כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 5 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

41
[QUOTE=play]מישהו היה בימים האחרונים. רק הכל כלול או שאפשרי גם בודי/מציצה חצי שעה ?

יש אנאלי בתוספת או בהכל כלול ?

תודה
[/QUOTE]

לא רק אנאלי כלול ב"הכל כלול",

אם תרצה תקבל גם פיסטינג עד המרפק (לינדה משתמשת בlongdom). Ouch קריצה

gunner2012-08-02 08:04:19
I fart in your general direction

42
[QUOTE=gunner][QUOTE=play]מישהו היה בימים האחרונים. רק הכל כלול או שאפשרי גם בודי/מציצה חצי שעה ?

יש אנאלי בתוספת או בהכל כלול ?

תודה
[/QUOTE]

לא רק אנאלי כלול ב"הכל כלול",

אם תרצה תקבל גם פיסטינג עד המרפק (לינדה משתמשת בlongdom). Ouch קריצה

[/QUOTE]

הבנתי, אז אני אקח את זה כ"לא" חיוך

בכל מקרה ניסיתי לקבוע איתה לפני כמה ימים באופן ספונטני ולא הלך... היו לה ביקורים בכל שעות הבוקר. כנראה שצריך לקבוע מראש.

מה שכן היא לא אומרת שום דבר על חצי שעה / רק עיסוי / מחירים אחרים. רק 400 לשעה כולל הכל. אז כנראה שבאמת הקטגוריה כבר לא נכונה.

48
[QUOTE=חובב ציציענק] היא בסדר בסה"כ
[/QUOTE]

היא הרבה יותר מבסדר.

היא בנאדם מקסים שמשקיע מאמץ ואנרגיה ואת כל הזמן שהובטח בטיפול.

היא הרבה יותר מקולב לשדיים ענקיים, שזה מה שחצ"ע מחפש. היא בנאדם והיא נדירה בתחום הזה.

מעבר לכל זה, היא סקסית בטירוף (בעיני מי שחובב נשים מלאות עם חזה גדול מאוד...)
I fart in your general direction

49
גם אני זכיתי לבקר ב"משכנה" החדש של לינדה.

בעבר זכיתי לפינוקים ממנה במקומות הקודמים שבהם עבדה.
גם במקומות הקודמים מאד נהניתי והטיפול שלה היה מושקע, אבל אני ממש לא אוהב ללכת למקומות שיש בהם מספר בנות והרבה לקוחות.

במיקום החדש שלה והדיסקרטי, לינדה נמצאת לבד והיא משקיעה ונותנת יחס מעולה, קשובה לרצונות ולבקשות ועושה הכל כדי שהמטופל יצא מסופק כדבעי.

אני מאד נמשך ללינדה, כמובן גם בגלל השדיים המפוארים שלה, אבל גם יתר חלקי גופה השמנמן, פשוט "עושים לי את זה".

שילמתי 400 ש"ח ולא ידוע לי אם יש אופציות נוספות. נראה לי שהיא עברה לאופציית הכל כלול במחיר אחיד וכל אחד מקבל את מה שהוא בא בשבילו. הזמן המוגדר הוא שעה ולינדה מנהלת את הזמן מעולה. אמנם הפעם לא חרגתי מהזמן, אבל אני מאמין שהיא לא עומדת עם הסטופר ביד.

לסיכום - למי שאוהב מסאז' מקצועי + אירוטי + תוספות + אשה מלאה במקומות הנכונים ושדיים ענקיים ומדהימים שירוץ ללינדה !!

שלכם,
אבוד

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”