כ סשה בת 22 בת ים 175 סמ - דף 5 - סקס אדיר

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

41
טוב, הדלקתם אותי עם כל הדיווחים שלכם, שמתי פעמיי והלכתי לסשה.
למי שלא יודע או לא הבחין (כנראה שאין לו רקורד עם התאגיד) סשה היא לא אחרת מאלכסנדרה שהיתה פה כבר בסיבוב הקודם.
לינק לשרשור על אלכסנדרה

בפעם הקודמת היא נראתה לי אנטיפתית ולא תקשורתית, הפעם החלטתי שאני מפצח את האגוז הגבוה והיפייפה הזה.

מכיוון שאני טיפוס מעשי, החלטתי להציג לכם את היתרונות והחסרונות של הגברת, למען יראו וייראו.

מקבלת את פני סשהאלכסנדרה לחדר ושולחת אותי למקלחת בטון תקיף ("כסף על השולחן!") אני כבר קולט שמדובר פה ברוסיה קרה מנובוסיבירסק שצריכה הפשרה ים תיכונית דחוף, התחלתי בשיגועים מבית היוצר של אכילס תוך כדי מתקפה שכולה רעש, צלצולים ובילבולי מוח, אני יודע שזה לא טקטיקה פופולארית אבל הפלא ופלא הקרחון טיפה נמס.

[פירוש רש"י: המינוס - הבחורה קרירה ואנטיפתית, תצטרכו לעבוד קשה כדי שתראה חיוך, אם לא תפשירו את הקרח הזה ביעילות, לא תהנו, הבחורה באה לעבוד והיא קרה ומכנית עד שתצליחו "לשבור" את זה.
הפלוס - אם תצליחו, היא בחורה מאוד כייפית, הרבה חסמים ו"לא" ירדו מעליה ויהיה על מה לדבר.]

חזרתי מהמקלחת (מקלחת עלק, הייתי בגשם יותר חזק מהמקלחת הזו - מינוס) היא מסמנת לי לשבת על המיטה.
הואילה בטובה להוריד את השמלה (נראית מליון דולר בשמלה הזו) והחלה בעבודת המציצה ללא כחל ושרק. לאחר כעשר דקות של מציצה שלא ניתן לתפעל (אני יכול גם להחזיק שעה אם הבחורה לא יודעת למצוץ אבל לא נהנה מזה) חדלתי אותה

[פירוש רש"י: מינוס - לא יודעת למצוץ, לא מוכנה לקבל הוראות למציצה, הכי הרבה שתגיעו איתה זה "חלש יותר" או "חזק יותר" מכנית לחלוטין וכלל לא שווה את הטרחה, אם הייתי יודע הייתי בא לסקס של 40 דקות, נותן לה למצוץ דקה וחצי ונותן בראש
הפלוס - בחורה כזו יפה מוצצת לך זה תמיד מגניב, יש איזושהי גמישות איתה בנושא הרוק, היא מלקקת מדהים, חבל שלא עושה את זה יותר אלא מתפתה למציצה המכנית שכל תכליתה היא להביא אותך לגמירה כמה שיותר מהר - התחסנתי כבר נגד זה]

עברנו למסיונרית ושם מתגלה גדולתה של הגברת, הגברת כוסית, הכוס שלה די צר (למרות שהייתי אצל צרים יותר) אבל המראה של לתת בראש לבחורה כזו הוא בהחלט מלבב ומושך, עושה קולות רמים, לא שהאמנתי שהיא גומרת אבל היא משחקת את ההצגה. אהבתי יותר את הדוגי מכיוון שהתחת שלה רזה בצורה מושלמת והיא נראית טוב

{פירוש רש"י: מינוס - הבחורה מכנית, מזייפת קולות, עושה הכל שתגמור, אפילו לא מבטים סקסים ולא אבטיח. די מבעס אבל באתי לפמפם כוסית צעירה ובמקרים הללו אני לא רואה בעיניים.
פלוס - נראית מצויין (כבר אמרתי) כוס די צר]

לאחר שגמרתי אחרי שהפכתי אותה לדוגי, החלטנו ללכת על סיבוב שני. הבחורה רצה למקלחת ושדלה אותי גם ללכת, הלכתי שום להרטב בזרזיף הקילוח של המקלחון המעפן (מישהו פה הבין איפה הצד של החמים? כי נדמה ששניהם לא ממש משפיעים, יש מים חמים שורפים או קרים פושרים. מעפן.

ישבנו במיטה וקשקשנו קצת, טוענת שבת 19 (בחלום הלילה- הייתי נותן לה 23)
שיחקנו קלות, היתה מבסוטה שלא ביקשתי מסאג', השווצתי קצת בשרירים (מרים משקולות - אל תתלהבו, עדיין יש לי בטן)והיא זרמה איתי למקומות הרבה יותר נינוחים.

לאחר שהופשר כמעט כל הקרח ביקשתי מציצה (טעות) היא מצצה בצורה מכנית כ15 דקות, עד שהביטה בשעון ואמרה לי שזמני קצר, זה פלוס השיחות טלפון שקיבלה האריך עוד יותר את המציצה עד שהחלטתי לגמור וחשבתי על מלאני :-)

[פירוש רש"י: מינוסים גדולים - מקבלת שיחות תוך כדי ועונה, נראית משועממת מכל העניין (טענה שעייפה) המציצה ללא מעוף וכבר היה עדיף לזיין אותה פעם אחת ולעוף עם עוד 100 שקל בארנק מאשר להשאר לקקה הזה, לא מקבלת בקשות, אחד הדברים שאני אוהב זה לתת מכות ללשון עם הזין, לא יודע למה אבל זה עושה לי את זה, בכלל לא זרמה עם זה. ברגע שגמרתי ברחה מהגמירה כמו מאש, מ-ב-ע-ס!!!
פלוסים - אין מה להוסיף, הבחורה כוסית וזה מוסיף עניין, אבל לדעתי לא מספיק]

בקיצור, הסייפא של כל העניין הזה הוא כזה:
1. פקידה מעפנה, מתקשרת אלייך בחזרה (כמה וכמה פעמים!!!) אומנם אני משתמש במכשיר נוסף אבל עדיין שובר פרטיות ברמה מזעזעת.
2. מציצה בלי מעוף, מכנית, עדיף שלא...
3. בחורה נורא מודעת לעצמה, אף בעננים, חייבים למצוא דרך להפשיר את הקרח כי אם לא הייתי מפשיר אותו הייתי מתבעס פי אלף
4. באה לעבוד ולכן מכנית, שוב פעם אני מחזיר אותנו לסעיף 3 שאומר שחייבים להפשיר שם את הקרח לפני.
5. גמירה בפה אבל היא בורחת ברגע שאתה מתחיל ומחייכת שרואה שאתה מתבעס
6. לא אחזור למרות שלדעתי קיבלתי את המקסימום שהבחורה הזו יודעת לתת.

אני אוהב בחורות כוסיות והיא אחת כזו, בהחלט פיגוע איכותי, אבל השאלה הנשאלת אם היא שווה את המחיר, בסיבוב הקודם שלה בתור אלכסנדרה לא נכנסתי איתה, בסיבוב הזה האיש בתחתונים רצה אז החלטתי לרצות אותו, האם זו טעות? הייתי אומר שכן אבל אני משתדל לא להתחרט על טעויות שאני עושה, במיוחד אם הנזק הוא רק כספי.

אני מודה לכל אלו שדיווחו לפניי, הייתי צריך להוריד את החשק ולא להכנס
אבל לבולבול חוקים משלו.

תודה ולהתראות!
אכילס.

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

42
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=maximum]למה אנשים משתלחים בחבר פורום, מה עוד שקיבל את הקרדיט על אמינותו
ועוד בכזאת תרועה בחוצות העיר
היחיד שלא הבין זה כנראה TAMIR
לדעתי צריכה להיות פה התנצלות
[/QUOTE]

רוני גולן לא כתב דבר על "מחלה".
'ביגדדי' נסחף למנשר השמצה של הפקידה בת-ימית, והזכיר את המילה בריאות.
TAMIR לא הבין (ועדיין לא מבין...)

נשאלת השאלה: למה 'ביגדדי' לא מבהיר את עצמו, ומונע ייסורי אי-הבנה מ-TAMIR?
[/QUOTE]

אם אנשים יתחילו לפרש את ה"בדיחות" לכל מי שלא הבין אף אחד לא יצחק פה
(מקווה שTAMIR מבין את הכוונה)
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

43
[QUOTE=אכילס] טוב, הדלקתם אותי עם כל הדיווחים שלכם, שמתי פעמיי והלכתי לסשה.
למי שלא יודע או לא הבחין (כנראה שאין לו רקורד עם התאגיד) סשה היא לא אחרת מאלכסנדרה שהיתה פה כבר בסיבוב הקודם.
לינק לשרשור על אלכסנדרה
בפעם הקודמת היא נראתה לי אנטיפתית ולא תקשורתית[/QUOTE]
ואתם עוד הולכים אליה...
שוב, אותו דפוס: הבחורה נותנת חרא שירות עד כדי כך שבסיבוב הקודם התעריף ירד ל-400; עכשיו, לא רק שעל השירות החרא התווסף הגועל של הפקידה הפסיכית - התעריף עלה ל-500!!!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

44
אכילס כל הכבוד על הדיווח אין ספר שברמות הגבוהות.
ובקשר לשאלת המחיר אני חייב להסכים שהמחירים פשוט גבוהים לטעמי אך כמו שנאמר בסרט הידוע "שהזין עומד השכל בתחת" אין מה לעשות שהחבר עומד שיקול הדעת משתבש ואסיים באחת מהפתגמים הידועים של ניטשה -
"הכל באישה חידה והכל באישה פיתרון

אך מהי האישה בשביל הגבר?

הגבר האמיתי חפץ בשני דברים: סכנה ומשחק, על כן הוא חפץ באישה כמסוכן בצעצועים"

שבוע טוב ומלא זיונים לכם!

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

46
[QUOTE=אכילס] תפוז, נשבע לך שחשבתי עלייך שדיברתי עם הפקידה האנטיפתית ובגלל זה שקלתי לבטל, אבל שהגעתי אליה חשבתי רק איך אני נכנס לבין הרגליים הארוכות האלו. :-)[/QUOTE]
זהו העכב שלך, אכילס! במקרה הזה: טוב משמע אוזניים ממראה עיניים!

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

47
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=bigdady]
הפירמה או כל שם אחר, לא מבין שבריאות הלקוחות והבנות קודמת לכל, גם במחיר של הפסד.

אנחנו חרמנים אבל, לא פריירים, לא ניתן לך יד להרוס לשני הצדדים את הבריאות.

[/QUOTE]

מה הכוונה ב"בריאות הלקוחות והבנות קודמת לכל" ?

אם אכן יש פה עניין שנוגע לבריאות הציבור יותר מנשמח לשמוע
[/QUOTE]
בשם האמת והצדק,ורק לשם כך
אני חייב להגיב !!!
הבחורה לא חולה !!! ולא סובלת משום מחלה,שיכולה לסכן אתכם !!!!
הבחורה נחמדה,גבוהה,נראית בכלל לא רע ...
ואם הייתה עכשיו יוצאת לרחוב ...כולכם הייתם מסובבים אחריה את הראש עד למצב של נקע בצוואר....
ולו רק לשם שדיה היפים והמושלמים ...ושערה החלק והגולש ברוח החמימה של בת ים ...
אך כטבען של נשים יפות וגבוהות,שמודעות מגיל אפס למראה היפה שלהן ..(בעידוד האמא הרוסיה שלהן)
היא לא תתמסר אליכם כמו נינה לדוגמא !!!
היא תעשה את עבודתה ...היא באה לעבודה,אך לא לעבוד !!!
ביג דדי שהוא בעיני אחד האמינים,והביקורתיים בפורום,ניסה להסביר בדרכו היחודית ...
שהפקידה אינה האישה הכי נחמדה וטובה בעולם,ואינה נמנית עם מעריצי האם תרזה עליה השלום ...
ואם תקראו שוב את הדיווח שלו,תוכלו להבין בין השורות למה התכוון המשורר ....
ודי לחכימא ברמיזא !!!!
[/QUOTE]

יש לך אינטרס.

עשית לה בדיקת דם/שתן שאתה מגן עליה ככה בחרוף נפש? ( והכל כמובן "בשם האמת והצדק" )

ביגדדי שבשמו התיימרת לענות - התכוון בדיוק לההפך ממך (אבל אתה יודע את זה, אני בטוח)

תפעילו הרבה שיקול דעת

[/QUOTE]
שלום תמיר
אתן לך עצה לחיים ...
תמיד קודם תלמד את העובדות,ורק לאחר מכן תוכל לעוות אותן כאוות נפשך !!!!
אילו היית שומע לעצתי הקודמת,והיית קורא שוב את הדיווח של ביג דדי ,
היית יכול להבין בקלות למה התכוון המשורר ...
מה שביג דדי ניסה לרמוז ולהסביר לגבי "מחלה" "ובריאות "
שהבחורה המדוברת סיפרה לו שהיא קבלה מחזור ...
וכמצופה מהפקידה (שגם במקרה גם היא אישה )לתת לגברת הצעירה לנוח יומיים שלושה ...
לכן כאדם מצפוני,יצא נגד אותה פקידה,בהתקפה חסרת תקדים ...ובצדק !!!!!!
משום שהיא ממשיכה לשלוח אליה עוד לקוחות ...
תמיר אני אעזור לך לקרוא בין השורות ....
זהו הציטוט המקורי מדבר ביג דדי :
"כסף מושך אותן להמשיך למרות הרס הבריאות ותופעות הלווי שכל בחורה בריאה הייתה כבר מאושפזת בגללם, או לפחות סוגרת את הרגליים לתקופה הקצרה.
אין לך אמפתיה לא לבחורות הצעירות הללו ושום רגש ואחריות ללקוחות שמבקרים בחוסר ידע, בחורה שאין לה מה לפתוח את הרגליים לפחות לתקופה הקרובה.
את המנטורית שלהם בהגעה לכאן, ואת האחראית לדאוג להן, אבל את מפקירה אותן בתאוות הבצע שלך ל"חיות השטח" ו"כרישי הים".
אך תמיר אתה כדרכם של צעירים,פזיזים,וקלי דעת.
מיד יצאת להתקפה...בכתב גדול,צהוב,צעקני,ומאשים!!! כמוצא גנב המסתתר בין השיחים !!!
לגבי האינטרס !!!
כן יש לי אינטרס כאדם ממוצע מן הישוב,שמידי פעם הולך לזונות בתשלום ,אני מעוניין שהפורום יהיה פעיל ...
ושנוכל לשמוע עוד דעות על בחורות,ועוד ביקורות,וכן גם ביקורות כמו שלך ...
לגבי המחלות!!!
אני לא רופא,ולא בדקתי אף זונה,אבל אני יכול להגיד לך ...
שהסיכוי שלך לחטוף מחלה,גדול יותר עם בחורה רגילה מאשר עם זונה ..
ואני מדבר על פגישות מזדמנות,במועדון או בבר,ואפילו עם החברה שלך.ודי לחכימא ברמיזא ...
ולו רק משום שאנו משתמשים בקונדום,אלא אנו זהירים ונזהרים יותר עם זונה.
ואני גם הייתי עם הזונה המדוברת,ועם עוד לפחות שתיים או שלוש זונות בחיי,ואני לא חולה ברוך השם ...
לגבי האמת והצדק !!!
היה נשמע לפי התגובות שלכם,שגילו עכשיו זונה בבת ים,שעומדת להכחיד במחלתה את העם היהודי כולו !!!!
לכן כתבתי בשם האמת והצדק !!! חברים כולה מחזור !!! זאת לא מחלה ....
לגבי ביג דדי !!!
אתה טוען שהוא התכוון למשהו אחר,ואני יודע זאת,ואתה אפילו בטוח,שאני יודע שהוא התכוון למשהו אחר,
משמע אני גם שקרן !!!
חברי לפורום תמיר...מותר ורצוי לכתוב ביקורת,אך ניתן לכתוב אותה בנועם,ובכבוד,
אנו חברים לפורום...אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך !!!
בכל מקרה ...אני אשמח לקרוא בעתיד,דיווחים שלך,וביקורות שלך...
משום שצריך בפורום כמה שיותר חברים מדווחים ...
כמו שנאמר ...כל המציל חבר אחד בפורום,כאילו הציל פורום שלם"
[/QUOTE]

תגובה כזאת יהירה הפורום לא ידע מיום היווסדו, זה רק מחזק את מה שכתבתי קודם - לתשומת לבכם חברים.

אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי בתגובתי הקצרה למעלה.

שביגדדי כתב "מחלה" הוא התכוון ל"מחלה" וכל ניסיון לעשות לזה פרשנות רש"י זה ניסיון להוליך את החברים פה שולל.

תשמור את העצות שלך לעצמך ידידי

[/QUOTE]

איצטגנין מגיב מגיב אלא מה...הרי בשביל זה קיים הפורום.

קודם כל אקדים ואומר שהתגובה שלי הגיעה מהבטן הלא כל כך רכה,וכוונה כלפי הפקידה "המנוולת" בפרט (חפוז ככה קוראים לה ולא דיכאונית,כועסת,רוטנת או משטחת על קברי צדיקים, אז אנא שנה את כל ההפוסטים שלך רטרואקטיבית על מנת להתיישר עם הנתון הנכון קריצה) וכלפי הבחורה או הבחורות בכלל.

אני קיבלתי מידע שהבחורה במחזור בצורה דיסקרטית, והיות והיה מדובר על יום העבודה הראשון שלה לא רציתי לפגוע בצנעת הפרט כי זה היה חושף את המקור, ולכן כתבתי ברמזים עבים שהיא במחזור ורוני קלט את כולם כאילו הוא כתב אותםStern Smile (רוני, צא לי מהראש).
האם היא חולה או לא אני לא יודע, אני לא רופא ואני אוסיף ואומר שאפילו לא נגעתי בה אבל הספיקה לי הגישה שלה בראיון כדי להחליט לצאת (אכילס זה אפשרי).
מבחינתי היא אחראית להפסיק לתת שירות כאשר היא בנידה, זה גבול אדום (תרתי משמע) שאני לא חוצה עם זונה ואפילו בחורה רגילה, כי משם (לפחות לזונה) הכל פרוץ, מחלות וכדומה.
לכן יצאתי בקריאה שלא לבקר כי הבחורה לא אחראית, וגם הפקידה שמדריכה אותה ומלמדת אותה איך להתנהג ללקוח ,היא לא אחראית, היא "מנוולת" ופוגעת בלקוחות לא רק ביחס אלא גם בבריאות כאשר היא מרשה לבחורה בנידה לעבוד ואולי גם אם הבחורה חולה (ראו שירשור "שיחת טלפון הזויה מהתאגיד") המרחק לשם די קטן, שוב רק דעתי.
(אכילס, "כסף על השולחן" זו אמירה שהפקידה מכניסה כמו מנטרה מהרגע שהיא פוגשת את הבחורות וכך הן מתנהגות, את הקור הנוסף, זה כבר תוספת של הבחורה)

אני מקווה שהויכוח יסתיים, כולל ההשמצות הלא נחוצות, אני מכיר את רוני רק מהדיווחים שלו בפורום וממה שנראה הוא לא מייצג אף צד, חוץ הצד משלו, ובמיוחד לא את הצד של התאגיד, למרות שהוא די מזיין אותו הרבהקריצה.
תמיר אותך אני לא מכיר, כי לא ממש מצאתי דיווח שלך בפורום, אולי פשוט לא חיפשתי מספיק או שעדיין לא הייתה לך הזדמנות (מקווה שנקרא בעתיד הקרוב), אבל די הגזמת עם הכעס, ותאמין לי אני כועס על התאגיד לא פחות ממך.
אבל המטרה שלי היתה להעיר את החברים כאן ש"לא הנוצץ זהב" ושיש כאן בעיה ובשום אופן לא לעורר ויכוח בין חברים כאן הפורום.

מקווה שכאן נגגמר הויכוח ותחזרו לדיווחים.

.You so need a Daddy, little girl

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

48
[QUOTE=bigdady] מבחינתי היא אחראית להפסיק לתת שירות כאשר היא בנידה, זה גבול אדום (תרתי משמע) שאני לא חוצה עם זונה ואפילו בחורה רגילה, כי משם (לפחות לזונה) הכל פרוץ, מחלות וכדומה.
לכן יצאתי בקריאה שלא לבקר כי הבחורה לא אחראית, וגם הפקידה שמדריכה אותה ומלמדת אותה איך להתנהג ללקוח ,היא לא אחראית, היא "מנוולת" ופוגעת בלקוחות לא רק ביחס אלא גם בבריאות כאשר היא מרשה לבחורה בנידה לעבוד

[/QUOTE]

קיום או אי קיום יחסי מין בזמן הווסת הוא בעיקר תולדה של מוסכמות דתיות ואין שום מניעה רפואית לזיין בזמן מחזור.
בגמילה

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

49
תודה לדדי ששימש כשלמה המלך. בקשר לפקידה: ודאי שזו לא הדיכאונית! אנחנו מדברים על הפרנואידית, או אולי על הזועמת. בוא נסכים על הכינוי: הפקידה הזונה של הזונה
[QUOTE=אוסקר ווילד]
קיום או אי קיום יחסי מין בזמן הווסת הוא בעיקר תולדה של מוסכמות דתיות ואין שום מניעה רפואית לזיין בזמן מחזור.
[/QUOTE]
אבל יש מניעה אסתטית.

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

50
[QUOTE=bigdady]

[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=bigdady]
[/QUOTE]

יש לך אינטרס.

עשית לה בדיקת דם/שתן שאתה מגן עליה ככה בחרוף נפש? ( והכל כמובן "בשם האמת והצדק" )

ביגדדי שבשמו התיימרת לענות - התכוון בדיוק לההפך ממך (אבל אתה יודע את זה, אני בטוח)

תפעילו הרבה שיקול דעת

[/QUOTE]
[/QUOTE]

תגובה כזאת יהירה הפורום לא ידע מיום היווסדו, זה רק מחזק את מה שכתבתי קודם - לתשומת לבכם חברים.

אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי בתגובתי הקצרה למעלה.

שביגדדי כתב "מחלה" הוא התכוון ל"מחלה" וכל ניסיון לעשות לזה פרשנות רש"י זה ניסיון להוליך את החברים פה שולל.

תשמור את העצות שלך לעצמך ידידי

[/QUOTE]
אני קיבלתי מידע שהבחורה במחזור בצורה דיסקרטית, והיות והיה מדובר על יום העבודה הראשון שלה לא רציתי לפגוע בצנעת הפרט כי זה היה חושף את המקור, ולכן כתבתי ברמזים עבים שהיא במחזור ורוני קלט את כולם כאילו הוא כתב אותםStern Smile (רוני, צא לי מהראש).
אבל די הגזמת עם הכעס, ותאמין לי אני כועס על התאגיד לא פחות ממך.
אבל המטרה שלי היתה להעיר את החברים כאן ש"לא הנוצץ זהב" ושיש כאן בעיה ובשום אופן לא לעורר ויכוח בין חברים כאן הפורום.
מקווה שכאן נגגמר הויכוח ותחזרו לדיווחים.

[/QUOTE]
ערב טוב תמיר
אילו רציתי הייתי יכול עכשיו לרמוס את כבודך עד עפר !!!
יכולתי להשפילך במילים קשות,שהיית מתקשה אפילו להבין את משמעותם !!!
אך לא אעשה זאת...זו לא דרכי... וכך לא חונכתי !!!
לעולם לא אנצל חולשתו של חבר !!!
ולעולם לא אשמח בנפול חברי !!!
נהפוך הוא,אני קורא לך להמשיך לדווח...ולהמשיך להיות ביקורתי ...
תמיר אתה בחור שנון וחד !!!
אך השתמש בתבונה בסכין החדה שלך,לא בכדי לחתוך את בשר חבריך !!!
אלא בכדי לחתוך את לחמנו לחתיכות,בכדי להשביע את רעבונם של חבריך ...
בוא נשכח מהכל .... Handshake
מחכה לדיווחים שלך ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”