כ קטיה בת ים דיוול - דף 5 - סקס אדיר

קטיה בת ים דיוול

41
[QUOTE=אופציה אקזוטית]אני נכנסתי רק בגלל שזיהיתי שהמדווח הוא אחד מהאנשים שבגללם ג'סיקה עזבה אותה, ומפתיע אותי לראות כל פעם את איצטגנין הוותיק והמנוסה יוצא נגד "יפי הנפש"... אתם לא יודעים כמה לבנות מגעיל לעבוד פה... [/QUOTE]

יודעים, יודעים.

אני יודע.

אבל....

אישה שפועלת בזנות חייבת להבין במה דברים אמורים, ולמה היא
צריכה לצפות
.

רובן מבינות למה לצפות, לא אוהבות את עבודתן, ותעזובנה כשתהיה
עבודה אחרת, אפילו בהרבה פחות שכר, אבל תעזובנה
.

יש כמה שעוזבות תוך זמן קצר. לא מסתדרות עם 'הגועל נפש'...

אבל, אני הכי מתקומם כאשר אני קורא כתיבתם של מתלהמים שרק
זכויותיה של הזונה לנגד עיניהם, ומעולם לא השמיעו מילה נגד זונה שמרמה, גונבת, מבריזה,
מבטיחה ולא מקיימת
....

וכל המתלהמים ואבירי הזונות כלל לא שמו לב לכך ש'מוזר31' כתב שתיאם איתה ציפיות לפני תחילת הביצוע, וכאשר הגברת 'לא זרמה' - הוא הפסיק. העיקר להתלהם.

הייתי יותר מבסוט מהאתר הזה אם כל ההטפות האלה לא היו נכתבות כאן.
מיותר, מזויף, מתיפיף
.

האתר הזה אינו המקום הנכון ליפי נפש.

המגביה עוף - ירחיק ראות

קטיה בת ים דיוול

42
[QUOTE=אופציה אקזוטית]אני נכנסתי רק בגלל שזיהיתי שהמדווח הוא אחד מהאנשים שבגללם ג'סיקה עזבה אותה, ומפתיע אותי לראות כל פעם את איצטגנין הוותיק והמנוסה יוצא נגד "יפי הנפש"... אתם לא יודעים כמה לבנות מגעיל לעבוד פה... [/QUOTE]
אין לך מה להיות מופתע מאיצטגנין - הוא שובניסט מהזן הגרוע ביותר (על אחת כמה וכמה שמדובר בזונות).
לשיטתו הן שם כדי לספק שרות וכל גחמה של כל חלאה. זה כך כבר שנים.
הוא יצא להגנתם של אנשים שעשו דברים יותר חמורים ממה שעשה מוזר31, דברים שגבלו באלימות.
מבחינתו זה פורום סקס ודיווחים על סקס ולא משנה כמה משפיל ומגעיל היה דיווח של פלוני, על משתמשי הפורום להודות לו וחס ולילה שלא לבקר את התנהגותו ולדון בפן המוסרי/אנושי של הדבר (שחס וחלילה להחשב כ'יפה נפש').
אז בלי לצאת יותר מדי 'יפה נפש' : מוזר31 אתה טינופת!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קטיה בת ים דיוול

45
[QUOTE=איצטגנין]

לא מסתדרות עם 'הגועל נפש'...

'מוזר31' כתב שתיאם איתה ציפיות לפני תחילת הביצוע, וכאשר הגברת 'לא זרמה' - הוא הפסיק.

האתר הזה אינו המקום הנכון ליפי נפש.

[/QUOTE]
ערב טוב איצטגנין
אני לא אכנס כרגע מי "יפה נפש" ומי "גועל נפש "
הלא אני עצמי מודה בגלוי,שאני לא טלית שכולה תכלת !!!
אך לכל דבר צריך שיהיה גבול !!! והסכמה !!!
אם אתה עם בחורה ואתה מפליק לה בישבן,והיא אומרת לך "די" אז זה די.
אם היא אומרת לך "כן" אז תמשיך בסבבה ...
יריקה לפנים,זה לא ניסיון להחדרת אצבע,או פליק לישבן,יריקה זו יריקה ירקת פגעת !!!
איך אפשר בכלל לירוק לאישה בפנים,מבלי לבקש את רשותה לכך !!!!
דרך אגב,נדירות הזונות שזורומות ליריקות לפנים !!!
את התשובה הטובה ביותר,כתב החבר קריסטל ...
[QUOTE=קריסטל]
רק שברגע שמבצעים יריקה הפעולה כבר התבצעה וברגע שמנסים לדחוב אצבע היא ברוב המקרים מופסקת,במידה
ולא חפצים בה,כך שעדיין לא התבצעה הפעולה.
יחי ההבדל הקטן..

[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קטיה בת ים דיוול

47
שלום מנושי ....
תודה רבה על הדיווח מוחא כפייה
זה בדיוק מה שחשבתי ....
שהבחורה נותנת שירות מכל הלב !!!
רק שתבינו,אתמול היא הייתה תפוסה כל היום .....
אני מקווה שמתנהגים אליה בכבוד....
ונהנים ביחד איתה...מכל הדברים הטובים שהיא יודעת לתת ....
תודה מנושי ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קטיה בת ים דיוול

49
גם אני הייתי אתמול אצל קטיה, למרות שקבעתי כבר בצהריים לשעות הערב נאלצתי להמתין כמעט שעה בחוץ עד שתתפנה...כשהגעתי לבניין הבנתי שהייתי גר בבניין ממול כשהייתי ילד... בכל מקרה, נכנסתי עם קופסת שוקולד קטנה לראש השנה...דיברנו קצת אנגלית (בקושי)...ויאללה למקלחת...במיטה הבחורה זורמת לכל מה שתבקש, אני ירדתי לה עד שהצטמררה, אח"כ גם 69 מעולה,מלקקת ביצים מדהים , עד שגמרתי לה בפה, לקחה הכל כמו גדולה...הלכה לשטוף את הפה, דיברנו קצת על הא ודא...והמשכנו לסיבוב שני , שוב 69 , אח"כ מיסיונרית ודוגי עצבני עד ההתפוצצות...נשכבנו מוטשים ודיברנו וצחקנו ...ממש מתוקה הבחורה. הייתי שם בדיוק שעה. ואם אספיק בהחלט אשוב.

קטיה בת ים דיוול

50
ביקרתי אתמול אצל קטיה.מצטרף לכל מילה של מנושי.חוויה חיובית מאוד.מציצה מושקעת עם גמירה בפה.מתמסרת וזורמת.צרפתיות עסיסיות.ליקוקי ביצים.קונטרות טובות בכל התנוחות.אוהבת סבאנקים בטוסיק.גונחת בצורה מחרמנת.היא לא כסית אבל מפצה את זה ע''י שירות.תהנו
martin
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”