למרות המחיר המופקע בעליל לחצי שעה אני מאד אוהב פיטמות מעניינות ורציתי לראות מה שני חברי פורום שאני מאד מכבד את דעתם ראו. אמרתי לעצמי. אם לפחות אקבל פעמיים בחצי שעה (אין לי שום בעיה עם זה פיסית) אז לביקור חד פעמי נחליק את זה.
ראשית אציין שלא נכנסתי לטיפול לאחר שראיתי אותה וכמובן אפרט מדוע בהמשך:
נתחיל בכך שהפקידה מאד לא נחמדה בטלפון ומעבר לכך משקרת במצח נחושה. היא מתעקשת שהבחורה צ'כית והתמונות אמיתיות למרות שהכי קרוב שהעלמה היתה לצ'כיה אולי היה בטיול בית ספר מאוקראינה. מעבר לכך שמתי לב לכך שהקול של הפקידה די גברי (בהמשך תבינו למה זה רלוונטי).
הגעתי לקומה המיועד ונכנסתי פנימה. הבחורה כלל לא דומה לתמונות ואיננה קרובה להיות יפה בשום פרמטר. יש לה פלולה גדולה בצד הסנטר כפי שציין אלמוני וזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. מעבר לכך הפנים שלה פשוטות ובעיניי פשוט לא יפות (אלמוני - אתה רואה שיש דברים סובייקטיביים :) ). העלמה עמדה על נעלי פלטפורמה גבוהות - להערכתי היא סביב 170 ללא הנעליים. היא נטולת חזה לחלוטין וגם דרך הבגד שלבשה היה ניתן לראות שיש לה פטמות בולטות (לא יודע אם בצורה קיצונית אבל בהחלט בולטות). בסה"כ מדובר בגוף נחמד ותחת מזמין והפטמות הבולטות קרצו לי אז אמרתי שלמרות הפנים הלא מושכות נתקדם.
אציין שמהרגע שנכנסתי לדירה היא לא חייכה לשניה. שהגענו לחדר ניסיתי לשאול את העלמה האם יהיה בסדר במסגרת הזמן פעמיים והתשובה היתה שלילית - הופתעתי נורא בגלל שבמחיר כזה אין שום הצדקה לא לתת לך חצי שעה ותעשה מה שאתה רוצה בזמן הזה. היה נראה כאילו היא מהססת ואז אמרה משהו לא ברור על חצי חצי לדעתי קשור לבעל הבית אבל בכל מקרה אמרתי תודה והתחלתי ללכת לעבר הדלת. היות והיא ליוותה אותי אמרתי לה שהמחיר באמת קיצוני לפעם אחת ואז פתאום משום מקום צץ או צצה לו איש/אישה (קוקסינל כנראה) ואמרה לי בצורה בוטה משהו שמהשוק אני לא זוכר מה. אני לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שהקוקסינל זכור לי מדירה פרטית שעבדו בה פעם שתי בנות שהייתי הולך אליהן (רק מראה לי כמה זמן אני כבר בתחום הזה :) ).
לאחר שיצאתי מהבית שמעתי את ה"בנות" (לדעתי היתה שם חבורה שלמה) צוחקות עלי ועל מה שאמרתי.
עכשיו לסיכום - אני ממש שמח שלא נכנסתי עם הבחורה ויכול להיות שהיא סבבה של חוויה, אבל אני וכנראה לא רק אני מחפשים יחס עלות תועלת הגיוני. 400 שקל לגמירה אחת זה אבסורדי במיוחד שהבחורה רחוקה מלהיות דוגמנית ואין שום דבר שיצדיק הוצאה כזו מטורפת על כמה דקות של סקס.