כ מבקש המלצה לבנאדם מתחיל - דף 5 - סקס אדיר

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

41
[QUOTE=chico]אכילס, בהנחה שאתה לא נראה כמו עוז זהבי ועשיר כמו יצחק תשובה, אתה צפוי לגלות יום אחד שהגישה שלך מבטיחה בעיקר חיי בדידות ותסכול. אין נשים מושלמות, כשם שאתה כנראה לא מושלם. אלו החיים, תתמודד.[/QUOTE]

תאמין לי שאפילו עוז זהבי הבין שלצאת עם דוגמנית חסרת תוכן זה כיף וטוב לרכילות, אבל לא יותר מזה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

42
[QUOTE=chico]אכילס, בהנחה שאתה לא נראה כמו עוז זהבי ועשיר כמו יצחק תשובה, אתה צפוי לגלות יום אחד שהגישה שלך מבטיחה בעיקר חיי בדידות ותסכול. אין נשים מושלמות, כשם שאתה כנראה לא מושלם. אלו החיים, תתמודד.[/QUOTE]

אין מושלמות בחיים, אבל צריך לכוון כמה שיותר גבוה, אסור להתפשר (עם עצמך) ועלייך לשאוף להשיג את הטוב ביותר (לך)
כמובן שבחיים צריך לעשות פשרות, החיים הם שרשרת של פשרות, אבל בשרשרת הזו צריך לדעת גם על מה אתה מוכן להלחם או לדרוש ושווה לכוון את המטרות הללו לכמה שיותר גבוה, כל פעם שעשיתי זאת, רק הרווחתי.

בקשר לבחור שטוען שהוא המקסימום ולמעשה לא מבין שהמקסימום שלו זה המינימום המקובל, בעייתו, שימשיך לזיין שקיות זבל ולשכנע את עצמו שהן מדהימות.

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

43

לפחות מ"שקית זבל" אתה מקבל תגובה אינטלקטואלית ואנושית רבה יותר לעומת אנשים אחרים שחיים בכדור הזה (או מגיבים בפוסט הזה)

צ'יקו
תלמד שכל אדם אשר מתייחס לכל אישה באשר היא כ"שקית זבל" הוא פשוט המיץ שנשפך מאותה שקית
תן כבוד לאנשים אחרים כדי שתקבל כבוד חזרה מאנשים שלא הכרת
העולם סובב ואף פעם לא תדע איך זה יחזור אליך, יש הרבה סרטונים בפייסבוק על זה, תראה זה נותן פרופורציה על החיים
אין שלמות בחיים וצריך לכוון גבוה, זה מוטו נכון
אבל בדרך אל תרמוס את כל אלה שנפלו מתחת לכוונת שלך, כי אל תשכח שתמיד יש מישהו גבוה יותר בשרשרת המזון

שים לב שאדם מנסה לכוון גבוה ובסוף פוגע נמוך נמוך, כמו כל החיים שלו, נמוך וקטן קטן
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

44
לפותח הפוסט שלום

קיבלת הרבה עצות, והפוסט הוא גם במה להתנצחויות.

ראשית, תחפש בפורום תחת המלה "בתול" , ותעיין בצרור עצות שניתנו לקודמיך.

ושנית : לדעתי, במפגש הראשון שלך תהיה לחוץ ברמה כזאת, שלא תוכל להנות או להפיק לקחים וניסיון.
עליך לתכנן מראש (כולל תיקצוב) מספר מפגשים, כך שתוכל להפגש עם אשה כאשר אתה פחות לחוץ מאשר בפעם הראשונה.

תגדיר לעצמך קמפיין הכשרה למשך מספר שבועות, תקצה כסף לכך, תגוון בין הבנות.

בהצלחה, מלומברוזו

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

46
למרות ששרון יכולה לספק לי גם שריטה מסויימת שיש לי (ולא טרחתי לפרסם כי גם ככה בדיון אחד ביקשתי יותר מדי), לפי דיונים שונים הבנתי שהיא לא מתנשקת.

(עריכה: האאא מתי אני כבר יכול לרשום בלי לחכות לאישור? אני מרגיש שאני מדבר איתכם בטלפון שבור מבולבל)

מבקש המלצה לבנאדם מתחיל

48
1. תלך לבחורה שהיא ממש הטעם שלך (אתה בטח יודע במה אתה צופה בפורנו), לא בערך הטעם.
2. חפש אחת שמתנשקת צרפתיות.
3. לדעתי המוצא לא משפיע.
4. אל תפחד ממחלות. תעשה סקס עם קונדום, כל השאר (מציצות, נשיקות) אין מה לפחד.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”