למה אתה מדווח אם אתה לא מעוניין לפרסם? זה תחום ענק מה אתה חושב חסר זונות ?
אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@
42מסכים עם אפרודיזאק ב100% , לא ברור לי מה ״הליצן״ שהעלה את הפוסט חשב לעצמו..
״חמשת הראשונים יקבלו את המספר...״ חסרה רק הקריאה ״רק היום , רק היום..״
״אני הולך... ״ ושאר הכרזות שמתאימות לשוק הכרמל ולא לפורום החברים הזה.
אני בטוח ש״גנדן״ הוא לא יחצן... הוא סתם אחד שעף אל עצמו..
להנהלת הפורום אני ממליץ לסגור את הפוסט המיותר הזה.
״חמשת הראשונים יקבלו את המספר...״ חסרה רק הקריאה ״רק היום , רק היום..״
״אני הולך... ״ ושאר הכרזות שמתאימות לשוק הכרמל ולא לפורום החברים הזה.
אני בטוח ש״גנדן״ הוא לא יחצן... הוא סתם אחד שעף אל עצמו..
להנהלת הפורום אני ממליץ לסגור את הפוסט המיותר הזה.
43מה ההתנפלות הזו? זו לא זונה רגילה, וגנדן לא מצא אותה במקומות רגילים.אני בטוח שבתנאים כאלו חלק מהצועקים כאן לא היו מדווחים,והיו שומרים את המציאה לעצמם!
44אני לא מבין איך עובד הראש של האנשים פה אבל למה יש לי יותר מ 5 הודעות פרטיות עם בקשות למספר של אינה למה אתם חושבים שיש לי אותו ?
הבא ששולח הודע אני חוסם אותו
46איפפפפ
הוא אומר שלא יתן את המספר, תעזבו אותו
רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.
47מאיפה צצו בפורום האנשים כול כך אלימים כמו גנדן וצייד מיסטורי? מה זה האיומים אל חסימה? הטפילים שנהנים מדיווחים של אחרים פתאום יוצאים בהתקפות על חברים שמבקשים מידע. מסכים לחלוטין עם אפרודיזאק, עדיף יובש מאלימות מילולית כזאת.
מירב הזונה המאושרת הגדירה אותי פעם בשיחה פרטית כלקוח מונוגמי וסיכוים שהייתי משתמש בטלפון של הגברת אינה הם קרובים לאפס. זכותו של מגלה אישה חדשה לא לתת פרטים לכולם, אבל יש סגנון איך מנסחים את זה. גנדן עשה זה בצורה מאוד לא מכובדת.
מירב הזונה המאושרת הגדירה אותי פעם בשיחה פרטית כלקוח מונוגמי וסיכוים שהייתי משתמש בטלפון של הגברת אינה הם קרובים לאפס. זכותו של מגלה אישה חדשה לא לתת פרטים לכולם, אבל יש סגנון איך מנסחים את זה. גנדן עשה זה בצורה מאוד לא מכובדת.
49ערבה אנושית - לא יודע איך אתה האיתה מגיב לזה אבל אותי מעצבן לראות איזה 5 הודעות מאנשים שביכלל לא יודע איך הגיעו לזה שיש לי את המיספר של אינה
50[QUOTE=ערבה אנושית]
זכותו של מגלה אישה חדשה לא לתת פרטים לכולם, אבל יש סגנון איך מנסחים את זה. גנדן עשה זה בצורה מאוד לא מכובדת. [/QUOTE]
זכותו של מגלה אישה חדשה לא לתת פרטים לכולם, אבל יש סגנון איך מנסחים את זה. גנדן עשה זה בצורה מאוד לא מכובדת. [/QUOTE]
פעם עשו את זה בסטייל...
בגמילה