אני זרקתי רעיון ושרון בישלה תסריט מעולה... אין פשוט אין על הראש שלה
אני: קוונטין טרנטינו
שרון: אומה תורמן (הדיילת במטוס)
איך נוצר סרט: "ספרות זולה"
קוונטין טרנטינו היה על טיסת לילה ועבד על תסריט לסרטו החדש העתיד להיקרא "ספרות זולה". הוא ישב במחלקה הראשונה (הספה בסלון) כשבידיו דפי התסריט (קיבלתי משרון דפדפת ), לא נח לרגע בכתיבה וכל מחשבותיו היו נתונות אך ורק לסרט. מאז הצלחת "כלבי אשמורת" לא היה לטרנטינו ספק שסרטו הבא יהיה שובר קופות מסחרר! כבר היה לו הכל ביד מלבד דבר אחד, השחקנית הראשית. הוא עבר על הטקסטים הנועזים והשנונים כשלפתע שמע קול של אישה. זאת הייתה הדיילת אומה תורמן שזיהתה מיד את טרנטינו ועם חיוך גדול (שחשף שני תורים של שיניים לבנות מדהימות) ניגשה אליו כשבידיה כוס תה חם (כוס מים חמים). היא הייתה לבושה בגופיה לבנה צמודה סקסית וחצאית מיני צמודה בצבע כחול שממנה בלט טוסיק מטמטם שהעלה לטרנטינו את רמת האדרנלין בדם לשחקים...
אומה: "שלום, אפשר להציע לך שתיה חמה? רגע! אתה קוונטין טרנטינו נכון?"
טרנטינו: "נכון נעים מאוד... אומה..." הוסיף קוונטין טרנטינו בקול מפלרטט
אומה: "אהההה" מורידה את הראש לכיוון החזה שלה "השם שלי רשום על התג ולא הבנתי מאיפה אתה יודע את שמי. תשמע אפשר לשבת לידך קצת? עכשיו לילה ורגוע אצלנו..."
טרנטינו: "בטח תשבי תרגישי בנוח"
אומה התיישבה במושב ליד טרנטינו ובחנה בסקרנות את הדפים שאחז בידיו.
אומה: "מה אתה עושה?"
טרנטינו: "כותב תסריט לסרט החדש שלי"
אומה: "אהה באמת? זה הולך לצאת לקולנוע בקרוב?"
טרנטינו: "כן כבר יש את כל השחקנים, ג'ון טרבולטה כשחקן הראשי אבל עדיין לא מצאתי את השחקנית הראשית לסרט... אני ממש בבעיה."
אומה: "אני עשיתי כמה פיילוטים בעבר אבל לא התקבלתי, אולי אתה זוכר, השם המקצועי שלי אומה תורמן אפילו עשיתי פיילוט לאחד הסרטים שלך אבל לא ממש הלך לי..."
טרנטינו: "כן עכשיו אני נזכר באמת היית מוכרת לי..."
אומה: "אולי אפשר לנסות להתקבל לסרט שלך?"
טרנטינו: "תשמעי הדרישות שלי ממש גבוהות ואני לא מתפשר על כלום"
אומה: "אולי אפשר לעשות איזה מבחן עכשיו מה אתה אומר?"
טרנטינו: "פה במטוס?" שאל קוונטין טרנטינו בקול מופתע
אומה: "כן אף אחד לא יפריע לנו, הטיסות הליליות ממש שקטות כולם פה ישנים כפי שאתה רואה... אז אפשר?"
טרנטינו: "כן בכיף, מה כבר יש לי להפסיד אולי את בדיוק מה שאני מחפש"
אומה: "כן אז איזה מבחן אני צריכה לעשות? אני ממש הייתי רוצה לשחק בסרט באמת! זה החלום שלי!"
טרנטינו: "ומה את מוכנה לעשות?"
אומה: "אני לא יודעת... מה צריך לעשות? איזה מבחן?" לוקחת את כף ידו של טרנטינו ומצמידה אותה לירכה ובלי לעזוב את ידו כשכף ידה על כף ידו היא מתחילה ללטף את ירכה עם כף ידו בתנועות איטיות וחושניות, יורדת עד הברך ואז עולה למעלה ובתנועה סיבובית הליטוף נמשך עד שידו של טרנטינו עוברת על כל הטוסיק המגרה בטירוף ושוב מתחילה הירידה לכיוון הברך (טרנטינו הרגיש כאילו הוא נוסע בפרארי שלו על דרך הררית מפותלת עם פיתולים מסוכנים
)
טרנטינו: (מוציא את עצמו מההיפנוט שנכנס בו לרגע ) "בואי תספרי לי איזה כישורים יש לך?"
אומה: "המממ יש לי הרבה כישורים... יש לי כישורים אוראליים וואגינליים"
טרנטינו: (צוחק) "אם על כישורים כאלה עסקינן אז בהחלט יש על מה לדבר" מסתובב אל אומה ומניח את התסריט בצד.
אומה: "אתה לא צריך את התסריט בשביל המבחן?"
טרנטינו: "כרגע לא צריך את התסריט נבדוק בינתיים דברים אחרים..."
אומה: "תגיד ובסרט יש גם סצנות מין?"
טרנטינו: "כרגע זה לא בתכנון אבל בהחלט אפשר לסדר משהו אם בא לך..."
אומה: "המממ נראה אני אחשוב על זה. יש לי גוף לא רע בכלל לסרט, בעבר פסלו אותי כי שכחתי כמה שורות..."
טרנטינו: "אל תדאגי לגבי כמה שורות, אם את מוכנה לעשות סצנות מין מה זה כבר כמה שורות? הכל יהיה בסדר"
טרנטינו קם ופשט את הגופיה הלבנה של אומה. מתחתיה חיכתה לו חזיה לבנה חצי שקופה סקסית שגם אותה הוא הוריד במהרה. אומה שלא הבינה מדוע טרנטינו עומד, תפסה את החזיה בשתי ידייה כמו חשפנית מקצועית כרכה אותה סביב צווארו והצמידה את פניו לחזה שלה. טרנטינו התחיל למצוץ במרץ את שדיה הרכים וטעם את טעמן המתוק של פטמותיה שהזדקרו ברגע שבאו במגע עם לשונו השובבה...
אומה התחילה לפתוח את כפתורי מכנסיו של טרנטינו והחליקה את ידה לבדיקה חטופה בזמן שטרנטינו גם הוא שלח את ידו לתחתוניה והרגיש את פרי אהבתה...
תוך כדי טרנטינו סיפר על הדמות שאותה אומה תצטרך לשחק ולאחר ששמעה שיש סצנת ריקוד בסרט החליטה להדגים את כישוריה...
אומה: "אני יכולה להדגים לך... אבל זה יותר ריקוד אירוטי, ריקוד מחרמן..."
טרנטינו: "אני אשמח להדגמה... אם כי בשביל הסרט תצטרכי ללמוד טוויסט"
אומה: "אני יודעת רק כמה צעדים (מדגימה כמה סיבובי רגליים עם ניענועי טוסיק לצדדים) אבל אני מבטיחה להשתפר בשביל הסרט"
טרנטינו: "כן זה הסגנון... אבל עכשיו אני רוצה לחוות את הריקוד האירוטי..."
טרנטינו התרווח על המושב (ספה) אומה קמה הורידה את חצאיתה וחשפה חוטיני סגול סקסי שישב בצורה מושלמת על ישבנה השובב. היא התיישבה על טרנטינו כשגבה אליו והתחילה לזוז עליו בצורה מחרמנת שהוציאה אותו מדעתו. הוא אחז בשדיה והריח את ריחה המתוק כמו דבש. היא קמה והורידה את תחתוניו שהיה פריט הלבוש האחרון שנשאר על גופו, מציינת תוך כדי שלא ידאג כי כל הנוסעים נמצאים בחלום העשירי שלהם ובכל מקרה תמיד אפשר לגלוש לשירותים שאותם היא כבר בדקה עם הטייס. החוטיני שלה גם כן מצא את דרכו למטה והיא התיישבה עליו בשנית מתחככת עם ישבנה על איברו הזקור שלא ידע את נפשו מרוב אושר.
אומה: "לפעמים יש לנו נוסעים לא רגועים אז מתוקף תפקידי אני מרגיעה אותם בדרכי המיוחדת ומגמרת אותם עד שהם נרדמים מרוב תשישות. אני רוצה לעשות לך הדגמה קטנה שתפתיע אותך..."
היא קמה ולגמה לגימה מכוס התה שהיה מונח ליד המושב והתחילה למצוץ את הזין של טרנטינו בפיה החם כשהיא בעמידה מתכופפת ומוצצת לו בעודו מתרווח על המושב... טרנטינו היה מאוד מופתע מהטכניקת המציצה המיוחדת והיא אף סיפרה לו על נוסע תאילדני שלימד אותה פעם את המציצה ומכאן כישוריה המיוחדים. עוד קצת גיפופים מיזמוזים ושוב מציצה מצויינת של אומה כשהפעם טרנטינו עומד ליד המושב ואומה יושבת על המושב ושואבת את הזין של טרנטינו בעודו מתענג על כישוריה האוראליים עם סיבובי לשון מטריפים. אומה הציעה לעבור לשירותים לסקס פרוע כי לא רצתה להעיר את הנוסעים...
אומה: "כל עוד זה מיזמוזים זה בסדר לעשות את זה פה אבל על סקס כבר יסתכלו בעין לא טובה... והטייס לא מסכים לזה, בשביל זה יש את השירותים"
טרנטינו: "מצויין אני בעד סקס בשירותים"
הם הלכו במהרה חולפים ליד הנוסעים עירומים כביום היוולדם ונכנסו לשירותים (של שרון) אומה התיישבה על האסלה ופינקה את טרנטינו בעוד מציצה חלומית. לאחר כמה דקות של מציצה היא קמה והסתובבה אל טרנטינו עם הטוסיק המשגע שלה, היא אחזה בידיה בקיר ובאסלה והוא החל לפמפם אותה בכוס בעמידה בקצב מסחרר. תוך כדי הזיון אומה סיפרה לו שהיא כבר עשתה את זה עם ג'ק ניקולסון על המטוס. טרנטינו שהבין שפגש פה חיית סקס רצינית ביותר הוסיף כאפות עידוד על ישבנה המקפץ והיא לא נשארה חייבת והוסיפה קונטרות מעולות עם גופה החטוב. בשירותים הייתה מראה גדולה ומהצצה חטופה בה המראה היה מחרמן מאין כמותו. נהיה ממש חם בשירותים לכן הם החליטו לקחת את הסיכון ורצו לחדר ה VIP כשהם חולפים במהרה ליד הנוסעים שלא יזהו אותם (כאשר תוך כדי הריצה מהשירותים לחדר ה VIP אומה מספרת לטרנטינו שזה חדר מיוחד שאליו היא לוקחת רק את אלה שמזיינים מצויין ). הם המשיכו את הזיון בדוגי עצבני על מיטה מרווחת שהייתה בחדר ולאחר כמה דקות טרנטינו מגיע לסיפוקו הנכסף...
אומה: מסדרת את נשימתה "אתה ממש פראי!"
טרנטינו: טופח על ישבנה בשתי ידיו "התקבלת לסרט!"
אומה: "באמת? תודה רבה! אני מקווה שיהיו שם קצת סצנות מין... בסדר?"
טרנטינו: "זה לא היה בתכנון אבל אני אחשוב על משהו..."
אומה: "כן? טוב תודה רבה! בוא נתארגן שתוכל לחזור למושב שלך"
סוף חלק ראשון
הפסקה קצרה למסג' ודיבורים על כל מיני נושאים ועוברים לחלק הפרוע.
בסה"כ ביקשתי משרון שתעשה לי קצת עם כפות רגליה העדינות עם הלק האדום, אתם יודעים פוט פאטיש פוט ג'וב ודברים בסיגנון... אבל לא עדינות ולא נעליים... שרון הוציאה את השד שלה החוצה וקרעה לי את הצורה!
התחלנו כשאני יושב על המיטה ונשען על כרית ושרון התיישבה מולי בין רגליי...
אני: קוונטין טרנטינו
שרון: גולדי הון
גולדי הון המג.....
גולדי: "היי אני באתי לראיון לסרט החדש שלך הבנתי שאתה מחפש שחקנית..." מלטפת עם כף רגלה האחת את הזין ובכף רגלה השניה מלטפת לי את הפנים
קוונטין: "כן אבל יש בעיה קטנה..."
גולדי: "איזה בעיה?"
קוונטין: בהיסוס רב "התפקיד כבר תפוס..."
גולדי: "מההההה??? אתה רציני? הנה לך הנה חצוף!!! מה זה תפוס???" (מחטיפה לי כאפות בפנים עם כפות רגליה
)
קוונטין: "פשוט הייתה מישהי במטוס דיילת אחת..."
גולדי: "מה??? נתת את התפקיד שלי לאיזו שרמוטה במטוס?"
קוונטין: "לא היא לא שרמוטה היא ממש טובה מה קרה לך? זאת אומה תורמן!"
גולדי: "תתבייש לך! אומה תורמן? היא הייתה באיזה פיילוט עלוב פיטרו אותה והעיפו אותה!
קוונטין: "לא נו היא ממש טובה..."
גולדי: "במה??? בלמצוץ? בלתת קונטרות? יאהה כלב חרמן שכמוך!!! הנה לך! תתבייש מנוול אחד! כל כך רציתי את התפקיד הזה... אפילו נתתי לך לזיין אותי בתחת! חוצפן! מה היא כבר עשתה שנתת לה את התפקיד הא? תענה לי!!! (בשלב הזה הפרצוף שלי עף מצד לצד מכפות רגליה האימתניות של שרון ) מה אתה שותק? שכחת? היא גם נתנה לך לזיין אותה בתחת?"
קוונטין: "לא אבל היה סקס מצויין"
גולדי: "האאאא!!! היא לא נתנה לך! לי אמרת שעד שלא תזיין אותי בתחת אני לא אקבל את התפקיד... איזה חמור אתה! תתבייש לך! מה אתה חושב שאם תלקק לי את האצבעות אני אסלח לך? (תפסתי את כפות רגליה והתחלתי ללקק ולמצוץ את אצבעותיה היפות
) אני רוצה תפקיד חדש! הבנת? אני רוצה לקבל אוסקר! לא היה לי אוסקר אף פעם... אתה לא מתבייש? תענה לי! יאהה חתיכת מטומטם!"
קוונטין: "אבל היא הייתה ממש שווה והיא מאוד רצתה את התפקיד, את צריכה להבין אותי..."
גולדי: "הוא היה צריך להבין את זה! אני אתן עכשיו מכות לזין החרמן שלך! שרוצה להכנס לכולן לתוך החצאית (העיפה קצת את הזין שלי מצד לצד עם כפות רגליה
) כבר חצי שנה אני רוצה את התפקיד הזה... וכשסוף סוף יש לי הזדמנות אתה נותן אותו לאיזו שרמוטה במטוס! במה היא יותר טובה ממני? תענה לי! אני חושבת שצריך לעבור למשהו יותר קשוח!"
קוונטין: "מה זאת אומרת יותר קשוח?"
גולדי: "אתה מתכנן לתת לי את התפקיד?"
קוונטין: "מה פתאום!"
גולדי: "אתה תיתן לי?"
קוונטין: "לא!"
גולדי: "לא? אתה לא יכול להגיד לי לא! אתה מפטר אותה ונותן לי את התפקיד מנוול!"
קוונטין: "איזה תפקיד? אין לי תפקיד בשבילך כרגע..." התרוממתי אליה אבל היא...
גולדי: "עיצבנת אותי עכשיו! תשכב שם!" (הרימה את רגלה והצמידה אותי בחוזקה בחזרה אל הכרית ) חתיכת מנוול! אני אראה לך עכשיו מה זה להסתבך עם גולדי הון! אתה עוד לא מכיר אותה! העונש שלך מגיע..."
היא התיישבה על פניי עם התחת שלה בפייסיטינג עצבני והלשון שלי התחילה לטייל בין התחת לכוס ללא הפסקה.
גולדי: "הנה לך! אתה לא מתבייש? עכשיו אני לא אקבל אוסקר יאה חתיכת במאי מנוול!"
קוונטין: "תשמעי אני יכול להציע לך תפקיד אחר בסרט"
גולדי: "בתור מה? בתור מנקה?"
קוונטין: "יש סצנה שמתרחשת במסעדה, את יכולה להיות המלצרית"
גולדי: "מלצרית? אתה תהיה מלצרית! אני עכשיו אראה לך מה זה מלצרית! תלקק שם עכשיו! במאי מטומטם... עוד לא ראיתי בחיים כזה... מה זה אני חצי שנה מבקשת ומכניסה את הזין הענק שלך לתחת שלי ואתה לא נותן לי את התפקיד בסוף? הא? אם הייתי יודעת שככה זה יגמר בחיים לא הייתי נותנת לך! חוצפן שיקרת לי! מה יש לך להגיד?"
קוונטין: "המממממממ" (לא באמת הייתי במצב של לדבר )
גולדי: "מה הממממממ? דבר כמו גבר! מה בלעת את הלשון שם?"
קוונטין: "אני אתן לך תפקיד לסרט הבא שלי"
גולדי: "איזה סרט זה יהיה?" (מלקקת את הזין
)
קוונטין: "את תשחקי רוצחת... היא תרצח גברים"
גולדי: "אני לא רוצה להיות רוצחת! אני רוצה משהו סקסי! אני לא מתעללת בגברים"
קוונטין: "אבל בסרטים שלי יש רק אלימות מה אני כבר יכול להציע לך... תני לי לחשוב..."
היא התחילה למצוץ את הזין שלי ואני התענגתי על הכוס המתוק שלה
גולדי: מוציאה את הזין מהפה "נו חשבת?"
קוונטין: "אז את רוצה תפקיד לסרט החדש?"
גולדי: "כן אני רוצה גם את התפקיד הראשי כדי שאני אוכל לקבל אוסקר... הממ? (צועקת) מה אתה שותק שם? תענה כבר אני רוצה אוסקר! הבנת? (נותנת סטירות לזין המסכן שלי ) הזין החרמן הזה! בגללו לא קיבלתי את התפקיד! הכל בגללו! הנה לך! (ממשיכה עם הסטירות גם על הפנים
) רצית לזיין מישהי חדשה... תמיד אתה ככה, זה כבר התפקיד השלישי שאתה לא נותן לי! אתה לא מתבייש? תשב שם עכשיו ותחשוב מנוול! במאי מטומטם! מה אתה צוחק שם (בכל הסצנה הזאת התפקעתי מצחוק ורמת החרמנות שהגעתי אליה הייתה בשיא
) אני אראה לך מה זה לצחוק! עדיין מצחיק?"
(הפייסיטינג ממשיך ואני נאלץ לעצור את נשימתי שוב
)
גולדי: בקול חמוד ומתוק במיוחד "נו קוונטוש אני רוצה תפקיד בסרט החדש..."
קוונטין: "אני מבטיח שאני אתן לך..."
גולדי: "משהו יפה... אני רוצה לקבל אוסקר...." משנה את קולה לשרמוטה עצבנית "שמעת קוונטוש? שמעת? אני רוצה תפקיד טוב! אני רוצה שיהיה לי את הפסלון המחורבן הזה!!! אני רוצה להשוויץ לכולם שיש לי אוסקר! מה אתה צוחק שם? (לא יכולתי לעצור את הצחוק המתגלגל שלי פשוט קומדיה מה שהלך שם ) יש לך חמישה אוסקרים כבר! מנוול!
קוונטוש (שוב בקול מתוק ) אני רוצה תפקיד טוב... (פתאום בצעקה) הבנת??? אני רוצה תפקיד טוב!!! אתה גורם לי להכנס להתקפי זעם! מנוול! תתבייש לך כזה במאי זה משהו..."
היא התחילה למצוץ את הזין ולרגע נהיה שקט בחדר אבל רציתי רק דבר אחד...
קוונטין: "תגידי בא לך אולי זיון בדוגי?"
גולדי: "בדוגי? באמת? בא לך?"
קוונטין: "מאודדד!"
גולדי: "ואתה תיתן לי תפקיד חדש?"
קוונטין: "כן"
גולדי: "טוב שיכנעת אותי"
היא התיישבה על ארבע והתחלתי לפמפם אותה בהנאה גדולה
גולדי: "איך אני יותר שווה מאומה תורמן?"
קוונטין: "ועוד איך!"
גולדי: "תגיד היא נתנה לך לגמור לה בפה?
קוונטין: "לא..."
גולדי: "אתה רוצה לגמור לי בפה?"
קוונטין: "מה באמת?"
גולדי: "כןןןןןן"
קוונטין: "אני לא יודע את בטוחה? אני אף פעם לא גמרתי לאף אחת בפה..."
גולדי: "אז אולי אתה רוצה לנסות?"
קוונטין: "כן אני חושב שזה יכול להיות מעניין..."
גולדי: "קדימה בוא! אני אוכיח לך שאני יותר טובה מאיך קוראים לה זאתי?"
קוונטין: "אומה תורמן"
גולדי: "כן כן... אני אתלוש לה את השערות השרמוטה הזאת..."
היא התיישבה על ארבע כאשר הגלריה האחורית שלה מול המראה והתחילה למצוץ כמו כלבה מיוחמת... בזמן שהתענגתי עם ידיי על גופה החלק והמחרמן... תוך זמן קצר המציצה הפכה למהירה מאוד כאשר אני שולט עליה, תופס אותה בראש ומזיין לה את הפה בקצב מהיר שלא נתן לה שום אפשרות לבלוע את הרוק, לכן הרוק נזל מפיה על המיטה והיא נראתה כמו כלב מרייר (זיינת לי את הפה כמו שאתה מזיין בדוגי! ראית איזה שלולית הייתה מתחת לזין שלך? אמרה לי שרון אחרי זה וצחקה
) המראה חירמן אותי מאוד ואחרי שמשכתי קצת את הגמירה התפוצצתי לה לבסוף בפה כאשר כולי רועד מעוצמת האורגזמה...
גולדי הון שקיבלה את כל הנוזלים לתוך פיה פתחה את הפה, הרימה את ראשה עם חיוך על
פניה וגירגרה את השפיך בתוך גרונה...
גולדי: "ראית? אני גירגרתי לך!!! (צוחקת) אתה רואה שאני יותר טובה מזאתי במטוס? היא לא גירגרה לך נכון?! (שנינו מתפוצצים מצחוק ) הא תענה לי!!! אתה יודע מה זה אומר?"
אני שידעתי את התשובה רק המשכתי לצחוק...
סוף
ללא ספק אחד המפגשים הפרועים והלא שיגרתיים שהיו לי עם שרון. זה התחיל בריקוד אירוטי חושני ומחרמן ואחרי סקס מעולה גלש למה שקראתם פה עכשיו.
מזמן לא צחקתי ככה, שרון פשוט לא מפסיקה להפתיע ורמת האנרגיה שהיא משדרת ממלא אותי כל פעם מחדש בדברים שפשוט לא ניתן לתאר במילים (למרות שניסיתי וזאת בלשון המעטה )
היה פשוט מדהים!
שרונוש... תודה.