לא הצטיידה בקרם הגנה, אבל אל דאגה! שלפתי מהמותן קרם הגנה (קצפת) וסופי כבר דרשה שאני אוריד לה את החזיה! כי רצתה להשתזף בערום! נענתי לבקשתה ומרחתי לה על הציצי כמות נכבדה להגנה מירבית מהקרינה!

"מה זה אני נראית כמו עוגת יום הולדת! אתה נורא שובב! כמה שמת? אתה תצטרך להיפטר מזה איכשהו!" אומרת לי סופי ומתגלגלת מצחוק. לא החזקתי את עצמי והתחלתי ללקק את הציצי שלה דרך הקרם מפלס את דרכי אל הפטמות הורודות. אחרי שליקקתי את כל הקרם המתקתק אחזתי בשדיה ועברתי למציצת הפטמות שהיו מתוקות באופן טבעי!

המשכתי למרוח לה את הקרם על הבטן ובטעות יצא קצת יותר מידי

"מה זה? מה אתה עושה שם? השתגעת לגמרי! תסלק את זה מהר ממני! תאכל את הקרם הזה מהר!" אומרת לי סופי ומצחקקת לה במבוכה. ליקקתי את הכל מהבטן החלקה שלה והטעם היה לא רע בכלל... תהיתי לעצמי מה זה הקרם המיוחד הזה?

"למה זה נעלם? צריך להשאר משהו תשים עוד פעם!" אומרת לי סופי ואני כמובן נענה לבקשתה ומורח לה שוב כמות גדולה שאולי עכשיו תספק אותה? משוגעת על כל הראש האיטלקיה הזאתי!

"מה השתגעת? כמויות כאלה? תוריד את זה! אתה לא יודע למרוח קרם הגנה?" צועקת לי סופי ודוחפת את ראשי עם ידה אליה... עוד ניסיתי להסביר לה שזה מה שהיא ביקשה אבל היא לא רצתה לשמוע אותי ודרשה שאני אלקק את הקרם מגופה...

"אני רוצה שתוריד את זה!!! נו קדימה! לא אפכת לי שזה קרם הגנה! ביקשתי שתשים כמות טובה תראה כמה שמת לי! כן בדיוק ככה כמו שצריך..." מעודדת אותי סופי בזמן שאני מלקק את הכל כמו פקיד ממושמע.

"רגע מה הורדת את הכל? צריך להשאר משהו על הגוף! איזה מן פקיד אתה!!! אההה אתה הורג אותי תמרח עוד פעם קרם!" צועקת עלי סופי. למרות כל הצעקות שלה החיוך לא ירד לה מהפנים ודווקא אהבתי את ההתנהגות השובבה שלה.

"נו מה זה? מה אתה מתקמצן? תמרח קרם! אני משלמת אלפי דולרים על השיזוף הזה! ואתה מתקמצן לי על קרם... תשים כמו שצריך!" צועקת עלי סופי אחרי שמרחתי לה כמות קטנה על הפטמה הזקורה. איך שהיא חירמנה אותי עם הקול הסקסי והכועס שלה!

מיד הוספתי לה כמות טובה על החזה והבטן וחשבתי שעכשיו היא בטוח תהיה מרו...

"מה??? אתה לא נורמלי! תוריד את זה! מה זה הכמויות האלה! תוריד את זה! איזה פקיד משוגע!" אומרת לי סופי, מצחקקת ומזיזה את הראש שלי כמו מכונת מריחה אנושית.

"כן בדיוק תוריד את זה! אחרת אני אכתוב תלונה על מכון השיזוף שלכם... אני לקוחת VIP! רגע שניה! איפה הקרם הגנה!!! טוב אני הבנתי, פה אתה לא יודע למרוח בוא ננסה במקום אחר, קדימה תוריד לי את התחתונים." אומרת לי סופי לורן בכבודה ובעצמה! לרגע חשבתי שאני חולם ולא האמנתי למשמע אוזניי.

הורדתי את תחתוניה והלב שלי נפל לתחתונים! כוס כזה יפה לא רואים כל יום, מגולח למשעי והמעוצב בסימטריות מושלמת! מרחתי את קרם ההגנה על משולש הפלאים! ואאו זה נראה כ"כ טעים חשבתי לעצמי... עכשיו היא בטוח תהיה מרוצה! אבל אני לא אתנגד לל...

"מה זה? עוד פעם אתה משתגע? תחסל את זה מהר!!! תעיף את זה! בדיוק ככה כמו שצריך" אומרת לי סופי וזמן שאני מלקק את הקרם בתאווה גדולה... אויי היא הייתה כזאת טעימה!

"מה זה? עוד פעם לא השארת לי קרם הגנה? אני רוצה להשתזף בערום!" אומרת לי סופי ודופקת לי מבט של: ואאוו זה מטומטם חבל על הזמן!

אהה ככה אמרתי לעצמי עכשיו אני אראה לך מה זה! תפסתי את הקרם ומרחתי כמות רצינית על הדגדגן שלה... כמובן שהתגובה שלה לא איחרה לבוא... הסופי הזאת היא פטפטנית בלתי נלאית ונראה לי שידעתי מה ישתיק אותה סוף כל סוף אבל קודם נשמע את דבריה של האיטלקיה החרמנית:

"אההה מה עשית? איזה פקיד! תוריד את זה!!!" צועקת סופי בזמן שהיא תופסת את פניה ומצמידה את ראשי עם רגלה אל מפסעתה ואני מלקק את הקרם מדגדגנה בהנאה גדולה!

הקרם נעלם מדגדגנה אבל אני המשכתי במלאכת הליקוקים עם לשוני השובבה ואף זכיתי לליטוף על ראשי עם כף רגלה כאות תודה על הפינוק שקיבלה. אחרי שסופי גמרה כמו גדולה היא החליטה להשתמש בי כמשענת אנושית לרגליה ולנוח קמעה. לאחר כמה שניות אחזתי שוב בקרם ההגנה וסופי לורן פשוט השתגעה! היא השתמשה בכפות רגליה כמו מצלתיים על הלחיים שלי (נתנה לי סטירות עם שתי כפות הרגליים) ולהפתעתי דווקא אהבתי את זה מאוד! (שוב שרון והשטויות שלה)

לדעתה מריחת הקרם לא נחלה הצלחה כי הקטן בין רגליי השתולל חבל על הזמן!

במהרה עברנו ל 69 והפינוקים האורליים של גברת לורן הכניסו אותו מהר לעניינים בזמן שהתענגתי על שני חוריה היפים... ואז הגיעה הצעה מגונה מהאיטלקיה החרמנית...

"אכפת לך אם אני אכניס אותך לטוסיק שלי?" אומרת לי סופי לורן בשובבות כזאת שכמעט נפלתי ממכונת השיזוף מרוב ההפתעה שנחתה עלי.

"לא אכפת לך נכון? אויי ואבויי לך אם אתה מתנגד! אני אתלונן לבעלי שאתם לא מטפלים בלקוחות כמו שצריך!" אמרה לי גברת לורן והתיישבה על ארבע. חדרתי לתוך ישבנה בהנאה גדולה והרבצנו זיון אינטנסיבי שגרם לחברי הנאה מהסרטים! לאחר כמה דקות התפוצצתי בהנאה גדולה ובקול תרועה רמה לתוך ישבנה באורגזמה אדירה! (ללא ספק הזיון האנאלי הכי טוב שהיה לי עם שרון )

סופי לורן שלחה את הפקיד לקבלה והיא המשיכה להשתזף במכונה שעבדה כמו גדולה. כמובן שהכל הייתה הצגה אחת גדולה, פשוט האיטלקיה השובבה נדלקה על הפקיד ולא בחלה בשום אמצעים כדי להכניס את הכלי שלו לאחוריה היפים!

והפקיד המבולבל כבר יחטוף את שלו מבעלת המכון העצבנית!

סוף

שרון כמובן לא הפסיקה לצחוק מכמות הקצפת שהיא האכילה אותי... נראה לי אני שנה שלמה לא אגע יותר בקצפת למרות שנהנתי מזה חבל על הזמן!

אנחנו נכנסים לחדר ושרון צועקת פייסיטינג! עוד לא התאוששתי מהדוגי הפרוע וכבר חיכתה לי "חניקת הישבן המקפץ", טוב נו על החיים ועל המוות אמרתי לעצמי ונשכבתי על הגב...

מנכ"לית מכון השיזוף והפקיד הסורר

המנכ"לית: "שלום לך! מה שלומך? בעצם אל תדבר! אני כ"כ עצבנית שאם אני שומעת אותך אני נהיית עוד יותר עצבנית! תגיד לי איך אתה עושה דברים כאלה?"

הפקיד: "עושה מה?"

המנכ"לית: "מזיין את הלקוחות שלנו בתחת!!! אתה לא מתבייש? אתה לא יודע שיש לנו פה מצלמות במכון שיזוף שלנו?"

הפקיד: "מה באמת?"

המנכ"לית: "כן! מה זה? מה זה הקרם שאתה מורח שם... ומפשיט אותה... איזה מן דברים אלה? אני המנכ"לית של מכון השיזוף הזה ולא מקובלת עלי ההתנהגות הזאת! שב שם בשקט! לא רוצה לשמוע אותך! (שרון ישבה עלי טוב טוב לא היה לי שום סיכוי לדבר גם ככה ) איזה פקיד אתה, בסה"כ שבוע וכבר עושה מעשים מגונים במכון שלי? אתה לא מתבייש?"

הפקיד: "חשבתי שככה המכון הזה עובד... הייתי בטוח שזאת המדיניות שלו..."

המנכ"לית: "ממש לא!"

הפקיד: "חשבתי שזה מכון ליברלי!"

המנכ"לית: "זה לא מכון ליברלי! עכשיו תשכב שם ותחשוב על המעשים שלך! (מציצה הדדית ב-69 לטעינת המצברים לא רק למטה, גם הייתי צריך להסדיר את הנשימה )

כן בדיוק תתחנף שם! (שרון בתגובה לליקוקים הנמרצים בגלריה האחורית שלה) זה לא יעזור לך מה שאתה עושה שם! (חונקת אותי כמו שצריך ואני מנסה לדבר)

הפקיד: "הממממממ"

המנכ"לית: "אני לא רוצה לשמוע אותך!"

הפקיד: "למה זה לא יעזור?" (אני שואל בנסיונות נואשים, נחלץ לרגע מהטוסיק שלה )

המנכ"לית: "כי זה לא יעזור! כי אתה חצוף! אתה לא מתבייש? מה זה זה? עשית את לקוחת הVIP שלנו ועוד בחדר שלי!"

הפקיד: "נו אז עכשיו היא תבוא כל הזמן!"

המנכ"לית: "אני לא יודעת... אבל זאת התנהגות ממש על הפנים זה לא מקובל עלי!"

הפקיד: "למה?"

המנכ"לית: "ככה כי לא עושים כאלה דברים. (לוחשת) זיינת אותה בדוגי בתחת? אתה לא נורמלי! (צועקת) ואם היא תתלונן? אויי הלך עלינו! איזה מנוול!"

הפקיד: "היא לא תתלונן היא רצתה את זה!"

המנכ"לית: "היא לא רצתה!"

הפקיד: "היא רצתה!"

המנכ"לית: "כן? בטח ממש... כן כן תמשיך להתחנף שם ואולי אני אשאיר אותך בעבודה, אתה רוצה להשאר בעבודה? קדימה בוא תשב מולי או שאני מפטרת אותך עכשיו!"

הפקיד: "כן בדיוק ככה רק תזוזי קצת לצד" (אני מנחה את שרון לשבת מול המראה )

המנכ"לית: "אל תגיד לי מה לעשות! אני פה המנכ"ל!

המנכ"לית מצצה לפקיד דקות ארוכות עד שהוא לא החזיק יותר מעמד ושלח את מטענו לפיה. הוא זכה להשאר בעבודה תוך הבטחה שסיפור סופי לורן לא יחזור... ואולי כן?

שרונוש היה מהנה ומתוק מהרגיל! תודה על הכל וכמובן על הזיון האנאלי המשובח

אני יודע שאת חושבת על תוכנית להחזיר לי באותה מטבע

עד אז נשיקות וחיבוקים!

Lavelle

50

פורסם במקור ב - 20/02/2010

הימים החמים נמשכים גם השבוע ואין כמו מקלחת מרעננת אצל שרון השובבה פלוס כמה תוספות מעניינות. אבל קודם צריך "לתקן" את הסתימה באמבטיה... אז שרון מזמינה אינסטלטור והחגיגה מתחילה.

אני: אינסטלטור

שרון: משחקת את עצמה

מיומנו של האינסטלטור...

השנה: 2010, חודש: פברואר, יום: XX מיקום: בדירה של שרון

הגעתי במהירות המירבית... כבר בטלפון היא נשמעה מאוד מודאגת, אז לא בזבזתי זמן ותוך דקות ספורות הייתי ליד הדלת שלה... שלוש נקישות והדלת נפתחת. מולי עמדה בחורה צעירה, חתיכה לא נורמלית יש לציין. היא לבשה חצאית ירוקה קצרצרה וגופיה שחורה מדליקה. היא הזמינה אותי פנימה בחיוך גדול ונכנסנו למקלחת.

הבחורה הצעירה ששמה שרון התלוננה על סתימה באמבטיה. הנחתי את הכלים בצד והתכופפתי למטה לבדוק את הצינור מקרוב. יש לציין ששרון הייתה מאוד סקרנית ולא זזה סנטימטר ממני בכל הזמן שבדקתי את הבעיה. הסיטואציה הייתה קצת מלחיצה ועם זאת נעימה מאוד אם אתם מבינים למה אני מתכוון. תוך דקה או שתיים הבעיה נמצאה! ליכלוך קטן שכנראה הפריע לזרימת המים. פתחתי את זרם המים לבדיקה קצרה ולפתע שמעתי אותה צועקת:

"אתה השפרצת עלי! מה עשית? אסור שזה ירטב! זאת תחרה מיוחדת! אסור להרטיב את זה! זה רק ניקוי יבש! איזה אינסטלטור מטומטם! אתה הרסת לי חזיה של 1000 ש"ח!!!" צועקת עלי שרון בזמן שהיא מורידה את החזיה ומצליפה בי איתה כאוות נפשה כאילו רצחתי מישהו. רציתי לקחת את הרגליים ולברוח כל עוד נפשי בי אבל פאק! מה אתם הייתם עושים במקומי? מולי עמדה בחורה חצי ערומה (קצת עצבנית אבל בקטנה ) עם ציצי עומד שקיפץ מולי כל הזמן שהיא זזה והצליפה בי עם החזיה היקרה שלה. רציתי להתנפל עליה ולינוק את הפטמה הזקורה שלה שהייתה במרחק של כמה סנטימטרים ממני מתחננת: "בוא תמצוץ אותי עכשיו" אבל היא הייתה מספיק עצבנית ולא רציתי עוד צרות איתה. היא גערה בי שאני אמשיך בתיקון הסתימה ואני עוד ניסיתי להסביר לה שהכל בסדר והמים זורמים כמו שצריך, אבל לך תתווכח עם אחת כזאת. לקחתי את הכלים והמשכתי להתעסק שם למטה (עוד רגע, גם לשם אני אגיע עוד מעט ).

"אני רוצה עבודה יסודית! האינסטלטור הקודם בא ולא סידר כלום!" אומרת לי שרון בזמן שישבתי על הברכיים והיא צופה מאחורי.

לאחר בדיקה יסודית שוב פעם פתחתי את המים לבקשתה של שרון שעמדה מאוד קרובה אלי... "אהה עוד פעם השפרצת עלי תסגור את הברז! זה הכל ניקוי יבש הרטבת לי את החצאית!" צועקת עלי שרון כלא מאמינה למה שקורה. גם המכנסיים שלי התרטבו ושרון אמרה שאני אוריד אותם מיד.

ניסיתי להסביר לה שאלה בסך הכל מים בזמן שהורדתי את מכנסיי, ובדרך רק זכיתי לעוד כמה הצלפות משרון עם החצאית הקטנה שלה. כאשר שנינו נשארנו רק בתחתונים (שרון נשארה בחוטיני מהמם ) שוב התיישבתי על הברכיים והתכופפתי למטה.

שרון הפעם הייתה חסרת סבלנות לחלוטין ונשענה על הגב שלי בעודי בוחן את הסתימה. היא התחילה להתנשף בכבדות ליד האוזן שלי מה שהוציא אותי לחלוטין מהריכוז. גם חברי הסקרן איים לפרוץ מבעד לתחתונים ורק דופן האמבטיה עצר אותו קלות... שאלתי אותה אם הכל בסדר? בעקבות הנשימות הכבדות שלה... והיא אמרה שהיא רק מסתכלת שאני עובד יסודי. טוב נו מסתבר שהיא צדקה... מצאתי עוד ליכלוך קטן בתוך האמבטיה (בכאילו כן ) ופתחתי את המים להראות לשרון שעכשיו הבעיה בהחלט נפתרה. שרון לא השתכנעה ואמרה שרק מקלחת עם מים בכמות רצינית תאמת את דבריי. היא אמרה שהיא רוצה להתקלח והייתי בטוח שכאן דרכינו נפרדות כאשר לפתע היא אומרת לי שגם לי לא תזיק מקלחת כי אני מסריח והזעתי כמו סוס! (תודה שרון ).

בעודינו מתפשטים שאלתי אותה האם כל האינסטלטורים זוכים איתה למקלחת משותפת? בעודי קורץ לה...

"בסה"כ הצעתי לך להתקלח, אל תתחיל לבנות פה על כל מיני דברים..." אומרת שרון ומצחקקת למראה של החבר שלי שהזדקר לכיוונה והתחנן "לכל מיני אותם דברים".

"ארצה! אמרתי לו בלב, שמעת אותה! זאת בסה"כ מקלחת... תתנהג יפה".

נכנסנו לאמבטיה ושרון הפעילה זרם מים חזק לבדיקה יסודית של הסתימה. לאחר ששנינו היינו רטובים היא שמה סבון על עצמה ועלי והתחלנו לסבן אחד את השני.

חבריקו היה מרוצה מאוד מהמתרחש ונהנה מכל רגע מידיה של שרון שסיבנה אותו ביסודיות בעודו מתחכח בחריץ ישבנה החלק שהיה מסובן גם הוא. בזמן ששרון עבדה עלי סיבנתי את הציצי הרך שלה ואת הכוס המחרמן שלה. שרון לא הפסיקה לקשקש על כל מיני דברים ואמרה שלא תיתן לי לעזוב עד שתהיה בטוחה שבעיית הסתימה נפתרה לחלוטין. אמרתי לה שלדעתי הכל עובד מצויין...

"לאן כבר יש לך למהר? אתה רוצה לתקתק אותי ולהשאיר אותי עם הסתימה? אני לא אתן לך לתקתק אותי אתה עוד לא סיימת איתי, אני אשאיר אותך פה כמה זמן שצריך כדי שהסתימה תטופל!" אומרת לי שרון ומפעילה זרם מים חזק ומורידה את הסבון משנינו...

לפתע שרון מודיעה שהיא תעשה לי עכשיו חימום קטן שיתן לי יותר חשק להשאר ולהשקיע בסתימה. לרגע לא הבנתי על מה היא מדברת אבל חברי הזקור הבין גם הבין...

שרון התיישבה באמבטיה על הברכיים ולפתע חברי הגדול נעלם בתוך פיה במציצת גרון עמוק מרשימה ביותר. היא מצצה את חברי הטוב שוב ושוב בטכניקות מופלאות שכללו סיבובי לשון וקצבים משתנים. היא עברה גם לשאיבת ביצים מרשימה ולקיחת כל ביצה לתוך פיה וכך חוזר חלילה. אין ספק שחברי היה מרוצה עד הגג וחווה 2 וחצי דקות של שיכרון חושים (לא לא ספרתי ) בזמן שליטפתי את גופה הרטוב של שרון המתוקה.

שרון נעמדה ושאלה האם אני רוצה להתקדם? אני לא החזקתי את עצמי והחלתי למצוץ את פטמותיה הזקורות והטעימות להפליא. שאלתי אותה האם אני יכול לבדוק מה הולך לה למטה...

"כן... המממ למטה אין לי סתימה" אומרת לי שרון בשובבות ומסובבת את ישבנה העגלגל לכיווני. ירדתי על הברכיים ופתחתי את שני פלחי ישבנה.

המחזה הנגלה לעיניי לא ניתן לתאור במילים ואין ספק שלא הייתה סתימה בשני החורים שלה למטה לאחר בדיקה יסודית עם לשוני השובבה. ברקע שרון מצחקקת לה בהנאה ומלטפת את חברי הזקור (שהתבונן בסקרנות בנעשה מלמטה ) עם כף רגלה.

שלב המשחקים והחימומים הגיע לסיומו ועברנו לשלב האחרון של פתיחת הסתימה.

שרון מסתובבת אל הקיר ונשענת עליו קלות... חברי הזקור מחליק בקלות לתוך הכוס הרטוב של שרון ואני מתחיל לפמפם אותה בקצב בינוני (בכל זאת עמדנו בתוך האמבטיה רטובים לגמרי, הייתה פה רמת סיכון מסויימת )

"כן תפתח לי את הסתימה! גם אצלי יש סתימה! הזין שלך כמו פומפה!" צועקת לי שרון...

אמרתי לה שבעיית הסתימה שלה נפתרה והגברתי את קצב הפמפומים בעודי מתענג על גופה הרטוב שחירמן לי את הצורה! מחזיק אותה במותניה בכתפיה ומלטף את שדיה. פשוט תענוג!

"איזה אינסטלטור שובב!" צועקת לי שרון מצחקקת ומחזירה לי קונטרות מעולות עם ישבנה החצוף שפשוט דרש כמה פליקים על הדרך וקיבל אותם כמו גדול.

עוברות להם כמה דקות וחברי מודיע לי שזה מספיק ומשחרר את מטענו. שרון מסתובבת כשחיוך על פניה ומבקשת הצצה אחרונה לבדיקת הסתימה (באמבטיה! אצל שרון הכל בסדר ). אני מתכופף ומודיע לה שהכל כשורה. אנחנו נפרדים בנשיקה והעיקר ששרון הייתה מרוצה!

סוף

להפתעתנו בסיום הזיון היינו כמעט יבשים לגמרי ומיד עברנו לחדר השינה למסאז' הדדי ברוגע ושלווה בעודינו משוחחים על כל מיני דברים.

שרון מזמינה אותי לשכב על הגב ולקבל את מנת הפייסיטינג הקבועה שלי... ההתחלה רגועה אבל ההמשך פרוע ולא צפוי בכלל. להלן מה שקרה בחדר השינה:

הייתה זאת ראש איגוד האינסטלטורים של ישראל שהתיישבה לי על הפרצוף עם ישבנה המהמם ומיד הלשון שלי נדבקה אל החור האחורי שלה. בזמן שהיא ישבה עלי היא דרשה לדעת מדוע אני מקיים יחסי מין עם הלקוחות שלי?

היא האשימה אותי שאני בכוונת תחילה מרטיב אותן עם מים וגורם להן להתפשט ומשם זה גולש לכל מיני דברים שמקומם לא בעבודה. אני כמובן הכחשתי את ההאשמות בכל תוקף. אומנם היה סקס, את זה אני לא מכחיש אבל הן פיתתו אותי ולא הייתי יכול לעמוד ביצר החרמנות שהשתלט עלי. שרון (ראש האיגוד) הציעה לי לבחור בעורך דין או לפתור את הבעיה בינינו. כמובן לא רציתי לערב עוד אנשים. דחיתי את העורך דין והמשכתי להתענג על שני חוריה היפים שלא ידעו נחת מלשוני השובבה. שרון מצידה התחילה למצוץ לי את הזין שעמד כמו תורן והצדיע לשרון מיד כשראה אותה.

שרון שוב דרשה לדעת את האמת. כשהתחלתי להגיד לה את מה שקרה באמת שרון עלתה יותר ויותר גבוה וכיסתה לי את הפנים עם ישבנה ומנעה ממני לדבר. נסיונות נואשים להתחמק מחניקת הישבן המקפץ נכלו תבוסה מוחצת... וקולות לא ברורים בקעו מפי...

"אני מקשיבה לאמת! השקרים שלך לא כל כך מעניינים אותי... תתחיל לספר לי את האמת! איזה פה פרוע יש לך! כל הזמן מדבר!" אומרת שרון ומתחילה לצחוק כאשר אני מספר לה בלהט על המפתות הסדרתיות שלא מניחות לי לנפשי בעבודתי המכובדת.

לפתע הדבר הלא צפוי קורה והראש איגוד האינסטלטורים הופכת לחתולה...

"מייאווו... מייאווו..... אני חתולה!" אומרת לי שרון ומלקקת את הזין שלי כמו חטיף מתוק...

לא התרגשתי מהנעשה והמשכתי להתענג על הטוסיק המהמם שלה.

"מיייאווו.... אתה רואה אתה משפיע עלי לרעה! השתגעתי איתך לגמרי! החקירה הזאת לא משפיעה עלי טוב! כן כן תזיין לי את הפה! אויי מה קורה לי? השתגעתי לגמרי" שרון מבקשת אני מבצע. אחרי זיון פה קצר ב 69 שרון ממשיכה:

"מיייאווו... אני חתולה חרמנית כן תזיין לי את הפה! אויי מה קורה פה? אתה משפיע עלי לרעה איך אתה גורם לי לדבר ככה?" אומרת שרון.

"מה קרה לך השתגעת לגמרי?" אני שואל אותה והיא מצידה ממשיכה למצוץ...

הקולות של שרון החתולה הפכו לקולות מסכנים (שרון יללה כמו גור חתולים ) ומיד ליטפתי ונישקתי את ישבנה המהמם.

שרון החליטה שהגיע הזמן לרכב עלי בפראות ואמרה שאם אני אתאמץ שם כמו שצריך היא תוריד ממני את כל ההאשמות שלי ואני אחזור לעבודה... שרון עלתה עלי והתחילה לרכב עלי

"כן כן אינסטלטור תהיה סוס פראי!" צועקת לי שרון.

אין ספק ששרון שיחררה לי את הרסן והתחלתי להקפיץ אותה בפראות בזמן שהיא סוטרת לי על הרגל וצועקת לי: "דיאווו!!!" היא התחילה לצחוק ולהגיד שאיגוד האינסטלטורים לא יאהב את המתרחש פה. אני הסכמתי איתה ושנינו התחלנו לצחוק מהציצי שלה שנע מעלה ומטה מקצב הפימפומים.

ביקשתי ממנה לעבור לדוגי... ושרון התחילה במשחקי החיות שלה (פשוט שיגעון )

בתחילה הייתה זאת שוב החתולה המייללת... אח"כ שרון הפכה בין רגע לכבסה

"מהההההה...מהההההההה" אומרת שרון בעודי מפמפם אותה בדוגי

"אההה שקט! כבסה מזדיינת!!!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה החצוף

לפתע גם הצפרדע נכנסה לעניינים...

"קוה...קוה..." אומרת לי שרון בקולות מתחננים שהוציאו אותי מדעתי

"שקט! לא רוצה לשמוע אותך!" צעקתי לה והגברתי את הקצב

אין ספק ששרון העירה את החיה שבי ואחרי זיון קצר ונמרץ בדוגי שבמהלכו התמודדתי בקונפליקט פנימי האם "לרחם" על שרון או "לזיין לה את הצורה", בעקבות הקולות המסכנים שהיא פלטה מפיה והיו מלווים בציחקוקים שובבים שפשוט הוציאו אותי מדעתי. פשוט התפוצצנו מצחוק ממה שעוללנו.

סיימנו במציצה מצויינת של שרון שארכה כ 10 דקות מול המראה. שרון סחטה אותי כהוגן עד שהתפוצצתי לתוך הפה שלה באורגזמה אדירה!

אין ספק שההנאה שאני חווה עם שרון היא עצומה. האנרגיות שיוצאות ממנה והדברים הקטנים האלה שהיא מוסיפה תוך כדי גורמים לי לאופוריה ושיכרון חושים!

היה מדהים שרונוש אין עליך!

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”