כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 5 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

41
אגב, לשים לב שהמחירים של האפריקאיות גבוהים ה-50% בערך משל התאילנדיות.

תאילנדית בת 25 שנראית סבבה, תיקח למשל 1500-2000 ללונג טיים בשעה 22:00,
ואפריקאית גם אם היא לא סבבה אלא מקסימום "בסדר" תיקח מינימום 2500 ללונג טיים, והיא גם תגיד לך "אני לא תאילנדית".

ובגלל זה בבנגקוק, כמה שהמחירים גבוהים יותר, לפחות יש תחרות גדולה יותר של אפריקאיות, ויש פצצות שם ואפשר להתמקח יותר .
הן באות לתאילנד בין הויזות לסינגפור.

43
[QUOTE=מרחיב ישבנים]1000 באט ללילה לבחורה באינסומניה ? קשה לי להאמין כי זה המחיר ל שורט טיים[/QUOTE]

אני לפני שנה לקחתי ב1000 ולא פעם אחת ללילה שלם.
זה המחיר שהתחלתי איתו ואם היה צריך אז עליתי ל1500.
לא רואה סיבה לשלם יותר לבחורה ממוצעת (רובן לא נראות טוב), אם היתה נראת דוגמנית מקומוית, משהו לרוץ ולספר לחברה אז אולי 2000 ומעלה.

גם בבארים ווגוגואים לא ראיתי משהו שנפלתי ממנו מהרגלים ושם המחירים יכולים להגיע לכמה אלפים בקלות.
מנסיון המחיר לא קובע את האיכות ואורך השירות אז אני לא רואה סיבה להתחיל לשלם לבחורה 100$ לילה, היא לא בלונדה גרמניה או פולניה ואפילו לא צועניה בולגרית.

הקצרים שמציעות יכולים להתחיל מ400, תלוי בשעה ומגיעים עד 1000, הכל תלוי מול מי אתה עומד ואיך אתה מציג את עצמך.

.You so need a Daddy, little girl

46
אני לא רוצה להתווכח...היו לי כמה כאילו גם מהבארים וגם מאינסומיה וגם מהביץ רוד.....
כנראה זה תלוי איפה אתה צד בפאטיה וכמה נואשת הבחורה לכסף.

אוסיף ואומר ש1000 שילמתי גם בצפון לעובדת מסאז וגם לבחורה באיזור הדרומי לפוקט...
טלפון אני יכול להביא לך אבל לא בטוח שתמצא את הבחורות הללו במקומות שטיילתי...עברו או עזבו.
בלי קשר למרות ה1000 לא חושב שהיתה לי חוויה שזוכרים עם הבחורות הללו דווקא.

47
זה נכון,
בעיקרון קשה להשיג בחורה ב-1000 לכל הלילה,
אבל זה אפשרי תלוי בכמה נסיבות:
1. מה העונה- בזמן ה- HIGH SEASON יש להם כל יום לקוחות, וב LOW SEASON יכולים לעבור כמה ימים ללא לקוח.
2. כימיה עם הבחורה.
3. השעה שלקחת אותה, זה לא אותו דבר לקחת בחורה לכל הלילה בשעה 8 בערב לעומת 1 בלילה.
4. המיקום שבו פגשת את הבחורה- מן הסתם למבוגרת בביץ' רואד בלילה יהיו דרישות נמוכות יותר מבחורה באמצע הוולקינג סטריט.
5. גיל הבחורה.
6. סיבה שכמעט אף אחד לא חושב עליה- הרבה פעמים יש לבחורות ספונסרים שגרים בחו"ל ושולחים כסף- כדי שהבחורה לא תצטרך לעבוד בבר ובזנות- וכמובן שהבחורה לוקחת את הכסף, וממשיכה לעבוד כרגיל- ולכן בחורה כזאת יכולה לבקש פחות כסף (יש מקרה אחד כזה שאני מכיר, אבל רק אחד...)

48
גבינט סעיף 6 מוכר לי מאוד יש המון טמבלים במיוחד האנגלים ששולחים להם עד 40000 באט לחודש! וחושבים שהיא מחכה להם ובינתיים אתה גומר לה על הפנים. במיוחד הבריטים לא יודע למה.רוב הבחורות עובדות עונתי או שנה שנתיים ונעלמות קשה להחזיק מעמד הרבה זמן

49
גבניט לא הרגשתי את הכסף העודף בכיס כיוון שלבחורה היה ספונסר.

הסיפור ידוע והוא הפך לעסק לכל דבר , החלום הוא להשיג כמה שיותר ספונסרים ששולחים כסף על מנת לשמר את הבחורה רק בשבילו...
לבחורות לפעמים יש כמה ספונסרים כאשר שומרים איתם על קשר בעזרת הטלפון החכם שנקנה מן הסתם על ידי הספונסר (הכוונה אפליקציות דיבור וכמובן שיחות טלםון רגילות), יש קנאה לא קטנה משאר הבחורות בבר שגם הן חולמות על ספונסר "טיפש" שכזה.

אכן נראה שהאירופאים נופלים בפח יותר מהישראלים, כנראה שהישראלי חסין יותר לסוג כזה של רמאות...נסיון עבר עם נשים בארץ והמדינה שלנו.
הטיפוס לרוב הוא גרוש שנפגע בעבר מהאישה שרוקנה אותו כספית ונפשית או גברים שלא תחזקו יותר מדי מערכות יחסים עם נשים והיחס "החם" שמקבלים פתאום נראה להם כאהבה.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”