כ עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל? - דף 5 - סקס אדיר

עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל?

44
:(((((
חבל שלא ראיתי את ההודעה הזאת קודם יצא לי להיות היום בתל אביב ובמיקרה מצאתי את המיספר הזה באינטרנט והחרמנות הייתה בשיאה ונפלתי לפח של הבחורה ההזוייה הזאת אלוהים ישמור כמעט רצחה אותי
אז מה נמצא פה היום?

46

לא חושב שיש אפשרות להתלונן עליה במשטרה

אבל

יש מקום להפיץ בפורום את הפרטים כמה שאפשר ולדרוש מהנהלת האתר שתכבד את עצמה ולא תאפשר פירסומים כוזבים!!!
וכן, יתכן כי הגברת בדרכה תשנה מספר טלפון וכתובת וכו אבל מחובת האתר לדאוג לפרסום אמת ובכל פעם לדחות את בקשתה לפרסום....
כי כנראה שאין עדיין בארץ הקודש המבורכת בחורות כו פמלה Ouch

47
קודם כל, הייתי אצלה כבר לפני שבועיים, אני מתנצל על הדיליי.
אז קודם כל, לינק למודעה, שתדעו על מי מדובר:
הבחורה אכן בלונדינית עם חזה ענק, אבל מבוגרת יותר ממה שכתוב, וממה שהיא אומרת, והתמונות, וגם התיאור הטלפוני של המראה שלה, מסתירים את העובדה שיש כרס לא קטנה בכלל.
חוץ מזה, בטלפון היא אמרה 300 ש"ח, לעד שעה, פרטי לגמרי. (ועוד נחזור לעניין הפרטי).
היא ממוקמת בדיזנגוף פינת נורדאו.
ההתחלה דווקא הייתה מבטיחה, הגעתי, התקשרתי מלמטה, כיוונה אותי לדירה, אני נכנס, הכרס והגיל לא הפריעו להרבה סקס אפיל. נכנסתי למקלחת, היא נכנסה אחרי כדי להתחיל במקלחת. כאן ההבטחה נגמרה, והשליליות התחילה. (שלא נגיד כלבתיות).
היא התפשטה, נכנסה אחרי ובאופן לגמרי טכני, עם גניחות סופר-מזייפות, התחילה טיפה הרפיה, טיפה מציצה, למרוח עלי סבון לכל עבר, טיפה זיון ציצים ואחרי חמש-עשר דקות במקלחת של מזמוזים כבדים היא יצאה, הייתי בטוח שעוברים למיטה, אבל לא, היא עשתה לי "טוב מאמי, אתה לא גומר, אתה רוצה לשים עוד סכף ונמשיך?" ושאלתי כמה, היא אמרה עוד 300!
זה לא נגמר שם, היא פשוט סגרה את המים, אני אבהיר שעוד היה עלי סבון, כן? האיצה בי לצאת מהמקלחת, יצאתי והתנגבתי, כי חשבתי שאולי עוברים למיטה או משהו בכל זאת, לא, היא התלבשה, והאיצה בי לסיים להתנגב, אמרתי לה שאני מוריד את הסבון, היא אשכרה כמעט חטפה לי את המגבת בכוח, הלכתי, התלבשתי, ואמרתי לה שהיא אמרה בטלפון שזה עד חצי שעה (חשבתי אולי לא שמעתי טוב) היא אמרה כן, עד שעה, אבל מאמי, כולם גומרים, אם היית אומר לי שקשה לך הייתי אומרת שתשלם יותר.
הבנתם את זה - עד שעה המשמעות שאתה צריך לגמור תוך עשר דקות גג, זה הפרשנות שלה לעד שעה.
יצאתי משם, רבע שעה גג אחרי שנכנסתי, כשאני עוד קצת רטוב ועם קצת סבון עלי, וכשהכלבה (ואני לא נוטה לקלל) עוד מאשימה אותי.
מבחינתי, אפילו שזה בדיליי, העונש הראוי זה שלא יהיו לה לקוחות, בכלל.
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

49
כוכב הצפון ו-dark_me, משתתף בצערכם...בכי
בכל תחום יש רמאים ותחמנים. כנראה שהיא אחת הראשיות ב"מקצוע".
חוץ מלדווח ולהוסיף את השם הנוכחי ואת הטלפון, קשה מאוד להתמודד עם מעשי נוכלות כאלה.
הלוואי ואפשר היה לעשות יותר.....
בכל מקרה, תודה על הדיווח ומי יתן ולא יהיו נפילות כאלה....
מה הסיכוי שלא יפרסמו אותה יותר באתר? על משטרה אין על מה לדבר אבל זה נחשב להגנה עצמית, לא??

50
אני כנראה צריך לכתוב לעצמי מאה פעמים לחפש מידע בפורום על בחורות כאלה בעתיד...
בכל מקרה, הרעיון עם הנהלת האתר (ואם מאתרים אותה באתרים נוספים אז גם שם) לא רע...האם מנהלי הפורום, שמצויים בקשרים, אני מניח, עם הנהלת האתר, מוכנים לעשות זאת למעננו, או שמישהו מאיתנו ירים את הכפפה.
אגב, לא משטה, אבל תיאורטית, אם מישהו מוכן להיחשף, תביעה אזרחית נגדה כן אופציונאלית בגין ההונאה.
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”