כ סקס זונות ושחיקה נפשית - דף 5 - סקס אדיר

סקס זונות ושחיקה נפשית

41
[QUOTE=אוהב סבתות]TD הנכבד
החברים רומזים לך כבר חודש
להוציא את מקל המטאטא מישבנך.
ולהרגיע...ולהפסיק לאיים בתביעות.

יום טוב
[/QUOTE]
אתה מבין מה נהיה בסוף TD?
בסוף יוצא שאתה הוא זה שצריך להתנצל בפני איצטגנין (שגנבת לו את המטאטא) קריצה
[QUOTE=קישקשתא]

אני זמין לשרותך 24 שעות ביממה (מספק גם שרותי חילוץ מטאטאים מהתחת).

שלך הסברס...

[/QUOTE]

[QUOTE=איצטגנין] סברס, עבודה יפה ומהירה!
אתה חיל נאמן בצבא השפיך.

(על המטאטא לא אוכל לותר, אנחנו מאד קשורים זה לזה...צחוק )

[/QUOTE]

[QUOTE=קישקשתא]תוציא אותי כבר קפדני, תוציא אותו! תוציא כבר את המטאטא שתקוע לך בתחת! צחוק

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

סקס זונות ושחיקה נפשית

45
תשמע,
תלוי למה אתה קורא חיים נורמליים?
חיים נורמליים אצלך זה להתחתן בגיל 25 ועד גיל 30 לעשות 2 ילדים? לרדוף אחרי המשכנתא עד גיל 60? זה הנורמלי בתרבות המערבית שמנסים לעצב לנו "המהנדסים".

קצת סדר-
בטבע האדם טבעי לחלוטין לקיים סקס בתדירות של 3-4 פעמים ביום לאדם בריא.

תסתכל על האימפריה הרומית שהייתה מהליברליות ביותר בהיסטוריה.
היא אחראית על לא מעט מההתקדמויות שיש לנו היום בכל התחומים בין השאר תרבות, מוזיקה, פיסול, חינוך, אדריכלות, כלכלה, וטכנולוגיות שמשתמשים בהם עד היום. כך שאי אפשר לקרוא לאנשים שעיצבו את העתיד של כולנו אנשים חולים או מכורים קשה.
הם היו מארגנים אורגיות כאילו היה מדובר בערבי פוקר, סקס יכל להתפתח גם אחרי 2 משפטים באמצע הרחוב, בכל מרחצה חלק מהשירות היה כולל סקס בתוכו.
הם הבינו שזה חלק מקיום האדם הטבעי ולא "חילול כבוד האשה" או פרדיגמה אחרת שהמדינה והדת מנסה לכפות על דעת הציבור.

השיטה המוניטרית אחראית לא מעט על האיזון הלא תקין שנוצר בחיי המין של רוב אזרחי התרבות המערבית.
נוצר מצב שכל הכוסיות הולכות לעשירים ורודפות אחרי אלו עם הכסף בזמן שהמעמד העובד נשאר עם הזין ביד ומנסה לגרד זיונים.

הולך לך הרבה כסף על זונות? תוריד במינון.
אם היה לי מספיק כסף הייתי מאכלס בביתי נערות עובדות כדי שאני לא אצטרך ליסוע אליהן. אין יותר טבעי מזה תאמין לי ;)

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”