כ איריס פת אישוש - דף 5 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

41
קבעתי איתה לאמצע היום.
היא כנראה הייתה עסוקה ובאיחור קל התקשרה והדריכה אותי כיצד להגיע.

היות והיא תוארה כאן בפרוטרוט, לא הופתעתי כלל מהמראה שלה.
בסך הכל ממש לא דוגמנית אבל לי זה מתאים.

כבר מההתחלה היא נתנה לי להבין את ההעדפות והרצונות שלה.
הייתי אצלה מעל שעה שבזמן הזה היא הספיקה לעשן 3 סיגריות.

כאשר היא שאלה איך אני רוצה לגמור בחרתי בפה שלה והאמת... היא יודעת איך לתת עבודה טובה בתחום הזה, היה ממש טוב.

בסיום היא ציינה בפניי שגם לה היה מאוד כייף.

האם אחזור... אני חושב שכן אבל לא באופן מידי.

סה״כ אני כן ממליץ, כי זאת חוויה מאוד מיוחדת.

איריס פת אישוש

43
שלום חברים
זה הדיווח הראשון שלי בנושא
ראשית החלמה לכל הפצוים ובכלל צר לי שאנו מגיעים לזמנים כאלה
עכשיו לענינינו:
ביקרתי את הגברת
פגשה אותי עם ויברטור בין הרגליים ובקשות לירידה דחופה
אכן בוצע תוך לחישות "תשתה תשתה " פעם בכמה דקות ( הבנתי לאחר מכן מהשיחה שהרבה מגיעים לשתות מהכוס שלה והיא מחשבת את זה כי אחד הדברים החשובים )

אז לאחר עבודה קשה של לשון שלי וויברטור גם מקדימה וגם מאחורה של לפחות 20 דקות ו-3 סיגריות שלה תוך כדי נשכבתי אני כדי לקבל המגיע לי
עלתה אלי ב-69 ( לא שביקשתי אבל סבבה )
חברים - 4 אצבעות בתחת ו2 אצבעות בכול וגברת אין לה בעיה - ממשיכה למצוץ ועוד מנסה להתישב לי על הפנים עם הכוס שלה
בקיצור לקחה את הויברטור ולכיוון התחת שלי
נהיה לי טוב חברים !!!!!
כל הסיפור לקח 40 דקות
זה הפלוסים
מינוסים : דירה מלוכלכת , חדר לא מאוורר ומיטה מסריחה ברמות

איריס פת אישוש

44
אהלן חברה.. אני חדש פה בפורום... מאוד אהבתי את הפירוט של רוני ,החלטתי ללכת על איריס. אני מחכה להיות איזה יממה ללא האישה ולברוח לפתח תקווה לאיריס. לאחר
מאמצים הצלחתי למצוא את הטלפון שלה.קראתי
אתמול באחד הפורומים שאיריס התקשרה אליו להגיד לו שהיא חרמנית, ובמזל אשתו לא הייתה לידו.
זה קרה לעוד מישהו??
כי לי זה די קריטי. תודה לחברי הפורום

איריס פת אישוש

47
למרות שביקרתי את הגברת פעם אחרונה לפני שנה והתגובה שלי נעלמה עם הדיון הישן, אני אזהיר פה שוב, היה לי מקרה שאחרי הסקס אתה נכנסו למקלחת על מנת לשטוף את עצמנו, היא התחילה להשתפשף לי על החבר במהלך המקלחת ולשפשף אותו על שפתי הכוס שלה, אני בינתיים הכנסתי לה בקבוק שמפו לתחת שלה וכעבור כמה דקות שהוצאתי אותו היא תפסה לי את הזין שהוא בלי קונדום וניסתה להכניס אותו אליה, עצרתי אותה באותו רגע ושלחתי אותה להביא קונדום מהחדר, היא זיון טוב היא זיון קינקי ואחר לגמרי בשביל הגשמת פנטזיות של פיסטניג וכדומה, אבל תזהרו כולם.

איריס פת אישוש

48
Parbpar היקר, מציע לך לדאג למכשיר טלפון נוסף. אתה יכול לקחת מכשיר ישן שלא בשימוש ולרכוש סים בכמה עשרות שקלים ולטעון לפי השימוש. כל חברות הסלולר מציעות דברים כאלה.
אני בחיים לא מתקשר הטלפון שלי שהוא מזוהה, זה עשוי לגרום להסתבכות כולל סחיטה. עם המכשיר ב"תפעולי" אתה חופשי לקבל שיחות, סמסים וכו', רק שככלל מכשיר זה לא נכנס הביתה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”