כ ג'סיקה מרחוב לבנדה - דף 5 - סקס אדיר

ג'סיקה מרחוב לבנדה

41
החוויה שלי איתה היתה מהטובות, בעיני נראית מעולה, בת 20 עם חזה מושלם, רזה ויפה מאוד, איתי התנשקה עמוקות,
אני לא בעניין של סקס עם בחורות עובדות אז לא התרשמתי מביצועי הסקס שלה אבל המציצה שלה היא מהטובות שקיבלתי ועוד עם המבט של הבלונדינית בת 20 הזאת שמוצצת לך ומסתכלת בעיניים, מצצה לי איזה 20 דקות בלי הפסקה, רימינג מצמרר..פשוט עצוב שהיא עוזבת אותנו עוד שבוע

ג'סיקה מרחוב לבנדה

45
[QUOTE=המכור לדירות]היי ג'סיקה, אם תשארי עוד שבוע ואני אספיק מבטיח לבוא לשעה ב 500 ש"ח. מבטיח שתהני איתי אני גבר" כוסון"שרבות הנערות שעובדות ששואלות אותי מדוע אני עם נתוניי מגיע למקומות כאלו....לפקידה פליז תתרגמי לה!
[/QUOTE]

זהו אין יותר ג'סיקה,הפקידה תרגמה לה את ההודעה שלך וג'סיקה צחקה... עד שהיא מתה מצחוק.

הלוויה מחר בשעה 17.00 מרחוב לבנדה 42 לבית העלמין טרומפלדור היכן שקבורות כל אושיות הארץ.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ג'סיקה מרחוב לבנדה

47
חברים יקרים,
בקרתי אצלה היום בפעם השלישית והאחרונה,חושב שמיציתי.
בחורה ישרה.לפני שהתחלנו אמרה שלא יכולה הפעם לא שיגעו בה למטה וללא ליקוקים.נתנה לי האופציה לבטל,לטענתה אתמול ירד לה מישהו עם גילוח קוצני והיא מאוד רגישה עקב זאת אבל זה לא מפריע לה לסקס עדין.
החלטתי להשאר ולהתפנק בעיקר. הפעם כיוונתי אותה בעיקר לרימינג ,משחקי מציצה כולל שני החרוזים וסביבתם.היא נותנת עבודה ללא ליאות וממש חדרה
לעומק הענין ברימינג,מה שלא עשיתי מעולם.קינחנו בזיון וביחד עם המקלחת
חלפה לה חיש קל שעה.מסקנתי שאני מעדיף רימינג במינון מצומצם ועדין יותר אם בכלל.היא נחמדה ויפה לטעמי,כיף להתנשק ולהתמזמז עמה אך כאמור אני מיציתי למרות שעדיין ממליץ לאוהבי הז'אנר.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

ג'סיקה מרחוב לבנדה

48
הלך הרוח שלוש פעמים ב שבוע וחצי פשששש אתה מיליונר? לפי החשבון שילמת לה 1500 ש"ח ב 10 ימים סחטיין!!
תבזיון יש מצב שמשמיעה לפחות קולות או שמזדיינת כמו מכונה בלי ציוץ?
והאם פניה יפות והתמונות אמיתיות אורגינל? ( לא מתכוון דומות אלא תצלומים שלה) תודה מראש.קריצה

ג'סיקה מרחוב לבנדה

50
מכור,רוצה את הארנק או את הגברת...?
נראה לי שהתמונות אמיתיות עם פוטושופ, במיוחד הגדלת חזה שגם במקור לא קטן.
פנים יפות לטעמי למרות שראיתי יפות ממנה.נחמדה,משמיעה קולות לא צועקת,גם לטעמי,היתר כתוב בפוסט.אני נהניתי אתה אחרת לא הייתי חוזר.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”