הודעה חשובה לאומה (ריטה)
42לאחר הביקורות הטובות על האמריקאית תכננתי לבוא אליה היום אבל זה התבטל כי שמעתי שריטה חזרה והרגשתי שפספסתי משהו
ולפי התיאורים היא התאימה לי מבחינת גיל (צעירה) גובה ויופי
אז ביקרתי את העלמה החמודה היום ! להלן הדיווח:
הפקידה דווקא נחמדה הובילה אותי לרחוב שקט בבת ים דאגה לבדוק שאני מגיע כמו שנקבע
לצערי לא היה פרטיות בבניין כבר בכניסה הדלת של איזו משפחה הייתה פתוחה איזה כמה ערסים וילדים קטנים
אני עומד בהתחלת הבניין מחכה שהיא תגיד לריטה לפתוח את הדלת...יבשה אותי דקה שניים ...
פתחה את הדלת נכנס ...נכנס אל הדירה , קטנה סלון קטן נחמד, מקלחת קטנה דוש שאי אפשר לזוז שם,אבל למי אכפת באתי לזיין ולא לזיין תשכל,בטח לא לקנות את הנכס...
עכשיו לגבי ריטה : רוסיה,נאה,רזה חטובה,ציצי קטן עיניים כחולות שיער שטני חלק טבעי ,170+- ללא עקבים את הלוק יש לה...
נכנס להתקלח נותנת לי מגבת חדשה שגם מתברר לאחר מכן שהסיבים של המגבת נדבקו לי לגוף
האנגלית שלה בסיסית אל תצפו ליותר מידי אבל מספיק להעביר איתה שעה
שתפתי את האיזור חוזר אל ריטה , היא מתנשקת אבל לא מתה על זה ופה הרגשתי קצת חיסרון
להלן הביצועים: ריטה היא אוהבת סקס כבר מהמציצה אפשר לראות שהיא נהנית הופכת להיות קצת אדומה וחרמנית
תפסתי את השיער והתחלתי fuck face כמובן בעדינות תוך כדי בודק את הסכמתה בעניין,הסכימה ואפילו אהבה
היא נהנית מאוד וכמובן לא איחרה גם הגמירה לבוא 3 ליטרים של זרע טהור של שלושה ימים נכנסו לה לפה :) (כמובן לא בלעה)
היא הייתה בהלם אבל יעבור לה,הלכה לשטוף את הפה תוך כדי דיבור באנגלית של (כמה זמן לא גמרת...תוך כדי שהזרע בפה שלה)
סיבוב שני העמידה לי אותו שוב עם מציצה עדינה ומחממת היא יודעת לעשות את העבודה
מזרים אותה לחדר המיטות! תנוחות : דוגי , מיסיונרי , קאו גירל להכל היא נענית בחיוב ומאוד מאוד נהנית רואים שהיא נכנסת לאורגזמה אמיתית הבחורה אוהבת סקס בוודאות, אז לאחר שנתפס לי התחת מהדוגי שחוררתי אותה באטרף
החלטתי שאני רוצה לגמור במציצה
כמובן שוב התחילה למצוץ אבל אחרי הגמירה הראשונה היה יותר קשה לגמור במיוחד שהוואקום לא מושלם אצלה אלה עדין
אבל סולח על זה
לסיכום:
הבחורה כוסית צעירה , עושה מה שאומרים לה
את ההרגשה של חברה אני פחות הרגשתי וזה חיסרון עבורי
יותר הרגשתי כאילו אני מביא מישהי מהמועדון מזיין וזורק ללא תחושה אישית אינטימית,סך הכל נחמד
ציון במדד שלי 8
האם שווה 500 ש"ח?..
גבולי , תלוי איזה בן אדם אתה ולאן אתה מתחבר יותר
תהנו תזיינו שיהיה לכם בכיף
יום טוב.
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
43טוב מאוד ! פספסתי אותה פעמיים... ידגום אותה... היא אצלי ברשימה אחרי דאשה האנאלית 

הודעה חשובה לאומה (ריטה)
44ביקרתי אותה אתמול, לאחר שנחתה בישראל.
ילדונת בעל גוף יפה, דק והדוק. שדיים קטנים טבעיים.
המציצה השתפרה מאז ביקורה הראשון, אך עדיין לא בשיא.
מקבלת הכוונת עומק ברצון, אבל תוך כמה שניות חוזרת לסטנדרט שלה.
לפי הגברת קצב המציצה - היא מכוונת ומצפה לגמירת פה...
כשביקשתי ממנה לשכב על המיטה כשראשה מחוץ למיטה (הכנה לזיון פנים) - סירבה.
כשביקשתי ממנה לבוא לתנוחת 69, משכה בכתפיה באי רצון.
"למה" שאלתי. "Because I don't like it" ענתה.
"But I like it..." השבתי, והיא נענתה באי-חשק בולט..
כוס יפה, נהנית כשיורדים לה.
היא לא מקצוענית בביצועים, אבל היא חמודה, וצעירה, ובעלת גוף דקיק שמהנה להסתכל בו וללטף אותו..
400 ש"ח 40 דקות, 500 ש"ח שעה.
תהיה כאן עד 14 בספטמבר (כולל).
המגביה עוף - ירחיק ראות
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
45נפגשתי עם ריטה.
פתחה לי את הדלת של הדירה המחולקת, בחורה צעירה מאוד בת 20 יפהפייה. (מעניין מי גר בדירות האחרות, לא שאלתי) שיער בלונדיני כהה (ז"א לא פלטינה)עיניים תכלת, פנים עדינות בחורה עדינה, מלאך!
שיחת חולין. מקלחת ולמיטה. הדירה משופצת כחדשה, סלון וחדר שינה, הסלון אגב ממוזג חזק וטוב, חדר השינה צמוד לסלון כך שגם חדר השינה ממוזג רק ללא משב הרוח.
הבחורה מתנשקת וניתן לרדת לה. מושלמת מבחינה חיצונית, חזה לא גדול מאוד, יפה ועומד כיאה לבחורה צעירונת כמוה. העור שלה מושלם, חלק ומתוח בטן שטוחה, ישבן מושלם, חלקה טיבעית.
אני אוהב סקס בתנוחה מיסיונרית, אוהב לרדת לבחורות ולהתנשק ופחות בעניין של לקבל אוראלי וכך היה.
הבחורה למטה מריחה כמו ורדים עדינים וזו לא מליצה. גם הטעם הוא מתקתק עדין. הסקס היה בתנוחה אחת מסיונרית (זה מה שאני אוהב) כך גם היה הסשן השני, מין אוראלי שאני יורד לה ואחר כל בתנוחה המסיונרית. בקצת שירדה לי עד שעברתי אני לרדת לה, עשתה עבודה מצויינת.
הבחורה מתוקה עם שכל בקודקוד. היא לא עושה הצגות של נהנת מהסקס סטייל הרי פגש את סאלי, היא אמיתית וכנה. ואני בספק אם היא תהנה מסקס עם מישהו בתשלום(זו לא ביקורת עליה!, פשוט לא נראה לי שזה ניתן, אך זה כבר דיון אחר).
לא לצפות לחווית סקס סטייל סרט פורנו, היא בחורה צעירה ונותנת שירות עדין ומצויין! ועוד ממלאך! היא לומדת כלכלה שנה שנייה באוניברסיטה במוסקבה, האנגלית שלה בסדר גמור! לא שייקספירית (גם שלי לא) אך גם האנגלית של שגרירנו באו"מ והשר למדע היוצא, לא מושלמת, פחות טובה משלה אולי... כך שהתקשורת איתה מצויינת.
לסיכום. בחורה צעירה מאוד, לא בכאילו, יפהפייה אמיתית, טיבעית חיצונית והתנהגותית, נקייה, באה לעבוד ולממן לימודים - סטודנטית באוניברסיטה במוסקבה, נותנת שירות מצויין! להתנהג אלייה יפה בבקשה. האם אחזור? ברור שאחזור!
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
46בומן ידידי, הזדיינת עם ריטה ולא השארת מטען גנטי עשיר בפרוטאין בגרונה, כאילו לא הזדיינת איתה בכלל.
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
47[QUOTE=chico]בומן ידידי, הזדיינת עם ריטה ולא השארת מטען גנטי עשיר בפרוטאין בגרונה, כאילו לא הזדיינת איתה בכלל. [/QUOTE]

ביקרתי את הגברת היום בבוקר, מפגש כיפי עם בחורה חמודה ביותר... כמובן שקיבלה ממני 2 מטענים לפה, עושה את זה בשיתוף פעולה מלא ומבינה שזה עושה לנו כיףףףףף 

----------------------------
:)
:)
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
48בתמונות היא מאוד שזופה, אבל אני מבין שלא בטוח שזה כך באמת.
מי שהיה אצלה בזמן האחרון, מה צבע עורה?
והאם אפשר למצוא חנייה באזור?
תודה רבה
הודעה חשובה לאומה (ריטה)
49יחסית לרוסיה וסטודנטית - היא די שזופה.
סיפרה שמבלה הרבה ב'ים' (= חוף רחצה על שפת הנהר)
המגביה עוף - ירחיק ראות