כ בלה מבת ים - דף 5 - סקס אדיר

בלה מבת ים

41
בלה חכי לי.....
למי שזוכרקריצה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

בלה מבת ים

42
מי שרוצה ללכת לבלה מרחוב העצמאות מבת ים שישים לב שכאשר היא פותחת את הדלת היא מתחבאת מאחורי הדלת ולא רואים אותה בכלל , אין ספק כי רק מישהי שיש לה מה להסתיר והיא רמאית מתנהגת בצורה כזו על מנת שהלקוח לא יברח ... וכאשר הוא כבר בפנים והדלת נסגרת כבר לא נעים לו ללכת לאחר שהיא מתחילה לדבר איתו ולשכנע אותו אבל שימו לב מי שילך אליה לעיניים האדומות (שתיהן) שלה באופן קיצוני המעידים על מחלה כלשהי אפילו רוני שאמר שלטענתו היא בת 36 ואמר שאין לה ילדים וככל הנראה לא יהו לה , זה רק מעיד שאכן היא סובלת מבעיה בריאותית , היא מפרסמת בין היתר באתר ממבה שהוא אתר הכרויות תחת המון שמות בדויים ותחת גילאים שונים עם תמונות ישנות , רק אדם רמאי שיש לו מה להסתיר מתנהג בצורה כזו הרי אדם שרואה אותה יכול לחשוב שהיא רוצה להכיר ומה שהיא מחפשת זה רק כסף ... גם באתרים כמו isra.com וכן באתר souz.co.il היא מפרסמת במלא שמות בדויים וגילאים שונים כאשר היא שמה תמונות של נשים אחרות אשר רואים את הפנים שלהן והכל ללא אישור של אותן נשים ומבלי לטשטש את פניהן כאשר שמים את אותן תמונות תחת מודעות המציעות שירותי זנות ... מעניין אם מישהו היה מעתיק את התמונות האמיתיות של בלה מאתר ממבה ושם אותן תחת מודעות זנות של בחורה אחרת כיצד היא היתה מרגישה ....?????

בלה מבת ים

43
בפעם הראשונה שההיתי אצלה נכנסתי
נבהלתי מהגודל
שתיתי כוס מים
אמרתי יפה שלום והלכתי
(מוצץ בזוית - ככה עושים כשלא מוצא חן )
אחרי כמה שבועות בא לי חרמנת לאשה גדולה (למרות שבד"כ זה לא הטעם שלי)
הלכתי וקבלתי שרות מצויין עם עיניים כחולות גדולות על רקע לבן
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

בלה מבת ים

44
תפסיקו ללכלך על בחורה! היא בן אדם טוב ומאוד אדיבה. לגבי העיניים אני יכול להגיד שאדום יכול להעיד על יובש בעיניים שקורה לכל אחד. בלי שום קשר גם עייפות של עיניים יכול לתת אותה תוצאה. משלגבי שירות הוא מצדיק את הכסף מקודה ו80% מהתמורה זה רק שרות. אפילו בחורה כוסית שתיתן שרות גרועה לא תצדיק סכום שתשלמו.

בלה מבת ים

45
העיניים שלה ירוקות ולא כחולות רואים שלא שמת לב לעיניים שלה טוב אחרת הית רואה שהן אדומות כי גם בתמונות שלה בוואצאפ אפשר לראות באחת התמונות שהיא שולחת כאשר היא מצולמת מקרוב

בלה מבת ים

48
[QUOTE=titan]בפעם הראשונה שההיתי אצלה נכנסתי
נבהלתי מהגודל
שתיתי כוס מים
אמרתי יפה שלום והלכתי
(מוצץ בזוית - ככה עושים כשלא מוצא חן )
אחרי כמה שבועות בא לי חרמנת לאשה גדולה (למרות שבד"כ זה לא הטעם שלי)
הלכתי וקבלתי שרות מצויין עם עיניים כחולות גדולות על רקע לבן
[/QUOTE]

אתה נבהלת מהגודל והלכת? אני נשארתי והייתי צריך שתי כריות הגבהה בדוגי...

מי שמאונן לא מזיין

בלה מבת ים

49
זווית שירשור שני שאתה מתעלל מילולית באישה, לא חשוב אם היא מסכנה או לא, אבל "זיהום" השירשור רק בגלל שאתה כועס, לא חבל?

לעינינו,יש אלטרנטיבה לבחורה, כלומר שירות דומה במחיר דומה אבל גוף טוב יותר?

.You so need a Daddy, little girl

בלה מבת ים

50
ביקרתי את בלה חמישי אחרון, אחת החוויות הטובות שהיו לי. ממש יחס של חברה. לא נראתה חולה ולא כלום שאבה את הזין עד תום נותנת חופי לעשות לה הכל קיצר שווה כל שקל

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”